Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
187

Egy álom a háborúról

A kalandsor elérhető:
2023. július 04. 00:00 - 2023. július 24. 23:59

Kalandosztó a kalandban:

Ikon Szellemváros.png Szellemváros
Szellemváros helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Feladatok
ID: 3002
Egyedül Belépsz a kocsmába. Nincs bent senki, ami nagyon meglep. Még Henry sem. Henry mindig is a kocsmában volt! Ez a hely, a munkája ... az élete! Átsétálsz a szobán, de nem találsz semmit, csak az asztalon lévő port. Honnan van a por? Végül is tegnap itt voltál ... 12 éves whiskey-t ittál John-nal! Úgy döntesz, hogy ellenőrzöd az irodát. Csendben mész vissza a hátsó szobába, látod, hogy az amerikai alkotmány az asztalnál fekszik. A konyha tiszta, az edények mosottak ... de úgy néz ki, mintha senki sem használta volna évekig. Szeretnéd az Alkotmányt feltenni a könyvespolcra Henry irodájában, de ... a könyv eltűnt! Csak a nyomai maradtak a porban. Ez egy igazi rémálom. Mit tehetsz ebben a pillanatban? Talán ellenőrizned kellene a várost? Van valaki valahol? Bárhol? Bárki?

Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Hotel ablak megnyitva
6 óra Felfedezőút
Minden épületet átkutattál. Úgy tűnik, a város teljesen üres. Maria lakásában találtál egy levelet, amelyet neked küldött.

Levél Mariától

Feladatok
ID: 3003
Hol vagytok, barátaim? Szia! ha megtalálod ezt a levelet, akkor az azt jelenti, hogy felépültél és a gyógyszerek segítettek. Nem vihettük el magunkkal, kedves barátom. Remélem, egyszer megbocsátasz nekem. Henry, John és én északnyugatra mentünk, Waupee elment a törzséhez. Nem tudom, hová fogsz menni, de azon a helyen, ahol vagy, nem maradhatsz. Szörnyű csata volt a városunkban. Emlékszem, évente 26 shillinget fizettünk, ahol az angol évente csak 1 shillinget fizetett. Az emberek nagyon haragudtak a politikai helyzetre. Összegyűjtötték a fegyvereket, és elkezdődött ... a forradalom. Végül, mielőtt a forradalom eljött hozzánk, először betegség volt. Megbetegedtél, barátom, és mi elszaladtunk a haláltól. Emlékezz ránk, remélem, hamarosan találkozunk! Egy könnycsepp csurog le az arcodon. Nem emlékszel ezekre az eseményekre. A zsebedbe helyezed a levelet és keresel valamit enni.


Vedd fel ezt:Levél Mariától
10 Paradicsom
10 Kukorica
10 Bab
10 Burgonya
10 Áfonya
10 Narancsok
ó, hogy találtál gyümölcsöt és zöldséget. Talán nem leszel tele egy kevés vad szamócával, de van elég étel egy pár napig.

100 Tapasztalati pont

Feladatok
ID: 3004
Lovak befogása Néhány nappal azután, hogy felébredtél egy elhagyatott városban ... a saját városodban. Még mindig nincs itt senki más, csak te. Elkezdesz beszélni az árnyékoddal. És ez talán nem a legjobb neked. Úgy döntesz, hogy körülnézel, keresel egy lovat és talán kitalálsz valamit a következő napokra. Nem lehet egyedül élni a világon. Valaki másnak kell lennie valahol ...


Vedd fel ezt:

3 óra Felfedezőút
3 óra Lovak befogása
A séta során sikerült elkapnod egy lovat, egy gyönyörű vad musztángot. Holnap megfelelő idő lesz egy új várost találni és talán megtalálni a fegyvert valahol az út mentén. Talán a régi szellemváros jó kiindulópont lehet ...

