Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
(Kereskedő szócikkből átirányítva)
Felszerelés << Tartalomjegyzék >> Munkák

Tárgyak

A tárgyaknak központi szerepük van a The Westben. Markáns megjelenést biztosítanak és hasznos bónuszokat adnak. Vannak tárgyak különböző színekben és formákban, mindegyiknek más az előnye. Ötféleképpen juthatsz hozzájuk: vehetsz tárgyakat a kereskedőknél, kaphatsz a munkákért, elért eredményekért, kalandok jutalmául illetve a piacon is beszerezheted. Minden viselt tárgy látható a profilban. Tíz különböző típusú tárgy van:

Fejfedők

Kalap.png

A fejfedők kalapok, fejpántok és sapkák. A szabónál vásárolhatod meg őket. Ezek a tulajdonságokat és a képességeket javítják.

A játékban elérhető fejfedők részletes listájáért kattints IDE.

Nyakpántok

Nyakp.png

A nyakpántok láncok, nyakkendők vagy ékszerek. A vegyesboltban vásárolhatod meg őket. Javítják a tulajdonságokat és a képességeket.

A játékban elérhető nyakpántok részletes listájáért kattints IDE.

Ruházatok

Ruha.png

A ruházat ingekből, kabátokból és zakókból áll. A szabónál vásárolhatod meg őket. A ruhák javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket.

A játékban elérhető ruházatok részletes listájáért kattints IDE.

Övek

Ov.png

Az 1.3-as frissítés óta öveket is vásárolhatsz, mégpedig a vegyesboltban. Az övek javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket.

A játékban elérhető övek részletes listájáért kattints IDE.

Nadrágok

Nadrag.png

Az 1.3-as frissítés óta nadrágokat is vásárolhatsz, mégpedig a szabónál. A nadrágok javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket.

A játékban elérhető nadrágok részletes listájáért kattints IDE.

Lábbelik

Cipo.png

Cipőt a szabónál vehetsz. A cipők javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket. Sok cipő javítja a kitartást.

A játékban elérhető cipők részletes listájáért kattints IDE.

Párbajfegyverek

Parbaj.png

A párbajfegyverek közelharci fegyverek vagy pisztolyok. A fegyverek javíthatják a tulajdonságokat és a képességeket. Emellett a párbajfegyvereknek van támadóértéke. Ennyit vonnak le az ellenfél életerőpontjaiból találatkor. A fegyverkovácsnál vásárolhatsz párbajfegyvereket. Ezeket a fegyvereket csak párbajra használhatod, az erődharcot nem befolyásolják.

A játékban elérhető párbajfegyverek részletes listájáért kattints IDE.

Speciális párbajfegyver: Ököl Ha párbaj előtt nem tettél be fegyvert, akkor ököllel fogsz harcolni (Sebzése 1-3). Ha valahonnan tárgyként szerzel egy öklöt, utána beteszed a párbajfegyver helyére, majd lecseréled, akkor NEM KAPOD VISSZA.

Erődharc fegyverek

Balkez.png

A lőfegyverek általában puskák vagy íjak. Rendelkeznek sérülési értékkel, ami megmutatja, hogy erődharcban találatkor mennyit von le az ellenfeledtől. A fegyverkovácsnál tudsz lőfegyvereket vásárolni. Ezeket a fegyvereket csak erődharc során használhatod, a párbajt nem befolyásolják.

A játékban elérhető lőfegyverek részletes listájáért kattints IDE.

Speciális erődharc fegyver: Ha erődharc során nem teszel be fegyvert, akkor kővel fogsz harcolni (Sebzése 50-110). Ezt a tárgyat meg is szerezheted kazettából illetve piacról, de ha beteszed a fegyver helyére, majd lecseréled, akkor NEM KAPOD VISSZA.

Állatok

Lo.png

A leggyakrabban előforduló nyergesállatok a lovak és a szamár, amelyek elsősorban mozgási bónuszt adnak, tehát gyorsabban tudsz velük mozogni a térképen. Városok vegyesboltjaiban tudsz állatokat vásárolni.

A játékban elérhető nyergesállatok részletes listájáért kattints IDE.

Termékek

Sonka2.png

A termékek olyan tárgyak, amelyeket csak munka közben találhatsz meg. A legtöbb nem ad bónuszt, de fontosak a kalandok lezárásához illetve a mesterséged fejlesztéséhez.

A játékban elérhető termékek részletes listájáért kattints IDE.

Receptek

Recept.png

A receptek olyan tárgyak, amelyeket a mesterségekben előrehaladva tanulhatsz meg, hogy új tárgyakat tudj előállítani.

Részletes leírásuk itt található.

A játékban elérhető receptek részletes listájáért kattints IDE.

Kereskedő

Az 1.28-as frissítés óta a felszerelés menüpontnál találod a kereskedőt, akinél bármikor eladhatsz tárgyakat a felszerelésedből, illetve vásárolhatsz is nála a naponta megújuló kínálatból. Az általa kínált tárgyakat 5 aranyrögért azonnal lecserélheted.

A 2.07.7-es verzió óta a shopból is elérheted a kereskedőt.

Kereskedo.png

Piac

Az 1.29-es verziótól kezdve a városokban kiépíthető a piac is, melyen a játékosok a ruháikkal, fegyvereikkel, termékeikkel, előállított tárgyaikkal és receptekkel kereskednek. A kereskedelem részletes leírása a piac lapon található.

Tárgyak linkelése

A 2.0-s frissítés óta lehetőség van az összes tárgyat linkelni chaten, profilon illetve telegramban is. Ehhez az alábbi kódot kell beírni:

[item=0]

A 0 helyére annak a tárgynak az ID számát kell beírni, amelyiket linkelni szeretnéd.

Az [item=2000] például így néz ki egy profilon:

Chili.png


Ugrás az oldal tetejére