Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
113

Egy Vadnyugati Lidércnyomás

A kalandsor elérhető:
2021. október 28. 10:00 - 2021. november 21. 23:59

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Henry testvérének tanyája.png Henry testvérének tanyája Ikon Erdei tisztás.png Erdei tisztás
Nagy Tanya helye.png Kerek kő tisztás helye.png
Ikon Waupee indián faluja.png Waupee indián faluja Ikon Szellemváros.png Szellemváros
Indián Rezervátum helye.png Szellemváros helye.png
Ikon Szent kő.png Szent Kő
Amahpiya hegység helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 1950
Kocsmai gondok Ahogy belépsz a kocsmába egyből érzed hogy valami nincs jól. A seriff és Henry verekednek. Mi a csuda? Úgy látszik, hogy a seriff épp próbálja megharapni Henryt. Közéjük ugrasz, hogy leállítsd őket. Henry:Szállj le rólam! John! Mi van veled?! (November 7-ig tudod elfogadni ezt a kalandsort.)

Szint 10
Mentsd meg a kocsmát 2

Győzd le:
A fertőzött seriff.png A fertőzött seriff
Henry:John, nyugodj meg! Mi a baj? Mondtam hogy nincs több pia mára! John:Grrrr.... röchel..grrrr... Henry:Nem tudom mi történt Johnnal. Pár perce érkezett és egyből megtámadta Waupeet. Amikor megpróbáltam szétválasztani őket, akkor pedig rám támadt. Kérlek nézd meg az indiánt.

25 Tapasztalati pont

A fertőzött Waupee
ID: 1951
Kocsmai gondok Waupee:Grrr!!! Mielőtt odaérnél Waupeehoz félrelöki az asztalt és rátámad Mariara. Te jó ég, megharapta! Gyorsan, meg kell állítanod!


Győzd le:
A fertőzött Waupee.png A fertőzött Waupee
Waupee ki van ütve. Lehajolsz, hogy közelebbről is megnézd. Furcsa hangokat ad ki "Grrr röchel röchel!" mintegy válaszként. A bőre hűvösnek és valahogy zöldes árnyalatúnak néz ki. Furcsa. Ugyanazok a tünetek, mint a seriffnél. Mi lehet a baj velük? De először is meg kell tudnod, hogy Maria hogy van.

25 Tapasztalati pont

A fertőzött Maria
ID: 1952
Kocsmai gondok Hát Maria nem néz ki túl jól. Waupee a vállán harapta meg, a bőre sápadt és a szemei valahogy olyan üresnek tűnnek. Megérinted a homlokát, hogy megtudd van-e láza - a homloka jéghideg.. A szemei hirtelen kinyílnak Maria:Grrrrrr! Hirtelen Maria felpattan és rád támad.


Győzd le:
A fertőzött Maria.png A fertőzött Maria
Ejha, mi folyik itt? Maria próbált megharapni. Úgy tűnik Henry az egyetlen aki még a régi önmaga. Waupee, Maria és John olyanok, mint a megvadult állatok. Mi ez az egész? Még soha nem viselkedtek így. Ezt meg kell beszélnetek Henryvel.

25 Tapasztalati pont

Henry
ID: 1953
Kocsmai gondok Henry:Mi az ördög történt velük? Nem értem mi van itt, de azt már tudom, hogy egyáltalán nem tetszik ez nekem. Gyorsan. Kötözzük meg őket, mielőtt magukhoz térnek és ismét megtámadnak minket.


10 Szögesdrót Henry:Remek, most már nyugton lesznek. A seriff esetében nem tudom, de Waupee és Maria teljesen józanok voltak. Miért támadta meg Waupee Mariat? És utána ő miért támadott meg téged? Mit gondolsz, ez valami járvány? Szerintem ez veszettség, az állatok viselkednek így, ha megkapják ezt a kórságot.

33 Tapasztalati pont

Henry
ID: 1954
Ellenőrizd a tanyát Henry:Ez lehet hogy veszettség, más ötletem nincs. De... kezdek aggódni a bátyám családja miatt. A veszettség nagyon gyorsan terjed, mi van ha néhány állat beszabadult a tanyára és megtámadta őket? A tanya a térkép délkeleti részén található. El tudnál menni oda és ellenőriznéd, hogy minden rendben van-e?


