Szabálytalan játék

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Fő Történet
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
114

Szabálytalan játék

Kalandosztók a kalandban:

Ikon 6 saloon.png Crystal Town Ikon 6 Calvin.png Calvin
Crystal helye.png Crystal helye.png
Ikon 6 poker.png Pókerbajnokság Ikon 6 outskirt.png Crystal Town külvárosa
Crystal helye.png Crystal helye.png
Ikon 6 outksirtbella.png Tehetetlen Bella Ikon 6 bella.png Bella
Crystal helye.png Crystal helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 1971
A konföderációs arany visszajuttatása Seriff: Sikerült megtalálnod a szökevény katonát, akiről beszéltem. Szép munka! És még az ellopott konföderációs arany is megvan. Le vagyok nyűgözve. A hadsereg szép nagy jutalmat fog fizetni, ha visszaviszed. De várj csak, jelentkeztél a hadseregbe, hogy bejuss a temetőbe? Akkor le kell szolgálnod az idődet, vagy téged is le kell hogy tartóztassalak, mint szökevényt. Sajnálom, de a törvény az törvény.

Szint 60
Észak, dél és a barna

Konföderációs Arany


9 óra Szolgálat a seregben

A hadsereg szép jutalmat adott neked az arany visszaadásáért és a zsold is elég jó volt. Most már elég pénzed van, hogy részt vehess a póker bajnokságon és végre találkozz Calvinnel szemtől szembe.

100 Tapasztalati pont
Elég pénz

Seriff
ID: 1972
Crystal Town Seriff: Ezzel a pénzzel nevezhetsz a legnagyobb póker bajnokságra a prérin. Milyen izgalmas, szurkolni fogok neked! A póker bajnokságot egy gőzhajó fedélzetén rendezik, ami Crystal Town-nál horgonyoz. A várost északnyugaton találhatod meg. Calvin, akit azzal gyanúsítasz, hogy az Előőrs felégetése és a newporti események is a lelkén száradnak, ott lesz. Ha sikerül eljutnod a bajnokság végéig, akkor szembenézhetsz vele.


Intézd el: Találkozás Bellaval (Szabálytalan játék) Mi, elvesztetted az összes pénzed? Szégyen. Gyorsan találnod kell valami új lehetőséget, hogy megszerezd a pénzt. A bajnokság hamarosan kezdődik és csak ott lesz lehetőséged találkozni Calvinnel.

55 Tapasztalati pont

Bella
ID: 1973
Találkozás Bellaval Még van egy kis idős a pókerbajnokság kezdetéig, úgyhogy addig a város körül portyázgatsz. Talán összefutsz valamelyik vetélytársaddal, vagy akár Calvinnel. Az utcán egy nagyon csinos hölgy ütközik neked. A lótuszvirág, amit a hajában viselt, leesik a porba. Nő: Elnézést, az én hibám volt. Nem, nem kell másik virág, jól vagyok. Ragaszkodsz a kárpótláshoz a lerombolt hajdíszért cserébe.

Hely:
Bella

5 Lótuszszirom


Elég pénz

Nő: Köszönöm. A nevem? A nevem Bella. De most mennem kell. Viszlát. Elbúcsúztok és szétváltok. Utánanézel ahogy elsiet. Milyen kis helyes hölgy... Fél órával később veszed észre, hogy a pénzed eltűnt. Ellopta, amikor neked ütközött! Átkutatod egész Crytal Townt, de Bella eltűnt a pénzeddel együtt.

130 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 1974
A párbajverseny z így nem jó, ellopták a pénzed, így nem tudsz benevezni a pókerversenyre. Csalódottan betérsz a kocsmába egy italra, hogy kitisztuljon a fejed. Nagy tömeget látsz, amikor odaérsz a kocsmához, épp párbajversenyt tartanak. Úgy döntesz, hogy benevezel. Párbajhős: Ki van zárva. Nem szeretjük az ilyen figurákat, mint te. Mi? Nem te vagy a legjobb párbajos? A párbajok többségét lehet, hogy elveszted? Hmm, ez egy kicsit változtat a dolgokon. Rendben, benevezhetsz. Ez az egy esélyed maradt, hogy elég pénzt szerezz és részt vehess a pókerversenyen. A terved az, hogy az első néhány párbajt elveszted, így megsokszorozódik a tét, amit rád raknak.

