Tombstone-i kalamajka

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Kalandsor
azonosítója
129

Tombstone-i kalamajka

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2210
Vigasz a seriffnek Üdv, {PLAYER_NAME}, innál egyet? A seriff? Ne is kérdezd.. rossz kedve van. Van az a város, Tombstone, ahol a helyi seriff nem egy lángelme, úgyhogy időről-időre idejön és segítséget kér. Seriff: Segítség? Ez egy csavargó, semmi több! Henry: Látod mire gondolok? Egész nap itt üvöltözik, elijesztve a vendégeimet. Segítenél? Hú, az igazán jó lenne! Hozz neki valami jó kis füstölnivalót és máris a régi önmaga lesz!

Szint 10
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

1 Dohánylevél Remek! Gyerünk, nem harap. Talán leüvölti a fejed.. de nem harap.

35 Tapasztalati pont

Seriff
ID: 2211
A média mindent tud Henry mondta, hogy gyere ide, nem? Az a vén pletykafészek.. Fogadjunk, hogy beszélt neked Tombstoneról is, ugye? Szeretnél többet tudni? Szerezz magadnak egy újságot, nem vagyok beszélgetős kedvemben.


1 Újság Negyedik oldal, Rablások. A cikk bankok és vonatok sorozatos rablásáról tudósít, amiben két híres banda, a Dolton és Cook találkozott, véres leszámolást eredményezve minden egyes alkalommal.

40 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 2212
Félidő Végeztél? Remek, akkor add csak ide a címlapot. Hm? Az a cikk elmond mindent! Az a két tetves banda valamiért megszállta Tombstonet és az a nyűves seriff most engem kér, hogy zavarjam el őket! De én már most megmondom, hogy nem vagyok hajlandó erre! (A seriff még mindig morgós kedvében van. Talán egy sör majd felvidítja és elmondja a történet többi részét is.)


Intézd el: Nyugtató küldetés (Tombstone-i kalamajka) A jó öreg whiskey... Te gyerek, úgy látom tényleg meg akarod hallgatni a történet végét. Rendben. Ülj le, elmondom amit én tudok - ha megcsinálod helyettem a melót. Oké?

25 Tapasztalati pont

Henry
ID: 2213
Nyugtató küldetés Nem hiszem, hogy egy sör elég lesz. Várj, talán még megvan az a régi üveg... lássuk csak.


15 $ Igen, ez megfelelő lesz.

12 éves whiskey

Seriff
ID: 2214
Egy piszkos üzlet Tombstone egy elég kis város, lényegében csak egy kocsmából, egy bankból és egy olajmezőből áll, néhány kiszáradt olajpumpával. Mindenki azt hinné, hogy nincs is ott semmi. Az a gond, hogy most már elég régóta a két banda ott esik egymásnak. A Doltonok az igazi specialistái a bank- és vonatrablásoknak. A Cook banda más. Azokat a fickókat két dolog élteti: a vér és a pénz és mindent megtesznek, hogy megszerezzék ezeket. Csak gondolj bele, ez a két banda ugyanazt a bankot nézi ki magának. Hogy mi történik? Vérfürdő, majd mindkettő üres kézzel távozik. Vagyis akárhányszor találkoznak Tombstoneban, felforrnak az indulatok és a szerencsétlen város átalakul csatatérré. Na akkor, most már fázol, mi? Talán először fel kellene készülnöd. Szükséged lesz kitartásra. Semmi sem alakítja jobban a jellemet, mint az erőd őrzése!


30 perc Erőd védelme Milyen bátor kis katona. Erősebbnek érzed már magad? Tessék, kortyolj egyet...

55 Tapasztalati pont
1 Kitartás

Seriff
ID: 2215
Lőfegyverek Talán egy kis célzásra is szükséged lesz. Csak a biztonság kedvéért. Van egy lótolvaj a városban, egy fiatal lány, akit Little Britches-nek hívnak. Találd meg és lődd le, de ne öld meg.


Győzd le:
Little Britches.png Little Britches
Csak így tovább!

25 Tapasztalati pont
50 $

Seriff
ID: 2216
Tombstone vár rád Szerintem készen állsz Tombstonera, ne aggódj. Az ilyen bandákhoz mindig vesznek fel új tagokat, főleg egy ilyen helyzetben. Biztos tárt karokkal várnak majd, de hogy hova csatlakozol, az rajtad áll. Csak vess véget ennek a harcnak, hogy az a lökött seriff ne zaklasson engem. (A kalandot a menüben találod, a többjátékos gombra kattintva.)


Részvétel 1 MPI-ben Köszönöm haver! A banditák többsége elhagyta a várost, a többire majd én gondot viselek. Vegyél ki egy pár nap szabit, szörnyen nézel ki! A kocsmában hálánk jeléül vár rád egy üveg finom itóka. Viszlát később, kölyök!

12 éves whiskey


A(z) Tombstone-i kalamajka más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
· Tombstone-i útonállók
A kalandsor jutalma:
Eredmény