150 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 3005
Egy nagyon magas és erős idegen Sok órányi vándorlás után a Szellemvárosba érsz. Olyan fáradt vagy, hogy nem tudsz továbbmenni. Egy fa alatt fekszel, és elalszol. Kis idő múlva szörnyű fájdalmakkal ébredsz. Kinyitod a szemed, és látod, hogy valaki éppen az öklét mutatja feléd. Csak az a kérdésed: mi folyik itt ?! A fickó megragad egy kézzel, felvesz és ledob a földre. Idegen: Adj nekem mindent, amid van! Mi?! Nincs semmid?! Haha, szerinted elhiszem? Húzz ki mindent a zsebéből. Most! Lassan beteszed a kezed az üres zsebekbe. Megnézed a magas embert, és attól félsz, hogy valakit megöl, ha nem adsz neki semmit. Úgy döntesz, együttműködsz vele. Meglepetésedre egyetért és ad neked egy feladatot. Készíts vacsorát.

Hely:
Szellemváros

5 Lazac
5 T-Bone-Steak
2 Pisztráng
15 Burgonya
5 Tök
1 Whiskey
Elvesztett banditák elleni párbaj: 1
Idegen: Milyen nehéz idő jött ... csata mindenütt. Miért vagy olyan meglepett? Az emberek a forradalmat akarták, szóval megkapták. Csak túl kell élned, mint nekem. Kíváncsi vagyok, mi fog történni, ha ők nyernek. Hogyan fognak ilyen nagy területet kezelni az Egyesült Királyság nélkül? Egyébként én Lukas vagyok.

200 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 3006
A történet háttere Lukas: Köszönöm a vacsorát. Annyira jó volt ... sokáig nem ettem ilyen finom vacsorát. Nem, nem vagyok egyik oldalon sem. Megértem mindkét oldalt, köztük vagyok, mint egy szikla és egy kemény hely között. Talán csak békésen akarok élni. Félek a haláltól, ezért nem harcolok, nem választottam semmilyen oldalt. Azt hiszem, találnunk kell neked egy fegyvert, talán egy szép pisztolyt vagy puskát? És ne felejtsd el a vacsorát, mostantól mesterszakács vagy. Amikor fegyvert keresett neked, Lukas elmondta, hogy mi történt utoljára ... Lukas:Mint valószínűleg tudod, 1651-ben az angol kormány döntést hozott a kereskedésről. Csak a Brit Királysággal tudtunk kereskedni, csak gazdagságuk volt, és ennek eredményeként három éven át Philip király háborúja volt. Ez a háború 1678-ban fejeződött be, és nagy részét Angliában jelentős segítsége nélkül harcolták. Ez volt a tökéletes idő, hogy egy egyedi identitást alakítsunk ki az amerikai nép számára. Néhány évvel később, 1765-ben a kormány első alkalommal adót vetett ki a kolóniákra, de az adók nem voltak nagyok, így senki sem panaszkodott. De panaszkodtak, hogy nincs képviselőjük a Parlamentben. Igen, igaz, volt egy nyilvános tüntetés. Ó, olyan késő van ... Nézd meg ... Lukas megmutatja a régi otthonát, amikor nagy robbanást hallasz a hátad mögül! - Ne!!! Most meg kell javítanod a hidat, különben soha nem térünk vissza a városba.

Hely:
Szellemváros

30 Fa
2 darab:

0

3 óra Fafűrészelés
6 óra Hídépítés
Egy kis idő után megtalálod a fegyvert. Olyan nehéz volt itt megtalálni ... Lukas elveszi tőled a talált fegyvert, és ad egy kis revolvert, mondván, hogy jobban megfelel neked. Ezután újjáépíted a hidat. Instabilnak látszik, de visszatérhetsz a Szellemvárosba.
250 Tapasztalati pont
0
Szellemváros
ID: 3007
A forradalom előtt Lukas: Egy idő után a kormány megváltoztatta az adókra vonatkozó szabályokat. Az emberek, tudod, ugyanolyan jogokkal rendelkeztek, mint Nagy-Britanniában. Megvolt az az érzésük, hogy csak egy részei a nagy gépnek. Előbb vagy utóbb el kellett kezdődjön a háború ... de az 1774-es háború előtt a brit kormány sok rosszat csinált, például a katonákat nem lehetett a gyarmatokon bevetni, csak Nagy-Britanniában és bezárták a Boston-kikötőt, amíg a britek nem kapták meg a bostoni teadélutánon elveszett teát. És úgy gondolom, hogy minden ember számára a legfontosabb dolog az volt, hogy a királyi kormány megengedte, hogy brit seregeket tartson az állampolgárok otthonában anélkül, hogy engedélyt kérne a tulajdonostól. Oké, elég a beszélgetésből, munkába kell mennünk, különben éhen halunk. Van egy ötletem. Találj több ételt, mint korábban, és eladjuk az ételeket.

