Zuma hívása

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
119

Zuma hívása

Kalandosztók a kalandban:

Ns4.png Hope település Ns5.png Zöldfülű tábor az erdőben
County15 quest.png County15 quest.png
Ikon Burham City.png Henry otthona Szellemvaros kalandoszto.png Szellemváros
Ranch2 helye.png Elso helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2097
Hope Henry: Van egy különleges feladatom számodra. A térkép középső részét most fedezték fel, ahol létre is hoztak egy új települést, amit Hope-nak neveztek el. Rengeteg zöldfülű telepedett ott le, de még nincs ott seriff. Csak a helyi prédikátor, Roy tiszteletes, tartja fent a békét ott. El tudnál menni oda és segítenél neki, amíg Fitzburn talál oda valakit? Ez jó mókának tűnik. Mivel épp nincs jobb dolgod, így beleegyezel és ellovagolsz Hope felé. A város a térkép közepénél található.

Szint 105
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Intézd el: A tiszteletes (Zuma hívása) A seriff hálás, hogy segítesz Hope-ban fenntartani a rendet, remek fizetést is ad neked.

600 $

Hope település
ID: 2098
A tiszteletes Eléred az új települést. Szép és nyugodt hely a préri közepén. Néhány fiatal fickó, akiknek még ott a tojáshéj a hátsó felén, szorgalmasan munkálkodik az utcákon. A templom felé veszed az irányt, hogy találkozz a tiszteletessel. Roy tiszteletes: Szóval te vagy az a híres ember, akiről Henry mesélt nekem. Nagy szükségünk van valakire, aki segít nekem itt a városban. Ez a terület még mindig vad és veszélyes. Kérlek szabadulj meg a vadon bestiáitól és a vadállatoktól, mert jelenleg az emberek még nem érzik magukat biztonságban itt. Múlt héten egy medve elhurcolt egy szőke hajadont. Elindulsz a vadonba, hogy teljesítsd kötelességed.

Hely:
Hope település

4 óra Munkavállalás prémvadászként A vadonban már nem rejtőzik több vadállat, amiért a tiszteletes nagyon hálás neked. Hm, találsz egy érdekes kottát a vadonban, amíg prémvadászként dolgozol... mi lehet ez? A címe az, hogy "Zuma hívása"...

700 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Munkavállalás prémvadászként Hangjegyek
El kell fogadnod előtte A tiszteletes (Zuma hívása) kalandot.
Hope település
ID: 2099
A hívás Roy tiszteletes: Találtál valami érdekeset az erdőben? Egy kottát? Hát erre aztán tényleg nem érünk rá, túl sok errefelé a bandita. Ne aggódj, sok mindent kell még tennünk erre! Tovább dolgozol a településen, ahogy kérték tőled. De az a kotta csak nem megy ki a fejedből... Úgy döntesz, hogy belopózol a kocsmába záróra után és lejátszod a kottát a zongorán. A kocsmából 8-kor távoznak az utolsó iszákosok és nem nyit ki újból délutánig. (Vedd kézbe a kottát, hogy le tudd játszani a zongorán..)

Hely:
Hope település

Zuma térképének egy része Oké, senki nincs a kocsmában, úgyhogy itt az idő, hogy lejátszd a "Zuma hívása" című dalt. Ahogy elkezdesz pötyögni a billentyűkön, hirtelen egy kísérteties alak jelenik meg előtted. Kísérteties alak: Kiiiii meri szólítani Zumát? Te vagy a második ember két nap alatt, aki az örök gazdagságot keresi! Az én kincsem jól el van rejtve és meg van átkozva. Ha megtalálod, akkor pusztulás jön a világra! Találj meg, mielőtt a másik fickónak sikerülne és megmentheted a világot. Az alaktól való ijedtedben egyet lépsz hátra és leesel a színpadról. Ahogy egy kétségbeesett mozdulattal próbálsz megkapaszkodni valamiben, sikerül elkapnod a whisky-s üvegek állványát, amit ügyesen magaddal is rántasz. Az egyik üveg fejen talál és a világ elsötétedik.

