Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Fő Történet
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
118

Felszabadítva

Kalandosztók a kalandban:

Ikon A shadyland-i seriff.png A shadyland-i seriff Ikon Szent kő.png Szent Kő
Shadyland helye.png Amahpiya hegység helye.png
Ikon Mr. Crittle.png Mr. Crittle Ikon Mr. Crittle.png Mr. Crittle
Üreges Barlang helye.png Összeomlott Aranybánya helye.png
Ikon Mr. Crittle.png Mr. Crittle Ikon A birtok.png Titkos Klub
Keleti Kereszteződés helye.png Magányos Sivatagi Romok helye.png
Ikon Calvin kúriája.png Calvin kúriája Ikon Sötét mély bánya.png Sötét mély bánya
Shadyland helye.png Shadyland helye.png
Ikon Rabszolgák.png Rabszolgák
Shadyland helye.png


Az aláírásgyűjtéshez szükséges kalandosztók:

Ikon Leégett Előőrs.png Leégett Előőrs Ikon Newport.png Newport
Előőrs helye.png Newport helye.png
Ikon Bonnie farmja.png Bonnie farmja Ikon Sad Hill akasztófája.png Sad Hill akasztófája
Fort Mencer helye.png Sadhill helye.png
Ikon Crystal Town.png Crystal Town Ikon Saltwater Farm.png Saltwater Farm
Crystal Town helye.png Saltwater helye.png
Ikon Biztonságos Börtön.png Biztonságos Börtön
A telepes küldetése helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 2057
A következő megálló: Shadyland Seriff: Árvaház? Azt mondod, hogy Calvin sötét üzleteket bonyolít és védelmi pénzt szed be a békés misszionáriusoktól? Mondtam, hogy nem tudok segíteni neked, hacsak nem szerzel valami bizonyítékot. Nem fogom megharapni azt a kezet, amelyik enni ad nekem. De ennél komolyabb gondjaink vannak mostanában a környéken, rabszolgatartásról pletykálnak, ami súlyos probléma a prérin. A Vadnyugat szabad hely. Találd meg, hogy kinek a keze van ebben benne. Beszélj a shadyland-i seriffel, először ő jelentette az esetet.

Szint 90
Az ördög jobb és bal keze

Intézd el: Nyomok keresése (Felszabadítva) Seriff: Találkoztál Shadyland seriffjével, segíts megoldani neki ezt az ügyet. A rács mögött akarom látni a bűnösöket.

300 Tapasztalati pont

A shadyland-i seriff
ID: 2058
Nyomok keresése Seriff: Isten hozott Shadyland-ben, én vagyok a helyi seriff. Fitzburn küldött erősítésként, igaz? Remek. A rabszolgaság után nyomozok, amit innen a környékről jelentettek, de ötletem sincs, hogy ki állhat mögötte. Körbe tudnál nézni a környéken és ki tudnál kérdezni néhány mezőn dolgozó munkást? A rabszolgákat egy-két különleges munkánál látták, talán te ki tudsz deríteni valamit. (Nem tudod mit tegyél? Végezz el néhány munkát és kérdezgesd az embereket.)

Hely:
A shadyland-i seriff

Segítség Seriff: Találkoztál néhány munkással a gyapotföldeken? Még információt is adtak neked. Na nézzük. Egy esküvői meghívó... Ó, egy kép is van benne.

355 Tapasztalati pont
Kép

Szükséges munka: Gyapotszedés Segítség
El kell fogadnod előtte a Nyomok keresése (Felszabadítva) kalandot.
A shadyland-i seriff
ID: 2059
Találd meg a párt Seriff: Mit találtál a gyapotföldeken? Elmondod a seriffnek, hogy találkoztál néhány emberrel, akik meséltek neked a rabszolgatartásról. Említést tettek egy fiatal párról, akikkel együtt dolgoztak és akik házasságot terveztek. Ezeket a meghívókat küldték ki, de nem sokkal később nyomuk veszett. Seriff: Hmmm, szóval azt gyanítják, hogy ezek a munkások rabszolgák voltak és a gazdájuk nem engedte őket összeházasodni, így megszöktek az ültetvényről. Lehetséges... Keresd meg őket, a meghívóban található fénykép alapján sikerülni fog, valahol a térképen vannak. (Vedd fel a képet és nézz körül a környéken.)

Hely:
A shadyland-i seriff

Intézd el: Szabadítsd ki Rondot (Felszabadítva) Az egyik eltűnt személyt megtaláltad. Seriff: Üdv Rondo, én vagyok a helyi seriff. Most már biztonságban vagy.