Hely:
Szellemváros

15 Meleg étel

5 óra Kereskedelem
Nehéz nap volt. Összegyűjtöttél egy csomó burgonyát és gyomnövényeket, vadon élő vadat vadásztál, vacsorát főztél és eladtad. Láttad a sérülteket az úton ... az emberek könyörögtek az ételért ... úgy döntöttem, hogy odaadom nekik azokat, amiket nem adtam el.

200 Tapasztalati pont
300 $

Szellemváros
ID: 3008
A csata Lukas: Egy kicsit fáradt vagyok sokat beszélni. De elmondhatom neked, hogy 1776-ban ... Május volt, azt hiszem ... a kongresszus felszólította az államokat, hogy írják le az alkotmányokat és szüntessék meg a királyi uralom utolsó maradványait is. Egy hónappal később 9 gyarmat állt készen a függetlenségre. A függetlenségi nyilatkozatot nagyrészt Thomas Jefferson dolgozta ki, amelyet a bizottság nyújtott be, és amelyet az egész kongresszus július 4-én fogadott el. A mai napig itt van a háború. Szóval, mit gondolsz, mit tegyünk? Ki fog nyerni? Hmm ... tényleg, azt hiszed, menjünk és küzdjünk a függetlenségért? Talán igazad van. Gyere velem... Te és Lucas néhány napig utaztak. Úgy néz ki, Lukas tudja, hová megy, de nem akarja elmondani. Egy idő után egy nagy erődöt látsz. Itt vagytok, sok katona, harcolni azért, amiben hisznek. Valaki ad egy egyenruhát és egy fegyvert. Holnap nagy nap mindenki számára. Hallottad, hogy ez lesz a legfontosabb harc a háború alatt.

Hely:
Szellemváros

3 óra Útonállók elkergetése
5 óra Lőszerszállítás
Az erődharc befejeződött: 1
Harcoltál, mint mindenki más. Sok embert lelőttek. Túl sokat. A csata végén, amikor gyűjtöd az elhasznált patronokat, szörnyű mellkasi fájdalmat érzel. Megsebesültél, a földre esel és ... semmi sem maradt. Szeretnél a szalonban lenni, a barátaiddal ... hol vannak?
500 Tapasztalati pont
0
Sheriff
ID: 3009
Mi történt pontosan? Szia! Jól vagy? Remélem. Néhány pillanattal ezelőtt elvesztetted az eszméletedet. Sajnálom, tényleg nem tudom, mi történt veled. Henry megadta nekem a termékek listáját, amik kellenek a Függetlenségi Napra. Igen, ma ... a háború? Milyen háború? Ó, azt hiszem, csak egy rossz álom volt. A háború véget ért már régen.


30 Kukorica
15 Pulyka
15 Pisztráng
20 Sonka
30 Burgonya
20 Őrölt kávé
10 Rum
10 Whiskey
40 Áfonya
Ah, visszaértél és mindent megszereztél a listáról, tökéletes. Kezdődjön a buli!
300 Tapasztalati pont
Sheriff
ID: 3010
Úriember John: Ez egy csodálatos party volt, a legjobb mostanában. Olyan sok ember volt ott, akiket még soha nem láttam, mint Lukas úr. Találkoztál vele? Úgy tűnt, hogy ismer téged?


Annyira megdöbbent, hogy szótlan vagy. Lehetséges, hogy az álmodból az ember a partyra jött? Úgy döntesz, hogy nem mondasz semmit Johnnak, a szobádba mész egy jól megérdemelt pihenésre. A jó alvás mindent jobbá tesz ... amíg nem álmodsz.

1000 Tapasztalati pont
1000 $
1 KépességpontA kalandsor jutalma:
Eredmény