Fort Mencer megdöntése

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Fő Történet
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
111

Fort Mencer megdöntése

Kalandosztók a kalandban:

Mainstory fort.png Fort Mencer Mainstory farm.png Bonnie farmja
C33 helye.png C33 helye.png
Mainstory seth.png Seth, a kincskereső Mainstory nigel.png Nigel, a fegyvernepper
C33 helye.png C33 helye.png
Mainstory marshal.png Az ifjú rendőrbíró
C33 helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 1890
A nyom követése Megoldottad a vízhiányt Newportban - a polgármester volt a felelős? Ejha, ki gondolta volna. Szóval valami Calvinnek adta el a vizet? Calvin.. ismerős név. Nagy nyüzsgést hozott az iparba, a politikába és még a rendőri szerveket is támogatja. De ez biztos egy másik Calvin lesz. A következő feladatod az lesz, hogy kiderítsd hova vezetnek a vízvezetékek, hogy közel kerülhess az igazi bűnöshöz. De ezek a vezetékek több száz mérföldre vezethetnek... Egyedül ezt szinte lehetetlen teljesíteni. A helyetteseimmel együtt a segítségedre leszünk, csak szerezz néhány csákányt.

Szint 40
Vízhiány Newportban

10 Csákány Az embereim már órák óta ásnak. Jó és rossz híreim is vannak. A jó hír: az embereim rátaláltak a vezetékek végére. A rossz hír: a végük Fort Mencerben vannak.

90 Tapasztalati pont

Seriff
ID: 1891
A nyom követése A vezetékek Fort Mencerbe vezetnek. Nem tudod mi az? Az bizony egy jól megerősített erőd, ami a banditák kezében van. Tele van fegyverrel és válogatott bűnözőkkel. Nem tudlak tovább segíteni, ez túl veszélyes lenne az embereimnek. Ha a helyedben lennék, hagynám az egészet. De te tudod, egyébként a térkép északi részén találod. Sok szerencsét!


Intézd el: Fort Mencer (Fort Mencer megdöntése) Mondtam hogy ne menj Fort Mencer környékére. Egy seriff se meri megközelíteni.

25 Tapasztalati pont

Fort Mencer
ID: 1892
Fort Mencer Megérkezel Fort Mencerbe. A csövek valahol az erődön belül végződnek. Vajon az a Calvin, akiről a newporti polgármester beszélt, itt van bent? Ő áll az egész mögött? Az erőd hatalmas és lenyűgöző. Egy alak áll egy erkélyen és onnan bámul le rád. Csirkefogó:Hát te meg ki a fene vagy? Vízvezetékek? Húzz el innen! Ez nem a te dolgod. Mit akarsz mi? Egyedül meghódítani Fort Mencert? Hahaha... sok sikert.

Hely:
Fort Mencer

Befejezett erődharc: 1 A próbálkozásod, hogy egyedül lerohand Fort Mencert, totál kudarcba fulladt. Az erőd túl nagy ahhoz, hogy magadban be tudd venni. Még csak igazán a közelébe se tudtál menni, a bűnözők pillanatok alatt legyőztek. Arccal a homokban fekszel. Legyőzve és súlyos sérülésekkel. A keselyűk a közelben köröznek. A szemeid lassan lecsukódnak. A világ elsötétül..

150 Tapasztalati pont

Bonnie farmja
ID: 1893
Életben Végre magadhoz térsz, ám a körülötted levő dolgok nem ismerősek. Hol a csudában lehetsz? Mi történt? Már emlékszel: keményen megvertek Fort Mencerben és majdnem meghaltál a sivatagban... egy alakot látsz. Nő: Nicsak, ki tért magához. Félholtan találtam rád az erőd előtt. Bonnie vagyok, ez az én farmom, ahova azért hoztalak, hogy ápoljalak. Jobban érzed magad? Akkor meséld el mi történt.

Hely:
Bonnie farmja

Röviden összefoglalod az utazásod Bonnienak. Az előőrs, hogy hogy égett le, a newportban történtek és a nyom, ami ide vezetett téged Calvinhoz. Bonnie: Értem. Hát nem semmi, hogy mik történtek veled és még mindig túl gyenge vagy hogy továbbállj. Maradj velem egy kicsit, amíg teljesen felépülsz. Furcsa villámlást látsz Bonnie szemében, amikor Calvin nevét említed. Talán ismeri? Inkább nem kérdezed meg, nem akarod megsérteni a vendéglátód.

