Volt egyszer egy West

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Fő Történet
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
115

Volt egyszer egy West

Kalandosztók a kalandban:

Ms7 station.png Saltwater állomás Ms7 ranch.png Saltwater Farm
Saltwater helye.png Saltwater helye.png
Mainstory cheyenne.png Cheyenne búvóhelye Ms7 railroad.png Mortimer Vasúti Társaság
Localisation camp désertique 1.png Saltwater helye.png
Ms7 showdown.png Calvin
Saltwater helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 1996
A név nélküli férfi Seriff: Most már biztos vagy benne, hogy Calvin áll az előőrsön és Newportban történtek mögött? Ettől a fickótól kapom a fizetésem. Sajnálom, de nem segíthetek. De van valami érdekes. Nem tudom mi történt az elmúlt napokban, de az emberek elkezdtek Calvin után kérdezősködni. Néhány napja például egy idegen jött be és kérdezte meg, hogy hol találhatja meg őt. Szeretnéd tudni a nevét? Nem tudom, nem mondta meg... nem beszélt túl sokat. Elég rémisztő fickónak tűnt, egyfolytában egy régi szájharmonikán játszott. Phű, bele is borzongtam.. De valami még eszembe jutott, kért egy kis papírt, hogy felírjon valamit. Még megvan az a halom, amit használt, csak az első oldalt vitte magával. Ha hozol egy kis krétát, akkor talán le tudjuk másolni, hogy mit írt.

Szint 70
Szabálytalan játék
ID 1993
ID 1994

10 Kréta A seriff megdörzsöli a krétával a papírokat, amiken az idegen lejegyzett valamit. Most már láthatod az írás másolatát. Seriff: Remek. Lássuk csak "Mortimer Railroad Saltwater felé 5-kor". Hmm, szóval vonattal akart továbbutazni. Próbáld meg te is.

200 Tapasztalati pont

Seriff
ID: 1997
Utazás a vasúttal Seriff: Szóval a következő úticélod Saltwater.. A várost a térkép délnyugati részén találod, oda ment az idegen, aki Calvint kereste. A vonat minden nap 5-kor indul, de ne felejts el jegyet venni. (Nincs ötleted? Akkor olvasd el újra a szöveget, hogy mikor és hol kell ott lenned és milyen felszereléssel.)


Intézd el: Érkezés Saltwaterbe (Volt egyszer egy West) Seriff: Sikeresen megérkeztél Saltwaterbe. Remélem megtalálod amit keresel.

200 Tapasztalati pont

Tábori szakács
Saltwater állomás
ID: 1998
Érkezés Saltwaterbe A vonatod végre megérkezik Saltwaterbe. Jó hosszú út volt és a feneked már sajog az üléstől. Ahogy az állomás felé tartasz azt látod, hogy az emberek pánikszerűen menekülnek az épületből. Mi történt? Gyorsan beszaladsz. Az épületben egy fickót látsz, akit több, poros köpenyt viselő fegyveres ember vesz körbe. Idegen: Te! Segíts nekem! Úgy látom, hogy tábori szakács vagy. Gyorsan, adj egy kis lekvárt nekem, ami segít majd célozni. Ez az a fickó, aki a seriffnél Calvint kereste? Egy szájharmonika van nála, de nem érsz rá ezen gondolkodni. Ha megölik, soha nem fog kiderülni. Úgy döntesz segítesz neki. (Ha hiányzik a szükséges recept, akkor megveheted a piacon vagy az utazó kereskedőnél. Vagy akár a tárgyat is megveheted a piacon.)

Szerveridő:
16:00-18:00
Hely:
Saltwater állomás
Vonatjegy

Szerveridő:
16:00-18:00
5 Lekvár
Hála a lekvárnak az idegen le tudja győzni a támadóit. Közelebb mész hozzá. Idegen: Köszönöm. Majdnem végeztek velem. De hogy miért támadtak meg? Nos, egy Calvin nevű illetőről kérdeztem őket. Azt hiszem eltaláltam a fájó pontjukat, mert abban a pillanatban előrántották a fegyverüket, amint meghallották a nevet. Hogy ki vagyok én? Soha nem mondom meg az embereknek a nevem. Hívhatsz Szájharmonikának ha akarsz. Az idegen elmondja, hogy egy Calvin nevű férfit keres. Miután elmeséled neki a történeted Calvinnel együttérzően néz rád, de nem hajlandó elárulni, hogy neki milyen ügye van vele. Egyetértetek azzal, hogy ha összefogtok talán könnyebben megtaláljátok a közös ellenségetek.