320 Tapasztalati pont

Szent Kő
ID: 2060
Szabadítsd ki Rondot A kutatásod során megérkezel egy hegyhez, ahol valami érdekes tevékenység folyik. Néhány embert is észreveszel, egy páran meg vannak bilincselve... Ez talán egy rabszolgaszállítmány? Úgy döntesz, hogy közelebb lopakodsz egy kicsit. A sziklák között közelebb osonsz a táborhoz. Aha! Ott az egyik megbéklyózott ember a fényképről. Előrántod a pisztolyod és végzel az őrökkel.

Hely:
Szent Kő
Vedd fel:
Kép

5 megnyert NPC párbaj
Kép
Kiszabadítod a megbilincselt fickót. A neve Rondo. Megmutatod neki a fényképet. Rondo: Köszönöm, hogy megmentettél. Ez a kép... Az én drága Hildám, hogy hiányzik nekem. Azt terveztük, hogy összeházasodunk, de a földbirtokos nem engedte, ezért próbáltunk megszökni a gyapotföldről. Elkapott és külön-külön eladott minket, azt sem tudom, hogy Hilda életben van-e még. Szegény Rondo. Elhatározod, hogy segítesz neki és bosszút állsz a régi gazdáján. Annak a szörnyetegnek a rácsok mögött lenne a helye. Együtt visszatértek a seriffhez.

299 Tapasztalati pont

A shadyland-i seriff
ID: 2061
Találd meg
Mr. Crittle-t
Rondo be tudja azonosítani volt tulajdonosát, Mr. Crittle-t, aki eladta őt. A rabszolgatartás főbűnnek számít a prérin, bármilyen formája büntetést érdemel. Mindkettőtöknek ugyanaz a célja: lecsukni Mr. Crittle-t, így megegyeztek, hogy együttműködtök. Seriff: Rondo leírta a volt tulajdonosát. Mr. Crittle sokat szivarozik, van egy sebhely az arcán, barna hajú és szemüveget visel. Valahol a prérin rejtőzik, találd meg.

Hely:
A shadyland-i seriff

Intézd el: Rombold le Crittle táborát (Felszabadítva) Sikerül Mr. Crittle-t és csatlósait a seriff elé vinned. Tökéletes! Crittle kihallgatása során rájössz, hogy nem ő áll az egész mögött. Hála az égnek, Rondo jegyese, Hilda, még életben van. Annak az embernek adta el, akitől eredetileg vette, ő az aki az egész rabszolgatartásról tehet. De hogy ki is lehet ő valójában - azt még Crittle sem tudja. Úgy tűnik, hogy még így elrejtőzve is jó üzleteket tud kötni. De előled senki sem tud sokáig elbújni, hiszen kezedben van a nyom a bűnözőhöz. Csak azt kell megtudnod, hogy hol van Hilda.

340 Tapasztalati pont

Bármelyiket lezárhatod, de az ID 2064-es lezárásával a másik kettő eltűnik:
Mr. Crittle
ID: 2062
Találd meg
Mr. Crittle-t
Ez az ember megfelel Rondo leírásának. Ha biztos vagy benne, hogy ő az, akkor kapd el.

Hely:
Mr. Crittle

Győzd le:
Crittle1.png Mr. Crittle
Ehh, a csudába. Ez nem az volt. Ennek a férfinak szőke haja van. Hallgasd meg Rondo leírását még egyszer és találd meg az igazi bűnöst.

- 500 $

Mr. Crittle
ID: 2063
Találd meg
Mr. Crittle-t
Ez az ember megfelel Rondo leírásának. Ha biztos vagy benne, hogy ő az, akkor kapd el.

Hely:
Mr. Crittle

Győzd le:
Crittle 2.png Mr. Crittle
Ehh, a csudába. Ez nem az volt. Ennek a férfinak nincs szemüvege. Hallgasd meg Rondo leírását még egyszer és találd meg az igazi bűnöst.

- 500 $

Mr. Crittle
ID: 2064
Találd meg
Mr. Crittle-t
Ez az ember megfelel Rondo leírásának. Ha biztos vagy benne, hogy ő az, akkor kapd el.


Hely:
Mr. Crittle

Győzd le:
Crittle 3.png Mr. Crittle
Mr. Crittle: Hogy merészelsz megtámadni? Engem, Mr. Crittle-t. Vannak ám befolyásos barátaim. Az embereim végeznek veled egy szempillantás alatt, ha most rögtön nem engedsz el.