Intézd el: Ellenőrizd a tanyát (Egy Vadnyugati Lidércnyomás) Henry:Mi történt? Istenem! A bátyám is? Gyorsan találnunk kell valami gyógymódot.

50 Tapasztalati pont

Henry testvérének tanyája
ID: 1955
Ellenőrizd a tanyát Ahogy kiérsz a tanyára egyből kiszúrsz egy nőt és egy gyereket, akik a tetőn üldögélnek. Hangosan odakiabálsz nekik, hogy észrevegyenek. Rögtön ezután észreveszel egy csapat idegent, akik szakadt ruhát viselnek és az udvaron gyülekeznek. Téged bámulnak. A nő a tetőn:Hé maga ott, nagyon örülök hogy végre jött valaki segíteni! Ezek a szörnyetegek felkergettek minket a tetőre. Nem tudom mit akarnak, nem nagyon beszélnek. Meg tudnál szabadulni tőlük és megjavítanád azokat a kerítéseket, amiket szétromboltak? Különben nem fogunk lejutni erről a tetőről.

Hely: Henry testvérének tanyája

10 megnyert NPC párbaj
5 óra Kerítésjavítás
A nő a tetőn:Köszönöm, hogy elzavartad őket az udvarból és megjavítottad a kerítést. Most már ismét biztonságban leszünk a tanyán. Várj, lemászom. Nem tudom mit akartak ezek az emberek tőlünk. Egy órája értek ide és igazán gonosznak tűntek.

40 Tapasztalati pont

Henry testvérének tanyája
ID: 1956
Ellenőrizd a tanyát Carlie:Egyébként a nevem Carlie. Henry küldött? Igen, a bátyjához mentem feleségül. Tényleg, ő hol lehet? A pajtába ment dolgozni. Ööö... meg tudnád nézni? Ahogy belépsz a pajtába egyből észreveszed Henry testvérét. Ugyanazokat a tüneteket mutatja, mint Maria, Waupee és az emberek, akik felkergették Carliet a tetőre. Biztonságos helyre kell vinned Carliet, mint például a templom, és ezt az ajtót is be kellene reteszelned, hogy Henry testvére ne tudjon kitörni és megtámadni más embereket.

Hely: Henry testvérének tanyája

Templom megnyitása
Carlie megmentése


10 Fa
1 Fűrész

Carlie:Ó ne, szegény férjem... Zárjuk be a pajtába, amíg találunk valami gyógymódot. Szerinted biztonságban leszek a templomban? Tessék egy ajándék, mert megmentettél. Remélem hamar megtalálod a gyógyszert és megmented a férjem.

55 Tapasztalati pont
Halloween öv

Henry
ID: 1957
A kitörés Henry:A bátyám, Maria, John, Waupee... ez a kórság elterjedt az egész prérin. Találnunk kell valami gyógymódot minél előbb, vagy még ennél is nagyobb baj lesz. Nem hiszem, hogy ez veszettség lenne. Néhány napja egy tudós utazott erre. Valami kísérletekről beszélt és egy kitörésről... Emlékszem, de nem nagyon figyeltem rá. Az erdei tisztásról kérdezett, hogy azt merre találja.


Intézd el: A kitörés (Egy Vadnyugati Lidércnyomás) Henry:Vámpírok? De ez teljesen lehetetlen. Hogy tudnánk akkor valaha is meggyógyítani ezeket az embereket? Találnunk kell valakit, aki segíteni tud.

56 Tapasztalati pont

Erdei tisztás
ID: 1958
A kitörés Belépsz a tisztásra. Egy érdekesen kinéző tudós áll egy ketrec előtt, amibe néhány ember van bezárva. Mintha épp valami gyógyszert adna nekik. Mi történik itt? Tudós:Segíteni szeretnél, hogy megtaláljam a gyógymódot? Ezek a tesztalanyaim, mindent kipróbálok rajtuk, amit csak lehet, hogy meggyógyítsam őket. De már a tudásom végénél járok, úgyhogy segíts nekem az elemzésben és szerezz néhány hozzávalót a környékről.

