Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Ha a kalandban nem jelenik meg az egyik kalandosztó, ellenőrizd, hogy lezártad-e már a 'Mentsd meg a kocsmát, 2. rész' nevű kalandsort!
Kalandsor
azonosítója
110

Levelek a Semmiből

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Waupee indián faluja.png Waupee indián faluja Ikon Szellemváros.png Szellemváros
Indián Rezervátum helye.png Szellemváros helye.png
Ikon Szent kő.png Szent kő Ikon Erdei tisztás.png Erdei tisztás
Amahpiya hegység helye.png Kerek kő tisztás helye.png
Ikon Stagecoach Mary sírja.png Stagecoach Mary sírja
Magányos Sivatagi Romok helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 1875
Kihűlt nyomok Gondterheltnek tűnök? Nos, igen, van egy ügy, amit nem tudok megoldani. Talán te tudnál segíteni. Íme a történet: Négy Union Pacific postás eltűnt. Arra már rájöttem, hogy ők négyen minden egyes levelet átkutattak és ha volt bennük UP kötvény, akkor azokat mind ellopták a Union Pacific Postától. De nem találtunk erre bizonyítékot, úgy hiszem valahol a prérin rejtették el a leveleket. Most kezd érdekes lenni, a hírek szerint egyikük meg akart lógni a kötvényekkel és a többiek ezt megakadályozták. Egy ládába rakták őket, amin négy zár van így mindegyiküknek jutott egy kulcs. Még sajnos nem találtam meg ezt a ládát. Nos, nem tudom hogy mi történt velük, de azt hiszem, hogy végül sikerült meglógniuk a kötvényekkel együtt.

Szint 50
10:00-14:00

Intézd el: Jack szelleme (Levelek a Semmiből) Azt mondod, hogy Jack, a Union Pacific postása halott? Azt hittem, hogy sikerült elmenekülniük a kötvényekkel együtt, de úgy tűnik, hogy végül az irigység győzött és a kulcsokért képesek voltak végezni egymással.

50 Tapasztalati pont

Üdv Jack. Van egy olyan érzésem, hogy John és James el akarják lopni a kulcsainkat. Meg akarnak lépni a kötvényekkel, amiket gyűjtöttünk. Találkozzunk az Indián falunál és beszéljük meg mit tehetünk. Meg kell előznünk őket. Mit szólnál a vasárnap délhez? A legjobb lenne álruhába bújni, hogy ne keltsünk feltűnést. Nem akarjuk, hogy észrevegyék, hogy tervezünk valamit. Azt hiszem a legjobb választás egy lehajtott karimájú kalap lenne, abban nem fognak megnézni. Majd akkor találkozunk, Jake.
Waupee indián faluja
ID: 1876
Jack szelleme Jack, a postás szellemeKi van ott? Jack? Mi, ki vagy te? Adjam oda a kulcsom? Soha, ahhoz meg kell velem küzdened.

Hely: Waupee indián faluja
Vasárnap
10:00-14:00
Vedd fel:
Elegáns filckalap

Hely: Waupee indián faluja
Győzd le:
Postás Jack szelleme.png Postás Jack szelleme
Jack, a postás szelleme: Buhuuuuuu... itt a kulcsom, én mostantól megpihenhetek.

50 Tapasztalati pont
Nyom az eltűnt levelekhez

Seriff
ID: 1877
Kihűlt nyomok Egyikőjük lehetett a gyilkos. Csak kövesd az elátkozott levelet és megtalálod az igazi bűnöst.


Intézd el: Jake szelleme (Levelek a Semmiből) Jake is halott? Oké, akkor már csak két gyanúsított van, John és James.

50 Tapasztalati pont

Üdv Jake. Ötleted sincs, hogy mit fedeztem fel. Kihallgattam egy beszélgetést Jack és James között, hogy el akarják lopni a kulcsainkat. Milyen áruló férgek. El tudnál jönni a Szent Kőhöz hétfőn napnyugtakor? Azt javaslom, hogy lépjünk meg a prérin keresztül. Hozz legalább 5000 dolcsit magaddal, hogy vehessünk néhány jó lovat az útra. Később találkozunk, John.
Szent Kő
ID: 1878
Jake szelleme Jake, a postás szelleme: John, végre itt vagy... nem, ki vagy te? Nem kapod meg a kulcsom, itt a fegyverem, küzdj meg velem.

