Logor.png
2.110
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Innogames minilogo.png
Grepolis · Tribal Wars · Tribal Wars 2 
Forge of Empires · Elvenar 
Warlords of Aternum 

Forge of Empires

FoELogo.png

FORGE OF EMPIRES

VÁROS ÉPÍTŐS STRATÉGIAI JÁTÉK

A Forge of Empires böngészős játékában létrehozhatod a saját városodat és megtapasztalhatod az egész történelmet első kézből - a kőkortól, évszázadokon át. Fedezz fel új technológiákat, amelyek egy új korba vezetnek. Hagyj jelet magad után egyedi, korabeli épületekkel és hozz létre egy hatalmas metropolist, amely páratlan az egész világon. Növeld a birodalmad jól megtervezett hadjáratokkal és megfontolt lépésekkel a Forge of Empires játékában. Hozz létre a saját világod: Alapítsd meg a birodalmad!

A Forge of Empires stratégiai játék végigvezet a különböző korszakokon - fedezz fel új épülettípusokat és technológiákat, hogy tovább fejleszd a településed. Nézz szembe a kihívásokkal az Egyjátékos hadjáratokban amíg te uralsz egy egész kontinenst, vagy szállj harcba más játékosokkal a Többjátékos módban. A Forge of Empiresben szenteld magad a kutatásnak és hozz létre minél több harci egységet, új terméket és látványos épületeket. A lelkes építészeknek rengeteg lehetőségük van, hogy fejlesszék és felvirágoztassák saját városaikat ebben a stratégiai játékban. A jó gazdasági képességek nélkülözhetetlenek a Forge of Empiresben, hogy finanszírozni tudd a növekvő birodalmad lakosaid adóiból.

De nem minden békés a Forge of Empiresben. Harcolj izgalmas csatákban, használj különböző egységeket és használd ki a különböző területek előnyeit, hogy győzelmet arass ellenségeid felett.

Vedd kezedbe a birodalmad sorsát: Forge of Empires!

FoEIG.png