Hely:
Crystal Town

5 elveszített NPC párbaj Remek. Az emberek rajtad röhögnek, miközben ellened teszik a tétjeiket. Már ezer az egyhez fogadnak ellened. Most jött el az ideje egy titkos tétnek saját magadra.

200 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 1975
A párbajverseny A terved bevált - egyik párbajt a másik után veszíted el, már mindenki ellened fogad. Most már csak meg kell nyerned a következő néhány párbajt és már meg is lesz a pénzed a pókerbajnokságra.

Hely:
Crystal Town

5 megnyert NPC párbaj A tömeg alig hisz a szemének, kiütöd az utolsó résztvevőt és megnyered a párbajversenyt. Most már elég pénzt kerestél a titkos téteddel, a fene egye meg Bellát.

155 Tapasztalati pont
Elég pénz

Crystal Town
ID: 1976
A párbajverseny Épp amikor távoznál a pénzeddel, egy párbajhős lép az utadba. Párbajhős: Te csaló! Azt mondtad, hogy el fogod veszteni az összes párbajt. Te hazug! Előrántja a fegyverét.

Hely:
Crystal Town

Győzd le:
Párbajhős a párbajversenyről.png Párbajhős a párbajversenyről
A párbajhős eltakarodik. Hiszen csak annyit mondtál, hogy lehet, hogy el fogod veszteni az első néhány párbajt. Nincs itt semmi hazugság.

100 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 1977
A banki eset Crystal Town utcái túl veszélyesek ahhoz, hogy ennyi pénzzel mászkálj. Elég sokan próbálják meg az utolsó percben megszerezni a pénzt a bajnokságra, méghozzá meglehetősen aljas módszerekkel. De most senki nem fogja ellopni a pénzed. Elmész a bankhoz, hogy befizesd a pénzt, amit épp most nyertél. Ügyintéző: Miben segíthetek? Befizetés lesz. Rendben. (A pénzt egy olyan bankban kell befizetned, ami nem a saját városodban van.)

Hely:
Crystal Town

Idegen bankba befizetett összeg: 1000 $
Elég pénz
Amint átadod a pénzed két álarcos figura ront be a bankba. Álarcos alak: Lássam a kezeket! Senki ne mozduljon. Most pedig ide a pénzzel! Na ne, már megint el akarják vinni a pénzed? A rablók után rohansz a külvárosba. Valahonnan ismerős az egyik figura, nem?

180 Tapasztalati pont

Crystal Town külvárosa
ID: 1978
A banki eset Hát tényleg üldöz téged a rossz szerencse. Ez már a második alkalom, hogy elveszted a pénzt, ami a pókerbajnoksághoz kell. Nem találod meg a rablókat a külvárosban, a seriffhez benézni meg túl sok idő lenne, a bajnokság mindjárt kezdődik. Úgy döntesz, hogy saját magad intézed el az ügyet. Az egyik fejpénz a seriffnél biztos a rablókról szól. Csak át kell nézned a fejpénzeket és megtalálni azt, ami a leginkább illik rájuk. Meg fogod találni a bűnösöket.

Hely:
Crystal Town külvárosa

Elfogott körözött személyek: 1 Nem sokára megtalálod a megfelelőt, nem messze a várostól. Úgy látszik, hogy ilyenkor rengeteg ember átvedlik zsebtolvajjá és bankrablóvá, hogy feljusson a gőzhajó fedélzetére. Amint megszerzed a pénzed, a rabló elrohan.