Hely: Szent Kő
Hétfő
18:00-22:00
5000 $

Hely: Szent Kő
Győzd le:
Postás Jake szelleme.png Postás Jake szelleme
Jake, a postás szelleme: Buuhuuuu... tessék a kulcsom, most már megpihenhetek.

50 Tapasztalati pont
Nyom az eltűnt levelekhez

Seriff
ID: 1879
Kihűlt nyomok Most már tudjuk, hogy a postások biztos összeverekedtek a kulcsokért az erdei tisztáson. Egyikőjük lehetett a gyilkos. Kövessük a levél útját és megtaláljuk a bűnöst.


Intézd el: James szelleme (Levelek a Semmiből) James is? Akkor megvan a gyilkos, biztos hogy John volt az. Nekilátunk a vadászatnak utána és kitűzünk a fejére egy jó kis vérdíjat. Köszönöm a segítséged.

50 Tapasztalati pont

Üdv James. Komoly bajban vagyunk. Jack és John úton vannak, hogy megöljenek minket és elvegyék a kulcsainkat. Őrültek! De ne aggódj, van egy tervem. Találkozzunk péntek hajnalban az erdei tisztásnál, ott biztos nem találnak meg. Hozz magaddal némi ennivalót, lehet hogy hetekig ott kell maradnunk. Tudod hogy a legjobban a lazacot szeretem, de csak ha frissek. Úgy értem, ha igazán frissek, vagyis nem lehetnek 15 percnél régebben kifogottak, különben bebüdösödnek. Üdv, Jake
Erdei tisztás
ID: 1880
James szelleme James, a postás szelleme: Jake, végre itt vagy, a halak már sajnos kicsit megbüdösödtek. Mi.. ki vagy te? Adjam oda a kulcsokat? Ki van zárva. Meg kell küzdened velem és a jeges kezemből kell kitépnek ezt a kulcsot, ha akarod.

Hely: Erdei tisztás
Péntek
06:00-10:00

Hely: Erdei tisztás
Győzd le:
Postás Jame szelleme.png Postás James szelleme
James, a postás szelleme: Buuhuuuuu... tessék a kulcs, most már megpihenhetek.

50 Tapasztalati pont
Nyom az eltűnt levelekhez

Seriff
ID: 1881
Kihűlt nyomok Hála neked, az ügy meg van oldva. Több ilyen rémisztő levelet már nem kapsz a pokolból. Szép munka.


Intézd el: John szelleme (Levelek a Semmiből) Micsoda? John is halott? Akkor ki a bűnös?

50 Tapasztalati pont

Üdv John. Egész idő alatt tudtam. Jack és Jake a nyomunkban vannak. Meg akarnak szabadulni tőlünk és ketten akarják megfelezni a zsákmányt. Na majd mi megtanítjuk őket a tisztességre, hogy az életben nem felejtik el. Találkozzunk a szellemvárosnál éjfél körül. Jól megijesztjük őket, csak jó alaposan el kell bújnunk. Legjobbakat, James.
Szellemváros
ID: 1882
John szelleme John, a postás szelleme: J-J-J-James? Te vagy az? Komolyan öregem, már összevizelem a nadrágomat ebben a borzalmas szellemvárosban. Várjunk csak... te nem James vagy, ki a fene vagy akkor? Ne gyere közelebb, fegyver van nálam.

Hely: Szellemváros
22:00-02:00
50 Rejtőzés

Hely: Szellemváros
Győzd le:
Postás John szelleme.png Postás John szelleme
John, a postás szelleme: Buuhuuuuu... itt a kulcsom, én most már megpihenek.

50 Tapasztalati pont
Nyom az eltűnt levelekhez

Seriff
ID: 1883
Egy új gyanúsított Ez nem jó. Egyik Union Pacific postás sem volt gyilkos. Most már egy ötödik gyanúsítottunk is van, de nem tudom ki lehet az...


Intézd el: Stagecoach Mary (Levelek a Semmiből) Stagecoach Mary... igen, hallottam már róla. Ő volt a legmegbízhatóbb postás a Vadnyugaton. Még a legnagyobb hóban is mindig időben kézbesítette a postám. Egészen addig a napig, amíg az emberek elkezdtek panaszkodni az eltűnt levelekre, szegény Maryt okolva. Elvesztette az állását és nem sokkal később meg is halt. Valahol a sivatagban van eltemetve.

