Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Fő Történet
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
112

Észak, dél és a barna

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Sad Hill városa.png Sad Hill városa Ikon Sad Hill akasztófája.png Sad Hill akasztófája
Sadhill helye.png Sadhill helye.png
Ikon Törött postakocsi Sad Hill környékén.png Törött postakocsi Ikon A déli hadsereg tábora.png A déli hadsereg tábora
Sadhill helye.png Sadhill helye.png
Ikon Az északi hadsereg tábora.png Az északi hadsereg tábora Ikon Sad Hill temetője.png Sad Hill temetője
Sadhill helye.png Sadhill helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 1918
A lázadó Sikeresen bevetted Fort Mencert? Hihetetlen. Adillo környéke ismét biztonságos, hála neked. Gondolkodtam azon a Calvinon akit keresel. Minden évben egy kész vagyont adományoz a seriffek szövetségének, vagyis ez a fickó adja a fizetésem. De ha biztos vagy abban, hogy erről az egészről ő tehet, akkor van egy kis segítségem. Hamarosan kezdődik a póker bajnokság és ő az egyik nagy reménység. Közönség soraiba nem tudsz beülni, úgyhogy ha ott akarsz lenni, akkor játékosként kell nevezned, méghozzá jó sok pénzért. Van egy ötletem, hogy honnan szerezhetsz pénzt. Van nálam egy letartóztatási parancs egy katonai szökevény ellen. A déli seregben szolgált, majd hirtelen eltűnt. Kérlek az utolsó címét a postaszolgálatnál keresd, bár eddig még senki nem találta meg őt. A fejpénz amit fizetnek elég nagy, bár nem értem miért, valószínűleg több is van itt, mint egy egyszerű dezertálás. (Olvasd el alaposan a szöveget, hogy megtudd mit kell csinálni.)

Szint 50
Fort Mencer megdöntése

Utolsó ismert cím Remek, megszerezted a címét a szökevénynek. Oda tudsz menni és le tudod tartóztatni egyedül? Én most nem érek rá.

130 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Pony expressz Utolsó ismert cím
El kell fogadnod előtte A lázadó (Észak, dél és a barna) kalandot.
Seriff
ID: 1919
Keresés A szökevény utolsó címe Sad Hill-ben volt. Sad Hill... csak néhány ember maradt ott, aki még nem adta el a házát. Már majdnem szellemvárosnak is mondható. A déli és az északi sereg is a város környékén táborozik és már hónapok óta ölik ott egymást. Sad Hill a határ észak és dél között, szóval mindkét sereg magáénak követeli a várost. Nem valami élhető hely. A térkép déli részén található. Nyergeld fel a lovad és vágtass oda, hogy letartóztasd azt a gyáva fickót.


Intézd el: Keresés (Észak, dél és a barna) Egy tűz? Talán ő maga gyújtotta fel a házat, hogy ne maradjon mögötte nyom.

50 Tapasztalati pont

Sad Hill városa
ID: 1920
Keresés Megérkezel Sad Hill-be. A város szinte teljesen üres, mint ahogy a seriff mondta korábban. Halk fegyverdurrogást hallasz a távoli katonai táborokból. Nem csodálod, hogy a szökevény lelépett innen, ez a harc teljesen kimerítette a környéket. A város elég kicsi és pillanatok alatt megtalálod a címet... De mi ez? Nem hiszel a szemednek: a ház lángol. Mi történt itt? Minden bizonyíték, ami segítene a szökevény nyomára bukkanni, elégett. Úgy döntesz, hogy eloltod a lángokat, amilyen gyorsan csak lehet.


Hely:
Sad Hill városa

4 óra Tűzoltás Köhögve és kimerülve jutsz ki a lángok közül. Az egyetlen dolog, amit sikerült kimentened a lángok közül, egy levél. Úgy döntesz, hogy kinyitod: Drága Jane, elszöktem a seregből. Most már megvan a pénzem, hogy mindent megvegyek neked, amiről csak álmodtál. De a nyomomban vannak, így el kell rejtőznöm egy kis időre. Kérlek ne aggódj. Szeretlek, Bill.