88 Tapasztalati pont
Elég pénz

I. lehetőség:
Tehetetlen Bella
ID: 1979
Bella megmentése Úton visszafelé a városba összetalálkozol a tolvajjal. Ezúttal álruha nélkül - igen, ez Bella. Néhány indián csapdába ejtette és sakkban tartja a fegyverével. Bella: Kérlek állj meg. Segíts nekem. Ezek az indiánok azt állítják, hogy megsértettem a szent területüket. Pénzt akarnak, nagyon sok pénzt. Igaz hogy Bella ellopta a pénzed, de nem hagyhatod ilyen helyzetben. Úgy döntesz, hogy segítesz neki.

Hely:
Tehetetlen Bella

Elég pénz Bella ezerszer megköszöni a segítséged. Remek. Ez már a harmadik alkalom, hogy búcsút inthetsz a pénzednek. És ráadásul kiderül. hogy Bella is elvesztette a pénzt, amit tőled lopott el.

100 Tapasztalati pont

Crystal Town külvárosa
ID: 1980
A szegény misszionáriusok Visszafelé mentek Crystal Townba Bellával. Egész úton veszekedtek az elveszett pénz miatt, amikor beleszaladtok néhány misszionáriusba. Az egyikük nagyon megörül nektek és szalad hozzátok. Misszionárius: Végre erre járt valaki. A város tele van banditákkal! Ellopták az összes pénzünket valami pókerbajnokság miatt. Kérlek, szükségünk van a pénzre a misszió építéséhez. Ha visszahozod, megkapod a 10 százalékát. Ez biztos elég lesz a belépti díjadra. Úgy döntesz, hogy segítesz nekik, hiszen neked is nagy szükséged van a pénzre.

Hely:
Crystal Town külvárosa

9 óra Zsoldosmunka Megtaláltad a tolvajok nyomait, akik elég zöldfülűeknek tűnnek és csak szerencséjük volt. Napi jó cselekedet kipipálva.

150 Tapasztalati pont

I/A lehetőség:
Crystal Town külvárosa
ID: 1981
Fogd a pénzt Visszaviszed az ellopott pénzt a misszionáriusoknak. Misszionárius: Itt a jutalmad, kérlek fogadd el. Másik misszionárius: De testvérem, nem kell 10%-ot adnod neki. Így nem lesz elég a misszió felépítéséhez és a rászorulók támogatásához. A fenébe is a szegényekkel, elteszed a pénzt.

Hely:
Crystal Town külvárosa

Nincs más módja, hogy találkozz Calvinnel szemtől szembe.

200 Tapasztalati pont
Elég pénz

Crystal Town külvárosa
ID: 1982
És megint... Ahogy eltávolodsz a misszionáriusoktól, valami rossz érzés uralkodik el rajtad. Hirtelen valami kattanást hallasz és a sötétből egy fegyver mutat rád. Bella: Rendben, csak nyugodtan és csendesen. Ide a pénzzel!

Hely:
Crystal Town külvárosa

Győzd le:
Bella a zsebtolvaj.png Bella a zsebtolvaj


Elég pénz

Bella rablótársa bukkan elő a sűrű bozótból. Elkezdesz birkózni vele, de leüt. Már megint elvitte a pénzed... a harmadik alkalommal!

66 Tapasztalati pont

I/B lehetőség:
Crystal Town külvárosa
ID: 1983
Hagyd a pénzt szegény misszionáriusoknál Visszaviszed az ellopott pénzt a misszionáriusoknak. Misszionárius: Itt a jutalmad, kérlek fogadd el. Másik misszionárius: De testvérem, nem kell 10%-ot adnod neki. Így nem lesz elég a misszió felépítéséhez és a rászorulók támogatásához. Nem fogadod el a pénzt, hiszen az nem lenne túl rendes dolog.

Hely:
Crystal Town külvárosa

Szükségük van rá a misszió építéséhez. Pénz nélkül visszatérsz a városba.