300 Tapasztalati pont

Mr. Crittle
ID: 2065
Rombold le Crittle táborát A jó hír: a megfelelő embert kaptad el. A rossz hír: úgy tűnik Mr. Crittle-t elég jól őrzik. Üvöltözik és átkozódik egyfolytában, úgyhogy az emberei biztos mindjárt itt lesznek. Fel kellene készülnöd a megfelelő üdvözlésre. Rondo: Van egy jó ötletem, hogy hogy végezzünk az összes bérenccel egyszerre. Először is, fel kell építenünk egy missziót, így azt fogják hinni, hogy biztonságban érezzük magunkat és azért emeltünk missziót Crittle ültetvényén dolgozó rabszolgáknak. Ha benyelik a csalit, akkor valószínűleg várnak sötétedésig és akkor rohanják meg a missziót. Másodszor: készítenünk kellene néhány gyújtóbombát. Ha Crittle emberei bejutottak a misszióba, akkor néhány ügyes dobással máris legyőztük őket. Egyszer sikerült egy egész rabszolgatábort feloszlatnom ezeknek a segítségével. A gyújtóbombához szükségünk lesz egy üveg rumra és egy anyaghengerre. A sarlatán munkáját végezve ezekből a hozzávalókból sikerülhet elkészítened a bombát. Láss neki.

Hely:
Mr. Crittle

Petróleum bomba

4 óra Templom építése

Rondoval együtt sikerül összetákolnotok egy missziót. Tartjátok magatokat a meséhez, hogy úgy csináltok, mintha Crittle rabszolgáinak építenétek fel, de valójában ez a csapda része. Elrejtőztök nem messze az épülettől. Rondo terve bevált, a bérencek megrohanják a missziót. Amint mindannyian bent vannak, sikeresen elbántok velük a gyújtóbombák segítségével. Megbilincselitek a gazfickókat és elviszitek őket a seriffhez. Itt az ideje kikérdezni Mr. Crittle-t. Biztos sokkal beszédesebb lesz így, hogy a bérencei rács mögött vannak.

360 Tapasztalati pont

1 Anyaghenger 1 Rum Szükséges munka: Sarlatán Petróleum bomba
El kell fogadnod előtte a Rombold le Crittle táborát (Felszabadítva) kalandot.
Csak az egyiket zárhatod le:
A shadyland-i seriff
ID: 2066
Találd meg Hildát - a kemény úton Seriff: Szép munka, sikeresen letartóztattuk a gazembereket. De a főnök nélkül soha nem fogjátok tudni felszámolni a rabszolgaságot a prérin. Hogy találjuk meg? Jó vagy a fejvadászatban, ugye? Mi lenne ha elkapnál néhány bűnözőt, valaki biztos tud valamit.

Hely:
A shadyland-i seriff

Elfogott körözött személyek: 5 Elvertél minden bűnözőt a prérin, akire csak rátaláltál és végre sikerült találnod némi nyomot. Az egyik kihallgatott bűnöző elárulja, hogy egy fickónak dolgozott, akit úgy hívnak, hogy... Calvin. Ki gondolta volna? A bűnöző azt állítja, hogy a rabszolgák szállításában kellett segédkeznie. Azt mondja, hogy nem végezte el a munkát és azóta rejtőzködik. De ahhoz, hogy letartóztasd szükséged lesz valami sziklaszilárd bizonyítékra. Egy másik bűnöző szava nem ér semmit.

300 Tapasztalati pont

A shadyland-i seriff
ID: 2067
Találd meg Hildát - a könnyű úton Seriff: Szép munka, sikeresen letartóztattuk a gazembereket. De a főnök nélkül soha nem fogjátok tudni felszámolni a rabszolgaságot a prérin. Hogy találjuk meg? Jó munkás vagy, ugye? Mi lenne, ha segítenél néhány embernek a prérin? Ha elnyered a bizalmukat, akkor néhányan biztosan adnak neked némi információt.

Hely:
A shadyland-i seriff

12 óra munka Beállsz minden munkaadóhoz a prérin, akivel csak találkozol és végre nyomra bukkansz. Az egyik farmernek akinek dolgozol eszébe jut, hogy valaki rabszolgát kínált neki megvételre, amit természetesen elutasított. De a név, mindezek mögött nem más mint.. Calvin. Ki gondolta volna? De ahhoz, hogy letartóztasd szükséged lesz valami sziklaszilárd bizonyítékra. Egy öreg farmer szava nem ér sokat sajnos.

300 Tapasztalati pont

A shadyland-i seriff
ID: 2068
Tettenérés Informacio.png

Hely:
A shadyland-i seriff

Intézd el:
ID 2054
Seriff: Remek, megtaláltad Calvin titkos búvóhelyét. Már csak meg kell alkudnod vele. Rondo könyörög neked, hogy vidd magaddal, nagyon szeretné látni Hildát. Kockázatos, de magaddal viszed, lehet hogy segíteni is tud neked.