333 Tapasztalati pont

Sarlatán
Saltwater állomás
ID: 1999
Érkezés Saltwaterbe A vonatod végre megérkezik Saltwaterbe. Jó hosszú út volt és a feneked már sajog az üléstől. Ahogy az állomás felé tartasz azt látod, hogy az emberek pánikszerűen menekülnek az épületből. Mi történt? Gyorsan beszaladsz. Az épületben egy fickót látsz, akit több, poros köpenyt viselő fegyveres ember vesz körbe. Idegen: Te! Segíts nekem! Úgy látom, hogy sarlatán vagy. Gyorsan, önts egy kis kénsavat ezekre a bűnözőkre, attól biztosan megfutamodnak majd. Ez az a fickó, aki a seriffnél Calvint kereste? Egy szájharmonika van nála, de nem érsz rá ezen gondolkodni. Ha megölik, soha nem fog kiderülni. Úgy döntesz segítesz neki. (Ha hiányzik a szükséges recept, akkor megveheted a piacon vagy az utazó kereskedőnél. Vagy akár a tárgyat is megveheted a piacon.)

Szerveridő:
16:00-18:00
Hely:
Saltwater állomás
Vonatjegy

Szerveridő:
16:00-18:00
5 Kénsav
Célzol és némi kénsavat spriccelsz a támadókra. Fájdalmasan üvöltenek és elfutnak az idegen férfi mellől. Közelebb mész hozzá. Idegen: Köszönöm. Majdnem végeztek velem. De hogy miért támadtak meg? Nos, egy Calvin nevű illetőről kérdeztem őket. Azt hiszem eltaláltam a fájó pontjukat, mert abban a pillanatban előrántották a fegyverüket, amint meghallották a nevet. Hogy ki vagyok én? Soha nem mondom meg az embereknek a nevem. Hívhatsz Szájharmonikának ha akarsz. Az idegen elmondja, hogy egy Calvin nevű férfit keres. Miután elmeséled neki a történeted Calvinnel együttérzően néz rád, de nem hajlandó elárulni, hogy neki milyen ügye van vele. Egyetértetek azzal, hogy ha összefogtok talán könnyebben megtaláljátok a közös ellenségetek.

333 Tapasztalati pont

Kovács
Saltwater állomás
ID: 2000
Érkezés Saltwaterbe A vonatod végre megérkezik Saltwaterbe. Jó hosszú út volt és a feneked már sajog az üléstől. Ahogy az állomás felé tartasz azt látod, hogy az emberek pánikszerűen menekülnek az épületből. Mi történt? Gyorsan beszaladsz. Az épületben egy fickót látsz, akit több, poros köpenyt viselő fegyveres ember vesz körbe. Idegen: Te! Segíts nekem! Úgy látom, hogy kovács vagy. Gyorsan, adj néhány kősúlyt nekem, hogy nagyobb legyen a sebzésem. Ez az a fickó, aki a seriffnél Calvint kereste? Egy szájharmonika van nála, de nem érsz rá ezen gondolkodni. Ha megölik, soha nem fog kiderülni. Úgy döntesz segítesz neki. (Ha hiányzik a szükséges recept, akkor megveheted a piacon vagy az utazó kereskedőnél. Vagy akár a tárgyat is megveheted a piacon.)