720 Tapasztalati pont

Vedd fel: Hangjegyek Szükséges munka: Munkavállalás zongorajátékosként
Szerveridő: 08:00-15:00
Zuma térképének egy része
El kell fogadnod előtte A hívás (Zuma hívása) kalandot.
Hope település
ID: 2100
Iszákosság Arra ébredsz, hogy a mérges Roy tiszteletes hideg vízzel locsol a lovak itatójából. Roy tiszteletes: Részegen fetrengesz a kocsmában! Megittad az összes whiskyt!! Erre nincs szükségünk a városban. Nem ittál? Egy szellem? Meséld ezt a nagyanyádnak, részeg gazfickó. Kapsz egy utolsó esélyt! De csak azért, mert Henry ajánlott téged! A tiszteletes nem fogja elhinni a történeted. Elküld, hogy a zöldfülűeknek mutasd meg az erdőben, hogy melyik növények ehetőek és melyek nem. Felkapod a kottádat és kisietsz a kocsmából. Egy szellem adott neked egy darab térképet? Valaki le fogja rombolni a világot? Még mindig szédelegve munkába állsz.

Hely:
Hope település

4 óra Zöldfülűek kalauzolása Keresztülvezeted az újoncokat a prérin és megtanítod őket, hogy hogy olvassanak a nyomokból. Ahogy épp elkezded magyarázni, hogy a Hellebores Niger növényt nem szabad megenni, valamit kiszúrsz a bozótban. Még egy térképdarab? Ez nem lehet véletlen... Mintha még egy hiányozna.

660 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Zöldfülűek kalauzolása Zuma térképének egy része
El kell fogadnod előtte az Iszákosság (Zuma hívása) kalandot.
A következő kalandot 3 óra alatt kell teljesíteni:
Zöldfülű tábor az erdőben
ID: 2101
Hagyd egyedül a zöldfülűeket Már két térképdarabod van. Elkezdesz sóvárogni a kincs után. A szellem azt mondta, hogy neked kell megmentened a világot... A következő térképdarab biztos a közelben van, szinte érzed a jelenlétét. De mit csinálj az újoncokkal? Úgy döntesz, hogy magukra hagyod őket és átkutatod a környéket - de sietned kell, nem hagyhatod őket sokáig magukra. Tűzet gyújtasz nekik és meghagyod nekik, hogy ne mozduljanak onnan. Maximum három óra múlva vissza is fogsz térni.

Hely:
Zöldfülű tábor az erdőben

5 tárgy találása 3 óra alatt Fenébe, nem találtál semmit, vajon hol lehet a következő térképdarab. Inkább visszamész a zöldfülűekhez, rossz érzésed van, hogy ilyen sokáig magukra hagytad őket.

800 Tapasztalati pont

5 darab tárgyat kell találni, a termékek nem számítanak. Érdemes a 15 másodperces, kisebb szintű munkáknál próbálkozni. A kalandtárgyak és receptek is beleszámítanak. Ha nem sikerült 3 óra alatt begyűjteni az 5 tárgyat, a kalandot félbehagyva, majd újra elfogadva újra megpróbálható.
Zöldfülű tábor az erdőben
ID: 2102
Az átok Belépsz a táborba, ahol az újoncokat hagytad. TE JÓ ÉG!!!! Mind meghaltak!!!! Egy véres szöveget festettek a talajra, "Zuma hívása". Mi történt? Gyorsan, segítened kell nekik, talán még néhányat meg tudsz menteni. KI TETTE EZT???

Hely:
Zöldfülű tábor az erdőben

5 kötszer Megpróbálod bekötni a szerencsétlen újoncok sebesüléseit. Mi történt itt. Ki tette ezt? Lehet, hogy ez a másik fickó volt, aki Zuma kincsét keresi és akiről a szellem mesélt? Roy tiszteletes: Állj és tedd fel a kezed! Te szemétláda, megölted ezeket a szerencsétlen újoncokat!