10 Tapasztalati pont

Bonnie farmja
ID: 1894
Élet a farmon Néhány nappal később... Bonnie: Sokkal jobban nézel ki, szerintem már fel is épültél. Nyergeld fel a lovad és gyere velem, megmutatom neked a farmot. Bonnie körbevezet a farmon, egymás mellett lovagoltok és élvezitek egymás társaságát. Kiderül, hogy teljesen egyedül dolgozik a farmon.

Hely:
Bonnie farmja

Lóháton megtett távolság:
10 000
Az utolsó megállótok egy sírhalom. Bonnie arcán szomorú kifejezéssel állítja meg lovát. Bonnie: Ez a Calvin, akiről beszéltél.. ismerem. Gazdag és befolyásos ember, rajta tartja a kezét a politikán, gazdaságon és mindenféle üzleten. A vagyonos üzletember álcája alatt még rabszolgákkal és mindenféle mocskos üzlettel is foglalkozik, de túl befolyásos ahhoz, hogy bárki meg tudja vádolni. Egyszerűen nem lehet mit kezdeni vele. Apám rájött a dolgaira és értesíteni akarta a hatóságokat, de az összes távközlési rendszer is Calvin kezében van. Senki nem hitt neki. Így hát a bandája megpróbálta rávenni apámat, hogy adja el a farmot egy pár dollárért. A végén apám az életével fizetett... Nem volt képes elfogadni, hogy senki sem hiszi el a vádjait. Azóta egyedül dolgozom a farmon. Hiszel nekem?

90 Tapasztalati pont

Bonnie farmja
ID: 1895
Élet a farmon Néhány nappal később... Kicsit haszontalannak érzed magad a farmon. Bonnie olyan kedves volt veled és nagyon kedvesen gondodat viselte, itt az ideje hasznosítani magad. Úgy döntesz hogy segítesz Bonnienak a farm körüli munkákban hálaképp. Vad farkasok fosztogatják a nyájat, szabadulj meg tőlük és pótold a hiányzó bölényeket.

Hely:
Bonnie farmja

2 óra Bölényvadászat
2 óra Farkasvadászat
Bonnie:Köszönöm a segítséged. Közben beszéltem néhány emberrel, nem kevés segítségre lesz szükséged, hogy bevedd az erődöt. De én ismerek néhány jó embert: Nigel, korábban fegyverkereskedő volt A marsall vigyáz a farmhoz legközelebbi város, Adillo rendjére Seth, egy őrült kincsvadász. Beszélj velük, segíteni fognak neked a Fort Mencer elleni támadásban. Gyere vissza, ha kész vagy.

100 Tapasztalati pont

Nigel, a fegyvernepper
ID: 1896
Nigel
egyetemes
orvossága
Nigel: Ne, ne, ne. Lehet hogy jó barátja vagy Bonnienak, de én már évek óta visszavonultam. Na jó, talán kitalálhatok valamit, ha segítesz egy kis pénzt keresni. Van egy új, nagyon jövedelmező üzleti ötletem: a saját készítésű csodaszeremet fogom árusítani. Ha segítesz megalapozni a vállalkozásom, akkor én is segítek neked ezzel az erőddel kapcsolatban. Készíts el egyet Nigal egyetemes orvosságából. Tíz egység áfonyát és szintén tíz egység tököt tartalmaz, összepürésítve. (Szükséged van egy kis segítségre ebben a kalandban? A kért összetevők legyenek bent a felszerelésedben. Majd menj egy olyan munkához, ahol össze tudod őket darálni (mint például a kávét)...)

Intézd el: Élet a farmon (Fort Mencer megdöntése)
Hely: Nigel, a fegyvernepper

Nigel egyetemes orvossága Nigel: Köszönet a gyógyszerért. Ez lesz az én kis orvosságom... Hogy érted, hogy egy kis áfonyalé nem lehet orvosság? Minden csak marketing kérdése. Ha az emberek hisznek benne, akkor hatni fog. Na és persze az én pénztárcám telítettségére is hatni fog.

