A kaland hívó szava

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Fő Történet
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
105

A kaland hívó szava

Mainstory bar.jpg

Kalandosztók a kalandban:

Régi Előőrs2.png Régi Előőrs Ikon Csörgőkígyó Szurdok.png Rattlesnake kanyon
Előőrs helye.png Canyon helye.png
Sam McKenzy2.png Sam McKenzy Ellopott drágakövek2.png Ellopott drágakövek
Canyon helye.png Canyon helye.png
Dutch Henry2.png Dutch Henry Ikon leégetterőd.png Leégett Előőrs
Canyon helye.png Előőrs helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 1772
Segítségkérés Már egy ideje nem láttalak. Nem hallottál még a borzalmas eseményekről? Nem? Eléggé el vagy akkor szigetelve ott az előőrsön. Figyelj: néhány város teljesen kiszáradt odakint a prérin, a lakóknak el kellett adniuk a földjeiket, mivel a víz teljesen eltűnt a környékről. Most éppen ez történik Newportban is - a The West legnagyobb városában. Newportnak segítségre van szüksége, egy hőst keresnek, ez szerepel a hírekben mindenfelé. Menj és nézd meg az újságban te is.

Az előőrs
Szint 20

30 perc Újságnyomtatás Vissza kell térned az előőrsre? Értem, ha esetleg meggondolnád magad és segítenél a newportiakon, akkor tudasd velem. Nagyon sajnálod azt, ami Newportban történik, de van egy sokkal fontosabb feladatod: az előőrs. Ráadásul az indiánokat sem hagyhatod magukra. Mindezt megosztod a seriffel is. Most vissza a kötelességekhez, irány az előőrs.

80 Tapasztalati pont

Seriff
ID: 1773
Csapda Az előőrsön teljes a felfordulás amikor visszaérsz. Az erődöt drágakő tolvajok fosztották ki - az összes követ elvitték a bányából, néhány indián megsérült és hol a pokolban van a prérifarkas? Cipő? Talán még néhány banditát el tudsz kapni, még nem juthattak messzire.


5 megnyert NPC párbaj Még épp el tudtál csípni néhány bűnözőt, de egyikük sem volt benne az előőrs kifosztásában. És még mindig nem találtad meg Cipőt sem. Talán a rablók elvitték magukkal. A bűnösöknek meg kell lakolniuk, de ötleted sincs, hogy hol kezdj neki a nyomozásnak. Talán meg kellene látogatni a seriffet.

88 Tapasztalati pont

Seriff
ID: 1774
Vizsgálat Egy rajtaütés? Prérifarkas rablás? Rablók támadták meg az előőrsöt? Drágakövek? Sajnálom, most nem tudok segíteni neked, jelenleg a newporti problémán dolgozom gőzerővel. Magadnak kell megoldani az ügyet. Van már gyanúsítottad? Nem? Talán rakjál fejpénzt néhány banditára - egyikőjüktől talán információhoz is juthatsz. (Fejpénzt a városban, a seriff irodájában tudsz valaki fejére kitűzni.)


1 kihelyezett körözés Oké, kikérdeztem néhány gyanúsítottat. Egyikőjük sem vett részt a támadásban. De legalább némi információt kaptunk egy szemtanúról.

85 Tapasztalati pont

Seriff
ID: 1775
Vizsgálat Egy szemtanú azt állítja, hogy látott néhány fickót, akik egy telepakolt kocsin utaztak. Siettek, hogy minél előbb a Csörgőkígyó kanyonba érjenek. Nem tudod hol van? Pedig az egy híres búvóhely mindenféle gazember és csirkefogó számára. A térkép középső északi részén találod.


ID 1776 Vigyázz majd az idegenekkel a Csörgőkígyó kanyonban. A rendőrség nem fog tudni segíteni neked, mivel arra a veszélyes helyre soha nem járnak ki.

80 Tapasztalati pont

Rattlesnake kanyon
ID: 1776
A kutatás Teljesen megdöbbent ennek a kanyonnak a nagysága. Hogy fogod itt megtalálni a bűnözőket? Ha Cipő veled lenne, egy kis szimatolás után ráakadna a helyes nyomra, de hát őt elrabolták. Úgy döntesz, hogy felállítasz egy alaptábort a nyomozás idejére.

Hely:
Rattlesnake kanyon

5 Karó
5 Anyaghenger
A tábor most már igen takaros. De nem tudsz szabadulni attól a zavaró gondolattól, hogy egy szempár figyeli minden mozdulatod az aljnövényzetből. Ijesztő. Hiányzik hűséges barátod, Cipő, és reméled hogy semmi sem történt vele.

