Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Fő Történet
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
117

Az ördög jobb és bal keze

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Biztonságos Börtön.png Biztonságos Börtön

Ikon Az ördög jobb keze.png Az ördög jobb keze

A telepes küldetése helye.png Fort Mencer helye.png
Ikon Az ördög bal keze.png Az ördög bal keze Ikon Misszió.png Misszió
A telepes küldetése helye.png A telepes küldetése helye.png
Ikon Csűr.png Csűr Ikon Gyakorlómező.png Gyakorlómező
A telepes küldetése helye.png A telepes küldetése helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 2028
Az ördög jobb keze Seriff: Már elég sok mindent átéltél. Megmentettél egy farmot az eladás elől, találtál egy új barátot, a név nélküli harmonikást és találkoztál Calvinnel szemtől szembe. Most pedig a valódi éned kutatod. Eléggé össze vagy zavarva, nem emlékszel a gyerekkorodra és az árvaházra. Két ember után kutatsz, akiket úgy hívnak, hogy az ördög jobb és bal keze? Igen, már hallottam róluk. Azért kapták ezeket a neveket, mert az ő kezük a leggyorsabb az egész vadnyugaton. Elég előkelő helyen vannak a leginkább körözött bűnözők között is. Nem tudom, hogy hol tartózkodhat a bal kéz. De a jobb kezet - én magam kaptam el, amikor lovakat akart lopni a testvérével. Beszélni szeretnél vele? Rácsok mögött van - persze nem egy átlagos börtönben -, hanem a westchester-i börtönben van őrizet alatt, ahol a préri legmegátalkodottabb bűnözőit tartják fogva.

Szint 80
Volt egyszer egy West

Intézd el: Kitörés a börtönből (Az ördög jobb és bal keze) A seriff gyanakodva figyel téged. Hideg izzadtság lepi el a homlokod, de ekkor úgy dönt, hogy a továbbiakban az italnak szenteli figyelmét.

200 Tapasztalati pont

Biztonságos Börtön
ID: 2029
Kitörés a börtönből A 9-es cellában találod meg az ördög jobb kezét. Szánalmasan összegörnyedve ücsörög a hideg kövön, még egy ágy sincs ebben a cellában. Jobb Kéz: Ártatlan vagyok, hinned kell nekem - Ki van zárva. {PLAYER_NAME}? Azért jöttél, hogy meglátogass? Már évek óta... Mi? Nem emlékszel? Calvin? Várj, ez túl sok információ, de mindent elmagyarázok, ha kijuttatsz innen, itt nem lehet beszélni. Már azóta tervezem a szökésem, hogy ide kerültem. Két részből áll, segítesz nekem?

Hely:
Biztonságos Börtön

Intézd el:
Intézd el: Hamis kígyó (Az ördög jobb és bal keze)
Intézd el: Salétromsav (Az ördög jobb és bal keze)
A kitörési terv tökéletes volt. Az őrök visítva szaladtak el a helyükről, miután rájuk dobtad a hamis csörgőkígyókat. Tiszta a terep a salétromsav használatához, így pillanatok alatt kiszabadítod a gazfickót a cellájából. Sikeresen kijuttok a börtön biztonságos falai közül.

400 Tapasztalati pont

Biztonságos Börtön
ID: 2030
Hamis kígyó Jobb kéz: Oké, hogy meg tudjak szökni meg kell szabadulni az őröktől. Több tucatnyian vannak és minden nap és éjjel egész közelről figyelnek. Az őrök félnek a csörgőkígyóktól, de az túl veszélyes lenne, hogy idehozz egy élő példányt. Nem akarom, hogy bárki is meghaljon, szóval szerezz egy hamis kígyót. Az pont elég lesz, hogy elriassza őket. (Szerezz néhány kígyóbőrt és töltsd meg őket. Hm, melyik munkánál lehetne megtölteni őket? Az alapanyagot vedd a kezedbe és finomítsd a megfelelő munka végzésével.)

Hely:
Biztonságos Börtön

Hamis kígyó Jobb kéz: Ügyes. Ez a hamis kígyó igazán meggyőzőnek néz ki. Az őrök tuti, hogy meg fognak ijedni és messze menekülnek.