55 Tapasztalati pont

II. lehetőség:
Tehetetlen Bella
ID: 1984
Hagyd el Bellát Úton visszafelé a városba összetalálkozol a tolvajjal. Ezúttal álruha nélkül - igen, ez Bella. Néhány indián csapdába ejtette és sakkban tartja a fegyverével. Bella: Kérlek állj meg. Segíts nekem. Ezek az indiánok azt állítják, hogy megsértettem a szent területüket. Pénzt akarnak, nagyon sok pénzt. Ellopta a pénzed. Ki van zárva, hogy most segítesz neki.

Hely:
Tehetetlen Bella

Bella: Mi, csak úgy itt akarsz hagyni engem? Az indiánokkal? Na ne, ezért drágán meg fogsz fizetni!

100 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 1985
Hagyd el Bellát Végre visszajutsz Crystal Townba. Szuper, elég pénzed van most már, így csak arra kell várnod, hogy a pókerbajnokság megnyissa kapuit. Seriffhelyettes: Állj! Ez az a gazfickó, aki a sorsára hagyta önt, hölgyem? Bella bólint és rád mutat. Csodás, le vagy tartóztatva. Némi rábeszélés után a seriffhelyettes elenged, ha végzel némi közösségi munkát és befizeted az óvadékot.

Hely:
Crystal Town

9 óra Palánkfal építése


Elég pénz

Palánkfalat kell építened a szomszéd városban található missziónak. De a pénzednek annyi, immár a harmadik alkalommal.

99 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 1986
A pénzed összevakarása A bajnokság vasárnap kezdődik, addig kell valahogy összevakarnod a pénzt.

Intézd el: A szegény misszionáriusok (Szabálytalan játék)
vagy
Intézd el: Hagyd el Bellát (Szabálytalan játék)
Hely:
Crystal Town

Munkával szerzett pénz: 1000 $

Az utazó kereskedőnél szerzett pénz: 1000 $
NPC párbajok során elnyert pénz: 250 $

Ez nem elég. Mit tegyél? Gyorsan tenned kell valamit, különben nem fogsz Calvinnel találkozni a pókerasztalnál. Szükséged van egy B tervre.

150 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 1987
Váratlan segítség Teljesen tönkremenve ücsörögsz a kocsmában. De úgy tűnik, mindig akkor történik valami izgalmas dolog, amikor a legkevésbé számítasz rá. Fickó: Van itt valaki, aki ért a gőzhajó kormányzáshoz? A kapitányunkat letartóztatták bankrablásért és most a Queen Carossa nem tudja elhagyni a kikötőt. De a pókerbajnokságot csak nyílt vízen lehet megrendezni, hogy elejét vegyük a csalásnak, lopásnak, gyilkosságnak és az ehhez hasonlóknak. Ki vállalja? Te? Akkor legyél ott vasárnap, de a fegyvered ne hozd magaddal. És igen, te ingyen részt vehetsz a bajnokságon! (Nincs kaland? Akkor olvasd el újra a szöveget, hogy mikor kell ott lenned és milyen felszereléssel.)

Hely:
Crystal Town

Intézd el:
ID 2053
Köszönjük a segítséged a hajón. Itt a meghívód a pókerbajnokságra.

170 Tapasztalati pont
Meghívó a Pókerbajnokságra

Crystal Town
ID: 2053
A gőzhajó kormányzása Épp időben érkeztél Crystal Townba. Megkapod a munkát.

Hely:
Crystal Town
Vasárnap
Fegyver nélkül

9 óra Gőzhajó irányítása


Vasárnap
Fegyver nélkül

Végre felszállsz a Queen Carossara.

170 Tapasztalati pont

Pókerbajnokság
ID: 1988
A selejtezők A pókerbajnokság elkezdődik, felmutatod a meghívód a rendezőknek és már bent is vagy! Végre!! Ellenőrzöd a hajót, de nem tudsz Calvin közelébe férkőzni a döntők előtt. Túl sokan vigyáznak rá, valóban nagyon óvatos ember. Végül helyet foglalsz a pókerasztalnál. Az első játék elkezdődik. Az első néhány ellenfelet simán legyűröd a képességeiddel.

