Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

A kalandsor azonosítója: ID 109

Vízhiány Newportban

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Newport.png Newport Ikon Newport-i Bank.png Newport-i Bank
Newport helye.png Newport helye.png
Ikon Polgármester.png Polgármester Ikon Sivatagi tolvaj tábor.png Sivatagi tolvaj tábor
Newport helye.png Newport helye.png
Ikon Vízvezeték.png Vízvezeték Ikon A polgármester rezidenciája.png A polgármester rezidenciája
Newport helye.png Newport helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 1839
Irány Newport Hallottam mi történt az előőrsödön - porig égett. Nagyon sajnálom, hogy ezt kell hallanom. Remélem megtalálod a tetteseket. Úgy tűnik, valaki meg akarta akadályozni, hogy a környéken szaglássz... Talán Newportban rábukkanhatsz valami nyomra, elég sok szörnyűség történik mostanában ott. A víz teljesen eltűnt a környékről. Azt mondják, hogy az emberek inkább elmennek rabszolgának, csak hogy vízhez jussanak. A város a térkép délnyugati részén található, biztos észre fogod venni, Newport a préri legnagyobb városa.

Szint 30
A kaland hívó szava
ID 1799

Intézd el: Fagyos fogadtatás (Vízhiány Newportban) Remélem Newportban megtalálod, hogy ki áll az egész mögött. Szerintem ezeknek az eseményeknek közük van az előőrsön történtekhez. Ha szükséged van valamire, szólj.

25 Tapasztalati pont

Newport
ID: 1840
Fagyos fogadtatás Egy nagydarab fickó egy rozsdás Deringerrel a kezében állja el az utadat, épp mikor belépnél a városba. Útonálló: Hé, idegen! Ki vagy te? Nincs szükségünk bajkeverőkre. Tűnj el innen, nem fogunk itatni egy olyan kutyát, mint amilyen te vagy.

Hely:
Newport

Győzd le:
Newport1.png Gunslinger Rattlesnake
Sam lép közétek, még mielőtt rosszabbra fordulhatna a helyzet Sam: Elég lesz Rattlesnake! Azért jött, hogy segítsen nekünk. Ne haragudj, ő nem útonálló. A polgármester bérelte fel, hogy őrizze a békét. Azért áll itt, hogy a víztolvajokat távol tartsa a várostól.  A fickó alaposan végigmér, majd megvető morgással otthagy. Milyen szép kis fogadtatás. Ahogy a távozó hátát nézed úgy döntesz, hogy ideje körbeszaglászni egy kicsit Newport körül.

50 Tapasztalati pont

Newport
ID: 1841
Fagyos fogadtatás Keresztülsétálsz Newporton. A város csontszáraz, a vályúkban is csak néhány állott vízcsepp van. Az emberek biztos távolból néznek csak feléd. Úgy döntesz, hogy ennyi elég is volt mára, mivel még fáradt vagy az utazástól. Elköszönsz Samtől, itt az idő, hogy elmenj. Megölel és még egy búcsúajándékot is ad neked - a szerencsefogát.  :Sam: Ezt még az apámtól kaptam és eddig mindig szerencsét hozott nekem. Remélem neked is azt fog hozni. Most a családomhoz kell mennem, kérlek találd meg a város problémái mögött álló bűnözőket. Itt az ideje ágyba bújni, úgyhogy szállás után nézel a hotelben.

Hely:
Newport

1 alvás A következő reggel... A hátad fáj az olcsó hotelben töltött éjszaka után, a leheleted pedig még mindig bűzlik a piától, amit a bárban ittál. Persze némi információt próbáltál szerezni a bárban, de senki sem volt hajlandó beszélni veled a városról. Legalább a csapos megsúgta, hogy a legjobb az lesz, ha meglátogatod a polgármestert. Talán ott megtudsz valamit erről a kiszáradt városról.

50 Tapasztalati pont
Sam szerencsefoga

Polgármester
ID: 1842
Vízlopás Polgármester:Isten hozott Newportban. Azért jöttél, hogy megtudd mi folyik itt? Igen, kevés a vizünk, de ez biztos csak időszakos szárazság. Már csak ezért is elég sok tolvaj kóborol erre mostanában. Az utolsó adag víztartalékainkat a bankban tartjuk. Vicces ugye, a víz a kincs, amit a bankban őrzünk a dollárok helyett. Ha segíteni akarsz rajtunk, akkor ahelyett hogy az orrodat ütöd bele a dolgainkba, inkább őrizd a bankot a víztolvajoktól. Állíts fel néhány csapdát.