90 Tapasztalati pont

Rattlesnake kanyon
ID: 1777
A kutatás A következő nap... Szúró fájdalommal a hátadban ébredsz fel. Ideje elkezdeni a keresést. Átkutatod a Csörgőkígyó kanyon erdejét, majd egy mély bányához jutsz. Jó helynek néz ki, ahol könnyen el lehet rejteni drágakövek tömkelegét. Elindulsz lefelé, hogy a mélyebb részeket is feltérképezhesd.

Hely:
Rattlesnake kanyon

2 óra Szénbányászat Hát ez nem vezetett semmire. Semmi nyom a bányában. Ahogy közelítesz a táborodhoz egy alakot látsz, ahogy a felszereléseddel babrál. Halkan közelebb lopakodsz.

80 Tapasztalati pont

Rattlesnake kanyon
ID: 1778
Sam Amikor visszatérsz a táborba egy furcsa alak tapogatja a cuccodat. Te:Állj! Ki vagy te és mit keresel a táboromban? Hol van a prérifarkasom és a drágakövek? A fickó elég ijedtnek tűnik ahogy meglát, de gyorsan megfordul és megpróbál elrohanni. Egy szempillantás alatt előrántod a fegyvered.

Hely:
Rattlesnake kanyon

Győzd le:
Sammckenzy.png Árnyék a táborodban
Te:Hm? Egy lány? Egyike vagy a rablóknak? Hol vannak a drágkövek? Lány:Nem, én nem csináltam semmit abban a rablásban... A nevem Sam és newporti vagyok. Figyelj, hallottam rólad, már hírneved van a prérin. Arra gondoltam, hogy ha sikerül megtalálnom téged, akkor kérhetem a segítségedet. Newport bajban van, nem maradt vizünk és minden nap emberek tűnnek el. Nincs időd és megvan a saját bajod is. Elmagyarázod neki a helyzeted és kedvesen elküldöd. Elég kiábrándultan távozik.

50 $

Rattlesnake kanyon
ID: 1779
Végre egy nyom Úgy döntesz, hogy ennyi elég volt mára és ideje lenne valami ennivalót szerezni. Még mindig a lányon jár az agyad, miközben a horgászbotod mellett ücsörögsz... Végig követett téged az utadon, eddig az elátkozott kanyonig. Olyan elszántnak tűnt. Talán hiba volt elküldeni.

Hely:
Rattlesnake kanyon

1 óra Halászat Nem hal akadt a horgodra, hanem egy drágakő! Végre egy nyom! A tolvajok biztos jártak erre.

88 Tapasztalati pont

Rattlesnake kanyon
ID: 1780
A nyom követése Átkutatod a területet és még több drágakövet találsz. A nyom egy lovasok által letaposott földhöz vezet. Itt további nyomokat találhatsz. (A nyomok egy lovak által használt területhez vezetnek. Próbáld megtalálni a megfelelő munkát a térképen és dolgozz amíg nem találsz új nyomot. )

Hely:
Rattlesnake kanyon

1 Félig elfogyasztott paradicsom Egy félig megevett paradicsomot találsz. Ez csak azt jelentheti, hogy Cipő itt volt! Legalább a rablók jól tartják. Végre úgy tűnik, hogy jó nyomon jársz.

60 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Patkolás Félig elfogyasztott paradicsom
El kell fogadnod előtte A nyom követése (ID: 1780) kalandot.
Rattlesnake kanyon
ID: 1781
A nyom követése A terület tele van kis drágakő darabokkal. Van egy érzésed, hogy hamarosan közelebb kerülsz az igazsághoz. A nyomok egy fehér sátorhoz vezetnek. Ott kell új nyomot találnod. (A nyomok egy különleges munkához vezetnek a térképen. Dolgozz ott, amíg nem találsz új nyomokat.)

Hely:
Rattlesnake kanyon

1 Félig elfogyasztott paradicsom Még egy paradicsom! Örülsz hogy Cipő ilyen jó étvágyú. De ez meg mi? Halk hangokat hallasz a bozótból. Óvatosan benézel az ágak közé és egy jól őrzött táborhelyet látsz magad előtt, ami biztos hogy a rablók tábora. Cipőnek és a drágaköveknek itt kell lenniük valahol!

