Logor.png
2.88
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Google+ Twitter
A The-West wiki HU wikiből
Felszerelés << Tartalomjegyzék >> Munkák

Tárgyak

A tárgyaknak központi szerepük van a The Westben. Markáns megjelenést biztosítanak és hasznos bónuszokat adnak. Vannak tárgyak különböző színekben és formákban, mindegyiknek más az előnye. Négyféleképpen juthatsz hozzájuk: vehetsz tárgyakat a kereskedőknél, kaphatsz a munkákért, elért eredményekért illetve kalandok jutalma is lehet. Minden viselt tárgy látható a profilban. Nyolc különböző típusú tárgy van:

Fejfedők

Kalap.png

A fejfedők kalapok, fejpántok és sapkák. A szabónál vásárolhatod meg őket. Ezek a tulajdonságokat és a képességeket javítják.

A játékban elérhető fejfedők részletes listájáért kattints ide

Nyakpántok

Nyakp.png

A nyakpántok láncok, nyakkendők vagy ékszerek. A vegyesboltban vásárolhatod meg őket. Javítják a tulajdonságokat és a képességeket.

A játékban elérhető nyakpántok részletes listájáért kattints ide

Ruházat

Ruha.png

A ruházat ingekből, kabátokból és zakókból áll. A szabónál vásárolhatod meg őket. A ruhák javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket.

A játékban elérhető ruházatok részletes listájáért kattints ide

Nadrágok

Nadrag.png

Az 1.3-as frissítés óta nadrágokat is vásárolhatsz, mégpedig a szabónál. A nadrágok javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket.

A játékban elérhető nadrágok részletes listájáért kattints ide

Övek

Ov.png

Az 1.3-as frissítés óta öveket is vásárolhatsz, mégpedig a vegyesboltban. Az övek javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket.

A játékban elérhető övek részletes listájáért kattints ide

Lábbelik

Cipo.png

Cipőt a szabónál vehetsz. A cipők javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket. Sok cipő javítja a kitartást.

A játékban elérhető cipők részletes listájáért kattints ide

Párbajfegyverek

Parbaj.png

A párbajfegyverek közelharci fegyverek vagy pisztolyok. A fegyverek javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket. Emellett a párbajfegyvereknek van támadóértéke. Ennyit vonnak le az ellenfél életerőpontjaiból találatkor. A fegyverkovácsnál vásárolhatsz párbajfegyvereket. Ezeket a fegyvereket csak párbajra használhatod, az erődharcot nem befolyásolják.

A játékban elérhető párbajfegyverek részletes listájáért kattints ide

Speciális párbajfegyver: Ököl Ha párbaj előtt nem tettél be fegyvert, akkor ököllel fogsz harcolni (Sebzése 1-3). Ha valahonnan tárgyként szerzel egy öklöt, utána beteszed a párbajfegyver helyére, majd lecseréled, akkor NEM KAPOD VISSZA.

Erődharc fegyverek

Balkez.png

A lőfegyverek általában puskák vagy íjak. Rendelkeznek sérülési értékkel, ami megmutatja, hogy erődharcban találatkor mennyit von le az ellenfeledtől. A fegyverkovácsnál tudsz lőfegyvereket vásárolni. Ezeket a fegyvereket csak erődharc során használhatod, a párbajt nem befolyásolják.

A játékban elérhető lőfegyverek részletes listájáért kattints ide

Speciális erődharc fegyver: Ha erődharc során nem teszel be fegyvert, akkor kővel fogsz harcolni (Sebzése 50-110). Ezt a tárgyat meg is szerezheted kazettából illetve piacról, de ha beteszed a fegyver helyére, majd lecseréled, akkor NEM KAPOD VISSZA.

Nyergesállatok

Lo.png

A leggyakrabban előforduló nyergesállatok a lovak és a szamár, amelyek elsősorban mozgási bónuszt adnak, tehát gyorsabban tudsz velük mozogni a térképen. Vannak különleges állatok is (bölény, elefánt, strucc, szekér, szánkó, teknős, teve), ezek is a sebességed növelik. A szamarat, a pónit, a musztángot, a fehér lovat, az arab lovat és a quarter lovat a Városok vegyesboltjaiban vásárolhatod meg. A többi állat megszerzési módja: itt.

A játékban elérhető nyergesállatok részletes listájáért kattints ide

Termékek

Sonka2.png

A termékek olyan tárgyak, amelyeket csak munka közben találhatsz meg. A legtöbb nem ad bónuszt, de fontosak a kalandok lezárásához illetve a mesterséged fejlesztéséhez.

A játékban elérhető termékek részletes listájáért kattints ide

Receptek

Recept.png

A receptek olyan tárgyak, amelyeket a mesterségekben előrehaladva tanulhatsz meg, hogy új tárgyakat tudj előállítani.

Részletes leírásuk itt található.

A játékban elérhető receptek részletes listájáért kattints ide

Kereskedő

Az 1.28-as frissítés óta a felszerelés menüpontnál találod a kereskedőt, akinél bármikor eladhatsz tárgyakat a felszerelésedből, illetve vásárolhatsz is nála a naponta megújuló kínálatból. Az általa kínált tárgyakat 5 aranyrögért azonnal lecserélheted.

A 2.07.7-es verzió óta a shopból is elérheted a kereskedőt.

Kereskedo.png

Piac

Az 1.29-es verziótól kezdve a városokban kiépíthető a piac is, melyen a játékosok a ruháikkal, fegyvereikkel, termékeikkel, előállított tárgyaikkal és receptekkel kereskednek. A kereskedelem részletes leírása a piac lapon található.

Tárgyak linkelése

A 2.0-s frissítés óta lehetőség van az összes tárgyat linkelni chaten, profilon illetve telegramban is. Ehhez az alábbi kódot kell beírni:

[item=0]

A 0 helyére annak a tárgynak az ID számát kell beírni, amelyiket linkelni szeretnéd.

Az [item=2000] például így néz ki egy profilon:
Chili.png

Az egyes tárgyak ID számát megtalálod ITT.

Ugrás az oldal tetejére