Logor.png
2.110
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Innogames minilogo.png
Grepolis · Tribal Wars · Tribal Wars 2 
Forge of Empires · Elvenar 
Warlords of Aternum 

Triwal Wars 2

TribalWars2Logo.png

TRIBAL WARS 2

KÖZÉPKORI STRATÉGIAI JÁTÉK

A Tribal Wars 2 nem csak egy ingyenes böngészős játék, hanem egy folytatása is a Tribal Wars játéknak. Egy kis faluval kezdesz, céljaid közül az egyik, hogy ezt egy erős várrá építsd, bevehetetlen várfallal megerősítve. De a Tribal Wars 2 sokkal több, mint egy egyszerű városépítős stratégiai játék – egy sereget is össze kell gyűjtened, katonák toborzásával és kiképzésével, mint például a fejszések, vagy lándzsások. Ezekkel képes vagy királyságod megvédésére és határainak növelésére egyaránt, ebben az ingyenes, középkori stratégiai játékban.

A játék a klasszikus Tribal Warson alapszik, az új játék feltűnő grafikával és kezelőfelületi újdonságokkal vár. Ezt kiegészíti, a Tribal Wars 2 új jellegzetessége, a stratégiai térkép, ahol a különböző részek, különböző bónuszokat adnak a nyersanyag termelésére. Ugyanakkor követheted csapataid mozgását is, mely valós időt ölel fel. Nem számít, hogy új, vagy egy régi, tapasztalt veterán vagy a Tribal Wars 2-vel bizonyosan új és egyedi élményeket fogsz megtapasztalni!

Néha a csapataid összevonása nem lesz elég a győzelemhez más játékosok ellen. Itt az idő, hogy szövetségeket köss más játékosokkal.Az úgynevezett törzsek segítségével nő az esélyed ellenfeleid legyőzésére.

Vajon félelmet ültetsz ellenségeid szívébe és növelni tudod a hatalmad? Tribal Wars 2!

TribalWars2IG.png