Hely: Erdei tisztás

Talált termékek: 25 Tudós:Köszönöm. Na nézzük csak... Ahogy gondoltam, az eredményeim szerint vámpírokkal van dolgunk. Tessék, ez a tiéd a fáradozásaidért cserébe. Vámpírok? Tényleg elment már az esze... ez lehetetlen.

50 Tapasztalati pont
Halloween ing

Erdei tisztás
ID: 1959
A kitörés Tudós:Ok, szerintem boldogulunk majd a vámpírokkal. Itt az idő az utolsó tesztre: hozd el nekem az egyetlen fegyvert, ami végezni tud egy vámpírral. Szükségem van néhány karóra. Vámpírok? Nem hiszel benne hogy léteznének. De hát végül is ő egy tudós.

Hely: Erdei tisztás

5 Karó A karókkal felfegyverkezve szabadon engedi a tesztalanyait, majd az egyik karót az egyikük szívébe döfi. De semmi nem történik. A tesztalany rátámad mindkettőtökre. Sajnos a tudóst nem tudod megmenteni, épphogy csak saját magadat sikerül megvédeni. Legalább most már tudod, hogy vámpírok nem léteznek.

57 Tapasztalati pont

Henry
ID: 1960
Találj egy gyógymódot Henry:A tudós nem volt valami nagy segítség.. vámpírok.. ez mekkora butaság. Talán valami régi jó gyógymód segíteni fog. Hallottam egy sarlatánról, aki erre a kórságra árul gyógyszert. Az Indián falunál táborozik, a térkép délkeleti részén.


Intézd el: Találj egy gyógymódot (Egy Vadnyugati Lidércnyomás) Henry:Micsoda? A sarlatán nem gyógyszert árult, hanem egy elixírt, ami vonzza a fertőzötteket? És a fertőzött személyek akkor is felkelnek, ha leütöd őket? Ez biztos nem veszettség. Nos.. nem tudom mi ez, de kezdek aggódni.

80 Tapasztalati pont

Waupee indián faluja
ID: 1961
Találj egy gyógymódot Megérkezel az Indián faluhoz. Egy embert látsz a tömeg közepén, úgy tűnik, hogy valamit árusít. Sarlatán:Hideg homlok? Zöldes árnyalatú bőrszín? Üres szemek? Erős késztetés, hogy embereket harapj meg? Akkor itt a tökéletes gyógymód! Harapás elleni elixír! Csak 250 dollár és a tiéd.

Hely: Waupee indián faluja

25 $ Egy elixír.. Elhatározod, hogy megveszed és használod. Hátha már te is fertőzött vagy.

50 Tapasztalati pont
Gyógymód

Waupee indián faluja
ID: 1962
Találj egy gyógymódot Megveszed a gyógyszert és fel is használod, hiszen lehet hogy te is fertőzött vagy. Belekortyolsz az üvegbe. Hirtelen rengeteg fertőzött jelenik meg, úgy látszik őket vonzza az elixír. Remek, most küzdhetsz meg velük is és ráadásul úgy tűnik, hogy egyre erősebbek. Hiába ütsz le egyet, szinte rögtön fel is áll. Végleg ki kell ütnöd őket.

Hely: Waupee indián faluja

1 NPC kiütése Sarlatán:Ó jajj... Az elixírem vonzza ezeket a rémeket, ahelyett hogy meggyógyítaná őket. Nézd! A fertőzöttek! Alighogy leütöd őket, máris újra felállnak! Ki kell jutnunk innen! ÉLŐHALOTTAK! JÖNNEK AZ ÉLŐHALOTTAK!!!! A sarlatán elrohan, még a cipőjét is elhagyja. Élőhalott? Ez lehetséges? Igaz, hiába ütöd le őket, mégis újra meg újra felkelnek. Talán jobb lenne gyorsan visszamenni Henryhez.

50 Tapasztalati pont
Halloween csizma

Henry
ID: 1963
A Voodoo papnő Henry: Szóval most már tudjuk hogy nem veszettség... A veszett emberek nem állnak fel, ha egyszer leütöd őket. És a szájuk sem habzik. De.. ez azt jelenti.. ÉLŐHALOTTAK???? Nem merem elhinni, de forduljunk valami nagyobb hatalomhoz segítségért. Ismerek egy öreg nőt a Szellemvárosnál északon, aki mindenféle voodoo dolgot csinál. Lehet hogy őt kellene meglátogatni.


