Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
The West Times logo.png
Archívum


{{{2}}}px
The West Times 2022. szeptember
Újság.png
2022. 09.
A legutolsó újságunkban elolvashatod annak az okát, hogy miért hagyunk fel a készítésével, a Jó, ha tudod rovatban pedig érdekes adatokat olvashatsz a hírlapunkról. Egy könyvajánlóval, novellával és verssel is készültünk számotokra.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2022. augusztus
Újság.png
2022. 08.
Ebben a számban elolvashatjátok Enzo di Rosetti-vel készült interjúnkat, egy filmelemzést és egy novellát, megismerhettek egy narancsos kacsa receptet illetve vár egy Jó, ha tudod rovat plusz egy garantált automatizálás medál!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2022. július
Újság.png
2022. 07.
Ebben a számban elolvashatjátok senki600-zal készült interjúnkat valamint Krisztoph Snow versét. A Jó, ha tudod rovat keretén belül megtudhatjátok idén mikor indul a Függetlenség napi esemény valamint milyen újdonságot fog magával hozni, Monó pedig egy nyereményjátékkal összekötve sütött-főzött, a helyesen válaszolók némi szerencsével egy régi avatart nyerhetnek!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2022. június
Újság.png
2022. 06.
Ebben a számban elolvashatjátok krcsirke-vel készült interjúnkat valamint Krisztoph Snow novelláját és filmajánlóját. A Jó, ha tudod rovat keretén belül megismerhetitek az új Mesterségek wiki oldalunkat, Monó pedig elhozta nekünk a saját Székelykáposzta receptjét!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2022. május
Újság.png
2022. 05.
Ebben a számban kiveséztem számotokra a húsvéti esemény szettjeit és bemutatok egy Jack Reacher könyvet. Krisz újfent készült egy vadnyugati verssel valamint Monó tojáslikőrös mokkatorta receptjét prezentálja számotokra. Az újság nem tartalmaz nyereményjátékot, mivel májusban a fórumon készülünk egy játékkal!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2022. április
Újság.png
2022. 04.
Ebben a számban elolvashatjátok az erődharcbajnoksággal kapcsolatos interjúnkat, tudomást szerezhettek a felület és gyorsbillentyű beállításokról, vár rád egy újabb film, és ha megéheznétek, akkor rád vár a húsleves töltött sült tyúkkal recept is.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2022. március
Újság.png
2022. 03.
Ebben a számban elolvashatjátok az erődharc bajnoksággal kapcsolatos előzetes konstrukciónkat valamint a már megszokott rovatokkal készültünk számotokra egy ínycsiklandó recepttel bezárólag!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2022. február
Újság.png
2022. 02.
Ebben a számban elolvashatod az egyik frissen csatlakozott csapattaggal, Shadow Bandit-tal készült interjút. Ha egy kis édességre fáj a fogad vár rád egy recept, ismét megismerkedhetsz egy filmmel, valamint elolvashatod a játékostársunk által írt novellát is.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2022. január
Újság.png
2022. 01.
Ebben a számban elolvashatod Blaze Crimson játékostársunkkal készült interjút, ha megéheztél vár rád egy ínycsiklandó fogás. Ezeken kívül ismét megismerkedhetsz egy könyvvel, vár rád egy újabb vers valamint egy jópofa trükkről is tudomást szerezhetsz! Továbbá elolvashatod a sokak által várt hirdetést, amit a The West Csapata tett közzé!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. december
Újság.png
2021. 12.
Ebben a számban elolvashatod Figura játékostársunkkal készült interjút. Ha egy kis édességre fáj a fogad vár rád egy Stollen recept. Ezeken kívül vár rád egy újabb novella, egy vers, valamint egy filmajánló is! Jó szórakozást kívánunk!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. november
Újság.png
2021. 11.
Ebben a számban elolvashatod rendhagyó interjúnkat, ahol kivételesen ti tettétek fel a kérdéseket. (Szerintem érdemes elolvasni!) Ha egy kis édességre fáj a fogad vár rád Monó Töktorta receptje, Klar ismét kitett magáért így ismét gyarapíthatod a játékkal kapcsolatod tudásodat a Jó ha tudod rovat elolvasásával. Ezeken kívül vár rád egy újabb vers, valamint egy könyvajánló is! Jó szórakozást kívánunk!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. október
Újság.png
2021. 10.
Ebben a számban elolvashatod a Biersack játékostársunkkal készült interjút, ha megéheztél, Monó jóvoltából vár rád egy igazán "Oktoberfestes" fogás, elolvashatod Krisztoph novellájának folytatását, valamint Klarnak köszönhetően bővebb ismereteket szerezhetsz az eseményeken való valutagyűjtésről is. Ezeken kívül vár rád egy újabb vers, valamint egy film is! Jó szórakozást kívánunk!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. szeptember
Újság.png
2021. 09.
Két éves lett a The West Times! Ez alkalomból egy különleges interjú készült a csapattagokkal! Bővebb ismereteket szerezhetsz a telegramokról és megismerkedhetsz egy remek könyvvel Klar jóvoltából, az irodalom szerelmeseire vár Krisztoph verse, majd ha megéheztél, Monó két csodálatos receptje is csak arra vár, hogy elkészítsd őket! Jó szórakozást kívánunk!
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. augusztus
Újság.png
2021. 08.
Ebben a számban elolvashatod a játékostársunkkal, Éjtáltossal készült interjút, az ismét megjelent Jó, ha tudod! rovatunkat. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy nyereményjátékkal.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. július
Újság.png
2021. 07.
Ebben a számban elolvashatod az egykori Community Manager-rel, Syntex-szel készült interjút, két új tartalmat, amelyek a Könyvajánló, valamint a Jó, ha tudod! rovataink. Ebben a hónapban is készültünk nektek verssel és egy nyereményjátékkal.