105 Tapasztalati pont

Legyen nálad: 10 Áfonya 10 Tök
Szükséges munka: Kávédarálás vagy Gabonaőrlés
Nigel egyetemes orvossága
El kell fogadnod előtte a Nigel egyetemes orvossága (Fort Mencer megdöntése) kalandot.
Nigel, a fegyvernepper
ID: 1897
Nigel
egyetemes
orvossága
Nigel: Ok, itt az idő a hirdetéshez. A terv a következő: szerveztem egy termékbemutatót, ahol a tömeg előtt fogom bemutatni Nigal egyetemes gyógyszerét. Te leszel a tesztalanyom. Felhívlak a színpadra, megiszod a gyógyszert és TADAAA: máris sokkal jobban fogod érezni magad. Csoda történt. Az a dolgod, hogy betegnek és sérültnek nézz ki, így az emberek el fogják hinni, hogy a kotyvalékom gyógyított ki téged a bajaidból. Egyből rá fognak vetődni erre a finomságra. Nem valami jó érzés, hogy neked kell eljátszani a hamis tesztalanyt, de szükséged van Nigel segítségére Fort Mencerben.

Hely: Nigel, a fegyvernepper

Munka közbeni sérülés: 99 A bemutató elkezdődik, Nigel a tömeg előtt áll és a gyógyszerét méltatja. Nigel: Üdv mindenkinek! Most bemutatom nektek a végső gyógymódot minden kórságra: Nigel egyetemes orvosságát. Van valaki, aki szívesen kipróbálná? Ez a jel neked szól és bár nem érzed jól magad a csalás miatt, azért előre lépsz. Nigel:Üdv barátom. Még soha nem találkoztunk eddig. Ejha, te aztán elég ramatyul nézel ki. Munkabaleset? Nos, igyál egy kicsit ebből és máris sokkal jobban fogod érezni magad. Belekortyolsz az üvegbe és úgy teszel, mint aki sokkal jobban érzi magát. Micsoda svindli, de úgy látszik működik, az emberek máris tucatjával veszik Nigel kotyvalékát.

98 Tapasztalati pont

Nigel, a fegyvernepper
ID: 1898
Nigel
egyetemes
orvossága
Nigel:Szenzációs volt az előadásod, mindenki azonnal akart egy üveggel a gyógyszerből. Hatalmas bevételem volt. Ki kell bővítenünk a vevőkörünket, el tudnál adni néhány üveggel a kedvemért? Szükségem van még egy kis pénzre, de utána segítek neked.

Hely: Nigel, a fegyvernepper

Az utazó kereskedőnél eladott tárgyak: 10 Nigel: Ejha, Nigel egyetemes gyógyszere igazi sláger. Rengeteg pénzem van most már. Muhahahaha. Mi? Fegyverek? Nem, sajnálom, már mondtam, hogy ezzel már nem foglalkozom. Pénz pénz pénz... Nigel megfordul és elrohan, még mielőtt egyet tudnál pislogni. Jó kis cimbora...

100 Tapasztalati pont

Nigel, a fegyvernepper
ID: 1899
Nigel
egyetemes
orvossága
Amikor utoléred Nigelt épp egy csapat elég dühösnek kinéző ember üvöltözik vele. Mérges vevő: Te! Te csaló! Eladtad ezt a kotyvalékot nekem, de még mindig fáj a köszvényem! Kérem vissza a pénzem. Másik vevő: Én is így jártam, ugyanúgy köhögök, mint eddig. Csak egy egyszerű áfonyalét adtál el nekünk! Szegény Nigel, vagy egy tucatnyian üvöltöznek vele. Még lehet hogy meg is lincselik, ha nem teszel valamit.

Hely: Nigel, a fegyvernepper

Győzd le:
Francis.png Feldühített ügyfél
Nigel: Köszönöm, ha nem segítesz lehet hogy meglincselnek. Megmentetted az életem, de hát az életem semmit sem ér... Vissza kell adnom a vevőknek a pénzt.. végem.