450 Tapasztalati pont

Titkos Klub
ID: 2069
A klub Végre sikerül eljutnod a titkos klubhoz. Egy hatalmas ajtó állja az utadat a bejáratnál. Úgy döntesz, hogy bekopogsz. A kémlelő ablak kinyílik. Kidobóember: Jó estét uram. Jelszó? Titkos jelszó? Pfff, öööö... Mi lehet az? Ötleted sincs.

Hely:
Titkos Klub
Hétfő
Péntek
Vedd fel:
Elegáns mellény
Elegáns cowboykalap
Álarc

Hétfő
Péntek
Vedd fel:
Elegáns mellény
Elegáns cowboykalap
Álarc
Fenébe is, ilyen messzire eljöttél, de a jelszó nélkül nem tudsz bejutni...

320 Tapasztalati pont

Titkos Klub
ID: 2054
A jelszó A jelszó... Csak arra tudsz gondolni, hogy Calvin részt vett a pókerbajnokságon. Ez azt jelenti, hogy szereti a kártyát, a pókert és a szerencsejátékot. Talán olyan munkáknál kellene szerencsét próbálnod, amiknek közük van ezekhez.

Hely:
Titkos Klub

Vedd fel:
Jelszó
Végre sikerül bejutnod a titkos klubba a jelszóval. Ez nem volt egyszerű. Calvin igazán mindent megtesz, hogy a belső kör különleges legyen. Körbenézel. Mindenhol eladó rabszolgákat látsz, de Hilda nincs itt. Hogy magadra vond Calvin figyelmét elkezded mustrálni a legdrágább rabszolgákat. Calvin horogra akadt, meghív téged a privát házába. Hilda biztos ott van. A terv: egy nagyon drága rabszolgát megveszel és majd ezek után véletlenül Hilda iránt is érdeklődést mutatsz.

400 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Kaszinóépítés Jelszó
El kell fogadnod előtte A jelszó (Felszabadítva) kalandot.
Calvin kúriája
ID: 2070
Hilda kiváltása Hilda Calvin házának gazdasszonya. Érdeklődsz iránta, amit azzal indokolsz, hogy több nyelven is folyékonyan beszél. Calvin boldog, mert egyszerre két rabszolgát is venni akarsz tőle. Minden nagyon jól ment, egészen addig, amíg Rondo és Hilda meg nem látják egymást. Calvin gyanakodni kezd. Calvin: Hé, álljunk csak meg egy percre, ti ismeritek egymást? Nos, ez egy kicsit megváltoztatja az árat. Ha tényleg akarod Hildát, akkor legyen ez egy jó üzlet nekem is: jó sok pénzért megkaphatod. Honnan szerezz annyi pénzt? Az egyetlen megoldás ami eszedbe jut a hamis pénz... Hogy pénzt hamisíthass szükséged lesz egy nyomólemezre a bankból és némi indigóra a hamis dollárok színéhez. Majd el kell menned a Western Star Újságpapírhoz és ki kell nyomtatnod a pénzt. De nem sétálhatsz csak úgy be oda, hogy hamis pénzt készíts. Várj, ameddig mindenki elhagyja az épületet. A Társaság irodája hatkor zár és reggel nyolckor nyit ki ismét.

Hely:
Calvin kúriája

Hamis pénz Átadsz egy hatalmas adag frissen nyomtatott pénzt. Az üzlet megköttetett, Calvin boldog a pénzével. Kiszabadítottad Hildát és kőkemény bizonyítékod van arra, hogy Calvin egy bűnöző. Tökéletes. Épp ahogy kisétálnál Calvin házából, visszahív téged...

500 Tapasztalati pont

Szerveridő: 18:00-08:00
1 Nyomólemez 1 Indigó Szükséges munka: Újságnyomtatás
Hamis pénz
El kell fogadnod előtte a Hilda kiváltása (Felszabadítva) kalandot.
I. lehetőség
Calvin kúriája
ID: 2071
A kézfogás Calvin: Egy pillanat, te így kötsz üzletet? Pecsételjük meg egy kézfogással. Megrázni ennek az embernek a kezét? De nem akarsz bajt, így elfogadod. (A békés út a kalandoroknak és a munkásoknak ajánlott.)

Hely:
Calvin kúriája

Calvin olyan keményen rázza meg a kezed, hogy a maszkod leesik az arcodról. Jajj, ne. Ebből baj lesz.