Szerveridő:
16:00-18:00
Hely:
Saltwater állomás
Vonatjegy

Szerveridő:
16:00-18:00
5 Kősúly
Hála a kősúlyoknak az idegen le tudja győzni a támadóit. Közelebb mész hozzá. Idegen: Köszönöm. Majdnem végeztek velem. De hogy miért támadtak meg? Nos, egy Calvin nevű illetőről kérdeztem őket. Azt hiszem eltaláltam a fájó pontjukat, mert abban a pillanatban előrántották a fegyverüket, amint meghallották a nevet. Hogy ki vagyok én? Soha nem mondom meg az embereknek a nevem. Hívhatsz Szájharmonikának ha akarsz. Az idegen elmondja, hogy egy Calvin nevű férfit keres. Miután elmeséled neki a történeted Calvinnel együttérzően néz rád, de nem hajlandó elárulni, hogy neki milyen ügye van vele. Egyetértetek azzal, hogy ha összefogtok talán könnyebben megtaláljátok a közös ellenségetek.

333 Tapasztalati pont

Istállómester
Saltwater állomás
ID: 2001
Érkezés Saltwaterbe A vonatod végre megérkezik Saltwaterbe. Jó hosszú út volt és a feneked már sajog az üléstől. Ahogy az állomás felé tartasz azt látod, hogy az emberek pánikszerűen menekülnek az épületből. Mi történt? Gyorsan beszaladsz. Az épületben egy fickót látsz, akit több, poros köpenyt viselő fegyveres ember vesz körbe. Idegen: Te! Segíts nekem! Úgy látom, hogy istállómester vagy. Gyorsan, dobj ide egy kis takarmányt, gyorsan el kell tűnnünk innen.. Ez az a fickó, aki a seriffnél Calvint kereste? Egy szájharmonika van nála, de nem érsz rá ezen gondolkodni. Ha megölik, soha nem fog kiderülni. Úgy döntesz segítesz neki. (Ha hiányzik a szükséges recept, akkor megveheted a piacon vagy az utazó kereskedőnél. Vagy akár a tárgyat is megveheted a piacon.)

Szerveridő:
16:00-18:00
Hely:
Saltwater állomás
Vonatjegy

Szerveridő:
16:00-18:00
5 Takarmány
Hála a takarmánynak te és az idegen ki tudtok szabadulni a szorult helyzetből. Idegen: Köszönöm. Majdnem végeztek velem. De hogy miért támadtak meg? Nos, egy Calvin nevű illetőről kérdeztem őket. Azt hiszem eltaláltam a fájó pontjukat, mert abban a pillanatban előrántották a fegyverüket, amint meghallották a nevet. Hogy ki vagyok én? Soha nem mondom meg az embereknek a nevem. Hívhatsz Szájharmonikának ha akarsz. Az idegen elmondja, hogy egy Calvin nevű férfit keres. Miután elmeséled neki a történeted Calvinnel együttérzően néz rád, de nem hajlandó elárulni, hogy neki milyen ügye van vele. Egyetértetek azzal, hogy ha összefogtok talán könnyebben megtaláljátok a közös ellenségetek.

333 Tapasztalati pont

Saltwater állomás
ID: 2002
A kíséret Tovább beszélgetsz az idegennel. Ez biztos hogy az a fickó, akiről a seriff beszélt. Valahogy amúgy is olyan ismerősnek tűnik. De vajon honnan? Nem tudsz rá visszaemlékezni. Még mielőtt bármi információhoz jutnál egy fiatal hölgy tűnik fel az állomáson. Nő: Öhm, üdv. Nem valami biztonságos mostanában egy hölgynek utazgatnia. Az utcák tele vannak banditákkal és a pályaudvar sem biztonságos. Ti megbízható embereknek néztek ki, nem tudnátok elkísérni haza, a farmra? Arról volt szó, hogy a férjem idejön értem, de még nem került elő. Nagylelkűen elkíséred a hölgyet, aki időközben be is mutatkozik, a neve Jenny.

Hely:
Saltwater állomás

Megtett távolság: 50000 Úton a farm felé szokás szerint összefuttok néhány gazfickóval, de a pályaudvari támadóknak nincs nyomuk. Kik lehettek ők, miért támadták meg az idegent? Megtudod Jennytől, hogy nemrég házasodott össze a saltwater-i farm gazdájával. A gazdának van egy kisfia, még az első házasságából. A földet nemrég vásárolta, Jenny ma költözött volna be. Még nem ismerik egymást olyan régóta és Jenny még soha nem volt ezen a farmon. Elég izgatottnak tűnik. Kedves dolog segíteni egy ilyen ifjú hölgynek.

