A szellem megújítása, 1. rész

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Kalandsor
azonosítója
161

A szellem megújítása, 1. rész

Kalandosztók a kalandban:

Ikon waupeeindianfalu.png Waupee indián faluja Ikon szentkő.png Szent Kő
Indiantabor2 helye.png Szentko helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2666
Lidércnyomás Történt valami? Nem nézel ki jól. Nem tudsz aludni a rémálmoktól? Hallottam róla már valahol...azt hiszem. Waupee mondott valami hasonlót. Menj el hozzá, talán tud segíteni.

Szint 120
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Intézd el: Beteg lélek (A szellem megújítása, 1. rész) Elfelejtettem mondani, hogy Waupee meglátogatja az indián falut időről időre. De látom megtaláltad.

500 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2667
Beteg lélek Helló barátom! Nem találtál? Egy indián faluban voltam. Hogyhogy itt vagy {PLAYER_NAME}? Igen, tudok valakiről hasonló problémával. Biztos fáradt vagy, de menj el a falumba. Ott aludhatsz, beteg a lelked kedves barátom. Hely:
Waupee indián faluja
Szerveridő:
18:00–21:00
Megérkeztél az indián faluba. Nagyon kimerült és sápadt vagy. Napok óta nem aludtál a rémálmok miatt.

700 Tapasztalati pont

Waupee indián faluja
ID: 2668
Lelki problémák Waupee? Elment a szent helyünkre, hogy beszéljen a szellemekkel. Tegnap óta lidérces látomások és álmok gyötrik. Elment, hogy beszéljen egy szellemmel. Egyre több ember jön át a tengeren. Ennek a földnek az egyensúlya meg lett zavarva. Reméljük Waupee kap választ az elődeinktől és meg tudja akadályozni, ami történik. Menj észak-keletre, ott megtalálod a barátodat.

Hely:
Waupee indián faluja

Hely:
Szent Kő
Megérkeztél a szent sziklához. Valaki vár rád. Talán Waupee?

700 Tapasztalati pont

Szent kő
ID: 2669
Az egyeztetendő kihívás Helló barátom! Hogy vagy? Aludtál? Én is érzem. A szellemek elárultak engem. Vissza kell mennünk az elejére, ahol minden elkezdődött, amikor a világ emberek nélkül volt. Minden vízből, tűzből, levegőből és földből lett. Ki kell álljuk ezt a próbát.

Hely:
Szent Kő

1 Alvás
3 Ima
Kövess! Együtt megyünk és beszélünk a szellemekkel. De ne feledd, tisztelettel kell beszélni velük.

700 Tapasztalati pont

Szent kő
ID: 2670
Víz Ahhoz, hogy megértsd, mi történik most, tudnod kell a kezdeteket. A víz az egyik alapeleme a világnak. A víz életet ad és nélküle meghalnánk. Néhány ember olyan, mint a víz, bárhol elférnek. Az első teszthez érezned kell.

Hely:
Szent Kő

8 óra Folyómeder kiegyenesítése
5 óra Vadvízi szállítás
A víz nagyon erős elem. Remélem ez a lecke megadja neked a tudást.

800 Tapasztalati pont
A víz szimbóluma

Szent kő
ID: 2671
Föld A föld a bolygónk alapja. Minden, minek köze van hozzánk, köze van a földhöz is. Minden, amit teszünk, hatással van a Földre. A fehérek kivágják a fákat, gátakat építenek és túl sok erőforrást használnak. Nézd meg te magad, a Föld szenved az emberektől.

Hely:
Szent Kő

7 óra Burgonyaszedés
6 óra Faültetés
Olyannak kell lenned, mint a Föld - kemény és megállíthatatlan. Ne félj! Az őseink végignézték hogyan nőnek fel a hegyek és hogyan omlanak le.

800 Tapasztalati pont
A föld szimbóluma

Szent kő
ID: 2672
Levegő A levegő jó barátja a víznek. Mint a víz, a levegő tart minket életben. Nem látható, de érezheted. Csukd be a szemed, hallgasd a levelek susogását, Lélegezz be friss levegőt és érezd az erejét.

Hely:
Szent Kő

7 óra Szélkeréképítés
6 óra Lovak betörése
A szellemek tudják a jövőt, de ritkán osztják azt meg velünk. A levegő sosem lesz ugyanaz. Emlékezz a szagra!

800 Tapasztalati pont
A levegő szimbóluma

Szent kő
ID: 2673
Tűz Lehetséges az, hogy valami lehet rossz és jó is egyszerre? A világ körülöttünk tele van Is jó és rossz dolgokkal, de egyensúlyban van. Gondolj csak bele, mi történne akkor, ha elvesztenénk az egyensúlyt. A tűz meleget ad így el tudjuk készíteni az ételünket is és világít, amikor a hold sötét. De nézd mi lesz akkor, ha a tűz tombolni kezd...

Hely:
Szent Kő

12 óra Tűzoltás Láttad a tomboló tűz pusztítását? Meg tudod javítani?

800 Tapasztalati pont
A tűz szimbóluma

Szent kő
ID: 2674
Szellemek és lelkek Találkoztál az élet négy elemével és kiálltad a lélek kihívását. De ez csak a kezdet. {PLAYER_NAME}, barátom. Most nehezebb feladatok várnak ránk. A szellemek felfedték a valódi szellemünket és tudják már miért vagyunk itt.

Hely:
Szent Kő

5 Ima
2 Füstölő
Tudod miért olyan szép a Föld? Mert mindenhol megtalálhatod mindennek az ellentétét is. Jó és rossz, fekete és fehér...de nincs meg a tökéletes egyensúly még...rossz irányba billentek a dolgok. Tudod, hogy mit jelent ez nekünk? A szellemek fognak minket megítélni, hogy melyik oldalon állunk.

600 Tapasztalati pont

I. lehetőség
Szent kő
ID: 2675
Sötét oldal A szellemek megérzik a gonoszt benned, de az érzelmeid nem kiegyensúlyozottak. A múltban élsz, ami nem enged felejteni és változtatni. A szellem arra utal, hogy valami szörnyű fog történni, valami, amire sokáig emlékezni fogunk. A lelked tele van vérvörös rubinnal.

Hely:
Szent Kő

10 óra Új földek meghódítása
10 Nyers rubin
Ha belenézel a sötétségbe, örök fájdalmat érzel.

800 Tapasztalati pont
1000 $
Karaktercím: A sötétség harcosa

II. lehetőség
Szent kő
ID: 2676
Napos oldal A szellemek megérzik a jót benned, de az érzelmeid nem kiegyensúlyozottak. Meg tudsz bocsájtani, így a szellem is megbocsájt neked. Nem lesznek rémálmaid. Kövesd az utad és a neved örökre élni fog! A lelked mint egy gyémánt.

Hely:
Szent Kő

10 óra Munkavállalás békéltetőként
10 Nyers gyémánt
Ha jó vagy, akkor megtalálod magadban.

800 Tapasztalati pont
1000 $
Karaktercím: A fény harcosa

Waupee
ID: 2677
Pihenni kell Szörnyű volt. Pihenned kell. Próbálj meg aludni s talán a rémálmok is eltűnnek. 1 alvás Sokkal jobban nézel ki. Vedd el ezt, ez egy indián dob. Akkor használjuk, ha szellemre van szükségünk.

2000 Tapasztalati pont
Indián dob


A(z) A szellem megújítása, 1. rész más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
A szellem megújítása, 2. rész
A kalandsor jutalma:
Eredmény