55 Tapasztalati pont

Nigel, a fegyvernepper
ID: 1900
Nigel
egyetemes
orvossága
Nigel: Azért kellett annyira a pénz, mert tartozom Calvinnek... Bonnie már mondta neked, hogy korábban fegyvereket árusítottam. Nos, eladtam Fort Mencerben néhány fegyvert, amik már nem voltak annyira jó formában - hát hiába, olcsón jutottam hozzájuk. Rosszak voltak. A gazfickók rájöttek és eléggé berágtak rám, így vissza kell adnom nekik a pénzt. Bajban vagyok...

Hely: Nigel, a fegyvernepper

5000 $ Nigel: Mi? Kölcsönadod nekem a pénzt? Kétszer is megmentetted az életem ma. Segítek neked, hogy sikerüljön bevenned Fort Mencert. Megígérem.

100 Tapasztalati pont

Nigel, a fegyvernepper
ID: 1901
Nigel
egyetemes
orvossága
Nigel:Beszéltem egy öreg barátommal, egy fegyverkováccsal, aki tudja hogy kell Gatlinget készíteni és elárulta nekem is a módját. Szükségünk lesz három rozsdás puskára ehhez. Ha a puskák a felszerelésedben vannak, akkor olvaszd össze őket egy kis ezüst segítségével. Szerezd meg a fegyvereket és dolgozz egy kicsit az ezüsttel, az olvasztásban segíteni fogok neked. (Rozsdás puskát a piacon vagy a fegyverkovácsnál szerezhetsz a városban. Szerezz hármat és végezz egy olyan munkát, amiben ezüsttel dolgozol.)

Hely: Nigel, a fegyvernepper

Gatling Nigel: Ez egy jó kis Gatling lett, ez majd jól felrázza azokat a bűnözőket Fort Mencerben. Szólj ha készen állsz, ne aggódj, a fegyver működni fog! Remek, végül is sikerült elérned, hogy Nigel segítsen neked.

99 Tapasztalati pont

Legyen nálad: 3 Rozsdás sörétes pisztoly Szükséges munka: Ezüstbányászat Gatling
El kell fogadnod előtte a Nigel egyetemes orvossága (Fort Mencer megdöntése) kalandot.
Az ifjú rendőrbíró
ID: 1902
Igazság-
szolgáltatás Adilloban
Amikor besétálsz a seriff hivatalába, a seriffet papírok között találod, mély álomban. Hangosan kopogtatsz az ajtón, hogy felébreszd. Hirtelen felugrik és előrántja a fegyverét. Marsall: Állj! Ki vagy te, hogy csak így besétálsz az irodámba? Biztos egyike vagy a menceri kutyáknak. Tűnj el innen!

Intézd el: Élet a farmon (Fort Mencer megdöntése)
Hely: Az ifjú rendőrbíró

Győzd le:
Adillo álmos rendőrbírója.png Adillo álmos rendőrbírója
Marsall: Sajnálom.. te vagy az akiről Bonnie beszélt. Azt hittem egyike vagy a Fort Mencerben tanyázó patkányoknak. Azt tesznek, amit csak akarnak itt Adilloban. Rengeteg munkám van...

103 Tapasztalati pont

Az ifjú rendőrbíró
ID: 1903
Igazság-
szolgáltatás Adilloban
Marsall: Sajnálom, de nem segíthetek, annyi munkám van. Ez a Mencer banda azt csinál Adilloban amit akar. Elfoglalják a kocsmát és fizetség nélkül mindent megisznak. Az a szerencsétlen kocsmáros hívott, hogy segítsek neki, de azok a bűnözők egyszerűen kidobtak a kocsmából. Le tudnál számolni velük?

Hely: Az ifjú rendőrbíró

Megnyert NPC párbajok: 10 Marsall: Köszönöm hogy kikergetted ezeket a gazfickókat Adilloból. Egy kis időre most már talán nyugtunk lesz. De még annyi mindent kellene csinálnom ezzel az átkozott erőddel, mielőtt tudnék neked segíteni..

