Logor.png
2.115
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

A kalandsor azonosítója: ID 55

Mentsd meg a kocsmát, 2. rész

(Régi nevei: Zöldfülű kaland, Új kaland megkezdése)

Kalandosztó a kalandban:

Ikon Kis Sas.png Kis Sas
Indián Törzs helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 530
Új banditák Te jó ég! Elvesztünk! Itt van Bad McQueen és a bandája! Ő a banditák nagyfőnöke! Azért jöttek, hogy megtudják, hogy mi történt Ben Higgs-szel és Gary-vel. Ott van egy közülük, csinálj valamit!

Szint 8
Tüzes szív

Győzd le:
Hamis John.png Bad McQueen kísérője
Pfff, az egyik bérencének vége. De egyre több bandita fog érkezni, ha nem csinálunk semmit. A nagykutyát kell elintézni, Bad McQueen-t magát.

30 Tapasztalati pont

Henry
ID: 531
Fegyverkezés Mind segíteni fogunk neked, hogy elintézhesd Bad McQueen-t. Maria készít neked egy különleges ruhát, amitől nagyon erős leszel. Ehhez természetesen szüksége van tűre és cérnára. Azt hiszem ezeket a dolgokat a sarkantyúzásnál használják.  Néha különleges, titkos dolgokat találhatsz, melyek kalandokhoz kellenek miközben dolgozol. A munkaablakban nem látod őket.


4 Sarkantyúzás Remek, a tűt és a cérnát vidd Maria-nak közvetlenül. Ha összetartunk, akkor sikerülni fog elintéznünk Bad McQueen-t és végre békére is lelhetünk.

30 Tapasztalati pont

Maria
ID: 532
Fegyverkezés Á, szóval találtál egy tűt és egy cérnagombolyagot a legutóbbi munkád során. Ha keresel egy kis gyapotot is, varrhatunk neked valami új ruhadarabot, ami segít majd a párbajban Bad McQueen főnök ellen.  A gyapotbála különleges tárgy. Gyapotszedés közben találhatod meg.


Tű és cérnaGyabotbála
1 Gyapotszedés
Szuper! Ez a nadrág bónuszt ad a reflex és szívósság képességeidre. Ez azt jelenti, hogy kisebbeket sérülsz mind az ütő-, mind a lőfegyverekkel szemben.

30 Tapasztalati pont
Kezdők nadrágja

Szükséges munka: Sarkantyúzás Tű és cérna
Le kell zárnod előtte a Fegyverkezés (Mentsd meg a kocsmát, 2. rész) kalandot.
Szükséges munka: Gyapotszedés Gyabotbála
Le kell zárnod előtte a Fegyverkezés (Mentsd meg a kocsmát, 2. rész) kalandot.
Maria
ID: 533
Fegyverkezés Csodás, a poncsó tökéletesen áll neked. Várj egy pillanatot, azt hiszem van itt még valami neked. Vidd ezt a porrongyot, nincs benne semmi különleges, de jó pénzért el tudod adni.


Annyi tapasztalatot adtam neked, amennyit csak össze tudtam kaparni. Remélhetőleg most már el tudod zavarni azt a mocskos kutyát. Henry-nél szintén van valami a számodra.

100 Tapasztalati pont
Porrongy

Henry
ID: 534
Fegyverkezés Én is szeretnék segíteni neked Bad McQueen legyőzésében. Kapsz tőlem néhány tapasztalati pontot és egy jó kis selyemkendőt. Bad McQueen meg fog lepődni, ha meglátja.


Ó, már kaptál egyet Maria-tól? Nos, akkor most már kettő van belőle nálad.. de ez nem árthat. És talán a Seriff fel tudja használni az egyiket.

100 Tapasztalati pont
Porrongy

Sheriff
ID: 535
Kereskedelem Hogyan tudnánk szerezni egy kis pénzt, hogy vehessünk neked egy jó lovat? Látom már, hogy két ugyanolyan rusnya kendő van nálad. Mi lenne, ha az egyiket eladnád az utazó kereskedőnek?  Nyisd meg a felszerelésed. Az utazó kereskedőt a felszerelés ablak felső részén találhatod meg. Add el neki a tárgyat, úgy hogy rákattintasz.


Add el a kereskedőnél:
Porrongy
Jó, tudtam hogy rá akarja tenni a kezeit. Most már tudunk neked lovat venni. Ezzel a sok tapasztalattal amit összeszedtél már nem eshet nehezedre legyőzni Bad McQueen-t.

100 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 536
Beszéltem a lókupeccel. Egész jó árat ajánlott, 200$ az egyik legjobb lováért.


200 $ Szuper, megvettem a lovat, egy szépséges ifjú csődört. Igazán lenyűgöző jószág. Úgy tudom Waupee-nál is van valami, ami segíthet legyőzni Mr. McQueen-t. Beszélj vele, hogy megtudd mi az.

30 Tapasztalati pont
Ifjú csődör

Waupee
ID: 537
Fegyverkezés A nagy harc Bad McQueen ellen? Én is segítek! Van még egy dohányreceptem számodra. Hozz nekem egy dohánylevelet, hogy elkezdhessem készíteni. Egy jó pipázás után egyből sokkal felkészültebbnek érzed majd magad.  Emlékszel? A kis iránytű automatikusan megnyitja a minitérképet, ahol a megfelelő munkák helyét meg tudod nézni.