300 Tapasztalati pont

Calvin kúriája
ID: 2072
Upsz Calvin: Leesett a maszkod. Te?! Te átvertél engem?! Kapjátok el! Calvin bandája körbevesz, egyszerűen túl sokan vannak, de nem adod meg magad harc nélkül.

Hely:
Calvin kúriája

3 óra Bandák szétverése Calvin bandája túl sok gazemberből áll, nem tudsz mindegyikükkel elbánni. Össze-vissza vernek, majd megkötözik kezedet-lábadat. Calvin: Ez az utolsó alkalom, hogy beleütöd az orrod a dolgaimba. Addig fogsz dolgozni a bányámban, amíg meg nem rothadsz. Van egy kis meglepetésem a számodra. A férfi, aki elvitt magával az árvaházból nem más, mint McQueen. Igen, igazad van. A nevem Calvin McQueen, vagy Bad McQueen, ahogy évekkel ezelőtt hívtak. Az a bandita, akivel életedben először kellett megküzdened évekkel ezelőtt. Mivel terrorizáltál az árvaházban, elhatároztam, hogy bosszút állok és megkeserítem az életed, ami egész jól ment. Én voltam a legelső ellenséged, én égettem fel az Előőrsöd és most veled is végzek mindörökre. Muhahaha!

300 Tapasztalati pont

II. lehetőség
Calvin kúriája
ID: 2073
A kézfogás visszautasítása Calvin: Egy pillanat. Így kötsz üzletet? Fogjunk kezet, hogy megpecsételjük az alkut. Megrázni ennek a bűnözőnek a kezét? Soha, úgy döntesz, hogy visszautasítod. (A kemény út a párbajosoknak és katonáknak ajánlott.)

Hely:
Calvin kúriája

Calvin szemei dühösen villannak, haragjában letépi a maszkot az arcodról.

300 Tapasztalati pont

Calvin kúriája
ID: 2074
Harag Calvin: Te?! Te átvertél engem?! Kapjátok el! Calvin bandája körbevesz, egyszerűen túl sokan vannak, de nem adod meg magad harc nélkül.

Hely:
Calvin kúriája

25 megnyert NPC párbaj Calvin bandája túl sok gazemberből áll, nem tudsz mindegyikükkel elbánni. Össze-vissza vernek, majd megkötözik kezedet-lábadat. Calvin: Ez az utolsó alkalom, hogy beleütöd az orrod a dolgaimba. Addig fogsz dolgozni a bányámban, amíg meg nem rothadsz. Van egy kis meglepetésem a számodra. A férfi, aki elvitt magával az árvaházból nem más, mint McQueen. Igen, igazad van. A nevem Calvin McQueen, vagy Bad McQueen, ahogy évekkel ezelőtt hívtak. Az a bandita, akivel életedben először kellett megküzdened évekkel ezelőtt. Mivel terrorizáltál az árvaházban, elhatároztam, hogy bosszút állok és megkeserítem az életed, ami egész jól ment. Én voltam a legelső ellenséged, én égettem fel az Előőrsöd és most veled is végzek mindörökre. Muhahaha!

300 Tapasztalati pont

Sötét mély bánya
ID: 2075
A bánya Amikor magadhoz térsz egy sötét bányában találod magad. Sok rabszolga dolgozik körülötted, ritka drágakövek után kutatva a kövek között. AÚÚ!!! Valaki megütött egy ostorral. Felügyelő: Hé, te! Ne bámészkodj, kezdj el dolgozni! Nincs más választásod, dolgoznod kell... Bad McQueen. A gazfickó, akivel első kalandod során futottál össze a vadnyugaton. Szóval végig Calvin volt a sorsod, ő áll minden mögött. És mindez azért, mert sanyargattad, amikor gyerekek voltatok. Ez a hibád? Súlyos gondolatok között elkezded a munkát.

Hely:
Sötét mély bánya

12 óra Ritka drágakövek felkutatása A kezeid fájnak a kemény munkától, ki kell jutnod ebből a bányából. Másképp itt fogsz megrothadni. Kell egy terv, hogy kijátszd a felügyelőt.

520 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Sötét mély bánya
ID: 2076
'A' terv A többi rabszolga talált egy öreg puskát a bányában. Már vagy 100 éves. Úgy néz ki, hogy működik, de sajnos nincsenek hozzá golyók. A drágakövek mellett a bányában található még ólom is. Néhány darab ólom tökéletes lesz golyónak.

Hely:
Sötét mély bánya

15 Ólom A fegyver működik és végre sikerül kiszabadulnod a bányából. Ideje elmenni a shadylandi seriffhez és elmondani neki, hogy mi is történt.