60 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Kútásás Félig elfogyasztott paradicsom
El kell fogadnod előtte A nyom követése (ID: 1781) kalandot.
Rattlesnake kanyon
ID: 1782
Váratlan segítség Járőr:Hé, ki az ott? Mit csinálsz itt? Várj egy percet.. te vagy aki az Előőrsön dolgozol! Fú, azt hitted ilyen könnyen belopózhatsz ide?

Hely:
Rattlesnake kanyon

Győzd le:
Gazember.png A Cipőnepper
Megpróbálod leteríteni az első járőrt, de rajta kívül még ketten jönnek. Túl sokan vannak egy ember számára. Ez egy vesztes helyzetnek néz ki - de mi ez? Hirtelen Sam, a newporti lány, ugrik elő a fák közül és leteríti a másik két őrt. Így gyorsan kimászol ebből a gázos helyzetből. Sam:Na, most örülsz hogy újból találkoztunk, ugye? Jössz nekem eggyel.

50 $

Sam McKenzy
ID: 1783
Erők egyesítése Sam:Megmentettem a hátsódat, úgyhogy van egy alkum: segítek neked a kanyonban megoldani a dolgodat, de utána eljössz velem Newportba. Elfogadod az ajánlatot és elmesélsz Samnek mindent a rablásról, az indiánokról és a drágakövekről. Sam:Ejha, ez aztán a történet... segítek neked. Először is jobb ha körbenézünk a tábor környékén. Ha be akarunk szivárogni a tábor területére, akkor először körbe kell néznünk, mielőtt még további járőrökkel futunk össze.

Hely:
Sam McKenzy

3 óra Felfedezőút Oké, nézzük hogy állunk - ezek a bűnözők elég alaposan őrzik a drágaköveidet. Szükségünk van egy jó tervre és néhány előkészületre még mielőtt cselekszünk. Ez nem egy könnyű séta lesz a parkban. (Mesterséget kell választanod, hogy folytathasd a kalandot.)

111 Tapasztalati pont

Tábori szakács
Sam McKenzy
ID: 1784
Tervezés Tábori szakács vagy, igaz? Valószínűleg még több banditával kell majd megküzdenünk. Egy kis szalonnás bab segít majd nekünk. Ez a tárgy erősíti az ütőerő és kitérés képességeket. Nagy segítség a párbajok során. (Még nem tanultad meg ezt a receptet? Zárd le a "Tanító" kalandsort, hogy megkapd a receptet.)

Hely:
Sam McKenzy

1 Szalonnás bab Szép munka. A ragu nagyon finom. Fogadjunk, hogy remek mestered volt.

70 Tapasztalati pont

Sam McKenzy
ID: 1785
Tervezés Le vagyok nyűgözve, hogy milyen ügyes vagy a szakmádban. Készítenél még néhány hasznos tárgyat, csak hogy fel legyünk készülve?

Hely:
Sam McKenzy

5 előállított tárgy Edzettek vagyunk és fel vagyunk fegyverkezve. Várjuk meg míg lemegy a nap és lopózzunk be a táborba, hogy visszaszerezzük a prérifarkasod és a drágaköveid.

86 Tapasztalati pont

Sarlatán
Sam McKenzy
ID: 1786
Tervezés Te sarlatán vagy, igaz? Valószínűleg meg kell majd küzdenünk néhány banditával, amikor belopózunk a táborba. Tudnál készíteni egy kefét? A kefe növeli a párbaj-motivációd, ami hasznos lesz, ha még több ellenféllel kell szembenéznünk. (Még nem tanultad meg ezt a receptet? Zárd le a "Tanító" kalandsort, hogy megkapd a receptet.)

Hely:
Sam McKenzy

1 Kefe Fantasztikus, így elég motivált vagyok már, hogy szétrúgjam néhány bűnöző hátsó felét. De legyünk biztosak a dolgunkban, úgyhogy készíts még néhány terméket.

70 Tapasztalati pont

Sam McKenzy
ID: 1787
Tervezés Le vagyok nyűgözve, hogy milyen ügyes vagy a szakmádban. Készítenél még néhány hasznos tárgyat, csak hogy fel legyünk készülve?

Hely:
Sam McKenzy

5 előállított tárgy Edzettek vagyunk és fel vagyunk fegyverkezve. Várjuk meg míg lemegy a nap és lopózzunk be a táborba, hogy visszaszerezzük a prérifarkasod és a drágaköveid.

