Logor.png
2.89
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Google+ Twitter
A The-West wiki HU wikiből
Innogames minilogo.png
Grepolis · Tribal Wars · Tribal Wars 2 
Forge of Empires · Elvenar 

Elvenar

ElvenarLogo.png

ELVENAR

FANTASY VÁROS ÉPÍTŐS JÁTÉK

Az Elvenarban egy fantasy világban találod magad. Ebben a gyönyörű város építős játékban választhatsz, hogy emberekkel, vagy tündékkel játszol. A feladatod, mint a város vezetője, hogy felvirágoztasd a városod. Miközben a mítikus tündék erős varázslatokat használnak, melyek megmutatkoznak mind a teremtményeikben, mind az épületeikben, addig az emberek egy erős középkori fegyverkészlettel állnak elő.

Az Elvenar online játékában majdnem minden épület fejleszthető és változtatható a kinézete több ízben is, ahogyan nő a termelése, egyre gyönyörűbbé válik. A főépület, gyárak, munkások házai, rezidenciák és még sok más épület vár arra, hogy a saját kezeddel fejleszd. Változtasd át falvad egy virágzó királysággá!

Szállj hajóra izgalms küldetések után a világ térképen, fedezd fel a vidéket a városod körül és szerezz ritka relikviákat, melyek segíték a termelést a városodban. És ne felejts el kutatni sem! Több mint 200 különböző fejlesztés fedezhető fel és érhető el az Elvenar online város építős világában.

Lépj be ebbe a fantasztikus világba: Elvenar!

ElvenarIG.png