Hely:
Polgármester

5 Hódcsapda
5 Lasszó
Polgármester:Remek, letettél néhány csapdát a bank őrzéséhez. Tudod, víz nélkül nincs semmi, csak a por és a pusztulás. De a vízzel élet jön létre. Ez a sivatag alapszabálya. Ha tiéd a víz, tiéd minden.. Muhahaha... Hmm.. elnézést kérek, hogy néha meglepő dolgokat mondok... Szóval ma éjjel szorosan a bankon tartod a szemeid.  Valami nem stimmel ezzel a polgármesterrel, meglehetősen zakkantnak tűnik. Nem is igen bízol benne.. Ennek ellenére elsétálsz a banknál kijelölt helyedre.

87 Tapasztalati pont

Newport-i Bank
ID: 1843
Vízlopás Ügyesen elhelyezed a csapdákat, amiket szereztél, a bank körül. Ha valami tolvaj megpróbálna beosonni a bankba ma éjjel, biztos sikerül elkapnod majd. Úgy döntesz, hogy a bank közelében maradsz napnyugta után.

Hely:
Newport-i Bank

Szerveridő:
18:00-23:59
közelében. Valami nem tetszik neked ezzel a polgármesterrel kapcsolatban. Szárazság.. képtelenség.. Biztos hogy nem egy becsületes fazon. 'Ha tiéd a víz, tiéd minden', mondta. Mélyen a gondolataidba feledkezve a polgármesterről és Newportról hirtelen valami furcsa zaj ugraszt talpra. CSATT Micsoda véletlen, a bankot épp most rabolják ki.

55 Tapasztalati pont

Newport-i Bank
ID: 1844
Vízlopás Egy hangos sikolyt hallasz. Talán valaki belelépett az egyik csapdádba. Ahogy a bank közelébe élsz egy alakot látsz, aki a jobb lábával az egyik medvecsapdába lépett. Egy másik alak épp a csapdát próbálja meg kinyitni. Futva indulsz feléjük és közben előrántod a fegyvered.

Hely:
Newport-i Bank

Győzd le:
Gazember.png Víztolvaj
Megnyered a párbajt, de az egyik rabló időközben eloldalog. Amelyik a csapdába szorult, segítség nélkül maradt. Valami nincs rendben ezzel a tolvajjal, mintha meg sem próbálna menekülni. Nos, te elvégezted a dolgod itt. Letartóztatod a tolvajt és elviszed a polgármesterhez.

80 Tapasztalati pont

Polgármester
ID: 1845
Az új seriff Polgármester:Ügyes munka. Sikerült elkapnod a víztolvajt. Szükségünk lenne valakire, aki olyan ügyes mint te. Úgyhogy ki is nevezlek téged Newport új seriffjének. Gratulálok. A lakosok sokkal nagyobb biztonságban érzik majd magukat. Sok munka vár még rád, de ez legalább majd távol tart a szaglászástól - ööö - akarom mondani a szomjasságtól...

Hely:
Polgármester

Úgy látszik te vagy az új - nem mondhatni, hogy önkéntes - seriff. Ejha. Le kell ülnöd, hogy megemészd ezt az új helyzetet. Jó sok mindent el kell majd intézned a városban a következő napokban.

10 Tapasztalati pont

Newport
ID: 1846
A seriff feladatai A polgármester rád testálta a seriff dolgait, vagyis egy csomó dologban kell segítened a lakosoknak. Szinte lerohannak téged a kívánságaikkal. Azt se tudod fiú vagy, vagy lány a rengeteg munka közben. Nincs időd a további nyomozásra sem... De amilyen szorgalmas vagy, sikerül teljesítened az összes feladatot.

Hely:
Newport

50 befejezett munka Csak úgy füstöl a fejed a sok munkában. Szinte alig van időd nyomozni a kiszáradt föld és az előőrsnél történt emberrablás miatt. Van egy olyan rettenetes érzésed, hogy a polgármester kimondottan örül ennek. Vajon ez a seriff ügy meg a bankrablás előre el volt rendezve?