220 Tapasztalati pont

Legyen nálad: 1 Kígyóbőr Szükséges munka: Gyapotszedés Hamis kígyó
El kell fogadnod előtte a Hamis kígyó (Az ördög jobb és bal keze) kalandot.
Biztonságos Börtön
ID: 2031
Salétromsav Jobb kéz: Ki kell jutnom ebből a cellából valahogy, de a kulcsokat nem itt tartják, mivel ez egy magas biztonságú börtön. Valahogy meg kell olvasztanod a rácsokat. Fémből készültek, úgyhogy ha lenne nálad egy kis salétromsav... (A salétromsav salétromból és ammóniából készíthető. A trágya jó kis adagot tartalmaz abból a cuccból. Hmm, hogy juthatok trágyához? Az alapanyagot fel kell venned a felszerelésedből, majd a megfelelő munkát kell végezned a céltermék kinyeréséhez.)

Hely:
Biztonságos Börtön

Salétromsav Jobb kéz: Szép munka, így már pillanatok alatt meg tudod majd olvasztani a rácsokat.

222 Tapasztalati pont

Legyen nálad: 1 Salétrom Szükséges munka: Istálló kitrágyázása Salétromsav
El kell fogadnod előtte a Salétromsav (Az ördög jobb és bal keze) kalandot.
Az ördög jobb keze
ID: 2032
Az ördög bal keze Jobb kéz: Köszönöm, hogy kiszabadítottál a börtönből, ez mind a testvérem hibája volt. Próbáltam megakadályozni a tervét - mindig csak lovakat akar lopni. De minden rosszra fordult és helyette engem tartóztatott le a seriff. Ez mindig így volt, már amikor gyerekek voltunk, akkor is, emlékszel? Szóval nem emlékszel, hogy mi történt az árvaházban, ugye? Annyit tudok, hogy Calvin, te, Szájharmonika és a testvérem elég sokáig voltatok ott. Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy mindenre emlékezzem, ami ott történt, de a testvérem biztos tudja. Remélem nem kér cserébe semmit, elég kapzsi disznó lett belőle. Először is el kell kapnunk a bátyámat. Biztos a lovak közelében lesz, nagyon szereti őket, főleg amikor sötétedik és észrevétlenül el tudja lopni őket.

Hely:
Az ördög jobb keze

Szerveridő:
18:00-00:00
5 óra Lószállítás
Ahogy mondták, az idősebb testvért lólopás közben sikerül elérni. Egyből elkezdenek vitatkozni, eléggé eltérő jelleműnek néznek ki. Míg a jobb kéz erényes, a bal kéz sekélyes. De úgy tűnik, hogy mindkettejüknek jó szíve van. Jobb kéz: Tudtam. Te ingyenélő gazfickó. Miért nem tudsz csak egy másodpercig a törvény szerint élni? Bal kéz: Te bajkeverő kislány, miért nem hagysz már békén? Mi lenne, ha végre igazi bűnöző válna belőled is, hogy apa büszke lehessen ránk?

360 Tapasztalati pont

Az ördög bal keze
ID: 2033
Egy férfi utolsó akarata Egy kis idő elteltével a vita végre visszanyúl a gyökerekhez. Bal kéz: Figyelj: apánk a halálán van és megosztotta velem az utolsó kívánságát. Azt akarja, hogy igazi tolvajjá képezzelek ki és így átvedd a helyét. Ez az utolsó kívánsága és te teljesíteni fogod. A terv: egy rodeó fesztivált fogunk rendezni. Ne aggódj a lovak miatt, jó sok lopott van nálam. A rendezvény sok pénzes embert fog vonzani. Én az állomáson várom őket kocsisként és még dél előtt elszállítom őket a rodeó helyszínére. És majd akkor te jól kirablod őket. Könnyű munka, nem lehet hibázni és apa büszke lesz ránk. De először is, a rodeó...

Hely:
Az ördög bal keze

8 óra Rodeó rendezése Az ifjabbik testvér a segítséged kéri. Együtt sikerül megszervezni a rodeót. Valóban ki fogják rabolni ezeket az embereket? Olyan erkölcsösnek néz ki, de hogy lehet egy apa utolsó kívánságát figyelmen kívül hagyni? Bal kéz: Ne aggódj, van egy tervem, amivel átverhetem a bátyám.