120 Tapasztalati pontSzerelmeslevél

Sad Hill városa
ID: 1921
Keresés Szerelmeslevél. Kíváncsi vagy, hogy milyen pénzről ír. Úgy döntesz, hogy meglátogatod a nőt, akinek a levél szól. Talán ő meg tudja mondani, hogy hol találod a szökevényt. Hölgy: Egy levél? Billtől? Azt hittem, hogy meghalt. Tudod, Bill nagyon édes fickó volt. Egyszer azt mondta nekem, hogy blablablablablablabla... A hölgy csak fecseg és fecseg órákon át. Elég kitartónak kell lenned, hogy túléld ezt a locsogást.

Hely:
Sad Hill városa

Szerelmeslevél


50 Szívósság

Végre abbahagyja a beszédet. Megtudod, hogy a szökevény Bill azt ígérte neki, hogy ellátja majd pénzzel és ajándékokkal. De aztán eltűnt és többet nem jelentkezett. De egy új nyomot is találsz a sok szájtépés közben: a szökevény korábbi ezredese nyugdíjba ment és Sad Hill-ben telepedett le. Itt az ideje, hogy meglátogasd. Talán tudja, hogy honnan van az a sok pénz.

150 Tapasztalati pont

Sad Hill városa
ID: 1922
Keresés Egy kis séta után megérkezel a veterán házához. Épp a kertben metszi a fákat. Veterán:Bill Carson? Ismerem. Az az átkozott szökevény az én osztagomban volt. Segíts nekem a kertészkedésben és megkapod tőlem az információt, amiért jöttél.

Hely:
Sad Hill városa

5 óra Faültetés Eltöltesz egy kis időt a veterán kertjében. Mesél neked az életéről a seregben, az életéről a sereg után és végül Bill Carsonról is, akit a seriff keres. Az osztagnak egy szigorúan bizalmas feladata volt, meg kellett találniuk a Konföderációs Aranyat a csatatéren, ami rengeteg pénzt jelentett. Carson megvárta az alkalmas pillanatot, amikor az egész osztag aludt, ellopta a pénzt és soha többé nem látták... Szép nagy adag pénz, pont erre van szükséged, hogy benevezz a pókerbajnokságra, amin Calvin részt fog venni. Bárcsak megtalálnád ezt a szökevényt. Úgy döntesz, hogy Sad Hill utcáin fogsz kószálni, még több nyomot keresve. Valaki biztos látta ezt a szökevényt.

133 Tapasztalati pont

Sad Hill akasztófája
ID: 1923
Egy kellemetlen találkozó Egy csomó dollár.. a Konföderációs Arany kiürült rejtekhelye... elgondolkodva kóborolsz Sad Hill utcáin, mígnem... Seriff:Kapd el a Szökevényt! Egy gazembert látsz, aki elrohan a seriff mellett. Teljesíted a feladatod és utánaveted magad.

Hely:
Sad Hill akasztófája

Győzd le:
Joe.png Menekülő törvényen kívüli
A seriff már vagy ezerszer megköszönte neked a segítséged. Elégedetten a jótetteddel úgy döntesz, hogy ez már elég is volt mára, úgyhogy szerzel egy innivalót. De egy magas, barna férfi áll az utadba. Barna: Elment az eszed? Épp letartóztattad a társam. Most mit csináljak? Sokkal jössz nekem, hogy beleszóltál az ügyeimbe.

99 Tapasztalati pont

Sad Hill akasztófája
ID: 1924
Az akasztófa trükk Barna:A fickó, akit letartóztattál, a társam volt. Most mit csináljak?! Miért ütöd az orrod mások ügyeibe? Ez volt a trükkünk: hamis fejpénzt írt ki magára, én voltam a fejvadász, letartóztattam, begyűjtöttem a pénzt, majd lelőttem az akasztófáról és megosztoztunk a pénzen. Utána elmentünk a következő városba és eljátszottuk újra. Ez egy remek üzlet volt - amíg TE bele nem szóltál. Fizesd meg a károm!!! Mi? Nem, nem adhatod csak úgy nekem a pénzt. Híres fejvadász vagyok és meg kell tartanom a jó hírem. Elmész a seriffhez és fejpénzt tűzöl ki saját magadra.

Hely:
Sad Hill akasztófája

Kihelyezett halálos körözések: 1 Ehhez a kalandhoz elég, ha bárkire fejpénzt teszel. Finish text: Barna: Ha azt hiszed, hogy most egálban vagyunk, akkor nagyon tévedsz. El kell játszanod az akasztófa trükköt, ahogy a volt partnerem tette. Eljátszunk egy párbajt, te vesztesz és enyém a pénz.