94 Tapasztalati pont

Az ifjú rendőrbíró
ID: 1904
Igazság-
szolgáltatás Adilloban
Marsall: A seriff hivatalát vezetni itt.. kiborító. Teljesen eltemet a munka, a körözések és a szabadon garázdálkodó banditák. Túl sokan vannak itt a környéken, emiatt az erőd miatt. El tudnád ijeszteni őket? (Válassz egy csirkefogót a játékosok közül és hívd ki párbajra. Nem kell megnyerned a párbajt, csak mutasd meg, hogy a törvény jelen van itt.)

Hely: Az ifjú rendőrbíró

Befejezett párbajok: 1 Marsall: Ez csodás. Végre valaki aki betartatja a törvényt. Most már biztos hogy nyugalom lesz egy ideig, így tudok neked is segíteni.

93 Tapasztalati pont

Az ifjú rendőrbíró
ID: 1905
Igazság-
szolgáltatás Adilloban
Marsall: Jajj ne, most kaptam ezt a táviratot, hogy egy egész vonatnyi telepes utazik hamarosan keresztül ezen a veszélyes környéken. Az erődbeli bűnözők biztos megtámadják őket, ha nem teszünk valamit. Gyorsan, oda kell érnünk amilyen hamar csak lehet, hogy elkísérjük őket útjukon.

Hely: Az ifjú rendőrbíró

5 óra Telepes karaván védelme Marsall: Köszönöm a segítséget, a telepesek most már biztonságban vannak. Ha úgy döntesz, hogy megtámadod az erődöt, akkor én és a helyetteseim segíteni fogunk neked a tűzharcban. Számíthatsz ránk. Sikerült megszereznek a Marsall segítségét.

103 Tapasztalati pont

Seth, a kincskereső
ID: 1906
Aranyláz Seth: Biztos te vagy! Bonnie már beszélt rólad. Igen, én be tudok jutni az erődbe úgy, hogy ne vegyenek észre, hiszen én is egy jól ismert bűnöző vagyok. De most azonnal nem tudok neked segíteni - kicsit elfoglalt vagyok. Vissza kell térnem az én DRÁGASÁGOMHOZ, az én kis kincses térképemhez.... Hogy mi, segítenél nekem? Ok, de csak hogy rögtön az elején tisztázzuk: ez az ÉN térképem, nem osztozom. Az előző társam ellopta a térképem, ő most a börtönben csücsül.. sajnos nincs rá mód, hogy bejussak hozzá. Úgyhogy csak figyelem a börtön kapuját és amint kiteszi a lábát, én rögtön lelövöm. Egy hónapra csukták le, szóval itt kellene várnod velem egy hónapot. Rajta tartom a szemem a börtönön, te addig nézz körül a környéken.

ID 1895
Hely: Seth, a kincskereső

Seth térképének első darabja Seth: Mi? Nálad van a térkép? De ez csak a térkép egyik fele, hol van a másik?
110 Tapasztalati pont
Csak az egyiket zárhatod le:
Seth, a kincskereső
ID: 2051
Seth útja Úgy döntesz, hogy egy hónapig Seth-tel együtt várakozol. Fú, ez unalmas lesz...

Hely: Seth, a kincskereső

720 óra Felfedezőút Tényleg ezt választottad? Ok... majdnem belehalsz az unalomba, de végül Seth társát elengedik. Megtámadod és elveszed a térképét.

110 Tapasztalati pont
Karaktercím:
Az unott cowboy/cowgirl
Seth térképének első darabja

Seth, a kincskereső
ID: 2052
A saját utad Hogy itt várj egy hónapig??? Ki van zárva. Úgy döntesz, hogy bemész a börtönbe és megoldod az ügyet a magad útját járva.

Hely: Seth, a kincskereső

5 óra Börtönőr Tökéletes. A börtönben a párna alól sikerül kilopnod a térképet. Ez könnyű volt.

110 Tapasztalati pont
Seth térképének első darabja

Tábori szakács
Seth, a kincskereső
ID: 1907
Aranyláz Seth: Ez a hülye! A társam eladta a térkép felét valami indián börtöntölteléknek egy kis cigarettáért cserébe. CIGARETTÁÉRT!!! Ez a térkép sokkal többet ér. Vissza kell szereznünk az indiántól, de ehhez kell valami, amire el tudjuk cserélni. Te szakács vagy, igaz? Mit szólnál egy korsó vízhez? Az indiánok jó hasznát tudják venni, hogy különböző főzeteket készítsenek belőle.