200 Tapasztalati pont

Az ördög bal keze
ID: 2034
Egy férfi utolsó akarata Jobb kéz: Az apám a halálán van? Ehh, ez már a harmadik alkalom, hogy ez az öreg gazfickó úgy tesz, mintha szívinfarktusa lenne, csak hogy meggyőzzön engem, hogy kövessem a végzetét és én legyek a legjobb tolvaj. Na nem. Megleckéztetjük a bátyámat, kiraboljuk a postakocsikat, de a szegény embereket nem. Csak a bátyámat. Majd meglátjuk, hogy hogy ízlik neki. A postakocsi délelőtt érkezik, rejtőzz el alaposan. Egy fekete sál és egy fekete gyapjúsapka jó lesz. Itt az ideje a postakocsirablásnak!

Hely:
Az ördög bal keze

A misszió seriffcsillaga A megbeszélt időben a helyeden várod a postakocsit. Amint a közeledbe ér, előugrasz a bokrok közül és fegyvert rántva rátámadsz. A fiatalabb testvér felugrik a kocsis helyére és a fegyverével sakkban tartja a bátyját, aki annyira meg van lepődve, hogy nem tud reagálni. Átkutatod az idősebb testvér zsebeit és találsz egy... seriff csillagot? Jobb kéz: Mi a...? Honnan van ez a csillag? Az idősebb testvér elmondja, hogy egy missziót akart kirabolni korábban és a csillagot a helyi serifftől lopta, de ti korábban érkeztetek és így megakadályoztátok a tervét. Gazdag misszionáriusok? Ez furcsa, többnyire a közösségért tevékenykednek. Vajon új módi van ennél a missziónál? A testvérekkel együtt úgy döntötök, hogy szétnéztek arra.

330 Tapasztalati pont

Vedd fel1: Fekete sál Fekete skót sapka
Szerveridő: 08:00 - 12:00, Szükséges munka: Postakocsirablás
A misszió seriffcsillaga
El kell fogadnod előtte az Egy férfi utolsó akarata (Az ördög jobb és bal keze) kalandot.
Misszió
ID: 2035
A misszió Megérkeztek a misszióhoz. Hogy nyugodtan körbe tudjatok szaglászni, úgy döntötök, hogy eljátsszátok az új seriff és a szövetségi ügynökök szerepét. Missziós Lány: Végre, itt az új seriff! És két szövetségi ügynök is! Segítségre van szükségünk, annyi itt a szállítandó termék. A misszionáriusok nagyon szorgalmas emberek, akik hozzá vannak szokva a nehéz munkához, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy nem bánjátok.

Hely: Misszió

Piacon vett tárgyak: 5
Piacon eladott tárgyak: 5
Segítesz a misszionáriusoknak elszállítani a termékeket. A hátad fáj az egész napos nehéz munkától, amit egyedül végeztél. Az ifjabbik testvér csak a lányokkal flörtölt egész nap. Köszi. Ezekért a termékekért biztos egy vagyont kaptak. Vajon mit csinálnak a pénzzel?

400 Tapasztalati pont

Misszió
ID: 2036
Mint egy seriff Bal kéz: Találnunk kellene valami nyomot, hogy mi megy itt. Mi történik a pénzzel? A misszionáriusok nem fogják elárulni, mintha félnének valamitől. Nézzünk körbe a kereskedelmi utak környékén, mint a körzeti seriff. Nézzük meg a körzet kereskedőit, a seriffcsillag majd segít információhoz jutnunk. (Az információ megszerzése a kereskedőktől beletelhet egy kis időbe. Ne aggódj, ha elsőre nem sikerül.)

Hely: Misszió

Használd fel: Furcsa boríték Körbejártok a környéken és beszéltek a kereskedőkkel, akikkel a misszionáriusok üzletelnek. Az üzletelő misszionárius típus amúgy is furcsa. De ami most történik az még furcsább. Különös ember: Psszt!!!! Te ott. Te! Ti vagytok a szövetségi ügynökök, ugye? Gyere, tessék, csukd be a szemed és húzz el innen. És bármi történik, maradj távol attól a pajtától! Amikor kinyitod a szemed egy borítékot látsz, egy kis pénzzel a belsejében. Megvesztegetés? A pajta... Hmmmm...

