Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Fő Történet
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10
Kalandsor
azonosítója
147

Egy nyugdíjas élete

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Waupee
ID: 2459
Következmény Üdv, barátom! De miért ez az arc? Egy törött váll! Az utolsó kalandodból, igaz? Oh, tudtam, hogy egyszer ez lesz. A túl sok kaland ide vezet. Szerencséd van, hogy csak a vállad! Most menj haza és pihenj!

Szint 126
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

1 alvás Miért jöttél vissza? Menj haza és pihenj, amíg a vállad meg nem gyógyul! Menj!

600 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2460
Korán reggel Az ágyban fekszel, a plafont bámulod. A percek óráknak tűnnek amelyek alig akarnak eltelni. Végül rászánod magad, hogy felkelj. Kint közel a hajnal.


Szerveridő
6:00 – 9:59
Ok, felkeltél, de mi a következő? Nem mehetsz a kocsmába mert Waupee azonnal hazaküld.

900 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2461
A hírek olvasása Úgy döntesz, hogy elolvasod az újságot egy cigarettával a kezedben. Hova tetted őket?


1 Újság 1 Szivarok Csak a szokásos: kisebb rablás Deadwood-ban, bolttulajdonos lelőve Ruby-ban, vonatbaleset az Eldorado kanyon mellett. Eldobod a papírt és gondolkodsz. Miért ne vegyek ki szabadságot? Elmenni valami szép helyre...Waupee azt mondta, hogy pihennem kell.

1100 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2462
Összepakolás Ha mész valahova, akkor megfelelő kalap kell a nap ellen és hát más dolgok is, amikre az embereknek szükségük van ha elhagyják az otthonukat.


1 Lyukacsos kalap 1 Nagyibugyi Ez az! Kész vagy a csomagolással! Már csak a pénz van hátra.

2000 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2463
Spórolás a nyaralásra Már egy ideje nézed a bankot. Ez csak egy kicsi cég de biztosan van elég pénz bent a kis utazásodra, te pedig csak annyit veszel el amennyit kell. Nem többet. Rendben lesz. Mindenki ezt csinálja manapság!


3 óra Bankrablás Ez megteszi. De miért mész el? Pont erre számítanak és az utazás törött vállal időigényes és fárasztó. Jobb otthon maradni és szép életet élni.

1500 Tapasztalati pont
300 $

Waupee
ID: 2464
Végül nincs vakáció Ülsz a tornácodon és azon gondolkodsz, mit tegyél. Mindig meg akartál tanulni egy hangszeren játszani és talán van is egy itt valahol.


1 Harsona Nincs is annál jobb, mint a jó zene. Sajnos nem tudod, hogyan kell játszani ezen a hangszeren. Ideje valami mást keresni.

2000 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2465
Beleolvadni a tömegbe Út közben pár ember megállít és egy bankrablásról kérdez. Nem gondoltál rá előtte, de a törött vállad elég jól látszik és ki rabolna így bankot. Álcára van szükséged, gyorsan!


8 Munkavállalás prédikátorként Egy vallomásokkal teli nap után a helyi prédikátorral beszélsz és elég jó társaságnak találod. Talán meg kellene állnod a templomnál valamikor megint.

1400 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2466
Vakáció a vakációból Oh! Úgy látom a vállad meggyógyult! Pihentető volt? Lehet, hogy nekem is szabadságra kellene mennem. Csak feküdni a napon és élvezni a helyzetet.


Mondd meg neki, hogy maradjon távol a bankoktól, vedd a kalapod és menj ki a kocsmából. A vakáció után úgy érzed, hogy a nyugdíj nem is lenne egy olyan rossz dolog. De a nap nyugszik és kalandot érzel a levegőben.

2100 Tapasztalati pontA kalandsor jutalma:
Eredmény