Hely: Seth, a kincskereső

5 Egy kancsó víz Seth: Remek, most már tudsz alkudozni az indiánokkal, bár ez eltarthat egy darabig. Eléggé nehéz őket meggyőzni.

90 Tapasztalati pont

Sarlatán
Seth, a kincskereső
ID: 1908
Aranyláz Seth: Ez a hülye! A társam eladta a térkép felét valami indián börtöntölteléknek egy kis cigarettáért cserébe. CIGARETTÁÉRT!!! Ez a térkép sokkal többet ér. Vissza kell szereznünk az indiántól, de ehhez kell valami, amire el tudjuk cserélni. Te sarlatán vagy, igaz? Mit szólnál egy pirit lemezhez? Az indiánok ugyanis naptárként használják a lemezt.

Hely: Seth, a kincskereső

5 Pirit lemez Seth: Remek, most már tudsz alkudozni az indiánokkal, bár ez eltarthat egy darabig. Eléggé nehéz őket meggyőzni.

90 Tapasztalati pont

Kovács
Seth, a kincskereső
ID: 1909
Aranyláz Seth: Ez a hülye! A társam eladta a térkép felét valami indián börtöntölteléknek egy kis cigarettáért cserébe. CIGARETTÁÉRT!!! Ez a térkép sokkal többet ér. Vissza kell szereznünk az indiántól, de ehhez kell valami, amire el tudjuk cserélni. Kovács vagy, ugye? Mit szólnál néhány késhez? Az indiánok a lándzsáik hegyeként használják a pengéket.

Hely: Seth, a kincskereső

5 Kés Seth: Remek, most már tudsz alkudozni az indiánokkal, bár ez eltarthat egy darabig. Eléggé nehéz őket meggyőzni.

90 Tapasztalati pont

Istállómester
Seth, a kincskereső
ID: 1910
Aranyláz Seth: Ez a hülye! A társam eladta a térkép felét valami indián börtöntölteléknek egy kis cigarettáért cserébe. CIGARETTÁÉRT!!! Ez a térkép sokkal többet ér. Vissza kell szereznünk az indiántól, de ehhez kell valami, amire el tudjuk cserélni. Te istállómester vagy, igaz? Mit szólnál néhány bőrtáskához, az indiánok a skalpokat tárolják bennük.

Hely: Seth, a kincskereső

5 Bőrtáska Seth: Remek, most már tudsz alkudozni az indiánokkal, bár ez eltarthat egy darabig. Remélem vissza tudod szerezni a térképet.

90 Tapasztalati pont

Seth, a kincskereső
ID: 1911
Aranyláz Seth: Nagyon jó, néhány igazán remek terméket sikerült készítened. Nézzük, hogy vissza tudod-e kapni a térképet, ha megpróbálod elcserélni ezeket az indiánokkal. Sok sikert, eléggé nehezen meggyőzhetőek.

Hely: Seth, a kincskereső

4 óra Alku az indiánokkal Seth: Sikerült megszerezned?

120 Tapasztalati pont
Seth térképének második darabja

Seth, a kincskereső
ID: 1912
Aranyláz Seth: Mindkét térképdarabot? Sikerült megszerezned őket? Gazdag vagyok, hehe, az egész kincs az enyém lesz. Add ide őket és akkor segítek neked a banditákkal szemben.

Hely: Seth, a kincskereső

Seth térképének első darabja

Seth térképének második darabja

Seth: Viszlát, én leléptem, ahogy mondtam: nem osztozkodom! Seth kitépi a térképet a kezedből, majd elrohan... egyenesen néhány bandita karjaiba. Na remek...

25 Tapasztalati pont

Seth, a kincskereső
ID: 1913
Aranyláz Bandita: Nicsak mi van itt? Seth! A legbénább, legszánalmasabb bűnöző a Vadnyugaton. És nézzük mit hozott nekünk? Egy térkép. De kedves. És most pucold meg szépen a cipőm! Seth: Jajj ne, már megint. Már a múlt héten kipucoltam a cipőidet. Oké, oké, megcsinálom, csak tedd el a fegyvert. Távolról figyeled a történteket. A banditák tovább gúnyolódnak Sethen. Megsajnálod és úgy döntesz, hogy segítesz neki.