86 Tapasztalati pont

Kovács
Sam McKenzy
ID: 1788
Tervezés Ugye te kovács vagy? Mi lenne ha készítenél egy bajonettet? A bajonett segítségével nagyobbakat sebezhetsz egy harc alatt. Ha ezt használjuk, a járőröket simán el tudjuk majd söpörni az útból. (Még nem tanultad meg ezt a receptet? Zárd le a "Tanító" kalandsort, hogy megkapd a receptet.)

Hely:
Sam McKenzy

1 Bajonett Ejha, ez a bajonett igazán éles lett. Fogadjunk még az acélt is elvágja. Igazán ügyes mester vagy.

70 Tapasztalati pont

Sam McKenzy
ID: 1789
Tervezés Le vagyok nyűgözve, hogy milyen ügyes vagy a szakmádban. Készítenél még néhány hasznos tárgyat, csak hogy fel legyünk készülve?

Hely:
Sam McKenzy

5 előállított tárgy Edzettek vagyunk és fel vagyunk fegyverkezve. Várjuk meg míg lemegy a nap és lopózzunk be a táborba, hogy visszaszerezzük a prérifarkasod és a drágaköveid.

86 Tapasztalati pont

Istállómester
Sam McKenzy
ID: 1790
Tervezés Istállómester vagy, igaz? Jó lenne ha készítenél néhány patkolt patát, arra az esetre, ha valami rosszul sülne el és gyorsan meg kellene lépnünk a táborból. (Még nem tanultad meg ezt a receptet? Zárd le a "Tanító" kalandsort, hogy megkapd a receptet.)

Hely:
Sam McKenzy

1 Patkolt pata Ügyes munka. A bűnözők nem fognak tudni követni, ha menekülnünk kell.

70 Tapasztalati pont

Sam McKenzy
ID: 1791
Tervezés Le vagyok nyűgözve, hogy milyen ügyes vagy a szakmádban. Készítenél még néhány hasznos tárgyat, csak hogy fel legyünk készülve?

Hely:
Sam McKenzy

5 előállított tárgy Edzettek vagyunk és fel vagyunk fegyverkezve. Várjuk meg míg lemegy a nap és lopózzunk be a táborba, hogy visszaszerezzük a prérifarkasod és a drágaköveid.

86 Tapasztalati pont

Ellopott drágakövek
ID: 1792
Támadás és lopás Sam:Psszt, csendben. Látod az őröket? Én ötöt számoltam meg. Nem hagyhatjuk, hogy riadót fújjanak, különben nekünk annyi. Egyesével kell elintéznünk őket, hang nélkül. Képes vagy rá?

Hely:
Ellopott drágakövek

5 megnyert NPC párbaj Micsoda siker! Az őrök mind a földön vannak, megkötözve, de sértetlenül. Egyik se riadóztatta a többieket. Te és Sam lassan belopakodtok a táborba.

90 Tapasztalati pont

Ellopott drágakövek
ID: 1793
Tolvajkulcs Túl korai az öröm. A tábor bejáratát egy lakat zárja el. Sam:Az ördögbe, ez aztán egy komoly lakat. Az egyszerűbb zárakkal elboldogulok, de ez egy kicsit nehezebb annál. Szükségünk lenne valami nehezebb szerszámra, hogy feltörjük.

Hely:
Ellopott drágakövek

1 Nagykalapács Nagyot csapsz a lakatra. A kapu hangosan nyikorogva kitárul. Az összes drágakő ott hever bent, Cipő pedig szintén előugrik és boldogan üdvözöl. Sam:Üdv Cipő, örülök hogy találkoztunk. Ejha, ez aztán jó sok drágakő. Ezer színben pompáznak.

50 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Dutch Henry
ID: 1794
Egy öreg barát Üdv, örülök hogy ismét találkoztunk. Meglepődtél? Nagy hibát követtél el, amikor megkímélted az életem. Elszöktem a vén serifftől és jó sok időm volt, hogy összeszedjem magam és kitaláljak valamit, hogy tehetem rá a kezem az értékes kövekre. Még egyszer nem állhatsz az utamba!

Az előőrs
ID 1800
Hely:
Dutch Henry

Győzd le:
Szökevényhenry.png Dutch Henry
Sam:Szóval ez az a fickó, akiről meséltél? Aki azt mondta, hogy ő az újonc az előőrsön, aztán meg megtámadt. Most biztosra mész, elkapod Dutch Henryt és magad zárod be a rácsok mögé, amint itt végeztél.