140 Tapasztalati pont

Sad Hill akasztófája
ID: 1925
Az akasztófa trükk Barna:Kezdődjön az előadás. A seriff irodája előtt találkozunk délidőben. Tökéletes időpont a párbajra. Én, a fejvadász, ellened, a bűnöző ellen. Jobb lesz, ha elveszted ezt a párbajt, hogy begyűjthessem a pénzt és még nagyobb hírnevet szerezzek magamnak, mint a legveszélyesebb fejvadász a Vadnyugaton. Utána majd kihozlak a börtönből, nyugi.

Hely:
Sad Hill akasztófája

Szerveridő:
11:00-13:00
Veszíts ellene:
A kis barna.png A kis barna
A megegyezés szerint elveszted a párbajt. A barna begyűjti a fejpénzt és lelép. Nem most kellene kiszabadítania téged a börtönből? Bízol benne, hogy később visszajön...

110 Tapasztalati pont

Sad Hill akasztófája
ID: 1926
Elhagyva Már eltelt néhány nap és a barna fickó még mindig nem jött érted. Az a tetű itt hagyott téged. Szerencsére a Sad Hill-i seriff megvesztegethető. Egy szép kis összegért cserébe futni hagy téged.

Hely:
Sad Hill akasztófája

2000 $ Fortyogsz a dühtől, amikor elhagyod a bűzös cellát. Most rögtön fel akarod kutatni azt a gazfickót, hogy elégtételt végy rajta. Talán a kocsmába ment, hogy italra költse a pénzt, amit TE kerestél. Két lehetőséged van elbánni a barna fickóval.

200 Tapasztalati pont

I. lehetőség:
Sad Hill akasztófája
ID: 1927
Csendes bosszú A barna a kocsmában ül és nyakal. Úgy döntesz, hogy megvárod amíg teljesen kiüti magát a szállodában, majd kirabolod ott a kis árulót. Haha, elképzeled a fickó arcát, amikor észreveszi a veszteségét.

Hely:
Sad Hill akasztófája

Hotel ablak megnyitva A fickó hamar elalszik a szobájában, aminek a levegője whisky bűzzel van tele. Átkutatod a zsebeit a maradék pénzért... egy üveg lekvárt is találsz a bőröndjében. Szép kis kárpótlás.

90 Tapasztalati pont
500 $
Lekvár

Sad Hill akasztófája
ID: 1928
A vadászat Ahogy kiosonsz a szobából, belerúgsz egy üres üvegbe. KLIRR Remek. A fickó felébredt. Megpillant téged, kiugrik az ágyból és megpróbálja felrángatni a nadrágját. Gyorsan elrohansz, talán a sivatagban lerázhatod a részeg gazfickót.

Hely:
Sad Hill akasztófája

Megtett távolság: 10000 A város melletti sivatagban hirtelen megtorpansz. Mi az ott elől? Egy régi postakocsi. Halk hangokat hallasz belőle, így úgy döntesz, hogy megnézed közelebbről is.

140 Tapasztalati pont

II. lehetőség:
Sad Hill akasztófája
ID: 1929
Hangos bosszú A barna fickó a kocsmában ül és épp elissza a pénzed. Ettől csak még dühösebb leszel. Úgy döntesz, hogy beugrasz és kihívod egy párbajra.

Hely:
Sad Hill akasztófája

Győzd le:
A kis barna.png A kis barna
Barna fickó: Azt hiszed, hogy le tudsz győzni engem, te kis zöldfülű? Ez a fickó elég durva ellenfél. Hirtelen felpattan a helyéről és feléd tart, mintha egy kortyot se ivott volna. Ez nem jelent jót. Úgy döntesz, hogy inkább lelépsz, talán jobb lenne, ha a sivatagban várnád be. Ahogy kifele szaladsz még felkapsz egy darabka lótápot a hotel előtti istállóban, hogy gyorsabban tudj haladni.

150 Tapasztalati pont
Takarmány

Sad Hill akasztófája
ID: 1930
A vadászat A fickó a sarkadban van, átkozódik és kiabál. Kivágtatsz a városkapun, miközben szorosan követ. Ez meleg lesz.

