Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Eredmények << Tartalomjegyzék >> Telegramok

Jelentések

A jelentések a játékban történt eseményeket írják le. Mivel sohasem tudhatod mikor hívnak ki párbajra, jár le a piacon a tárgyad, ha az alsó menüsoron a jelentések/telegramok ikonja sárgán villog, érdemes mindig megnézni.

Jelentések ablak

A jelentések ablak az alsó menüsorból nyitható meg a telegramra kattintva, majd a felső fülön átlehet váltani a jelentésekre.

Jelentesek.png

A képen a jelentések ablakát láthatod.

  1. Itt tudsz váltani a telegram és a jelentés ablak között.
  2. Ebben az oszlopban láthatod, hogy miért kaptál jelentést. Hogy milyen jelentések vannak a játékban, a jelentések fajtáinál olvashatod.
  3. Ebben az oszlopban láthatod, hogy a jelentést mely játékosok nézhetik meg illetve itt tudod megváltoztatni a hozzáférési jogosultságot. A funkcióról részletesebben lejjebb olvashatsz.
  4. Ha az itt látható ikonra kattintasz, a jelentéseket meg tudod osztani másokkal. A szöveget kimásolva, és a fórumba, vagy chatre beillesztve más játékosok, amennyiben a jelentés megfelelő hozzáférési jogosultsággal rendelkezik, meg tudják tekinteni.
  5. Láthatod hogy a jelentés mikor érkezett.
  6. Az ikonra kattintva a jelentést törölni tudod.
  7. A kijelölt jelentésekkel egyszerre tudsz cselekvéseket végrehajtani, mint törlés, hozzáférési jogosultság állítás stb.
  8. Itt tudod beállítani, mely jelentések jelenjenek meg.
  9. Rövid idő alatt összegyűlhet sok jelentés. Ezek nem egy lapon jelennek meg. A számra kattintva megadhatod, hogy hányadik oldalra szeretnél ugrani. A nyíllal egy oldalt lapozhatsz, a kettős nyíllal pedig az utolsó lapra (vagy ha nem az első lapon vagy, akkor az elsőre is) ugorhatsz.

Jelentések fajtái

Ha megnézel jelentéseket, láthatod, hogy nincsen két egyforma. Több típusa is van a jelentéseknek.

A munkák, párbajok, erődharcok és eredmények jelentései külön mappában szerepelnek, a többit egy nagy közös halmazban találod, egyéb néven. Az egyéb kategórián belül lényegesen el tudjuk különíteni az imákat, piaci eseményeket, bónuszkód beváltásokat, baráti felkéréseket vagy átutalásokat.

Létezik egy törölt nevű mappa is, itt a törölt jelentéseket találod meg a törléstől számított 24 óráig. Ez idő alatt lehetőséged van helyreállítani őket a Helyreállítás.png gombbal.

Munka jelentések

Befejezett munka

Munkajelentések olyan cselekvések végrehajtása után kapsz, ahol a karaktered térképen található munkát végez. Ha egy munkajelentésre ráviszed a kurzort, megjelennek a főbb információk, mennyi pénzt, kötvényt és tapasztalatot kaptál, ha kaptál, akkor milyen tárgyat, vagy terméket találtál. Ha megnyitod a jelentést, néhány plusz információt is találhatsz, mint mekkora motivációval fejezted be a munkát, mekkora az összértéke a tárgyaknak, amit találtál.

Párbaj jelentések

Párbaj NPC ellenfél ellen

Párbaj jelentéseket olyan cselekvések, illetve történések után kapsz, amiben párbajozol valakivel. Ez lehet úgy is, hogy te hívod ki, de úgy is, hogy ő hív ki téged párbajra. Úgy mint a munka jelentéseknél, itt is megjelenik egy felugró ablak, ha a kurzort ráviszed a jelentés címére. Itt láthatod, hogy a párbajt ki nyerte, a nyertes mennyi pénzt nyert, illetve mennyi tapasztalati pontot szerzett. Az is látható, hogy mekkora sérülést szenvedtek el a játékosok. Ha megnyitod a jelentést, több dolog is kiderül. Megtudhatod, hogy melyik körben szenvedtél sérülést, hol találtak el stb. Az ellenfeledről bővebb információkat is láthatsz, rendes szint, párbajszint, fegyver.

Erődharc jelentések

Erődharc jelentése

Erődharcokhoz kapcsolódóan is kapsz jelentéseket, ide kapcsolódnak az erődkihívások, erődharcról lemaradások, illetve az erődharcban való részvételek jelentései.

Sok érdekeset csak azok az erődharcjelentések tartogatnak, amelyben az erődharc végéről kapsz egy értesítést. A felugró ablak bal oldalán a szerzett pénzt, tapasztalati pontot, illetve a sérülés nagyságát láthatod. Az ablak jobb oldalán a szerzett kötvényeket találod. Az erődharcjelentés megjelenítése gombra kattintva az erődharc statisztikai oldalát találod, ahol megtekintheted, hogy ki hányszor talált, hányszor lőtt mellé, mennyit tért ki stb.

Eredmény jelentések

Elért eredmény

Ebben a kategóriában az elért eredményeidről láthatsz jelentéseket. Innen közvetlenül is kiteheted őket a profilodra, ennek menetéről itt olvashatsz: eredmények.


Az elérhető eredmények részletes listáját megtalálod itt: Eredmények.

Egyéb jelentések

Egy piaci jelentés

Az egyéb jelentések takarják le az összes olyan jelentés típust, ami nem tartozik az előző háromba. Piaci jelentések, baráti felkérések stb. A felugró ablak nem tartalmaz sok információt, viszont a megnyitott jelentés már néha többet is ad. A piaci jelentéseknél célszerű megnyitni, mert megtudod melyik tárgyaddal, mi történt. Ha például túllicitáltak, célszerű újra megtenni a tárgyra a fogadást, nehogy lecsússz róla.

Hozzáférési jogosultság

Minden jelentésnél meg tudod adni, hogy kik láthassák a jelentést. Jelenleg négy különböző stádiuma van a hozzáférési jogosultságnak.

Pri.png Privát - ezt a jelentést csak te láthatod, ilyen jelentéseket ne ossz meg fórumon, chaten vagy profilon, mert mások nem tudják megnézni, csak te. Egy bizonyos idő után a privát jelentések törlődnek!

Var.png Város - ezt a jelentést a városod tagjai tudják megnézni, a profilra, szövetségi fórumra, szövetségi chatre nem érdemes kiírni, mert csak a várostársaid láthatják. Persze városi chatre és fórumra kiírhatod.

Szo.png Szövetség - ezt a jelentést a szövetséged tagjai láthatják. Mind városi, mind szövetségi chaten illetve fórumon használható, mindenki látni fogja.

Nyi.png Nyilvános - ezt a jelentést mindenki láthatja. Ezeket a jelentéseket bárhova kirakhatod, leggyakrabban profilnál szokták alkalmazni, valamilyen nagy találat, sikeres erődharc, párbaj után. Mivel bárki láthatja, profilon, chaten és fórumon is egyaránt alkalmazható.

Ne felejtsd el, hogy azok a jelentések, amelyek város, szövetség vagy nyilvános hozzáférési jogosultság állapotában vannak, nem törlődnek ki.