200 Tapasztalati pont

Vedd fel: A misszió seriffcsillaga Szükséges munka: Munkavállalás utazó kereskedőként Furcsa boríték
El kell fogadnod előtte a Mint egy seriff (Az ördög jobb és bal keze) kalandot.
Csűr
ID: 2055
Szaglászás Jobb kéz: Ez furcsa... egy fickó pénzt ad nekünk, mert azt hiszi, hogy szövetségi ügynökök vagyunk. Megvesztegetés... Valami titoknak kell itt rejtőznie. Azt mondta, hogy ne menjünk a pajtába, de kémkedjünk azért csak körbe. Egész nap zárva van, talán ha misszionáriusnak álcáznánk magunkat, akkor éjjel beosonhatnánk oda. Mind telepes fejfedőt hordanak, de ez nem lehet probléma. (Nincs kaland? Akkor olvasd el újra a szöveget, hogy mikor kell ott lenned és milyen felszereléssel.)

Hely: Csűr

Intézd el:
ID 2037
Mindent elmondasz a jobb és bal kéznek, amit csak tudsz Calvinről. A jobb kéz odavan az egyik lányért ott. A bal kéz mérges, hogy Calvin meglógott a pénzzel, amit ő szeretett volna ellopni. Mindketten segíteni fognak a misszionáriusoknak, persze más és más okok miatt. A bal kéz megígéri, hogy elmond mindent, ha visszaszerzed a pénzt és kap belőle egy kis részesedést.

360 Tapasztalati pont

Csűr
ID: 2037
Szaglászás Megérkezel a pajtához. Úgy döntesz, hogy egy kis ideig megfigyeled.

Szerveridő:
21:00-06:00
Hely: Csűr
Vedd fel:
Telepes sapka
vagy
Telepes kalap

Szerveridő:
21:00-06:00
Vedd fel:
Telepes sapka
vagy
Telepes kalap
Közel kúszol a pajtához, ahol kísérteties látvány tárul a szemed elé. A pajta fényesen ki van világítva és a misszionáriusok buzgón hordják ki a pénzt a pajtából egy postakocsiba. És nézd csak, ki ül a bakon... Calvin. Még mielőtt tennél valamit a postakocsi eliramodik. Bal kéz: Mi a fene? Te jó ég, ez Calvin. Hallottam, hogy kegyetlen bűnöző lett belőle. Most meg lelépett a pénzzel, amit én akartam elrabolni. Ezért megfizet.

360 Tapasztalati pont

Csűr
ID: 2038
A kép A következő reggel szembesíted a misszionáriusokat a felfedezésetekkel. Elmondanak neked mindent Calvinról. Misszionárius Lány: Ez a fickó terrorizál minket. Azt mondta, hogy a társaival el fogják venni a földünket, ha nem fizetünk neki védelmi pénzt minden hónapban. Hogy miért nem védtük meg magunkat? Nem tehetünk semmit, még a saját védelmünkben sem. A misszionáriusoknak békés életet kell folytatniuk, az Írás szerint. Semmi harc. Kell valami megoldásnak lenni, hogy segítsetek az embereknek a misszióban. Be kell bizonyítanod, hogy a harc rendben levő dolog. Talán egy kép segítene, ami valami bibliai harci jelenetet ábrázol? Hm, honnan szerezhetnél egy festményt? (Egy kis idő eltelhet, mire megtalálod a megfelelő képet.)

Hely: Csűr

Fénykép egy verekedésről Remek. Megmutatod a misszionáriusoknak a festményt, ami alapján ők is használhatnak fegyvereket. Bal kéz: Ezek az emberek még soha nem fogtak fegyvert a kezükben? Biztos meg tudjuk tanítani őket, hogy hogy lehet harcolni?

