Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Városok << Tartalomjegyzék >> Erődharc

Szövetségek

Usa flag.jpg
Konfod flag.png

Az 1.29-es frissítéssel megérkeztek a szövetségek a játékba. Ha a városod egy szövetség tagja, chatelhetsz a szövetség tagjaival, alhatsz a szövetségedhez tartozó erődökben és lehetőséged van távolról bejelentkezni a szövetség erődharcaira.

Szövetség alapítása

A városok csatlakozhatnak egy szövetséghez, vagy akár egy újat is alapíthatnak. Ha a te városod egy új alapítása mellett dönt, akkor a kalaposok számára a városházán van erre lehetőség. A felső menüsorban keresd meg a Szövetség fület. Írd be a szövetség nevét, kattints az OK-ra és már kész is vagy.

Szövetségbe meghívás

Egy szövetség akkor erős, ha nem egy város alkotja. Ha erős szövetséget szeretnél, hívj meg más városokat. Erre szintén a városházán van lehetősége a szövetség alapítóvárosának kalaposainak. A felső menüben a Szövetség meghívói fülön írd be a meghívni kívánt város nevét, esetleg egy kis kísérő szöveget, de ezt kihagyhatod.

Szövetségbe lépés

Ha a városodat egy szövetségbe meghívták, akkor a városod fekete alaposai eldönthetik, hogy belépnek, vagy elutasítják a meghívót. A városházán a Szövetség meghívói fül alján láthatod a más városok által küldött meghívókat. Kattints az elfogadás gombra és azonnal csatlakozott a városod a szövetséghez.

Jogok a szövetségen belül

A szövetség alapítóvárosának (a városalapítókhoz hasonlóan) jogában áll a szövetség tagvárosait kinevezni "Tanácsnok városnak", illetve "Alapító városnak". A tanácsnok városok elbocsájthatnak, vagy meghívhatnak új városokat a szövetségbe és kinevezhetnek további tanácsnok városokat. Az alapító városok pedig mindent megtehetnek, beleértve a szövetség feloszlatását is.

Szövetségből kilépés

Ha úgy döntöttél, hogy a városod nem szeretne tovább a szövetségben maradni, esetleg máshonnan érkezett egy jobb ajánlat, akkor a városházán a szövetség fülön kattints a városod neve melletti piros X gombra. Egy felugró ablakban lehetőséged van indokolni a döntésed, de ez elhagyható.

Szövetségi krónika

A városházán a szövetségi krónika fülön látod a szövetséggel kapcsolatos összes változást: az alapítás dátuma, az új városok csatlakozása illetve városok kilépései.

Szövetségi fórum

A szövetségi fórumok ugyanolyan fórumok, mint a városfórumok, a lényege, hogy az egyik város (legtöbbször a szövetség alapítóvárosa) rendelkezik egy fórummal és ide meghívja a szövetség többi városát. A fórumról bővebben olvashatsz ITT.

Erődharcok

A szövetségeket a legtöbb esetben azért hozzák létre, hogy erődharcokban sikeresek legyenek. Természetesen lehetnek kivételek is. Az erődharcokról bővebben ITT olvashatsz.