Még arra a rejtélyre is fény derül, hogy ki fogja fedezni az idei tűzijátékok árát....
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. június
Újság.png
2021. 06.
Ebben a számban elolvashatod Podw játékostársunkkal készült interjút, ha megéheztél, vár rád a legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz Pancho Villa történetével. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. május
Újság.png
2021. 05.
Ebben a számban elolvashatod a Shadow Bandit játékostársunkkal készült interjút, ha egy kis süteményre vágysz, vár rád a legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz Wild Bill Hickok történetével. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. április
Újság.png
2021. 04.
Ebben a számban elolvashatod a DE-Ági-val készült interjúnkat, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz James Bowie történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. március
Újság.png
2021. 03.
Ebben a számban elolvashatod a Ghost of Red James-el készült interjúnkat, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz Stagecoach Mary történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. február
Újság.png
2021. 02.
Ebben a számban elolvashatod a drtuske-vel készült interjúnkat, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz Belle Starr történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2021. január
Újság.png
2021. 01.
Ebben a számban elolvashatod az Old Charlie-val készült interjúnkat, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz John C. Frémont történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. december
Újság.png
2020. 12.
Ebben a számban elolvashatod a Kasza1977-tel készült interjúnkat, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz Santa Claus történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. november
Újság.png
2020. 11.
Ebben a számban elolvashatod a SisterAbigail-el készült interjúnkat, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz Big Nose Kate történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. október
Újság.png
2020. 10.
Ebben a számban elolvashatod a .XelioX.-al készült interjúnkat, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz John Adams történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. szeptember
Részletesebb mesteri munkaleírás.png
2020. 09.
A The West Times 1. évfordulóját ünnepli, ezen alkalomból pedig különleges kiadással készültünk számotokra. Megtudhatsz többet az újság kialakulásának hátteréről, részt vehetsz különleges nyereményjátékokon, és a már megszokott vadnyugati filmed és novellád mellé egy finom ételt is készíthetsz rovatunkat elolvasva.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. augusztus
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2020. 08.
Ebben a számban elolvashatod a Robert117-tel készült interjúnkat a Floridán zajló építő versenyével kapcsolatban kapcsolatban, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz Annie Oakley történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. július
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2020. 07.
Ebben a számban elolvashatod a Pachee-val készült interjúnkat az IFBC 3-mal valamint az erődharcokkal kapcsolatban, ha megéheztél vár rád legújabb receptünk, valamint megismerkedhetsz Ülő Bika történetével is. Ebben a hónapban is készültünk nektek novellával, verssel és egy újabb filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. június
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2020. 06.