Intézd el: Mentsd meg a prérit (Egy Vadnyugati Lidércnyomás) Henry:Remek, megcsináltad! A kocsma vendégei meggyógyultak. Jó, egy kicsit még sápadtak és a teljes gyógyuláshoz szükségük van egy kis időre, de már jó úton haladnak. Egy azték istennő? Á, szerintem a fejedre estél, miközben felmásztál a hegyre. Nem létezik olyan, hogy azték voodoo szellem... De mindegy is, tessék egy ajándék neked.

100 Tapasztalati pont
Halloween kalap

Szellemváros
ID: 1964
A Voodoo papnő Belépsz a Szellemvárosba. Ez nem lehet igaz, tiszta zűrzavar van itt. Egy seriffhelyettes épp egyedül próbálja megszabadítani a várost a fertőzött emberektől. Így hogy a város tele van élőhalottakkal, nem fogod tudni megkeresni a varázslónőt. Seriffhelyettes:Végre valaki, szükségem lenne egy kis segítségre. Nem tudom ezeket a rémségeket távol tartani, már túl sokan vannak. Gyorsan áss egy gödröt és szerezz egy kis dinamitot! Kell még valami, amivel odacsábítjuk őket.

Hely: Szellemváros

5 Dinamit
1 Gyógymód
5 óra Kútásás
Együtt elkészítitek a csapdát. A dinamithoz rögzíted az elixírt, amit a sarlatántól vettél. Tökéletes fegyver. Együtt sikerült csapdába ejteni a fertőzötteket a kútban, ott tülekednek lent köpködve és vicsorogva. A seriffhelyettes a kút szélén áll, meggyújtja a dinamitot a cigarettájáról és bedobja a gödörbe. Seriffhelyettes:Senki se szállhatja meg a városomat - főleg nem holmi élőhalottak. BOOM - hatalmas robbanás. A seriffhelyettes ad néhány robbanócsalit a segítségedért cserébe.

25 Tapasztalati pont
Robbanó csali

Szellemváros
ID: 1965
A Voodoo papnő Végre a város tiszta és most már megkeresheted a varázslónőt. Az első dolgod, hogy szétnézz a kocsmában. Belépsz a lengőajtón keresztül, bent egy sötét figurát látsz, aki épp egy megkötözött fertőzöttel pókerezik. Pókerjátékos:Hildát keresed a voodoo papnőt? Segítek neked, ha megnyered ezt a pókerjátszmát. Mióta ez a partnerem megfertőződött, valahogy nem az igazi a játék. Kellene valami kihívás. A beugró 500 dollár.

Hely: Szellemváros

500 $
20 Kézügyesség
A hihetetlen kézügyességeddel sikerül csalnod egy kicsit és megnyerni a játszmát. Pókerjátékos:Ügyes. Igazán jó játékos vagy. Tessék a jutalmad, egy nyaklánc. Most pedig kövess, elviszlek a varázslónőhöz.

45 Tapasztalati pont
Halloween nyaklánc

Szellemváros
ID: 1966
A Voodoo papnő Egy kis kunyhónál köttök ki, bent egy termetes nő hajol egy kis asztal fölé. A jövőt olvassa ki csirkecsontokból. Voodoo varázslónő:Láttam hogy jössz. Véget akarsz vetni a fertőzésnek. Segíthetek neked. De hogy segíthessek neked, el kellene hoznod hozzám egy fertőzöttet. Úgy meg tudnám találni a gyógymódot. Egy egészen friss példányra van szükségem, úgyhogy a temetőből hozz egyet.

Hely: Szellemváros

9 óra Sírásás Visszatérsz a varázslónőhöz egy fertőzöttel együtt, akit most ástál ki a sírból. A varázslónő valami port szór a testre, majd meggyújtja. A test kék lánggal ég, miközben a varázslónő furcsa szavakat mormol.