55 Tapasztalati pont

Saltwater Farm
ID: 2003
A hiányzó Amikor beléptek a Saltwater farmra, Jenny előreszalad, hogy üdvözölje a férjét és a kis mostohafiát. De se a férjét nem találja, se a kis Timmyt. Rossz érzésed támad: Calvin. Jenny: Hahó? Van valaki idehaza? Hol vannak??! Körbenézel a ház körül, hátha találsz valami nyomot. (Dolgozz a ház közelében. Talán találsz valami nyomot Jenny családjának hollétéről.)

Hely:
Saltwater Farm

Vasútállomás modell


Rongydarab

Hosszas kutatás után a következő dolgokat találod: egy vasútállomás makettjét. Ez biztos a kisfiú játéka lehet. És egy fehér, elszakadt ruhadarabot - ilyen volt a fickókon is, akik megtámadták az új cimborádat az állomáson. Ezzel a nyommal biztos megtalálod majd a tetteseket. Készítesz egy teát Jennynek és magára hagyod éjszakára.

177 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Vasbányászat Rongydarab
El kell fogadnod előtte A hiányzó (Volt egyszer egy West) kalandot.
Szükséges munka: Banditavadászat Vasútállomás modell
El kell fogadnod előtte A hiányzó (Volt egyszer egy West) kalandot.
Saltwater Farm
ID: 2004
Rongydarab Találtál egy fehér rongydarabot a Saltwater farm közelében. Valaki biztos elszakította a kabátját. És te meg fogod találni őt. Szájharmonika: Kérdezősködjünk egy kicsit. A legtöbb információt akkor tudod megszerezni, ha seriffként dolgozol. Mutasd meg az embereknek a rongydarabot, még nem járhat messze a viselője. Valaki biztosan látta. (Vedd kezedbe a tárgyat. Most többször kell a munkát elvégezned, az információ megszerzése nem könnyű feladat.)

Hely:
Saltwater Farm

Nyom az emberrablóhoz Egész nap Saltwaterben kérdezősködsz, míg végre nyomra bukkansz. A kocsmáros felhívja a figyelmedet egy banditára, még a körözési plakátot is a kezedbe nyomja.

360 Tapasztalati pont

Vedd fel: Rongydarab Szükséges munka: Munkavállalás seriffként Nyom az emberrablóhoz
El kell fogadnod előtte a Rongydarab (Volt egyszer egy West) kalandot.
Saltwater Farm
ID: 1995
Találd meg Chayenne-t Nyomra bukkansz. Chayenne valahol a prérin bujkál. Meg fogod találni.

Hely:
Saltwater Farm

Intézd el:
ID 2005
Úgy tűnik, hogy Chayenne téves nyom volt. Vissza kellene menned Jennyhez és elmesélni neki, hogy mire jutottál.

200 Tapasztalati pont

Chayenne búvóhelye
ID: 2005
Találkozó Chayenne-nel A név nélküli fickóval együtt elindultok, hogy meglátogassátok a bűnözőket. Hosszas kutatás után a sivatagban végre megtaláljátok a búvóhelyüket. Szájharmonika: Ott, az ő. És hiányzik egy darab a köpenyéből. Hé te! Hol van Jenny családja?

Hely:
Chayenne búvóhelye

Győzd le:
Gyanús Chayenne.png Gyanús Chayenne
Chayenne: Ez csak egy félreértés. Igen, jártam a Saltwater farmon, de nem én raboltam el a családot. Én is ez után az ügy után nyomozok. Tudjátok... Felbéreltek. Egy férfit kellett volna elrabolnom, azonban amikor megérkeztem a farmra láttam, hogy van ott egy kisfiú is. Gyerekeket nem bántok. Az a rongydarab akkor szakadt le a köpönyegemről, amikor elfutottam a farmról. Nem tudom, hogy ki akart felbérelni és amikor megláttalak téged a pályaudvaron azt hittem, hogy te vagy az aki fel lett bérelve a kisgyerek elrablására. Meg akartalak állítani, amit nagyon sajnálok. Szóval Chayenne állítólag nem bűnös. De akkor ki az igazi tettes? Vissza kell menned Jennyhez.