Hely:
Pókerbajnokság

Meghívó a Pókerbajnokságra


30 Kézügyesség
30 Taktika

Az első néhány játék véget is ért, sikerült bejutnod a negyeddöntőkbe. Itt már kicsit nehezebb ellenfelekre számíthatsz. A puszta képességeid és a pókerarcod itt már nem lesz elég.

188 Tapasztalati pont

Pókerbajnokság
ID: 1989
Negyeddöntő A negyeddöntő. Az egyik ellenfeled Bella lesz, aki sokkal jobban játszik a kártyákkal, mint te. Meg kell szabadulnod ettől a kis aljas zsebtolvajtól. Van egy terved: minden egyes játékosnak saját kártyapaklit adtak, mivel senki nem bízik a másikban. A hajó tele van sötét gazemberekkel. Itt az ideje, hogy megfizess Bellának azért, amit veled tett. Menj és lopd el a kártyákat a zsebéből, jelöld meg őket szénnel és rakd vissza a ruhájába. Ki fogják zárni, mint csalót. (Csináld a megfelelő dolgot, miközben a megfelelő felszerelés van nálad. Minden ott van a szövegben.)

Hely:
Pókerbajnokság

Megjelölt kártyák A negyeddöntő. Az egyik ellenfeled Bella lesz, aki sokkal jobban játszik a kártyákkal, mint te. Meg kell szabadulnod ettől a kis aljas zsebtolvajtól. Van egy terved: minden egyes játékosnak saját kártyapaklit adtak, mivel senki nem bízik a másikban. A hajó tele van sötét gazemberekkel. Itt az ideje, hogy megfizess Bellának azért, amit veled tett. Menj és lopd el a kártyákat a zsebéből, jelöld meg őket szénnel és rakd vissza a ruhájába. Ki fogják zárni, mint csalót. (Csináld a megfelelő dolgot, miközben a megfelelő felszerelés van nálad. Minden ott van a szövegben.)

133 Tapasztalati pont

Vedd fel: Szén Szükséges munka: Telepesek kifosztása Megjelölt kártyák
El kell fogadnod előtte a Negyeddöntő (Szabálytalan játék) kalandot.
Pókerbajnokság
ID: 1990
Elődöntő Elődöntő. Meg kell nyerned ezt a kört, hogy szembenézhess Calvinnel, ezért vagy itt. Be kell csempészned a fegyvered az asztalhoz, ez az egyetlen esélyed. De először is, az elődöntő. A trükk a jelölt kártyákkal itt nem fog működni. Egy új paklit adnak, de az elődöntő előtt még egy vacsora is vár rátok. Talán a vacsoránál tehetnél valamit, hogy az ellenfeled rosszul érezze magát. Itt az idő, hogy meglátogasd a sarlatánt, talán tud valami főzetet adni neked.

Hely:
Pókerbajnokság

Álomital


15 Rákhús

Sikerült a rákhúsba egy kis altatót keverned, amit a sarlatántól szereztél. A többi közé helyezed a tálad a büféasztalon. Az ellenfeled olyan álmos lesz, hogy nem tudja a kártyákat se a kezében tartani. Megnyered az elődöntőt.

250 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Sarlatán Álomital
El kell fogadnod előtte az Elődöntő (Szabálytalan játék) kalandot.
Calvin
ID: 1991
Szemtől szemben Calvinnel Bejutsz a döntőbe, ahol az ellenfeled Calvin. Túl jól őrizték eddig, de most eljött az idő. Nem számít, hogy nyersz vagy vesztesz. A terved - itt a fegyvered és megszerzed az információt amire szükséged van. Csak néhány perc van már hátra és eljön a lehetőség. De akkor... Álarcos bandita: Kezeket fel! Ide a főnyereménnyel és senkinek nem esik bántódása. Néhány álarcos bandita szállja meg a hajó fedélzetét, ahol persze senkinél nincs fegyver. Örülsz, hogy sikerült a sajátodat felcsempészni.