1 Dohánylevél Itt van az új nadrágod. Lovaglásra ad bónuszt, így sokkal hamarabb érsz a célodhoz a prérin. Erre hamarosan szükséged is lesz.

100 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 538
A kardok mestere A falumban él egy nagyon jó fegyverkovács. Kis Sasnak hívják. Keressük fel és kérdezzük meg, hogy tud-e fegyvert készíteni neked, amivel könnyen meg tudod nyerni az előtted álló harcot.  Nyisd meg a minitérképet és keresd meg a sárga pontot. Ezek mutatják meg a kalandosztókat a térképen. Kis Sast az Indián táborban találod meg délkeleten.


Intézd el: A kardok mestere (Mentsd meg a kocsmát, 2. rész) Itt is vagyunk. Beszélj Kis Sassal, már vár rád.

30 Tapasztalati pont

Kis Sas
ID: 539
A kardok mestere Üdv. Azt szeretnéd, hogy készítsek neked egy fegyvert, ami segít legyőzni a banditák nagyfőnökét? Először bizonyítsd, hogy elég erős vagy és hozz nekem elég fát a tűzrakáshoz.  Ahhoz, hogy fát gyűjthess, legalább 12-es szintűnek kell lenned. Lépj néhány szintet, más munkák vagy kalandok végzésével. Akkor is hozzáférhetsz a munkához, ha elég munkaponttal rendelkezel. Ha összegyűjtötted a fát, akkor menj vissza Kis Sashoz.

Hely:
Kis Sas

2 Fa
Hely:
Kis Sas
Megérdemled az egyik fegyveremet. Be is izzítom a kovácsműhely kohóját ezzel a fával.

30 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Favágás Talált kalap
Le kell zárnod előtte az Új banditák (ID: 530) kalandot.
Kis Sas
ID: 540
A kardok mestere Ennek a fegyvernek a markolatához bőrre is szükségem lesz. Segíthetnél nekem a bőrcserzésben.  Vegyél fel ruhákat, amik bónuszt adnak a Szívósság, Kitartás, Úszás, Kézügyesség, és Kereskedelem képességekre. Így több jutalmat érhetsz el.

Hely:
Kis Sas

Hely:
Kis Sas
4 Bőrcserzés
Remek! Még arra is elég volt a bőr, hogy egy övet készítsek belőle. Az öv bónuszt ad neked ütőerőre és lövésre, amivel az ütő- vagy lőfegyvered sokkal hatásosabb lesz.

30 Tapasztalati pont
Kezdők öve

Kis Sas
ID: 541
A kardok mestere A kovácsolástól mindig megéhezem. Tudnál valami ennivalót szerezni nekem? Pulykák! Szinte ártalmatlanok, de nagyon gyorsak. Azt hiszem, azért sikerül megfognod egyet vacsorára.  Vegyél fel ruhákat, amik bónuszt adnak a Reflex, Rejtőzés, Lövés, és Csapdaállítás képességekre. A rejtőzés duplán számít ennél a munkánál.

Hely:
Kis Sas

4 Pulykavadászat
Hely:
Kis Sas
Szép munka. Bocsáss meg, de most egy kicsit visszavonulok, a munka végén nagyon kell koncentrálnom, hogy minden tökéletes legyen. Addig is nyugodtan menj vissza a kocsmába. A Seriffel elküldöm majd a fegyvereket, ha kész vagyok.

30 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 542
A csapda Kitaláltunk egy tervet, amíg távol voltál. Csapdát állítunk Bad McQueennek, méghozzá így: A T-Bone Steaket mindennél jobban szereti, vagyis ha kihajtjuk a marhákat, akkor telik majd sok időbe, hogy megpróbálja ellopni őket. Ugye milyen jó terv? Mit gondolsz?


4 Marhahajtás A csapda készen áll. Most már csak Kis Sas fegyverére van szükségünk.

30 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 543
Válassz fegyvert Kis Sas végre elkészült a fegyverrel. Ám sokféle fegyver létezik, és mindenkinek magának kell megválasztania, melyik illik hozzá a legjobban. Vannak közelharcban használatos fegyverek, és nagy hatótávolságú, távolról is bevethető fegyverek. Mindkettő roppant hatékony és veszélyes. Válassz egyet a két fegyver közül, és ismerkedj meg vele jobban.  Csak egyet választhatsz a két jutalom közül.


Érdekes választás. Lássuk, tudod-e, hogy kell használni, menj és hívd ki Bad McQueen-t.

Cserkészfejsze
VAGY
Zöldfülű csúzli

Sheriff
ID: 544
Leszámolás Ez ő, Bad McQueen, a banditák nagyfőnöke. Ha legyőzöd a kocsma végre ismét biztonságos lesz. Meg tudod csinálni!  Ki kell ütnöd a nehézfiút.


Üsd ki:
Dalton.png Bad McQueen
Haha, megmutattad neki! Végre megszabadultunk ezektől a kocsmát terrorizáló gazemberektől, köszönjük!

30 Tapasztalati pont
500 $
ZöldfülűA kalandsor jutalma:
Eredmény


Ez a kaland sok másik kaland előfeltétele