200 Tapasztalati pont

Saltwater Farm
ID: 2006
Visszatérés Jennyhez Chayenne csak egy piti kis bűnöző, aki azt állítja hogy ártatlan. Ki bérelte fel, hogy rabolja el a férjet? Útban a farm felé észreveszitek, hogy egy postakocsi várakozik kint. Csak nem Jennyért jött, hogy hazatérjen? Elindulsz befelé, hogy tájékoztasd a legfrissebb hírekről, de a név nélküli ember megállít. Szájharmonika: Várj. Valami rosszat érzek. Néhány idegen rejtőzik a bokrok között! Üljünk le itt és figyeljük őket, talán megtudjuk az igazságot.

Hely:
Saltwater Farm

9 óra Postakocsiőrzés Elbújtok a bozótosban és távolról figyelitek a farmot. Miért vannak itt ezek az emberek? És mit akarnak Jennytől? Van valami közük a többiek eltűnéséhez?

340 Tapasztalati pont

Saltwater Farm
ID: 2007
Jenny megmentése Az egyik fickó hirtelen előrántja a fegyverét. Azért jöttek, hogy elrabolják Jennyt! Nincs idő gondolkodni, előugrasz a búvóhelyedről. Megpillantod Chayennet, a bűnözőt, akinek a férjet kellett volna elrabolnia. Ő is épp a postakocsihoz rohan, hogy megmentse Jennyt.

Hely:
Saltwater Farm

Megnyert NPC párbajok: 15 Sikerült megmentened Jennyt, de ez durva volt. Chayenne elmond mindent neki is a hamis vádról, azért jött el eddig, hogy ezt bevallja neki. Úgy tűnik, hogy nagyon tetszik neki, még azt is megígéri, hogy itt marad a farmon és megvédi őt. Jenny: Hmm, szóval neked kellett volna elrabolnod a férjem. Bárki is áll az egész mögött, most már én is az útjában vagyok és meg akar tőlem szabadulni. Újból átkutattam a házat és nem találtam nyomát annak, hogy bármi értékes dolog eltűnt volna. A farmot nem közönséges bűnözők támadták meg, valami nagyobb gonosz van emögött. Talán a vasútállomás modellje a nyom. Van rajta egy felirat is: "Mortimer Vasút"... Ott hagyod Chayennet, hogy nyugodtan bámulhassa tovább Jennyt és útnak indulsz a Mortimer Vasúttársaság felé.

255 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Mortimer Vasúti Társaság
ID: 2008
Információ megszerzése békésen Követed a vasútmodell nyomát az állomásra. A Mortimer Vasúttársaság Saltwater városában található, ahol találkozol a társaság vezetőjével is. Biztos hogy tud valamit és ki is fogod szedni belőle ezt az információt. Vasúttársaság vezetője: Ü-ü-üdvözletem. Ööö, ez a kis vasútállomás makett? Ööö, még soha nem láttam eddig. I-i-igen, rajta van a társaság neve, d-d-d-de sajnálom, nem segíthetek. Nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy nem mond el neked mindent.

Hely:
Mortimer Vasúti Társaság

Vedd fel:
Vasútállomás modell


50 Taktika

Kiemelkedő taktikai képességeddel meg tudtad félemlíteni a vasúttársaság vezetőjét. Vasúttársaság vezetője: Oké, elmondom az igazat. A farmról van szó. A Saltwater farm stratégiailag nagyon fontos helyen fekszik. Egy tó is van a farmon és a gőzüzemű vasútnak szüksége van víztartalékokra, hogy feltölthessük a tartályokat. És mérföldeken belül csak ott van meg ez a víztartalék. Calvin, egy nagyon gazdag ember a tulajdonosa a vasúttársaság egy részének és szeretné, ha tovább terjeszkednénk a prérin. Ehhez pedig szüksége van arra a földre. Figyelj, én nem értek egyet a módszereivel. Calvin.. megint.

