Logor.png
2.118
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Kalandok << Tartalomjegyzék >> Tárgyak

Felszerelés

Az 1.35 bevezetésével a felszerelés ablak jelentős mértékben megváltozott. Szembetűnő különbség, hogy két részre lett osztva. A hátizsákra és a jelenlegi felszerelésre.

Jelenlegi felszerelés

A felszerelés gombon keresztül megnyitva a középső ablakban láthatod a jelenlegi felszerelésed. A vándorkereskedő és a felszerelés kezelő is elérhető innen. A felszerelésedet úgy tudod megváltoztatni, hogy a hátizsákodból áthúzod a ruhákat. Persze az eddig is működő rákattintasz a tárgyra is működik, de ha a vándorkereskedő, piac, vagy valamelyik bolt meg van nyitva, a tárgyad az eladási részbe fog kerülni, ilyenkor át kell húznod a tárgyat. A vándorkereskedőről itt olvashatsz többet.

Felszerelés kezelő

A felszerelés kezelővel könnyen felveheted valameyik munkához, párbajhoz, erődharchoz legjobb ruhákat. Egyszer kiszámolod melyik éri meg a legjobban, majd a felszerelés elmentésénél neked megfelelő néven elmented a ruhákat. Automatizálás prémium nélkül 3, prémiummal 20 különböző szettet is elmenthetsz és így perceket tudsz megspórolni.

Hátizsák

A hátizsák ezeknél sokkal nagyobb mértékben változott. Ezentúl nem kell görgetni a sok felszerelés között, hanem szimplán lépkedni lehet, s egy idő után tudni fogod melyik oldalon keresd a neked kellő tárgyat.

Felszerelés.png

Keresés típus alapján

A felszerelés menü felső sorában 12 gombot láthatsz:

  • Az első, "New" felirattal ellátott gomb a legutóbb használt felszereléseidet jeleníti meg.
  • A következő 10 gombbal különböző ruha-kategóriák között válogathatsz. Kiválaszthatod, hogy például az összes fejfedő, vagy mondjuk az összes nadrág legyen megjelenítve.
  • Az utolsó gombbal pedig csak a fejleszthető tárgyakat láthatod.

Keresés név alapján

Az ablak középső részén láthatsz egy keresőmezőt. Ide beírhatsz tárgyneveket, vagy akár csak pár betűt, s a kereséssel megtalálod az összes olyan tárgyat, amelyikben benne van a keresett kifejezés. Ha például beírod a "fekete" szót, minden olyan tárgyat, ami fekete megmutat neked. Sok tárgynál ez megkönnyíti a tárgyak megtalálását.

Keresés egyéb módokon

A keresőbe írhatsz képességeket is, ha például beírod, hogy lövés, kiadja a legjobb ruhákat, amelyek lövésre adnak pontot. Ezen kívül rákereshetsz tulajdonságpontokra, szettekre, szintkövetelményekre is.

A hátizsák tartalma

Az ablak alsóbb részén láthatod a ruháidat, függően attól, hogy melyikeket jeleníted meg a keresőd segítségével. Egy oldalon 20 tárgy jelenik meg, ha ennél több van, az alsó részen található nyilakkal tudsz oldalak között lépkedni.