50 $

Dutch Henry
ID: 1795
Mentőakció Üdv, nagyon örülök hogy látlak. Meglepődtél? Nagy hibát követtél el, amikor élve eltemettél az előőrsnél. Rettenetesen mérges vagyok. Napokba telt, mire sikerült kiásnom magam. Napok, amik alatt végig a bosszút tudtam átgondolni. A napjaid meg vannak számolva!

Az előőrs
ID 1801
Hely:
Dutch Henry

Győzd le:
Visszatérthenry.png Dutch Henry
Sam:Szóval ez az a fickó, akiről meséltél? Aki azt mondta, hogy ő az újonc az előőrsön, aztán meg megtámadt. Most biztosra mész, elkapod Dutch Henryt és magad zárod be a rácsok mögé, amint itt végeztél.

50 $

Ellopott drágakövek
ID: 1796
Drágakő csempészek Van még egy probléma, hogy szállítsuk el ezeket a köveket? Legalább egy tonnát nyomnak. Sam:Figyelj, van egy ötletem. Ketten nem fogjuk tudni elcipelni innen a drágaköveket. Építsünk egy vasútállomást és vigyük el őket vonattal.

Hely:
Ellopott drágakövek

5 óra Vasútállomás építése Nagyon jó, az út elkészült a szállításhoz. De biztonságos ennyi drágakővel keresztülutazni a prérin? Elég sok vonatrablást jelentenek mostanában.

150 Tapasztalati pont

Ellopott drágakövek
ID: 1797
Drágakő csempészek Sam:Nem vagyok ebben már annyira biztos. Keresztülvinni egy csomó drágakövet a prérin. A vonatot biztos hogy kirabolják, túl sok bandita garázdálkodik mostanában a prérin. Samnek igaza van. Mindketten elkezdtek valami megoldáson gondolkodni. Sam:Megvan! Rejtsük el a drágaköveket koporsókban. Senki nem rabol ki egy vonatot, ami koporsókat szállít.

Hely:
Ellopott drágakövek

1 óra Koporsókészítés Remek terv. Senki nem fog arra gondolni, hogy a koporsók drágaköveket tartalmaznak. Az utad vissza az előőrsre biztonságosnak tűnik most már. Már alig várod, hogy ismét találkozz az indiánokkal. A hősükként fognak ünnepelni.

87 Tapasztalati pont

Ellopott drágakövek
ID: 1798
Hazatérés Sammel együtt elindultok a csempész vonattal az előőrs felé. Az út közben Sam mesél neked Newportról. Sam:Newport olyan csendes kisváros volt. Ameddig ez az egész el nem kezdődött. A víz kezdett kifogyni, az embereknek el kellett adniuk a földjeiket. Néhány polgár még el is tűnt, nincs semmi ötletünk, hogy ki állhat az egész mögött. Ez már megtörtént korábban egy kisebb várossal is. Newport hamarosan szellemváros lesz, ha nem csinálunk semmit. Segítened kell nekünk.

Hely:
Ellopott drágakövek

Hely:
Régi Előőrs
Úgy döntesz, hogy amint hazaértek bemutatod Samet az indiánoknak - de mi ez? Füstöt látsz nem sokkal előttetek.

25 Tapasztalati pont

Leégett Előőrs
ID: 1799
Hazatérés Te:Neeeeeee! Mi történt itt? Az előőrs! Porig égett! Úgy látszik az összes környékbeli vízlelőhely kiszáradt és a szárazság miatt minden leégett. Az indiánok! Eltűntek!!


Hely:
Leégett Előőrs
Sam:Hasonló dolog történik mindenfelé a prérin, a víz elfolyik, az emberek eltűnnek. Néhányan azt mondják, hogy rabszolgák lesznek belőlük. Biztos ugyanazok az emberek állnak emögött, mint Newportban. Induljunk is oda és tudjuk meg az igazságot! Letérdelsz volt otthonod hamvaiba és megesküszöl hogy kegyetlen bosszút állsz a bűnösökön. Ha van ennek köze ahhoz, ami Newportban történt, akkor meg fogod találni a válaszokat. A következő célod Newport. Remélhetőleg felfeded az igazságot és megtudod, hogy ki áll az egész mögött.
1000 Tapasztalati pont
1000 $
25  Kötvény
Karaktercím:
Az elveszett ékkő kalandora
—————————
0


VAGY
Mexikói MacheteA kalandsor jutalma:
EredményA(z) A kaland hívó szava más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
Vízhiány Newportban