Hely:
Sad Hill akasztófája

Megtett távolság: 10000 A város melletti sivatagban hirtelen megtorpansz. Mi az ott elől? Egy régi postakocsi. Halk hangokat hallasz belőle, így úgy döntesz, hogy megnézed közelebbről is.

140 Tapasztalati pont

Tábori szakács
Törött postakocsi Sad Hill környékén
ID: 1931
Egy meglepő találkozás Halk segélykérő hangokat hallasz a postakocsiból. Bekukucskálsz és egy sebesült katonát látsz bent, aki úgy néz ki, mint a szökevény, akit keresel. Lázas és félrebeszél. Szökevény:Segíts... megsérültem.. elkaptak.. a pénz... elástam a pénzt.. a temetőben... segítened kell... Tábori szakács vagy, úgyhogy adj neki egy szelet tortát. Ez majd segít neki, hogy visszanyerje az erejét.

Hely:
Törött postakocsi

5 Egy szelet torta Szökevény:Köszönöm... a pénz.. a konföderációs arany... egy sírban rejtettem el, a név pedig... Most már biztos, hogy ez a szökevény. Valami baleset érhette, amikor megpróbált lelépni innen. Elájul, még mielőtt a nevet el tudná mondani. Szerencsétlen már félig halott, így úgy döntesz, hogy hozol neki némi vizet.

120 Tapasztalati pont

Sarlatán
Törött postakocsi Sad Hill környékén
ID: 1932
Egy meglepő találkozás Halk segélykérő hangokat hallasz a postakocsiból. Bekukucskálsz és egy sebesült katonát látsz bent, aki úgy néz ki, mint a szökevény, akit keresel. Lázas és félrebeszél. Szökevény:Segíts... megsérültem.. elkaptak.. a pénz... elástam a pénzt.. a temetőben... segítened kell... Sarlatán vagy, adj neki egy utolsó füstszűrős cigarettát.

Hely:
Törött postakocsi

5 Füstszűrős cigaretta Szökevény:Köszönöm... a pénz.. a konföderációs arany... egy sírban rejtettem el, a név pedig... Most már biztos, hogy ez a szökevény. Valami baleset érhette, amikor megpróbált lelépni innen. Elájul, még mielőtt a nevet el tudná mondani. Szerencsétlen már félig halott, így úgy döntesz, hogy hozol neki némi vizet.

144 Tapasztalati pont

Kovács
Törött postakocsi Sad Hill környékén
ID: 1933
Egy meglepő találkozás Halk segélykérő hangokat hallasz a postakocsiból. Bekukucskálsz és egy sebesült katonát látsz bent, aki úgy néz ki, mint a szökevény, akit keresel. Lázas és félrebeszél. Szökevény:Segíts... megsérültem.. elkaptak.. a pénz... elástam a pénzt.. a temetőben... segítened kell... Kovács vagy, adj neki egy megélezett fegyvert, hogy megszabaduljon a fájdalmától.

Hely:
Törött postakocsi

5 Megélezett fegyver Szökevény:Köszönöm... a pénz.. a konföderációs arany... egy sírban rejtettem el, a név pedig... Most már biztos, hogy ez a szökevény. Valami baleset érhette, amikor megpróbált lelépni innen. Elájul, még mielőtt a nevet el tudná mondani. Szerencsétlen már félig halott, így úgy döntesz, hogy hozol neki némi vizet.

144 Tapasztalati pont

Istállómester
Törött postakocsi Sad Hill környékén
ID: 1934
Egy meglepő találkozás Halk segélykérő hangokat hallasz a postakocsiból. Bekukucskálsz és egy sebesült katonát látsz bent, aki úgy néz ki, mint a szökevény, akit keresel. Lázas és félrebeszél. Szökevény:Segíts... megsérültem.. elkaptak.. a pénz... elástam a pénzt.. a temetőben... segítened kell... Istállómester vagy, adj neki egy vízzel teli kulacsot. Talán ez majd segít rajta.

Hely:
Törött postakocsi

5 Kulacs Szökevény:Köszönöm... a pénz.. a konföderációs arany... egy sírban rejtettem el, a név pedig... Most már biztos, hogy ez a szökevény. Valami baleset érhette, amikor megpróbált lelépni innen. Elájul, még mielőtt a nevet el tudná mondani. Szerencsétlen már félig halott, így úgy döntesz, hogy hozol neki némi vizet.