Hely: Seth, a kincskereső

Győzd le:
Polgarmesternewport.png Fort Mencer-i gonosztevő
Seth: Köszönöm a segítséged. Sajnálom hogy nem bíztam benned és elfutottam, de most segítek neked a Fort Mencer elleni támadásban. Remek, most már Seth is segíteni fog neked.

99 Tapasztalati pont

Bonnie farmja
ID: 1914
Trójai faló Bonnie: Lenyűgöző. Miközben megtaláltad a szövetségeinket én kigondoltam egy tervet. Úgy neveztem el, hogy Trójai Faló Hadművelet. Bejutunk az erődbe, mintha déli kereskedők lennénk. A fegyvert elrejtjük egy hamis, felfegyverzett kocsiba. Seth eltereli a figyelmet az erődön belül, így senki nem fogja őrizni a kapukat, a marsall pedig fedez minket a távolból. Kezdjünk készülődni.


Intézd el: Nigel egyetemes orvossága (Fort Mencer megdöntése)
Intézd el: Igazságszolgáltatás Adilloban (Fort Mencer megdöntése)
Intézd el: Aranyláz (Fort Mencer megdöntése)
Hely: Bonnie farmja

Intézd el:
ID 1915
ID 1916
Bonnie: Azt hiszem készen állunk Fort Mencer ostomára, mindenki tudja mi a dolga. Te vagy a hadvezér, Seth eltereli a figyelmet, a marsall tűzerővel támogat. Amint lemegy a nap elkezdjük a Trójai Faló Hadműveletet.

200 Tapasztalati pont

Bonnie farmja
ID: 1915
Trójai faló Bonnie: Először is szükségünk van a lovunkra. Kell egy felfegyverzett postakocsi, hogy elrejthessük a Gatlinget. Ehhez kell jó sok szög és fa. Hogy a kocsi igazán meggyőző legyen kellene egy déli zászló is. Na lássunk neki.

Hely: Bonnie farmja

15 szögek


1 Déli államok zászló
1 Gatling
5 óra Erdőirtás

Bonnie: A postakocsi szilárd és eredetinek néz ki. Szép munka.

94 Tapasztalati pont

Bonnie farmja
ID: 1916
Trójai faló Bonnie: Te vezeted a postakocsit, szóval úgy kell kinézned, mint egy déli kereskedő, hogy ne kelts gyanút. Szükségünk van a megfelelő ruhákra. (Szerezd meg ezeket a felszereléseket a városban, vagy a piacon.)

Hely: Bonnie farmja

Vedd fel:
Fekete keménykalap

Fekete mellény

Bonnie: Ejha, most már tényleg úgy nézel ki, mint egy déli kereskedő. Egész csinos. Azok a bűnözők egyáltalán nem fognak gyanakodni.

97 Tapasztalati pont

Fort Mencer
ID: 1917
Fort Mencer ostroma Te és a szövetségeseid készen álltok. A hamis postakocsit irányítod az erőd felé. A Gatling el van rejtve a kocsiban, Nigel fogja majd kezelni. Egy részeg őr kinyitja az ajtót, úgy tűnik Seth jó munkát végzett. Bevezeted a postakocsit az erőd belsejébe. A marsall is készen áll az erődön kívül, hogy a helyetteseivel együtt tüzeljen ha szükség van rá. A célod, hogy elkapd Calvint.

Hely: Fort Mencer

Szerveridő:
21:00-23:59
Megnyert NPC párbajok: 15
Nagy csata után sikerül leigáznod Fort Mencert a szövetségeseiddel. De Calvinnek semmi nyoma. Néhány bűnözőt kivallatsz és az eredmény: Calvint figyelmeztették. Elmenekült az erődből, amint az ostrom elkezdődött. Ismét követned kell a nyomait. Talán a seriff tud valamit.


3000 Tapasztalati pont
1000 $
25  Kötvény
Karaktercím:
A trójai faló lovasa
—————————
Hölgyek lova
VAGY
Lovagi hátasA kalandsor jutalma:
EredményA(z) Fort Mencer megdöntése más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
Észak, dél és a barna