90 Tapasztalati pont

Newport
ID: 1847
A seriff feladatai Még mielőtt tovább elmélkednél a városban történt érdekességekről, a polgármester megbíz, hogy viseld a gondját a városban ólálkodó banditáknak. Rengeteg lakost kifosztottak már, az utolsó centjüket is elvíve. Úgy döntesz, hogy elkapod a legfélelmetesebb banditákat és visszaadod a lakosok pénzét... Így már megint nincs időd a további nyomozásra.

Hely:
Newport

200 $

NPC párbajok során elnyert pénz: 350 $

Elég fáradt vagy a nap végére, de mégis úgy döntesz, hogy folytatod a nyomozást másnap, bármi történjék is. Valahogy félre kell vezetned a polgármestert, mert ha rájön hogy már megint szaglászol, akkor még több munkával fog megpakolni. Kell egy terv, hogy a bankban is körbe tudj nézni.

96 Tapasztalati pont

Newport-i Bank
ID: 1848
A lopás Valami bűzlik itt, most már egészen biztos vagy abban, hogy ez az egész seriffi feladat azért volt, hogy távol tartsanak a nyomozástól. A polgármester embere folyton a nyomodban van, hogy szemmel tartson. A déli pihenőd alatt végre sikerül kitervelned, hogy hogy tudnál a bankban körbenézni. A bankban minden 1000 dollár feletti összeget széfben kell elhelyezni. Így talán sikerül majd egy pillantást vetni a víztartalékokra.  (A pénzt egy olyan bankban kell befizetned, ami nem a saját városodban van.)

Hely:
Newport-i Bank

Idegen bankba befizetett összeg:
1001 $
Bemész a bankba, hogy befizesd a pénzed. Ahogy a pénztáros kinyitja a széf ajtaját meghökkenten lép hátra - a vízkészlet eltűnt. Ez nem lehet! Valaki ellopta az egészet! Sietsz, hogy beszámolj a polgármesternek.

90 Tapasztalati pont

Polgármester
ID: 1849
Kutatás Polgármester:Hmmm...ööö..ellopták a vizet? Mi? Te vagy a seriff, miért nem vigyáztál jobban a bankban elhelyezett értékre? Ez a te hibád. Gyorsan, szerezz pár embert és kutassátok át a környéket. Még nem járhatnak messze a tolvajok!

Hely:
Polgármester

Víztartalékok Polgármester:Az üvegek üresek, azt mondja, hogy már akkor is üresek voltak, amikor ellopta őket? Kizárt, ezek a bűnözők össze-vissza hazudnak, csak hogy életben hagyjuk őket. Nem kell hinni ezeknek a patkányoknak. Megvan a bizonyíték. Most pedig menj vissza a városba és végezd a dolgod, ne szaglássz itt állandóan.

150 Tapasztalati pont

Sivatagi tolvaj tábor
ID: 1850
A tolvaj keresése A sivatagban portyázol és pokolian szomjas vagy... ez véletlen egybeesés vajon? Vagy ez az egész vízlopás azért volt, hogy az emberek elforduljanak tőled és ne tudj tovább nyomozni.. Már órák óta folyik a kutatás. Az ellopott vízkészletnek itt kell lennie valahol. Nyugtalanul tovább keresgélsz.

Hely:
Sivatagi tolvaj tábor

Megtett távolság: 5000 Néhány fura alakzatot veszel észre a távolban, a dűnék között. Mi lehet az? Egy tábor? Csendesen közelebb osonsz.

88 Tapasztalati pont

Sivatagi tolvaj tábor
ID: 1851
Kapd el a tolvajt Halk neszezést hallasz a homokból. Két ember vitatkozik. Hang:Ez a gonosz ember azt mondta, hogy lopjuk el az üres üvegeket. De mi a jó fenének??? Másik hang:Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem is volt víz a bankban. Fogadjunk, hogy eladta! Ezek a víztolvajok. Előrántod a fegyvered.

Hely:
Sivatagi tolvaj tábor

Győzd le:
Gazember.png Víztolvaj
Sikerül elkapnod a fickót a vízkészlettel, de a másik elrohan. Ahogy átvizsgálod a lopott árút megdöbbenten veszed észre, hogy az összes üveg üres!!! Ez nem lehet igaz. Miért üresek az üvegek? A rabló nem beszél. Mindegy, úgyis a polgármester elé kell vinned.