144 Tapasztalati pont

Törött postakocsi Sad Hill környékén
ID: 1935
Egy meglepő találkozás Amikor visszatérsz meglátod a barna fickót a alélt szökevény mellett. Francba, biztos neki is szólt a pénzről. Fickó: Végre megvagy. Igen, a katona beszélt nekem a kincsről a temetőben. De nem tudta elmondani a nevet, mert elájult. Remek. Igazán remek... Elhatározod, hogy átkutatod a szökevény ruházatát valami nyom után. Hátha van nála valami. (Olvasd el a kaland szövegét és végezd a szükséges munkát, ha nem vagy biztos abban, hogy mit is kell tenned.)

Hely:
Törött postakocsi

Papírdarab a rejtekhely helyzetével Találtál egy papírcetlit! Rajta van a név, az a név, ami a síron van, ami a konföderációs aranyat rejti. De még mielőtt el tudnád olvasni, a fickó kettétépi a papírt. A részeden csak a keresztnév látszik. Ez azt jelenti, hogy csak akkor tudod megtalálni a sírt, ha összeállsz a barna fickóval. Csak ő tudja a sír tulajdonosának vezetéknevét. Megegyeztek, hogy megosztoztok a pénzen.

144 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Sírrablás Papírdarab a rejtekhely helyzetével
El kell fogadnod előtte az Egy meglepő találkozás (Észak, dél és a barna) kalandot.
Törött postakocsi Sad Hill környékén
ID: 1936
Az északi sereg Folyamatosan veszekedtek a sírhelyről a barna fickóval. Egyikőtök se veszi észre a katonákat, akik feltűnnek mellettetek. Katona:Mi a fenét csinálnak itt? Mi történt a postakocsival? Maguk ölték meg a katonát? Hullarablás???? Le vannak tartóztatva, bilincseljétek meg őket fiúk!!!

Hely:
Törött postakocsi

Vedd fel:
Bilincs
A katonák letartóztatnak benneteket, hullarablóknak néznek. Legalább arról sikerült meggyőzni őket, hogy nem ti öltétek meg a katonát. Elvisznek benneteket a táborukba.

123 Tapasztalati pont

A déli hadsereg tábora
ID: 1937
A déli sereg Katona:A déli sereg foglyai vagytok, így olyan munkát kell végeznetek, amit a többi börtöntöltelék csinál. Elég sok dolgotok lesz ma. Először is lovakat fogtok lopni az északi seregtől. Aztán sastollat kell gyűjteni az íjászainknak. Végül grizzlyt kell vadászni, hogy ne dézsmálják a készleteinket. És ne is ellenkezzetek, különben ma nem kaptok enni. Ez nem valami jó. Ki kell szabadulnod a börtönből, elmenni a temetőbe és megkeresni a sírt, ami az aranyat rejti. Barna fickó:Figyelj, van egy ötletem, hogy hogy pattanjunk meg innen. Néhány évvel ezelőtt lecsuktak már Burnham Cityben. Egy saját készítésű fegyver segítségével szöktem meg. Csak próbálj meg egy-két hasznos dolgot találni, miközben melózol és hamarosan kijutunk. (Fegyverdarabokat az olyan munkák közben találhatsz, amiket a katona kiosztott neked.)

Hely:
A déli hadsereg tábora

Fegyver 1. rész

Fegyver 2. rész Fegyver 3. rész

Remek. Megtaláltad ami kellett és oda is adod a fickónak. Sad Hill környéke tele van régi fegyverdarabokkal a háborúból. A barna fickó egy fura kinézetű, de működő fegyvert eszkábált.

150 Tapasztalati pont
Kézzel készült fegyver

Szükséges munka: Lólopás Fegyver 1. rész
El kell fogadnod előtte A déli sereg (Észak, dél és a barna) kalandot.
Szükséges munka: Sastoll gyűjtés Fegyver 2. rész
El kell fogadnod előtte A déli sereg (Észak, dél és a barna) kalandot.
Szükséges munka: Grizzlyvadászat Fegyver 3. rész
El kell fogadnod előtte A déli sereg (Észak, dél és a barna) kalandot.
A déli hadsereg tábora
ID: 1938
A déli sereg Barna fickó: Végre kész a fegyver, gyerünk, lépjünk le az őrök mellett. Egymás mellett küzdve kijuttok a déli sereg börtöntáborából.