255 Tapasztalati pont

Mortimer Vasúti Társaság
ID: 2009
Információ megszerzése durván Követed a vasútmodell nyomát az állomásra. A Mortimer Vasúttársaság Saltwater városában található, ahol találkozol a társaság vezetőjével is. Biztos hogy tud valamit és ki is fogod szedni belőle ezt az információt. Vasúttársaság vezetője: Ü-ü-üdvözletem. Ööö, ez a kis vasútállomás makett? Ööö, még soha nem láttam eddig. I-i-igen, rajta van a társaság neve, d-d-d-de sajnálom, nem segíthetek. Nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy nem mond el neked mindent.

Hely:
Mortimer Vasúti Társaság

Vedd fel:
Vasútállomás modell


50 Fellépés

Kiemelkedő fellépéseddel sikeresen megfélemlíted a vasúttársaság vezetőjét. Vasúttársaság vezetője: Oké, elmondom az igazat. A farmról van szó. A Saltwater farm stratégiailag nagyon fontos helyen fekszik. Egy tó is van a farmon és a gőzüzemű vasútnak szüksége van víztartalékokra, hogy feltölthessük a tartályokat. És mérföldeken belül csak ott van meg ez a víztartalék. Calvin, egy nagyon gazdag ember a tulajdonosa a vasúttársaság egy részének és szeretné, ha tovább terjeszkednénk a prérin. Ehhez pedig szüksége van arra a földre. Figyelj, én nem értek egyet a módszereivel. Calvin.. megint.

255 Tapasztalati pont

Mortimer Vasúti Társaság
ID: 2010
Visszatérés Jennyhez Szóval Calvin áll a Saltwater farmon történtek mögött, mivel szüksége van a területre. Persze Jennyről, a farmer feleségéről nem tudhatott, ezért akart megszabadulni tőle, amint felbukkant. De most már ismered a tervét és meg tudod hiúsítani. Szájharmonika: Tudjuk a főnöktől, hogy ő és Calvin találkozni fognak, mert Calvin nem elégedett a munkájával. Calvin hamarosan megérkezik az állomásra, csapjunk le rá és lepjük meg.

Hely:
Mortimer Vasúti Társaság

5 óra Rajtaütés Lerohanjátok az állomást, de valahogy Calvin megérezte hogy mi fog történni, így ez most egy csapda. A vasúttársaság vezetője, biztos ő rázott át. Egy csapat gazfickó bezár benneteket egy kocsiba. Calvin foglyai vagytok.

55 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Mortimer Vasúti Társaság
ID: 2011
Erőszakos szabadulás Calvin: Utoljára álltál az utamba, most itt fogtok megrohadni, miközben én elérem a célom. Gyorsan ki kell innen szabadulnotok, Calvin már úton van a Saltwater farm felé, hogy megfélemlítse Jennyt és rátegye a mocskos kezét a földre. Az erőszakos megoldást választod és kiverekeded magad a börtönödből.

Hely:
Mortimer Vasúti Társaság

Győzd le:
Paddy.png Kidobóember


Eszméletlenné verés NPC párbajok során: 1

Nehéz harc volt, de sikerült időben kijutnod a börtönből. Most gyorsan el kell jutnod Jennyhez, még mielőtt Calvin megérkezik.

345 Tapasztalati pont

Mortimer Vasúti Társaság
ID: 2012
Békés szabadulás Calvin: Utoljára álltál az utamba, most itt fogtok megrohadni, miközben én elérem a célom. Gyorsan ki kell innen szabadulnotok, Calvin már úton van a Saltwater farm felé, hogy megfélemlítse Jennyt és rátegye a mocskos kezét a földre. Úgy döntesz, hogy megvesztegeted az őreid és békésen kiszabadulsz a börtönödből.

Hely:
Mortimer Vasúti Társaság

10 Csempészáru Szerencsére van néhány érték nálad. Néhány darab arany megnyitja az ajtókat. Most gyorsan el kell jutnod Jennyhez, még mielőtt Calvin megérkezik.