70 Tapasztalati pont
Víztartalékok

Newport
ID: 1852
Vallatás Tényleg hazudott neked a tolvaj? Üresek voltak az üvegek, amikor ellopta őket? Úgy döntesz, hogy kivallatod. Magabiztos megjelenéseddel és fellépéseddel biztos képes leszel szóra bírni az ürgét.

Hely:
Newport

25 Fellépés Tolvaj:Esküszöm, hogy üresek voltak az üvegek, amikor elhoztam őket a bankból. A polgármester áll az egész mögött. Valakinek eladja a vizet. Az emberek, akik nem tudják megvenni a vizet mind eladják a földjeiket pár fillérért. Minket fizetett meg azért, hogy ellopjuk az üvegeket. Micsoda beismerés. Hiszel neki és most már tudod, hogy ez az egész előre el volt tervezve. De szükséged van bizonyítékra. Közelebbről meg kellene nézned ezt a polgármestert. Talán ha beosonnál a házába, akkor előkerülne valami titkos dolog.

90 Tapasztalati pont

A polgármester rezidenciája
ID: 1853
Szaglászás A tolvaj vallomása jár egyre a fejedben. Tényleg a polgármester szárította ki a vízlelőhelyeket, majd eladta a készleteket, hogy olcsón hozzájusson a földekhez? Ő van az egész mögött? Elég kockázatos, de úgy gondolod, hogy be kellene surrannod a polgármester házába, hogy körbenézhess... Nézz körbe a házban. De vigyél magaddal valami robbanóanyagot is, hogy ki tudd nyitni az ajtókat.  (Néhány kaland, mint például ez is, csak cselesen oldható meg: végezd a megfelelő munkát és vedd fel a kívánt felszerelést.)

Hely:
A polgármester rezidenciája

Bizonyíték Alaposan körbenézel a polgármester házában és találsz is néhány gyanús dokumentumot... A vízről van szó bennük... és rólad! 'Ne engedd nyomozgatni és szabadulj meg tőle minél előbb...' Még mielőtt jobban el tudnál mélyedni a papírokban, hirtelen lépéseket hallasz: Rattlesnake.

96 Tapasztalati pont

Vedd fel: Dinamit Szükséges munka: Felfedezőút Bizonyíték
El kell fogadnod előtte a Szaglászás (ID: 1853) kalandot.
A polgármester rezidenciája
ID: 1854
Szaglászás Rattlesnake:Te? Mit csinálsz itt? Törött zár? Te törted el, ugye? Te tolvaj! Megállni! Jajj ne, a fickó kiszúrt téged. Ez nem jó.

Hely:
A polgármester rezidenciája

Győzd le:
Newport1.png Gunslinger Rattlesnake
Sikerül kicselezned Rattlesnaket és elszaladnod a sivatag felé. Sajnos a polgármester ezek után biztos mindent megtesz, hogy távol tartson téged. Nem térhetsz már vissza Newportba, hogy folytathasd a nyomozást. Úgy tűnik, hogy szükséged van egy új tervre. Vagy néhány jó társra.

88 Tapasztalati pont

Sivatagi tolvaj tábor
ID: 1855
Hajtóvadászat A polgármester nagy összegű vérdíjat tűzött ki a fejedre. A vádak: Bűnös vagy a vízkészletek ellopásában, valamint betörés megkísérlésében a polgármester házába. Szuper, ez a könyörtelen polgármester mindenbe bemártott téged, még mielőtt sikerült volna megvádolnod. Nagyon jól működik a terve, így meg tudott tőled szabadulni. De most ideje elrejtőzni, mielőtt valami fejvadász lecsap rád.  (Ezt a felszerelést a városi boltokban találhatod meg. Ne feledd, mindegyik városban más és más a kínálat.)

Hely:
Sivatagi tolvaj tábor

Vedd fel:
Barna filckalap Barna poncsó
Teljesen átváltoztál, így álcázva magad elhatározod, hogy megkeresed a sivatagi tolvajokat. Kettőt ugyan letartóztattál közülük, de talán megbocsájtanak neked és segítenek megoldani az ügyet. Legalább egyezik az ellenségetek.

99 Tapasztalati pont

Sivatagi tolvaj tábor
ID: 1856
Sivatagi tolvajok Megközelíted a tábort és elmagyarázod nekik a történteket. Sivatagi tolvaj:Szóval a segítségünket kéred, hogy elbánj a polgármesterrel? De hogyan is bízhatnánk meg benned? Két legjobb emberemet letartóztattad, lehet hogy a polgármester vett rá erre.

