Egy nyugdíjas élete

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Fő Történet
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10
Kalandsor
azonosítója
147

Egy nyugdíjas élete

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Waupee
ID: 2459
Következmény Üdv, barátom! De miért ez az arc? Egy törött váll! Az utolsó kalandodból, igaz? Oh, tudtam, hogy egyszer ez lesz. A túl sok kaland ide vezet. Szerencséd van, hogy csak a vállad! Most menj haza és pihenj!

Szint 126
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

1 alvás Miért jöttél vissza? Menj haza és pihenj, amíg a vállad meg nem gyógyul! Menj!

600 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2460
Korán reggel Az ágyban fekszel, a plafont bámulod. A percek óráknak tűnnek amelyek alig akarnak eltelni. Végül rászánod magad, hogy felkelj. Kint közel a hajnal.


Szerveridő
6:00 – 9:59
Ok, felkeltél, de mi a következő? Nem mehetsz a kocsmába mert Waupee azonnal hazaküld.

900 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2461
A hírek olvasása Úgy döntesz, hogy elolvasod az újságot egy cigarettával a kezedben. Hova tetted őket?


1 Újság 1 Szivarok Csak a szokásos: kisebb rablás Deadwood-ban, bolttulajdonos lelőve Ruby-ban, vonatbaleset az Eldorado kanyon mellett. Eldobod a papírt és gondolkodsz. Miért ne vegyek ki szabadságot? Elmenni valami szép helyre...Waupee azt mondta, hogy pihennem kell.

1100 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2462
Összepakolás Ha mész valahova, akkor megfelelő kalap kell a nap ellen és hát más dolgok is, amikre az embereknek szükségük van ha elhagyják az otthonukat.


1 Lyukacsos kalap 1 Nagyibugyi Ez az! Kész vagy a csomagolással! Már csak a pénz van hátra.

2000 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2463
Spórolás a nyaralásra Már egy ideje nézed a bankot. Ez csak egy kicsi cég de biztosan van elég pénz bent a kis utazásodra, te pedig csak annyit veszel el amennyit kell. Nem többet. Rendben lesz. Mindenki ezt csinálja manapság!


3 óra Bankrablás Ez megteszi. De miért mész el? Pont erre számítanak és az utazás törött vállal időigényes és fárasztó. Jobb otthon maradni és szép életet élni.

1500 Tapasztalati pont
300 $

Waupee
ID: 2464
Végül nincs vakáció Ülsz a tornácodon és azon gondolkodsz, mit tegyél. Mindig meg akartál tanulni egy hangszeren játszani és talán van is egy itt valahol.


1 Harsona Nincs is annál jobb, mint a jó zene. Sajnos nem tudod, hogyan kell játszani ezen a hangszeren. Ideje valami mást keresni.

2000 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2465
Beleolvadni a tömegbe Út közben pár ember megállít és egy bankrablásról kérdez. Nem gondoltál rá előtte, de a törött vállad elég jól látszik és ki rabolna így bankot. Álcára van szükséged, gyorsan!


8 Munkavállalás prédikátorként Egy vallomásokkal teli nap után a helyi prédikátorral beszélsz és elég jó társaságnak találod. Talán meg kellene állnod a templomnál valamikor megint.

1400 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2466
Vakáció a vakációból Oh! Úgy látom a vállad meggyógyult! Pihentető volt? Lehet, hogy nekem is szabadságra kellene mennem. Csak feküdni a napon és élvezni a helyzetet.


Mondd meg neki, hogy maradjon távol a bankoktól, vedd a kalapod és menj ki a kocsmából. A vakáció után úgy érzed, hogy a nyugdíj nem is lenne egy olyan rossz dolog. De a nap nyugszik és kalandot érzel a levegőben.

2100 Tapasztalati pontA kalandsor jutalma:
Eredmény