444 Tapasztalati pont

Sötét mély bánya
ID: 2077
'B' terv A felügyelő mellé osonsz és elmeséled neki, hogy milyen híres fejvadász vagy. Felügyelő: Híres fejvadász mi? Jó sok pénz van emögött, igaz? Akkor mutasd, mennyi pénzt is tudsz ezzel keresni és talán elengedlek.

Hely:
Sötét mély bánya

Besöpört fejpénz: 10000 $ Sikerül megvesztegetned a felügyelőt a fejpénzekkel. Megosztjátok a pénzt, majd szabadon enged. Örülsz annak, hogy az összes bűnöző korrupt. Itt az idő elmenni a shadylandi seriffhez és megszerezni a letartóztatási parancsot.

444 Tapasztalati pont

A shadyland-i seriff
ID: 2078
A letartóztatási parancs Miután visszatérsz a bányából mindent elmondasz a seriffnek. Seriff: Egy drágakőbánya? Rabszolgamunkával? Ez elég lesz a letartóztatási parancshoz. A gond az, hogy én seriff vagyok. Fitzburn is az. De csak egy marsall adhatja ki a letartóztatási parancsot egy olyan befolyásos ember ellen, mint Calvin.

Hely:
A shadyland-i seriff

Érvénytelen parancs Megkapod a letartóztatási parancsot Calvin ellen.

200 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Munkavállalás rendőrbíróként Érvénytelen parancs
El kell fogadnod előtte A letartóztatási parancs (Felszabadítva) kalandot.
A shadyland-i seriff
ID: 2079
A letartóztatási parancs Seriff: Remek, megvan a parancsunk. De a törvény az törvény és bár a vadnyugat nem túl bürokratikus, de azért vannak szabályaink. Főleg olyan befolyásos emberek tekintetében, mint például Calvin. Hogy a parancs jogerőre lépjen, legalább 10 emberrel kell aláíratnod. Én nem írhatom alá, mert én a törvény embere vagyok, neked pedig civilektől kell összeszedned az aláírásokat. Mit gondolsz, meg tudod szerezni őket?

Hely:
A shadyland-i seriff

10 Aláírás Seriff: Remek, most már megvan a parancs, aláírva és lepecsételve. Most tartóztasd le Calvint. Sajnos elbarikádozta magát egy jól megerősített erődben. Szükséged lesz egy kis seregre, hogy elkaphasd.

600 Tapasztalati pont
Aláírt parancs

Leégett Előőrs
ID: 2080
Aláírások Belépsz a leégett előőrs területére. Hű barátod, Cipő a prérifarkas, vár rád, hogy együtt fejezzétek be a kalandotokat. És még valaki van itt. Sam. Sam: Örülök, hogy látlak. Annyit segítettél nekünk Newportban, hogy elhatároztuk, hogy felépítjük neked is az otthonodat. Ha a végére érsz a kalandjaidnak itt fog várni a lakhelyed. Megköszönöd Samnek és a lakosoknak a segítségüket.

Hely:
Leégett Előőrs

Szerzel egy aláírást a parancsra.

Aláírás

Newport
ID: 2081
Az aláírások Belépsz Newport városába. Mint legelőször, most is Rattlesnake üvözöl, a rosszkedvű párbajhős. Rattlesnake: Ezer örömmel aláírom neked ezt a parancsot, hiszen a dolgok sokkal jobban mennek, mióta segítettél nekünk. És most már én vagyok a seriff is. Rattlesnake büszkén mutatja meg neked csillagát.

Hely:
Newport

Szerzel egy aláírást a parancsra.

Aláírás

Bonnie farmja
ID: 2082
Az aláírások Bonnie farmja virágzik. Látod, hogy Seth és Nigel a csordánál dolgozik, a farmon alkalmazták őket munkásként és már semmi közük az eltűnt kincsekhez vagy bájitalokhoz többé. Bonnie: Na nézd csak ki van itt. Minden nagyon köszönünk, mióta Fort Mencer nincs többé nyugodtan legeltethetem a csordát bárhol, anélkül hogy ellopnák a marhatolvajok egy részét. Add csak ide azt a parancsot, aláírom.

Hely:
Bonnie farmja

Szerzel egy aláírást a parancsra.

Aláírás

Sad Hill akasztófája
ID: 2083
Az aláírások Sadhill már sokkal jobban néz ki, a háborúnak vége és a város tele van emberekkel. Amikor megérkezel az akasztófához látod, hogy egy mocskos kis bűnöző épp kereket old. Ez biztos a barna új társa. Barna fickó: Isten hozott újra itt, de már betöltötték a munkádat. Még jobban megy az üzlet, mint korábban. Egy letartóztatási parancs? Persze hogy aláírom.