Hely:
Sivatagi tolvaj tábor

Vedd fel:
Sam szerencsefoga
Sivatagi tolvaj:Várj csak, ez Sam szerencsehozó foga? Szóval barátok vagytok. Jó, ez kicsit megváltoztatja a dolgokat. Adok neked egy esélyt, ha bebizonyítod, hogy nem vagy kém. Segíts nekünk egy különleges feladatban.

99 Tapasztalati pont

Kalandor
Sivatagi tolvaj tábor
ID: 1857
Sivatagi tolvajok Sivatagi tolvaj:Kalandor vagy, ugye? Vagyis jó vagy abban, hogy megtalálj különböző dolgokat. Figyelj, szükségünk lenne néhány dologra, amit el tudnánk cserélni más sivatagi táborokban, hogy túl tudjunk élni idekint. A polgármester rajtaütött a táborunkon pár napja és a bérence elvitt mindent tőlünk. Ez a módszere, hogy elhallgattasson minket. Tudnál szerezni néhány dolgot nekünk?

Hely:
Sivatagi tolvaj tábor

50 talált termék Sivatagi tolvaj:Egész jó, bebizonyítottad, hogy lehet rád számítani. Ezekkel a dolgokkal ki tudjuk húzni egy ideig. De azért még nem bízok benned teljesen.

90 Tapasztalati pont

Sivatagi tolvaj tábor
ID: 1858
Sivatagi tolvajok Sivatagi tolvaj:Meg kell javítanunk a szekereinket. Az időjárás kicsit megviselte a tetejüket és már lassan szét fognak hullani. Szükségünk van ezekre a szekerekre, hogy kereskedhessünk a sivatagban.

Hely:
Sivatagi tolvaj tábor

2 óra Lovasszekér javítása Sivatagi tolvaj:Szép munka, azt hiszem most már tényleg elnyerted a bizalmunkat. Megmutatjuk neked a vezetékeket és majd ott mindent elmagyarázunk.

60 Tapasztalati pont

Párbajhős
Sivatagi tolvaj tábor
ID: 1859
Sivatagi tolvajok Sivatagi tolvaj:Párbajhős vagy, igaz? Ez azt jelenti, hogy főleg párbajokban remekelsz. Van egy kis problémánk néhány lefizetett törvényenkívülivel. A polgármester ránk küldte őket, mert olyanok vagyunk neki, mint a tüske a köröm alatt. Tudjuk mi folyik ott. El tudnád intézni őket?

Hely:
Sivatagi tolvaj tábor

2 NPC kiütése Sivatagi tolvaj:Ügyes munka. Ezek a gazfickók most egy darabig békén hagynak majd minket. Azt hiszem elnyerted a bizalmunkat. Megmutatjuk neked a vezetékeket és majd ott mindent elmagyarázunk.

150 Tapasztalati pont

Katona
Sivatagi tolvaj tábor
ID: 1860
Sivatagi tolvajok Sivatagi tolvaj:Katona vagy, igaz? Vagyis veszélyesebb munkákat is el tudsz végezni, hiszen magasabb az életerőd, mint másoknak. Ráadásul még taktikai bónuszod is van a párbajoknál. Akkor igazán elintézhetnél egy veszélyes feladatot nekünk: A polgármester felbérelt egy csapat veszélyes bűnözőt, akik állandóan rajtaütnek és fenyegetik a táborunkat - ez a polgármester módszere, hogy elhallgattasson bennünket. Tudnál némi lőszert szállítani ide, hogy meg tudjuk védeni magunkat? Óvatosan, a gazfickók megpróbálnak majd megállítani.

Hely:
Sivatagi tolvaj tábor

Győzd le:
Gazember.png Lőszert őrző zsivány


4 óra Lőszerszállítás

Sivatagi tolvaj:Ügyes munka, most már fel vagyunk fegyverkezve. Azt hiszem elnyerted a bizalmunkat. Megmutatjuk neked a vezetékeket és majd ott mindent elmagyarázunk.

200 Tapasztalati pont

Munkás
Sivatagi tolvaj tábor
ID: 1861
Sivatagi tolvajok Sivatagi tolvaj:Munkás vagy, ugye? Vagyis több tapasztalati pontot kapsz, ha dolgozol. A polgármester gyakran küld ránk csapatokat, akik rajtaütnek a táborunkon. A tábor borzalmasan néz ki, de mi nem vagyunk túl tapasztalt munkások. Mutatnál néhány trükköt, hogy hogyan dolgozzunk?