65 Tapasztalati pont
Halloween nadrág

Szellemváros
ID: 1967
Mentsd meg a prérit Varázslónő:Már tudom mi folyik itt. A forrás egy férfi, akit Abrahamnak hívnak. Ő egy nagyon irigy ember, aki a halhatatlanságra vágyik, ezért lopta el az azték istennő kincsét a sírkamrából. A legenda szerint ez a nyaklánc örök életet ad, de valójában meg van átkozva és ez a fertőzés eredete. Ha a nyaklánc visszakerül a helyére, akkor minden ismét visszatér a régi kerékvágásba. Meg kell szerezned ezt a nyakláncot, hogy megmentsd a prérit. Abraham a hegyekben rejtőzik, egy seregnyi fertőzött emberrel együtt. Ahhoz, hogy eljuss oda, neked is el kell kapnod a fertőzést. Ne, nem kell meghalnod. Hozz egy kis halat és egy öltözék ruhát. Jól bedörzsölöm őket a hallal, így elfedi majd az emberi szagodat.

Hely: Szellemváros

25 Pisztráng
Vedd fel:
Halloween övHalloween ingHalloween csizmaHalloween nyakláncHalloween nadrág
Varázslónő:Fúú, na most már rohadt halszagod van. Mi? Jobban örültél volna valami varázsigének? Ne siránkozz, nincsen olyan hogy voodoo varázslat. A ruháid miatt a fertőzöttek azt fogják hinni, hogy közéjük tartozol. Most indulj, siess a hegyekhez.

25 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 1968
Mentsd meg a prérit Varázslónő:Remek, most már olyan szagod van, mint nekik. El tudsz menni a fertőzöttek mellett, anélkül hogy megtámadnának. Most menj a hegyekhez és szerezd meg a nyakláncot. Vidd vissza a kriptába, ahova tartozik, és mindenki meg fog gyógyulni.

Hely: Szellemváros

ID 1969 Varázslónő:Szerezd meg az azték láncot és a préri megmenekül. Meg tudod csinálni.

40 Tapasztalati pont

Szent Kő
ID: 1969
Mentsd meg a prérit Elérsz a hegyekhez. Kicsit ijesztő itt, fertőzött emberek nyüzsögnek mindenütt, de nem támadnak rád. A varázslónőnek igaza volt, valóban átverted őket a büdös ruhával. Lassan haladsz a fertőzött emberek között és próbálod megtalálni Abrahamot. Végre észreveszed, ő is megfertőződött. Kellemetlen. Az öröklét iránti vágy csapdába ejtette. A nyakában látod a láncot, hála az égnek nálad van a megfelelő fegyver ellene: a robbanócsali. A robbanócsali jó szolgálatot tett, egyedül a nyaklánc maradt meg Abrahamból. Sajnos a robbanás az álcádat is eltüntette. Ahogy haladsz a hegy csúcsa felé meg kell küzdened az élőhalottakkal.

Hely: Szent Kő

1 Robbanó csali
5 megnyert NPC párbaj
Végre felérsz a hegytetőre. Egy lyukat találsz, ami az azték istennő sírkamrájába vezet. Ideje leereszkedni és visszahelyezni a láncot a helyére.

46 Tapasztalati pont
Azték műalkotás

Szent Kő
ID: 1970
Mentsd meg a prérit Végre odaérsz a kriptához a hegytetőn és látod az azték istennő szarkofágját. Visszahelyezed a láncot a szarkofágba, mire a föld elkezd remegni... Azték istennő:Ki próbálja megtörni az átkom? Visszaadtad a láncomat? Már túl késő, eltörlöm az életet a prériről és feltámadok. Most már semmi sem állíthat meg. Mi megy itt? Egy azték istennő kínozza a préri lakóit? Áhh, ez az istennő biztos nem készült fel a préri leghalálosabb fegyverére - Rád!

Hely: Szent Kő

1 Azték műalkotás
Győzd le:
Azték.png Azték istennő
Semmi sem képes megállítani egy azték istennő átkát? De te igen. Ideje visszatérni Henryhez a kocsmába. Remélhetőleg minden visszatért a normális kerékvágásba.

55 Tapasztalati pontA kalandsor jutalma:
Eredmény