430 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Betörés Fénykép egy verekedésről
El kell fogadnod előtte A kép (Az ördög jobb és bal keze) kalandot.
Gyakorlómező
ID: 2039
Felszerelés A két testvér megpróbálja megtanítani az embereknek, hogy hogyan kell lőni. Az első lövés majdnem végez veled. Bal kéz: Ezek a misszionáriusok.. még soha nem volt megfelelő fegyver a kezükben. Valahogy fel kell szerelnünk őket, de egy pisztolyt, vagy egy tomahawkot nem fognak tudni használni. Talán tudnál valami hasznosat találni. (Szerezd meg ezeket a felszereléseket a városban, vagy a piacon.)

Hely:
Gyakorlómező

10 Törött agyagváza 10 Bunkósbot szöggel
10 Gránit
A misszionáriusok jobban tudják kezelni ezt, mint egy igazi fegyvert.

200 Tapasztalati pont

Gyakorlómező
ID: 2040
Katonai kiképzés Bal kéz: Akkor térjünk vissza az alapokhoz. Én jó képzést kaptam az ütőfegyverek használatában, a testvérem pedig kiváló a lőfegyverekben. Ezért kaptuk ezeket a beceneveket is. Meg tudjuk tanítani a misszionáriusokat, hogy hogyan harcoljanak. Egy kis gyakorlás után bal kéz úgy dönt, hogy egy utolsó kihívásnak veti alá a misszionáriusokat. Bal kéz: Készen állnak szerintem. Láttam néhány pumát a környéken. Én is időnként meg szoktam küzdeni néhány pumával, hogy edzésben tartsam magam, ez nekik is jó teszt lesz.

Hely:
Gyakorlómező

6 óra Pumavadászat Nem volt valami jó ötlet, hogy igazi pumák ellen harcoljanak. A misszionáriusok tele vannak sebekkel. De legalább a harc alapjait megtanulták, egy kis szerencsével le tudják majd győzni Calvin embereit is.

330 Tapasztalati pont

Tábori szakács
Gyakorlómező
ID: 2041
Egy kis segítség Jobb kéz: Hé, te tábori szakács vagy, ugye? Kell egy kis segítség a misszionáriusoknak Calvin ellen. Készítenél egy kis sült pulykát? Így kapnak egy kis bónuszt az erejükre és a fellépésükre és jobbak lesznek a harcban. (Ha még nem sajátítottad el a szükséges receptet, akkor fejezd be a mesterségekről szóló kalandsort, vagy vedd meg a receptet a piacon, vagy az utazó kereskedőnél.)

Hely:
Gyakorlómező

5 Sült pulyka Ilyen az igazi vezetés, a misszionáriusok máris sokkal jobban harcolnak.

300 Tapasztalati pont

Sarlatán
Gyakorlómező
ID: 2042
Egy hadsereg kiképzése Jobb kéz: Hé, te sarlatán vagy, ugye? Kell egy kis segítség a misszionáriusoknak Calvin ellen. Készítenél egy kis teát? Így hozzájutnak egy kis energiához, mert a kiképzés során eléggé kimerültek. Tele energiával az erejüket is visszanyerik. (Ha még nem sajátítottad el a szükséges receptet, akkor fejezd be a mesterségekről szóló kalandsort, vagy vedd meg a receptet a piacon, vagy az utazó kereskedőnél.)

Hely:
Gyakorlómező

5 Tea Ilyen az igazi vezetés, a misszionáriusok máris sokkal jobban harcolnak.

300 Tapasztalati pont

Kovács
Gyakorlómező
ID: 2043
Egy hadsereg kiképzése Jobb kéz: Hé, te kovács vagy, ugye? Kell egy kis segítség a misszionáriusoknak Calvin ellen. Készítenél néhány markolatot a fegyvereikre? Így nemcsak a sebességüket nem vesztik el, hanem még többet is fognak sebezni, mint most. (Ha még nem sajátítottad el a szükséges receptet, akkor fejezd be a mesterségekről szóló kalandsort, vagy vedd meg a receptet a piacon, vagy az utazó kereskedőnél.)