Hely:
Sivatagi tolvaj tábor

Munkával szerzett tapasztalat: 500 Sivatagi tolvaj:Szép munka, most már tovább tudjuk építeni a táborunkat és biztosíthatjuk a banditák ellen is akár. Azt hiszem elnyerted a bizalmunkat. Megmutatjuk neked a vezetékeket és majd ott mindent elmagyarázunk.

150 Tapasztalati pont

Vízvezeték
ID: 1862
A víz visszaszolgáltatása Sivatagi tolvaj:Ez itt a csővezeték. A polgármester arra használja őket, hogy kivonja a vizet a környékről. Azt nem tudom, hogy hova vezetnek ezek a csövek, de biztos hogy valaki fontosabb áll emögött, mint a polgármester. Az eladott vízből pedig egész vagyont szedtek már össze. A kerítés mögött be tudsz jutni, de én nem mennék oda a helyedben. Idomított prérifarkasok vannak ott és mindenkit elijesztenek a csövektől, aki meg próbál bejutni. Bárcsak lenne valami egyszerű mód megszabadulni a prérifarkasoktól...  (Már tudnod kell, hogy mit szeretnek a prérifarkasok, mégpedig a történet első részéből. Emlékszel még? Akkor vedd a kezedbe ezt a tárgyat és vadássz prérifarkasra, hogy folytatni tudd a kalandot.)

Hely:
Vízvezeték

Hozzáférés a vezetékekhez Sivatagi tolvaj:Hűha, ki gondolta volna, hogy a prérifarkasok szeretik a paradicsomot. Le vagyok nyűgözve. Ezek a prérifarkasok a kezedből eszik a paradicsomot, akár a barátod, Cipő. Már nem jelentenek veszélyt számodra.

99 Tapasztalati pont

Vedd fel: Paradicsom Szükséges munka: Prérifarkas vadászat Hozzáférés a vezetékekhez
El kell fogadnod előtte A víz visszaszolgáltatása (ID: 1862) kalandot.
Vízvezeték
ID: 1864
A víz visszaszolgáltatása Megérkezel a csővezetékhez, ami csak úgy ragad a homoktól és a portól. Nem tudod puszta kézzel elfordítani őket. Sivatagi tolvaj:El kell fordítanod a csappantyúkat, hogy a víz irányát megváltoztasd, vissza Newport felé. Szükségünk van egy fogaskerékre ehhez.

Hely:
Vízvezeték

5 Szerszámosláda A fogaskerék segítségével meg tudod lazítani a csappantyúkat. Sivatagi tolvaj:Sikerült megváltoztatnod a folyás irányát a csőben. Többet senki sem fog szomjazni! De ha a polgármester felfedezi ezt, akkor biztos átkutatja a sivatagot és megsemmisíti a tolvajok táborát és leállítja a vizet ismét. Itt az ideje, hogy leszámolj vele.

99 Tapasztalati pont

Newport
ID: 1865
Lopakodás Newportba Nem tudsz csak úgy simán besétálni Newportba, hiszen még mindig hatalmas összegű vérdíj van kitűzve rád. A lakók azt hiszik, hogy te loptad el a vizüket. Ráadásul Rattlesnake is rád feni a fogát. Valamivel álcáznod kell magad. A leghétköznapibb dolog a prérin a szalmabála. Jó álcázásnak tűnik.

Hely:
Newport

10 Széna Egy nagy szénabálába rejtőzve belopakodsz Newportba. Még mielőtt elkapnád a polgármestert valahogy ártalmatlanná kellene tenned Rattlesnaket.. de hogy?

95 Tapasztalati pont

Newport
ID: 1866
Lopakodás Newportba Tudod hogy Rattlesnake a filmszínházba megy minden kedden. A kedvenc filmjét adják ebben az időben, a 'Ringo'-t. Csak annyi a dolgod, hogy a vetítés alatt belopózz a színházba és némi jó erős tequilát önts az italába. Nagydarab fickó, úgyhogy szép kis adagra lesz szükség, de ez egy időre biztos elintézi majd.

Hely:
Newport

5 Tequila
Kedd
Remek. Öntöttél némi tequilát Rattlesnake italába. Most úgy horkol, mintha egy medve ülne a székében. Így nyertél egy kis időt, amit felhasználhatsz arra, hogy beugorj a polgármesterhez.