50 Tapasztalati pont

Itt az idő. Vidd a négy kulcsot a megfelelő helyre, ott várlak.
Stagecoach Mary sírja
ID: 1884
Stagecoach Mary Stagecoach Mary szelleme: A nevem Mary, én voltam az első nő, akit postásként alkalmaztak a Vadnyugaton és én voltam a legjobb. Engem tartottak a leggyorsabb és legmegbízhatóbb kézbesítőnek. Amíg ezek a patkányok fel nem tűntek. Ellopták a leveleket, amiket nekem kellett volna kézbesíteni, az emberek pedig jogosan reklamáltak miattuk. Természetesen engem gyanúsítottak meg, senki nem hitt nekem. Ezért kellett megszabadulnom tőlük. Megvannak a kulcsok, meg tudnád találni a leveleket is? Azt hiszem a postahivatalban rejtették el őket, de engem már nem engedtek be oda, miután kirúgtak.

Hely: Stagecoach Mary sírja

Hely: Stagecoach Mary sírja
Üzenetek ablak megnyitása
4 Nyom az eltűnt levelekhez
Stagecoach Mary szelleme:Az ellopott levelek. Végre be lehet bizonyítani, hogy ezek a fiúk lopták el őket és nem az én hibám volt ez az egész. Kézbesítenéd őket helyettem, hogy végre békében nyugodhassak?

50 Tapasztalati pont
Egy Maria-nak címzett ellopott levélEgy Waupee-nak címzett ellopott levél
Egy Henry-nek címzett ellopott levélEgy Fitzburn-nek címzett ellopott levél

Stagecoach Mary sírja
ID: 1885
Stagecoach Mary Stagecoach Mary szelleme: Kérlek kézbesítsd ezeket a leveleket helyettem, hogy végre békében nyugodhassak. Én MINDIG kézbesítem a leveleimet.

Hely: Stagecoach Mary sírja

Intézd el: Utolsó kézbesítés (Levelek a Semmiből)
Intézd el: Utolsó kézbesítés (Levelek a Semmiből)
Intézd el: Utolsó kézbesítés (Levelek a Semmiből)
Intézd el: Utolsó kézbesítés (Levelek a Semmiből)
Stagecoach Mary szelleme: Köszönöm. Minden levél eljutott a címzettjéhez, most végre megpihenhetek.

500 Tapasztalati pont
500 $

Maria
ID: 1886
Utolsó kézbesítés Üdv. Mi ez? Egy levél nekem? De hiszen ez már több mint két éves. Ó, Istenem, a volt barátomtól van, Karltól. Feleségül kért. Ejha, ki képes levélben megkérni valaki kezét? Elhagytam már két évvel ezelőtt, mert azt hittem soha nem kér meg. Ezért lettem táncosnő a kocsmában.


Egy Maria-nak címzett ellopott levél Köszönöm a kézbesítést, örülök hogy ez a levél nem érkezett meg hamarabb. Karl amúgy is egy vesztes volt. Még szerencse hogy nem mentem hozzá. Küldött néhány kötvényt is, nekem már nincs rájuk szükségem, a tiéd lehetnek.

5  Kötvény

Waupee
ID: 1887
Utolsó kézbesítés Egy levél nekem? Ó, ez egy karácsonyi üdvözlőlap két évvel ezelőttről, Black Feather nagybácsimtól. Tavaly meghalt, de ez igazán megható, hogy ez a lap megmaradt utána. Köszönöm szépen.


Egy Waupee-nak címzett ellopott levél Ó, Black Feather küldött néhány kötvényt is Karácsonyra. Megkaphatod őket, cserébe a levél kiszállításáért.

5  Kötvény

Henry
ID: 1888
Utolsó kézbesítés Hoztál egy levelet nekem? Hé, ez az én Union Pacific likőrmérési engedélyem. Azt hittem hogy elbuktam a teszten két éve. De kérlek ne áruld el a seriffnek, hogy engedély nélkül üzemeltettem a kocsmát az elmúlt két évben, oké?


Egy Henry-nek címzett ellopott levél Még néhány kötvényt is küldtek ajándékba. Neked adom őket.

5  Kötvény

Seriff
ID: 1889
Utolsó kézbesítés Leveled van nekem? De hát ez két évvel ezelőtti. Anyám küldte, azt írja, hogy ne igyak túl sok whiskyt. Azt hiszem igaza van, tényleg nem kellene ennyit innom.


Egy Fitzburn-nek címzett ellopott levél Anyám küldött néhány kötvényt is, hogy vegyek egy kis tejet meg gyümölcslevet. Megkaphatod őket.

5  KötvényA kalandsor jutalma:
Eredmény