345 Tapasztalati pont

A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
Saltwater Farm
ID: 2013
Vasútállomás építése Időben visszaérsz Jennyhez.. Jenny: Átkutattam a házat és megtaláltam a tulajdonosi okiratát a farmnak. Úgy látszik, hogy a férjem tudta, hogy valójában mit ér a föld. Az okirat alapján egyértelmű, hogy a férjem a jogos tulajdonos, abban az esetbe, ha képes időben felépíteni egy vasútállomást. Ezért volt nála egy kis vasútállomás makettje. Nem Timmy játéka volt, hanem az igazi vasútállomás terve, amit a férjem szeretett volna felépíteni. A megállapodás határideje viszont ma van, de hogy tudja ezt így megcsinálni? Felgyűröd az ingujjad és nekilátsz az építkezésnek. Még a név nélküli ember és Chayenne segítségével sem biztos hogy elkészültök időben.

Hely:
Saltwater Farm

8 óra Kénbányászat


8 óra Vadvízi szállítás

Pfff, épp hogy sikerült befejezned az állomást időben. Megcsináltad!

555 Tapasztalati pont

Ha nem sikerült 24 óra alatt megcsinálni a 16 óra munkát, a kalandot félbehagyva, majd újra elfogadva újra megpróbálható.
Csak az egyiket zárhatod le:
Saltwater Farm
ID: 2014
Szerezz elég pénzt a kalandorok módján Calvin lép be a farmra, az arcán a győztesek önelégült mosolya ragyog. Calvin: Azt hiszed játszadozhatsz velem? Van egy kis hibája annak a szerződésnek, a férje nem írta bele az asszonykát az apró betűs részbe. Vagyis a farmot most el kell hogy árverezzék és neked nem lesz elég pénzed, hogy ezt megakadályozd. Az ár jó magas lesz. Chayenne: Van egy tervem. Elég magas fejpénz van rám kitűzve. Ha elviszel a seriffhez akkor lesz elég pénzed, hogy megvedd a farmot.

Hely:
Saltwater Farm

5000 $
10 óra Fejvadász
Hála Chayenne önfeláldozásának meg tudtad venni a farmot. Őt viszont elszállították az állami fegyházba. Ki kell őt onnan szabadítanod valahogy.

365 Tapasztalati pont

Saltwater Farm
ID: 2015
Szerezz elég pénzt a párbajosok módján Calvin lép be a farmra, az arcán a győztesek önelégült mosolya ragyog. Calvin: Azt hiszed játszadozhatsz velem? Van egy kis hibája annak a szerződésnek, a férje nem írta bele az asszonykát az apró betűs részbe. Vagyis a farmot most el kell hogy árverezzék és neked nem lesz elég pénzed, hogy ezt megakadályozd. Az ár jó magas lesz. Chayenne: Van egy tervem. Elég magas fejpénz van rám kitűzve. Ha elviszel a seriffhez akkor lesz elég pénzed, hogy megvedd a farmot.

Hely:
Saltwater Farm

5000 $
Elfogott körözött személyek: 5
Hála Chayenne önfeláldozásának meg tudtad venni a farmot. Őt viszont elszállították az állami fegyházba. Ki kell őt onnan szabadítanod valahogy.

365 Tapasztalati pont

Saltwater Farm
ID: 2016
Szabadítsd ki Chayennet Beviszed Chayennet a seriffhez, hogy megkapd a fejpénzt ami érte jár. Meglep, hogy mennyi pénzről is van szó, ez pont elég lesz, hogy kiválthasd a Saltwater farmot. Jenny: Nem hagyhatjuk magára Chayennet. Elvitték az állami fegyházba, ki kell szabadítanod.

Hely:
Saltwater Farm

2 óra Fegyencjárat A név nélküli férfival együtt sikerül bekerülnöd a rabszállítmányba, mint seriffhelyettes és foglya. Egy óvatlan pillanatban sikerül kiszabadítanotok Chayennet. Ideje visszatérni Jennyhez.