Ebben a számban olvashatsz a Louisiana világon futó versenyünkről. Elolvashatod az Egyeskével készült interjúnkat, valamint egy igazi Vadnyugati recepttel is megismerkedhetsz. Ezeket kívül megismerkedhetsz egy újabb nagyszerű filmmel.Továbbá eltöltheted az idődet egy vadnyugati novella olvasásával is.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. május
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2020. 05.
Ebben a számban olvashatsz a születésnapi bónuszokról és eseményekről. Elolvashatod a The West Lady-vel készült interjúnkat, valamint egy igazi Vadnyugati recepttel is megismerkedhetsz. Ezeket kívül vár rád az ismeretterjesztőnk, és megismerkedhetsz egy újabb nagyszerű filmmel.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. április
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2020. 04.
A 2.121.0034b 1/2-es frissítés kerül a mai napon bevezetésre, amely az őshonos vadnyugati unikornisokat tartalmazza. Ezenkívül elolvashatod Belzebub-bal készült interjúnkat, ötletet meríthetsz egy finom tortához, olvashatsz az IFBC-ről, megtudhatod milyen lehetett egy vadnyugati esküvő, illetve filmajánlónk és novellánk is csak rád vár, esetleg egy vadnyugati verssel is elütheted az időd.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. március
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2020. 03.
Ebben a számban elolvashatod -George Custer--val készült interjúnkat, ötletet meríthetsz egy finom sütihez, megtudhatod mit tud Waupee új itala, Wyatt Earp-ről is olvashatsz, illetve filmajánlónk és novellánk is csak rád vár, esetleg egy vadnyugati verssel is elütheted az időd.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. február
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2020. 02.
Ebben a számban elolvashatod egy visszatérő játékossal, Kariak70-val készült interjúnkat, ötletet meríthetsz a családi ebédhez, megtudhatod mely tárgyakat dobja a jégcsap, Buffalo Bill-ről is olvashatsz, illetve filmajánlónk és novellánk is csak rád vár.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2020. január
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2020. 01.
Ebben a számban elolvashatod Gerry Soprano-val készült interjúnkat, megtudhatsz többet az erődharc spammelésről, a speed szerverről, illetve filmajánlónk és novellánk is csak rád vár.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2019. december
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2019. 12.
Ebben a számban megismerheted az idei Karácsonyi játékkínálatunk, eltanulhatsz egy finom Baklava receptet, megtudhatod milyen vadnyugati filmet érdemes megnézni karácsonyra és elolvashatsz egy vadnyugati karácsonyi novellát.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2019. november
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2019. 11.
Ebben a számban félelmetes Halloweeni élményed lehet és rengeteg értékes nyereményre tehetsz szert. Ezenkívül elolvashatod Vaimo-val készült interjúnkat, és főzhetsz vagy süthetsz valami finomat, esetleg egy jó történettel zárhatod a napod.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2019. október
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2019. 10.
Ebben a számban a aktualitások mellett elolvashatjátok a Deanie OBanion-nel készült interjút, a filmkritikát, valamint egy vadnyugati étel elkészítését.


Bővebb információkért kattints ide.
Invisible.png


{{{2}}}px
The West Times 2019. szeptember
Részletesebb egyszerű munkaleírás.png
2019. 09.
Az első számban az aktualitások mellett elolvashatjátok a speed szerver értékelését, a Pimpa1977-tel készült interjút, a filmkritikát, egy remek novellát a vadnyugatról, valamint egy vadnyugati étel elkészítését.

Bővebb információkért kattints ide.
Invisible.png