Hely:
Sad Hill akasztófája

Szerzel egy aláírást a parancsra.

Aláírás

Crystal Town
ID: 2084
Az aláírások Crystal Town. A pitiáner bűnözőknek nyomuk sincs és mióta a Queen Carossa elment és a pókerbajnokságnak is vége, a város élete ismét visszatért a régi, nyugodt mederbe. Persze van ami soha nem változik, egy lány ütközik neked és sikeresen kiránt néhány bankjegyet a zsebedből. Bella: Te? Üdv! Hogy megy a Calvin utáni nyomozás? Segítség kell. Persze, aláírom a parancsot. Még mielőtt búcsú intesz Bellának ellenőrzöd a zsebeidet és visszakéred a pénzt, amit ellopott tőled.

Hely:
Crystal Town

Szerzel egy aláírást a parancsra.

Aláírás

Saltwater Farm
ID: 2085
Az aláírások Megérkezel a Saltwater farmra. Jenny összeházasodott Cheyenne-nel időközben és nagyon boldog párnak néznek ki. Jenny: Mindent köszönök. Egy egész vagyont kerestünk a farmmal, mióta segítettél felépíteni itt az állomást. Természetesen aláírom a parancsot. Miközben elhagyod a farmot halk harmonikaszót hallasz. Mosolyogva útnak indulsz.

Hely:
Saltwater Farm

Szerzel egy aláírást a parancsra.

Aláírás

Biztonságos Börtön
ID: 2086
Az aláírások Az ördög bal és jobb keze rácsok mögött ülnek. Úgy tűnik, hogy jól érzik magukat együtt. Végre már nem veszekednek egyfolytában. Megszerzed az aláírásukat és otthagyod őket.

Hely:
Biztonságos Börtön

Szerzel egy aláírást a parancsra.

Aláírás

Henry
ID: 2087
Az aláírások Belépsz a jó öreg kocsmába. Mivel segítettél Henrynek Bad McQueen ellen, így most az üzlet csak úgy virágzik. Henry: Már csak három aláírás kell? Waupee, Maria és én itt vagyunk. Annyit segítettél az elmúlt években, itt az ideje visszaadni valamit.


Szerzel egy aláírást a parancsra.

3 Aláírás

Rabszolgák
ID: 2088
Egy sereg Calvin elbarikádozza magát az udvarház falai mögött. Még soha nem láttál ennél jobban megerősített erődítményt. Ki van zárva, hogy egyedül sikeresen bevedd, tanultál a hibáidból Fort Mencernél. De egy egész seregre lesz ehhez szükséged. És már tudod is, hogy hol szerezd meg. Ha ki tudod szabadítani a bányában dolgozó rabszolgákat, ők biztos segíteni fognak neked.

Hely:
Rabszolgák

4 óra Rabszolgák felszabadítása A rabszolgák nagyon hálásak, hogy kiszabadítottad őket. Nem is hiszel a szemednek: az indiánok az előőrs mellől, a newporti elrabolt emberek mind itt vannak. Készen állnak, hogy elkapják azt az embert, aki az egészről tehet... nos... egy kis kiképzés után persze.

330 Tapasztalati pont

Tábori szakács
Rabszolgák
ID: 2089
A leszámolás előkészítése Tábori szakács vagy. Képes vagy olyan tárgyat készíteni a rabszolgáknak, ami segíti őket a Calvin elleni harcban. A zöldséges táska bónuszt ad az irányítás képességére.

Hely:
Rabszolgák

5 Zöldséges táska Rabszolgák: Készen állunk a végső leszámolásra. Calvin megfizet azért, amit velünk tett.

350 Tapasztalati pont

Sarlatán
Rabszolgák
ID: 2090
A leszámolás előkészítése Sarlatán vagy. Képes vagy olyan tárgyat készíteni a rabszolgáknak, ami segíti őket a Calvin elleni harcban. A gyümölcslikőr bónuszt ad az életerőre.

Hely:
Rabszolgák

5 Gyümölcslikőr Rabszolgák: Készen állunk a végső leszámolásra. Calvin megfizet azért, amit velünk tett.

350 Tapasztalati pont

Kovács
Rabszolgák
ID: 2091
A leszámolás előkészítése Kovács vagy. Képes vagy olyan tárgyat készíteni a rabszolgáknak, ami segíti őket a Calvin elleni harcban. A vizes rongy bónuszt ad az erődharcokban.