Hely:
Gyakorlómező

5 Kardmarkolat Ilyen az igazi vezetés, a misszionáriusok máris sokkal jobban harcolnak.

300 Tapasztalati pont

Istállómester
Gyakorlómező
ID: 2044
Egy hadsereg kiképzése Jobb kéz: Hé, te istállómester vagy, ugye? Kell egy kis segítség a misszionáriusoknak Calvin ellen. Készítenél nekik néhány sarkantyút? Ha vissza kell vonulnunk, akkor ez segíteni fog a minél gyorsabb távozásban, hiszen rövidíti a menetidőt. (Ha még nem sajátítottad el a szükséges receptet, akkor fejezd be a mesterségekről szóló kalandsort, vagy vedd meg a receptet a piacon, vagy az utazó kereskedőnél.)

Hely:
Gyakorlómező

5 Sarkantyú Ilyen az igazi vezetés, a misszionáriusok máris sokkal jobban harcolnak.

300 Tapasztalati pont

I. lehetőség
Gyakorlómező
ID: 2045
A jobb kéz útja Jobb kéz: Az emberek felkészültek, itt az ideje megtámadni Calvint. Ha végeztünk vele, akkor elmesélek neked mindent, amit tudni akarsz. De először segítsünk ezeknek a szerencsétlen misszionáriusoknak. A tervem: Calvin emberei vonaton szállítják a pénzt. Az egész Mortimer vasúttársaság az övé, de majd az egyik útja során jól meglepjük. (Három lehetőséged van, hogy hogyan szeretnéd megtámadni Calvint és hogy szeretnéd megszabadítani szerencsétlen misszionáriusokat.)

Hely:
Gyakorlómező

9 óra Vonatrablás A vonatrablás tökéletesen sikerült, Calvint és a bűnözőit váratlanul érte a támadás. A misszionáriusok úgy harcoltak, mint a vademberek. Jobb kéz: Szép munka. Sajnos Calvin lelépett a pénzzel együtt, de legalább a bérencei békén fogják hagyni a misszionáriusokat egy kis időre.

300 Tapasztalati pont

II. lehetőség
Gyakorlómező
ID: 2046
A bal kéz útja Bal kéz: Felejtsd el a testvérem tervét, ő mindig a furfangos megoldást választja. Szerintem vágjunk a közepébe, mert így túl nagy a kockázat, hogy meglépnek a vonaton. A tervem: a prófétának kell menni a hegyhez és nem azt várni, hogy a hegy menjen hozzá. Hívjuk ki a környéken tanyázó bűnözőket párbajra és ez így egy tiszta és világos üzenet lesz nekik. (Három módon támadhatod meg Calvint és szabadíthatod meg a szerencsétlen misszionáriusokat.)

Hely:
Gyakorlómező

5 befejezett párbaj A terv mesés volt, a misszionáriusokkal együtt sikerül az összes banditát legyőzni pillanatok alatt. A misszionáriusok úgy harcoltak, mint a vademberek. Bal kéz: Szép munka, de sajnos nem sikerült elkapnunk Calvint, lelépett a pénzzel együtt. De legalább a bérencei békén fogják hagyni a misszionáriusokat egy ideig.

400 Tapasztalati pont

III. lehetőség
Gyakorlómező
ID: 2047
A misszionáriusok útja Misszionárius Lány: Van egy jobb ötletem. Mi készen állunk a harcra, épp eléggé felkészítettetek minket. Calvin emberei egy közeli erődbe viszik a pénzt, szerintem ássunk le a probléma mélyére és támadjuk meg az erődöt. (Három módon támadhatod meg Calvint és szabadíthatod meg a szerencsétlen misszionáriusokat.)

Hely:
Gyakorlómező

1 befejezett erődharc A terv remek volt, a misszionáriusokkal együtt sikeresen megtámadjátok az erődöt. A misszionáriusok úgy harcoltak, mint a vademberek. Misszionárius Lány: Szép munka, de sajnos nem sikerült elkapnunk Calvint, lelépett a pénzzel együtt. De legalább a bérencei békén fognak hagyni minket egy ideig.

500 Tapasztalati pont

Misszió
ID: 2048
A házasság Jobb kéz: Köszönet a segítségért, de még egy dolgot kérnék tőled. Tudod, hogy igazán tetszik nekem ez a misszionárius lány. Megígértem, hogy elveszem őt, de a házassággal együtt a misszionáriusok életét is élnem kellene. A misszionáriusok egész nap dolgoznak, én ezt nem tudom, hogy tudnám kezelni. Mit tegyek?

