Logor.png
2.110
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Innogames minilogo.png
Grepolis · Tribal Wars · Tribal Wars 2 
Forge of Empires · Elvenar 
Warlords of Aternum 

Grepolis

GrepolisLogo.png

GREPOLIS

STRATÉGIAI JÁTÉK

Az ingyenes böngészős játék, a Grepolis, lehetőséget ad arra, hogy létrehozd az ókori Görögországot, de úgy, ahogy te szeretnéd. Köss erős szövetségeket más játékosokkal és vedd igénybe az ősi görög istenek erejét: Zeusz, Poszeidon, Héra, Athéné, és Hádész. Toborozz seregeket a vizen és a szárazföldön egyaránt és vásárolj mítikus egységeket, mint például a Hydra, Pegasus és a Manticore. Építs egyedi Csodákat, hogy segítsenek a Grepolis világának urává válni!

A Grepolisban egy kicsi polisszal kezdesz, amelyet idővel egy metropolisszá fejleszthetsz. 13 különböző épület és 8 szobor között választhatsz birodalmad alakításához. Ezekben ezüst bányákat, kikötőket és fatermelőket tartalmaznak. Ezeken kívül, több mint 30 különböző technológia elérhető, hogy kutathass a Grepolis Akadémián. Beleértve a gyorsabb építési időt, vagy a képességet, hogy megszállj más városokat.

Azon kívül, hogy létrehozhatod a saját poliszod, ahogyan szeretnéd, számos isten közül választhatsz, mint védőszent. Héra istennő például növeli az elkészített termékek számát a poliszban, Poszeidon isten pedig gyengíteni tudja az ellenség vízi egységeit.

Kezd meg utazásod és szerezz hírnevet és dicsőséget: Grepolis!

GrepolisIG.png