Hely:
A déli hadsereg tábora

Vedd fel:
Kézzel készült fegyver


Eszméletlenné verés NPC párbajok során: 5

Sikerült. A következő megálló: a temető. Reméled, hogy több zavaró tényezővel nem találkoztok már utatok során. A szemed előtt csak a konföderációs arany fénye ragyog, hiszen ez vezet Calvinhoz és a pókerversenyhez.

124 Tapasztalati pont

A déli hadsereg tábora
ID: 1939
Az északi sereg Keresztülvágtok a sivatagon, a temető, ahol az arany van elásva már nem lehet messze... de megláttok egy útzárat, ami a temetőbe vezető utat zárja le. Néhány északi katona őrzi. Északi katona:Állj, ki vagy? Civilek nem mehetnek itt át - háborúban vagyunk. Oda kell menned? Csak úgy lehet, ha feliratkozol az északi seregbe, ehhez menj el a táborba. Fegyveretek van??? Ez úgy néz ki, mint egy bűnöző fegyvere, jobb ha elkísérlek benneteket a tábornokhoz.

Hely:
A déli hadsereg tábora

Kézzel készült fegyver A katona lefoglalja a fegyvereteket és átkísér a táborba, a város túlsó végéhez. Úgy döntesz, hogy belépsz az északi seregbe, hiszen ez az egyetlen út, hogy megszerezd az aranyat.

10 Tapasztalati pont

Kalandor
Az északi hadsereg tábora
ID: 1940
Az északi sereg Megérkezel a katonai táborba, ami elég elhagyatottnak néz ki. Megközelíted a toborzóirodát. Északi katona: Szóval csatlakozol a hadsereghez. Nézzük meg, hogy megfelelsz-e. Kalandor vagy, ugye? A kalandorok könnyen találnak dolgokat munka közben. Szükségünk van némi olajra a fegyvereinkhez, nagyon könnyen megrozsdásodnak ebben a sivatagi környezetben. Illetve a katonák imádják az ízletes füstöt. Nincs sok luxusban részük itt, de néhány szivar talán lendít a kedvükön.

Hely:
Az északi hadsereg tábora

5 Olaj


10 Szivarok

Északi katona: Rendben, most már hivatalosan is tagja vagy az északi seregnek. Készülj a holnapi támadásra a déli tábor ellen. Támadás? Na ne...

200 Tapasztalati pont

Párbajhős
Az északi hadsereg tábora
ID: 1941
Az északi sereg Megérkezel a katonai táborba, ami elég elhagyatottnak néz ki. Megközelíted a toborzóirodát. Északi katona: Szóval csatlakozol a hadsereghez. Nézzük meg, hogy megfelelsz-e. Párbajhős vagy, igaz? Vagyis a bűnözők annyira félnek tőled, hogy még pénzt is adnak neked, ha megvered őket. Elég komoly problémát jelentenek a szökevények nekünk, úgyhogy itt az ideje hogy példát mutass. Menj és mutasd meg nekik, hogy mi a rend, itt az ideje, hogy megfizessenek azért, hogy elhagyták a sereget.

Hely:
Az északi hadsereg tábora

NPC párbajok során elnyert pénz: 1000 $ Északi katona: Rendben, most már hivatalosan is tagja vagy az északi seregnek. Készülj a holnapi támadásra a déli tábor ellen. Támadás? Na ne...

200 Tapasztalati pont

Munkás
Az északi hadsereg tábora
ID: 1942
Az északi sereg Megérkezel a katonai táborba, ami elég elhagyatottnak néz ki. Megközelíted a toborzóirodát. Északi katona: Szóval csatlakozol a hadsereghez. Nézzük meg, hogy megfelelsz-e. Munkás vagy, ugye? Szükségünk van egy kis olajra a fegyvereinkhez, mert itt a sivatagban nagyon hamar elkezdenek rozsdásodni. Ráadásul jó lenne, ha az indiánokkal is tudnál kereskedni.

Hely:
Az északi hadsereg tábora

4 óra Olajfúrás


4 óra Fegyverek eladása indiánoknak

Északi katona: Rendben, most már hivatalosan is tagja vagy az északi seregnek. Készülj a holnapi támadásra a déli tábor ellen. Támadás? Na ne...