Hely: Misszió

Intézd el: A házasság (Az ördög jobb és bal keze)
vagy
Intézd el: Szabadulás (Az ördög jobb és bal keze)
Jobb kéz: Hú, hát köszönöm a segítséged. Most már a testvérem el tudja mondani neked, hogy mi történt az árvaházban. Egy kicsit meg van rogyva most, hogy Calvin lelépett a pénzzel együtt. Beszélj vele.

300 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Misszió
ID: 2049
A házasság Jobb kéz: Szóval szerinted el kellene vennem a lányt. Igen, talán ez a helyes. De a házasság egy misszionáriussal igen sok munkát jelent. Segítenél ebben nekem? (Két lehetőség közül kell választanod. Olvasd el mindkét kalandot és dönts bölcsen.)

Hely: Misszió

Befejezett munkák: 999 Segítesz az ördög jobb kezének a munkák elvégzésében. A kezed sajog, de tudod, hogy helyes döntést hoztál. Legalább a lány nagyon boldognak néz ki.

Karaktercím:
Az ördög bal keze
350 Tapasztalati pont

Misszió
ID: 2050
Szabadulás Bal kéz: Ki kell szabadítanunk a testvéremet ebből a csávából! Nem maradhat itt egész életében, hogy éjjel-nappal dolgozzon. Híres lótolvajjá akarom kinevelni. Van ötleted, hogy hogy másszunk ki ebből? (Két lehetőség közül kell választanod. Olvasd el mindkét kalandot és dönts bölcsen.)

Hely: Misszió

5 óra Házasságszédelgő Régebben már ellestél egy trükköt egy házasságszédelgőtől, amit most megtanítasz jobb kéznek. Szegény lány, de legalább a jobb kéz boldognak néz ki most.

Karaktercím:
Az ördög jobb keze
200 Tapasztalati pont

Az ördög bal keze
ID: 2056
Az igazság Bal kéz: Itt az idő, hogy megtudd az igazságot. Eltűnt az összes pénz, amit el akartam lopni a misszionáriusoktól. Add nekem a lovad és elmondom az egész történetet.

Hely:
Az ördög bal keze

5 Póni Bal kéz: Mi ez??? Pónik??? Ehh, hagyjuk. Elmondom, hogy mi történt az árvaházban. Mind ott voltunk, te, én, a testvérem és Calvin. A többi gyereket mind örökbe fogadták, de minket nem. Egy nap egy sötét alak tűnt fel, aki egy gyereket szeretett volna örökbe fogadni. Ez az ember Wesley Hardin volt, minden idők leghalálosabb párbajhőse. A pletykák szerint 42 embert ölt meg, így mind meg voltunk ijedve, amikor megláttuk őt. Soha nem volt gyermeke, de szeretett volna valakit kiképezni, aki az örökébe léphetett volna. Tudod... Calvinnel soha nem jöttünk ki jól, ő egy kallódó ember volt. Renly egyfolytában az ijesztő szájharmonika játékával idegesítette, ami mindig úgy végződött, hogy Calvin bőgött. mint egy igazi síróbaba. Ezért ijedt meg, amikor meghallotta azt a dalt Saltwaternél. Szóval Mr Hardin megérkezett és választani akart közülünk. Mind elbújtunk a titkos helyünkön és egyedül hagytuk szegény Calvint, így Mr Hardin őt választotta. Szóval egy kicsit a mi hibánk is, hogy ő most olyan amilyen. Meg kellett volna mentenünk. Micsoda történet. Most már emlékszel, ez tényleg nem volt szép tőletek. De hát a gyerekek már csak ilyenek. El kell menned a seriffhez a Calvin elleni vádakkal.

3000 Tapasztalati pont
1000 $
25  Kötvény
Szerencsehozó kabala

Megjegyzések

1Pár játékos megtalálta már a ruhák nélkül is.


A kalandsor jutalma:
EredményA(z) Az ördög jobb és bal keze más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
Felszabadítva