Hely:
Calvin

Győzd le:
Álarcos bandita.png Álarcos bandita
Pánik tör ki a hajón, a banditák sikeresen elmenekülnek és átugranak egy kis ladik fedélzetére, ami a gőzhajóhoz van kötve. Megszökik! Kövesd.

168 Tapasztalati pont

Crystal Town külvárosa
ID: 1992
A banditák felkutatása Ne! A banditák elvitték a nyereményt. Nincs nyeremény - nincs döntő - nem tudsz leszámolni Calvinnel. Pedig olyan közel voltál! Calvin testőre sikeresen visszaviszi a kabinjába őt. Vagyis most követned kell őket.

Hely:
Crystal Town külvárosa

6 óra Banditavadászat Hosszú üldözés után végre utoléred a banditát. Letéped a maszkot - és ez Bella! Bella: Igen, én vagyok az. Én loptam el a nyereményt. Kérlek, elmondok neked mindent, amit tudni akarsz. De először szabadítsd ki a fiam. Calvinnek dolgozom és ő megzsarolt. Elrabolták a fiam, kérlek segíts, bántani fogja, mert nem sikerült megakadályoznom, hogy feljuss a hajóra. Nem volt más választásom. Kérlek.. csinálj valamit.

188 Tapasztalati pont

I. lehetőség:
Crystal Town külvárosa
ID: 1993
A békés út Az erőszak nem megoldás. Szegény Bella. Calvin elrabolta a fiát és megzsarolta, hogy megszabaduljon tőled. Úgy döntesz, hogy segítesz neki. Bella elmondja, hogy hol tartja foglyul a fiát Calvin. Úgy döntesz, hogy békés úton fogod kiszabadítani.

Hely:
Crystal Town külvárosa

8 óra Béketárgyalások Hosszú órákig tartó egyeztetések után sikerül rábeszélned a gyerekrablókat, hogy engedjék el Bella fiát. Őket is megzsarolták, vagy pénzzel vették rá a dologra. Amikor visszatérsz a hajóra, Calvin már elment. Bella mindent elmondott, amit csak tud. Azt már tudod, hogy igen befolyásos ember, bár az üzletei mögött sötét tettek állnak. Bella neki dolgozott, az ő dolga lett volna, hogy téged távol tartson. Ezért lopta el a pénzed - de mindig sikerült visszaszerezned. Szükséged lesz egy új nyomra, de most már biztos vagy benne, hogy Calvin áll minden mögött.


3000 Tapasztalati pont
1000 $
25  Kötvény
Karaktercím: Békés vándor
Éjjeli öv

II. lehetőség:
Crystal Town külvárosa
ID: 1994
A kegyetlen út Ezek a bűnözők megfizetnek ezért. Szegény Bella. Calvin elrabolta a fiát és megzsarolta, hogy megszabaduljon tőled. Úgy döntesz, hogy segítesz neki. Bella elmondja, hogy hol tartja foglyul a fiát Calvin. Úgy döntesz, hogy a gyerekrablók felé tanúsított kegyelem nélkül fogod kiszabadítani.

Hely:
Crystal Town külvárosa

Befejezett erődharc: 1 Megrohamozod a gyerekrablók erődítményét és megtalálod Bella fiát. Nagyon hálás neked. Amikor visszatérsz a hajóra, Calvin már elment. Bella mindent elmondott, amit csak tud. Azt már tudod, hogy igen befolyásos ember, bár az üzletei mögött sötét tettek állnak. Bella neki dolgozott, az ő dolga lett volna, hogy téged távol tartson. Ezért lopta el a pénzed - de mindig sikerült visszaszerezned. Szükséged lesz egy új nyomra, de most már biztos vagy benne, hogy Calvin áll minden mögött.


3500 Tapasztalati pont
1000 $
25  Kötvény
Karaktercím: A kopasz vándor
Éjjeli övA kalandsor jutalma:
EredményA(z) Szabálytalan játék más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
Volt egyszer egy West