200 Tapasztalati pont

Katona
Az északi hadsereg tábora
ID: 1943
Az északi sereg Megérkezel a katonai táborba, ami elég elhagyatottnak néz ki. Megközelíted a toborzóirodát. Északi katona: Szóval csatlakozol a hadsereghez. Nézzük meg, hogy megfelelsz-e. Katona vagy, ugye? A katonák sokkal hamarabb elkezdhetnek használni egy fegyvert, mintsem a szintjük engedné. Kapj fel egy jó kis fegyvert és mutasd meg, milyen jól tudsz harcolni. A fegyverkovácsnál a városban jó fegyvereket találhatsz.

Hely:
Az északi hadsereg tábora

15 megnyert NPC párbaj
Vedd fel:
Pontos csappantyús puska
Északi katona: Rendben, most már hivatalosan is tagja vagy az északi seregnek. Készülj a holnapi támadásra a déli tábor ellen. Támadás? Ez remek lehetőségnek tűnik, hogy bejuss a temetőbe.

200 Tapasztalati pont

Az északi hadsereg tábora
ID: 1944
A temető Barna fickó: Na most végre el tudunk menni az útzár mellett a temető felé. De valami nagy balhé van most ott. Csak meg kell várnunk, hogy a két sereg végezzen egymással. Akkor majd be tudunk osonni a temetőbe és megkereshetjük a sírt. De ki kell várnunk a megfelelő pillanatot, amikor senki nem lát meg minket.

Hely:
Az északi hadsereg tábora

Szerveridő:
18:00-23:59
Sikerül bejutni a temetőbe... végre...

140 Tapasztalati pont

Sad Hill temetője
ID: 1945
Az eltemetett kincs Végre sikerült bejutni a temetőbe. Reméled, hogy a fickó most kivételesen tartani fogja a szavát, úgyhogy emlékezteted, hogy hagyott volna a börtönben megrohadni. Fickó: Itt az ideje elásni a csatabárdot. Az a név, amit én tudok: "Stinton". A keresztnév pedig az, hogy "John". Akkor most keressük meg John Stintont.

Hely:
Sad Hill temetője

5 óra kincskeresés Sikerül megtalálni a sírt. A barna fickóval együtt kiássátok a sáros földet. A sírban egy nehéz ládát találtok, ami tele van konföderációs arannyal. Főnyeremény. Hamarosan szembenézhetsz Calvinnel. De mi legyen a fickóval? Viccesen néz rád...

98 Tapasztalati pont
Konföderációs Arany

Csak az egyiket zárhatod le:
Sad Hill temetője
ID: 1946
Ne bízz a barna fickóban Ez a fickó otthagyott volna a börtönben megrohadni. Nem bízol benne. Lehet, hogy ismét valami rosszban sántikál. Előveszed a fegyvered.

Hely:
Sad Hill temetője

Győzd le:
A kis barna.png A kis barna
Fickó: Te mocskos... Haha, ez jó. Hangosan felnevetsz, de belezuhansz a sírba, amit kiástál. Ott fekszel... segítség nélkül, mint egy bogár. Neeeeee. A fickó állja a szavát, a fele aranyat kiveszi a ládából, a másik felét meg visszadobja a sírba. Talán lelkiismeret furdalása van, hogy pácban hagyott. Nos, legalább még mindig megvan az arany fele. Itt az ideje Calvin nyomába eredni. A következő megálló: a pókerbajnokság.
3000 Tapasztalati pont
1000 $
25  Kötvény
Karaktercím:
Szemet szemért
—————————
Indián Íj
VAGY
Indián Tomahawk
Sad Hill temetője
ID: 1948
Bízz a barna fickóban Állod a szavad és együttműködtök a fickóval. Ideje elmenni egy szállodába, inni egy pár kupicával, majd békével elválni.

Hely:
Sad Hill temetője

1 alvás A következő nap mire felébredsz a fickó lelépett az arany felével. Ezúttal ő is megtartotta a szavát. Itt az ideje Calvin nyomába eredni. A következő megálló: a pókerbajnokság.
3000 Tapasztalati pont
1000 $
25  Kötvény
Karaktercím:
Mister kék szemű
—————————
Indián Íj
VAGY
Indián TomahawkA kalandsor jutalma:
EredményA(z) Észak, dél és a barna más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
Szabálytalan játék