356 Tapasztalati pont

Calvin
ID: 2017
A játszma Ahogy a Saltwater farmhoz értek egy nagy ELKELT táblát láttok a bejáratnál. Mi folyik itt? Ahogy közelebb értek az épülethez hirtelen körbevesznek benneteket és máris csapdában vagytok. Calvin jön ki az ajtón mosolyogva. Calvin: Isten hozott a tulajdonomon. Mondtam, hogy nem nyerhetsz ellenem, én vagyok a legbefolyásosabb ember a prérin. És persze nekem vannak a legjobb ügyvédjeim. De mint tudod, szenvedélyes pókerjátékos vagyok. Mit szólsz ehhez: befejezzük, amire a gőzhajón nem volt lehetőségünk. Nem szeretem a lezáratlan kihívásokat. Ha nyersz, tiéd a farm. Szerezz néhány kártyát. Van egy terved. Egy kis csörgőkígyó mérget kensz a kártyalapokra, az majd végez Calvinnel. (Ismét: vedd fel a megfelelő felszerelést és végezd a megfelelő munkát.)

Hely:
Calvin

Mérgezett póker játszma Végre szemtől szembe ülsz Calvinnel az asztalnál! Túl sok puskacső mered a fejed felé, hogy valami vicceset kitalálj. De a mérgezett kártyalapok talán beválnak.

155 Tapasztalati pont

Vedd fel: Pókerjáték Szükséges munka: Csörgőkígyó-vadászat Mérgezett póker játszma
El kell fogadnod előtte A játszma (Volt egyszer egy West) kalandot.
Calvin
ID: 2018
A játszma Calvin: És most ossz! Mi? Neked kell osztanod... Hmm.. Ejj,ejj. Valami jobb megoldásnak kellene történni... Calvin: Mire vársz? Tudtam, hogy megpróbálkozol majd valamivel. Megmérgezted a lapokat? Akkor meg is fogod enni őket. Szerencsére ebben a pillanatban a szájharmonikáján játszva belép a név nélküli ember. Calvin: M-m-m-mi ez a hang? Te? A név nélküli ember kilép a sötétből és továbbra is a szájharmonikáján játszik. Calvin megdermed. Valami ebben a borzalmas zenében sebezhetővé teszi őt. Gyorsan előrántod a fegyvered.

Hely:
Calvin

Győzd le:
Calvin1.png Calvin
Nagy lövöldözés alakul ki, Calvin emberei kezdik a tüzelést. Te, Chayenne és a név nélküli ember viszonozzátok, de minden olyan gyorsan történik. Calvin nagyon jó párbajos. Sikerül eltalálnod, de ugyanabban a pillanatban a név nélküli fickó is elterül, mert megsebesíti egy golyó. Miközben gyorsan fedezékbe húzod, Calvin lelép a banditáival együtt. Szájharmonika: Aú, komolyan megsebesültem.... Ehh... Tudom hogy ismersz valahonnan korábbról, de nem emlékszel. A nevem... Szájharmonika elájul.

565 Tapasztalati pont

Calvin
ID: 2019
Az igazság egy darabja A név nélküli idegennek komoly a sérülése. Elviszed a legközelebbi fogadóba. Reméled, hogy túléli, hiszen van valami, amit el akart árulni neked - a neve. Úgy döntesz, hogy imádkozol érte, talán az majd segít.

Hely:
Calvin

5 ima Szájharmonika végre magához tér, de elég kimerültnek tűnik. Szájharmonika: A nevem Randy... Már jó rég történt.. Ugyanabban az árvaházban voltunk, emlékszel? Calvin is ott volt. Találd... találd meg az ördög bal és jobb kezét... Ők majd segítenek neked... Szájharmonika ismét elájul. Randy... Az idegen neve Randy... Ismered ezt a nevet... Szédülsz... Az stimmel, hogy egy árvaházban nőttél fel, amit problémás gyerekeknek hoztak létre. De nem sok mindenre emlékszel abból az időből. Csak egy fekete lyuk van ott a fejedben, ahol az emlékeknek kellene lenniük. A fogadó tulajdonosai majd a gondját viselik Szájharmonikának - vagyis Randynek. Útnak indulsz, hogy felkutasd a férfiakat, akiket az ördög bal és jobb kezének hívnak. Talán majd ők segítenek felidézni az emlékeket.

3000 Tapasztalati pont
1000 $
25  Kötvény
Karaktercím:
Szájharmonikás
Savas harci fegyverA kalandsor jutalma:
EredményA(z) Volt egyszer egy West más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
Az ördög jobb és bal keze