150 Tapasztalati pont

Polgármester
ID: 1867
Leszámolás a polgármesterrel Polgármester:Ah, te! Mit csinálsz te itt? Rattlesnake!!.. ööö Rattlesnake? Te:Rattlesnake most nem fog segíteni. Te állsz minden mögött! Te tehetsz arról, hogy nincs víz a környéken! Megtaláltam a csöveket. Polgármester:Jajj ne, kérlek! Igen, én adtam el a vizet és el kellett adnom az egész várost is. De engem csak felbéreltek. Kényszerítettek hogy tegyem meg, elrabolták a feleségem. Sosem láttam a nagyfőnököt személyesen.. de tudom a nevét... a n-n-n-neve Calvin. Figyelmeztettek hogy itt fogsz szaglászni. Felégették az előőrsöt és elrabolták az indián barátaidat. Kényszerítettek, hogy szabaduljak meg tőled, mielőtt bármi nyomot találnál.

Hely:
Polgármester

Tudod hogy jó nyomon jársz. A polgármester egy nagyobb bűnöző szolgája. Azé, aki felégette az előőrsöd. Annyi a teendőd, hogy kövesd a vízvezetéket a következő kalandodban. De mi legyen a polgármesterrel?

25 Tapasztalati pont

Csak az egyiket választhatod
Polgármester
ID: 1868
Első lehetőség Úgy döntesz, hogy magad bánsz el a polgármesterrel. Ennek az anyaszomorítónak a sivatag törvényei szerint kell meglakolnia - és ez a törvény te vagy.

Hely:
Polgármester

Győzd le:
Polgarmesternewport.png Newport-i Polgármester
Leszámoltál a polgármesterrel, a meglepett városlakók hálásak neked. Úgy döntesz, hogy az összes megmaradt drágakövedet a newporti lakosoknak adod, hiszen eleget szenvedtek. A következő úti célod is világos - csak követned kell a csöveket, hogy közelebb kerülj az igazsághoz - és Calvinhoz.


1500 Tapasztalati pont
1000 $
20 0 Kötvény
1 Célzás


Karaktercím:
A rossz
—————————
Telepesek alsószoknyája
VAGY
Telepes nadrág
Polgármester
ID: 1869
Második lehetőség Úgy határozol, hogy a polgármester megérdemel még egy esélyt, hiszen ő is csak a játékszere volt egy sokkal nagyobb bűnözőnek. Ki kell állnia a newporti lakosok elé és be kell számolnia arról, hogy mit tett.

Hely:
Polgármester

15 Karizma A polgármester megvallja bűneit a lakosoknak, akik elől épphogy csak meg tudod védeni, mielőtt meglincselik. Kiűzik Newportból és számkivetett lesz. Úgy döntesz, hogy az összes megmaradt drágakövedet a newporti lakosoknak adod, hiszen eleget szenvedtek. A következő úti célod is világos - csak követned kell a csöveket, hogy közelebb kerülj az igazsághoz - és Calvinhoz.


1500 Tapasztalati pont
1000 $
20 0 Kötvény
1 Irányítás


Karaktercím:
A jó
—————————
Telepesek alsószoknyája
VAGY
Telepes nadrág
Polgármester
ID: 1870
Harmadik lehetőség Rattlesnake: Mi történt? Szédülök... Szóval a polgármester állt az egész mögött. Átvert engem és szegény lakosokat. Csak bízd őt ránk, majd mi gondoskodunk róla. A polgármestert itt is hagyhatod Rattlesnake-kel és a feldühödött polgárokkal. Majd ők beteljesítik a sorsát.

Hely:
Polgármester

Rábízod a polgármester sorsát a dühös newporti lakosokra. Úgy döntesz, hogy az összes megmaradt drágakövedet a newporti lakosoknak adod, hiszen eleget szenvedtek. A következő úti célod is világos - csak követned kell a csöveket, hogy közelebb kerülj az igazsághoz - és Calvinhoz.


2000 Tapasztalati pont
1000 $
20 0 Kötvény
1 Taktika


Karaktercím:
A csúf
—————————
Telepesek alsószoknyája
VAGY
Telepes nadrág


A kalandsor jutalma:
EredményA(z) Vízhiány Newportban más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
Fort Mencer megdöntése