Hely:
Rabszolgák

5 Vizes rongy Rabszolgák: Készen állunk a végső leszámolásra. Calvin megfizet azért, amit velünk tett.

300 Tapasztalati pont

Istállómester
Rabszolgák
ID: 2092
A leszámolás előkészítése Istállómester vagy. Képes vagy olyan tárgyat készíteni a rabszolgáknak, ami segíti őket a Calvin elleni harcban. A kantár 50%-kal növeli a sebességet, ami a visszavonulás esetén nagyon hasznos lehet.

Hely:
Rabszolgák

5 Kantár Rabszolgák: Készen állunk a végső leszámolásra. Calvin megfizet azért, amit velünk tett.

300 Tapasztalati pont

Calvin kúriája
ID: 2093
Az utolsó csata Eljött az idő az utolsó ütközethez. Végignézel a seregeden. A rabszolgák valószínűleg nem a legjobb harcosok, de bátrak és nagyon elszántak. Úgy döntesz, hogy tartasz egy kis beszédet. Te: Egy egész sereget látok itt sorstársaim, akik azért vannak itt, hogy leszámoljanak a zsarnoksággal! Szabad emberként jöttetek harcolni és szabadok is lesztek! Harcoljatok és lehet hogy meghaltok. Fussatok és még élhettek egy darabig. De ha majd sok év múlva az ágyatokban haldokoltok, azt fogjátok kívánni, hogy bárcsak elcserélhetnétek összes napotokat ezért az egyetlen egy napért, hogy visszatérjetek ide ifjú emberként és hogy elmondjátok az ellenségeinknek, hogy elvehetik az életünket, de nem vehetik el a szabadságunkat!

Hely:
Calvin kúriája

1 megnyert erődharc Feltüzelve a harcias beszédeden sikeresen megnyeritek a csatát. Letartóztatod Calvint és felszabadítod az összes rabszolgát. Rondo és Hilda végre összeházasodhatnak. A vadnyugat most már békésebb lesz, már csak azt kell eldöntened, hogy hogyan alakítod tovább a sorsod.

500 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Calvin kúriája
ID: 2094
Vidd Calvint börtönbe Elhatározod, hogy Calvin a börtönben fog megrothadni. Ő állt a kocsma fosztogatása, az előőrs, Newport és minden baj mögött. Megérdemli a sorsát.

Hely:
Calvin kúriája

Calvin: Szóval itt hagysz megrothadni a börtönben a többi gazfickóval. A préri lehet hogy biztonságos lesz, de te nem vagy jobb mint én. És mindig lesznek új ellenségek, a börtönök hamarosan megtelnek. Biztos vagy benne, hogy a helyes dolgot tetted. Te vagy a törvény a prérin.

Karaktercím:
A törvény

Calvin kúriája
ID: 2095
Vidd el Calvint az előőrshöz Úgy döntesz, hogy Calvinnek segítségre van szüksége. Igen, rossz dolgokat tett, de ez a te hibád is. Rosszul bántál vele az árvaházban, megmenthetted volna a bűnöző McQueen karmai elől. Calvin veled fog élni az előőrsön.

Hely:
Calvin kúriája

Calvin: Szóval úgy határoztál, hogy veled fogok élni az előőrsön és kapok egy második esélyt? Ez nagyon bátor tett. Tudod, hogy Calvin akár meg is szökhet, vagy meg is gyilkolhat téged, de ha nem adsz neki még egy esélyt, akkor te sem vagy jobb nála.

Karaktercím:
A könyörület angyala

Calvin kúriája
ID: 2096
Ünneplés Calvin végre békén hagyja a préri lakosait, de biztos vagy benne, hogy hamarosan új ellenséggel találkozol. A préri tele van bűnözőkkel, méghozzá a legrosszabb fajtából. De most csak ünnepelni akarsz. Egy Vadnyugati Show lenne a legmegfelelőbb ennek a napnak a megünneplésére.

Hely:
Calvin kúriája

1 óra Fellépés Buffalo Billnél Itt van mindenki: Sam, az indiánok, Seth, Nigel, az ördögi testvérek, Szájharmonika, a barna, Bella, Bonnie, Jenny, a newport-i polgárok, a kocsmai barátaid és a többi. A prérifarkas is ott van az oldaladon. A barátaid készültek egy különleges ajándékkal a számodra: egy kabáttal, ami majd a kalandjaidra emlékeztet. Mosolyogva nézed, ahogy lemegy a nap, hiszen ez az ünneplés éjszakája. De amint felkel majd holnap, új kalandok várnak.

5000 Tapasztalati pont
5000 $
50  Kötvény
Hősök ünnepi kabátjaA kalandsor jutalma:
Eredmény