900 Tapasztalati pont

Zöldfülű tábor az erdőben
ID: 2103
Gyanúsított szökésben Megpillantod Roy tiszteletest mögötted. Jajj, ne. Ezt nehéz lesz megmagyarázni. Először is azt hitte, hogy lerészegedtél a kocsmában, majd most ez... ahogy véres kézzel a halott zöldfülűek felé hajolsz... Roy tiszteletes: Megölted őket. Most igazságot szolgáltatok.

Hely:
Zöldfülű tábor az erdőben

Győzd le:
Coz1-300.png Roy tiszteletes
Hű, ez kemény párbaj volt. Már nem is tudod hogy hogyan, de sikerült leráznod a tiszteletest. Keresztülvágsz a bozóton, de még mindig hallod Roy kiabálását magad mögött. Roy tiszteletes: Nem fogsz tudni örökké elbújni előlem! Esküszöm, hogy elkaplak és megkapod ami jár!

880 Tapasztalati pont

Zöldfülű tábor az erdőben
ID: 2104
Egy barát a szükségben Tovább töprengesz azon, hogy ki ölhette meg az újoncokat. Valaki biztos követett, hogy átadhassa a térképeket neked és megszerezhesd Zuma kincsét. Úgy döntesz, hogy meglátogatod Henryt, ő megbízik benned. Talán ő le tudja nyugtatni a tiszteletest is. Nem sétálhatsz be csak úgy a kocsmába, a seriff rögtön letartóztatna téged a bizonyítékok miatt, amik ellened szólnak. Henry háza a térkép északkeleti részén található. Úgy döntesz, hogy odamész és vársz rá.

Hely:
Zöldfülű tábor az erdőben

Intézd el: Egy biztonságos hely (Zuma hívása) Harmadik térképdarab. Össze kellene raknod a térképet, de itt kint nem biztonságos. Talán ha leülnél Henry házában és ott megpróbálnád.

500 Tapasztalati pont

Henry otthona
ID: 2105
Egy biztonságos hely Megérkezel a kocsmáros házához, ami egy régi és kopott épület. Henry egész nap a kocsmában van, nem ér rá helyrehozni a házát. Tudod, hogy hol tartja Henry a tartalék kulcsot. Igazi megszállott paprika termesztő, úgyhogy a kulcs biztos a mezőn lesz. Megtalálod, ha elég ideig keresed, a mező egy kicsit nagy. (Keress tovább. A paprikamező nagy, a kulcs kicsi. Néhány kísérlet után biztos megtalálod.)

Hely:
Henry otthona

Kulcs Henry lakásához Te jó ég. Nem csak a kulcsot találtad meg, hanem a térkép harmadik részét is. Mit keres ez itt Henry földjén??? Belépsz Henry házába, ami elég biztonságos ahhoz, hogy alaposabban megvizsgáld a térképet.

600 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Paprika szüretelése Zuma térképének egy része
El kell fogadnod előtte az Egy biztonságos hely (Zuma hívása) kalandot.
Szükséges munka: Paprika szüretelése Kulcs Henry lakásához
El kell fogadnod előtte az Egy biztonságos hely (Zuma hívása) kalandot.
Henry otthona
ID: 2106
Fordítás A térkép egy elhagyatott területre mutat a préri szélén. Talán ott van elrejtve Zuma kincse? Valaki ráírt valamit vérrel. Ez rémes. Idegen nyelven van írva, de hála az égnek, te elég tapasztalt vagy ahhoz, hogy fordítóként dolgozz.

Hely:
Henry otthona

Zuma térképének egy részeZuma térképének egy részeZuma térképének egy része
5 óra Munkavállalás fordítóként
Ránézel a lefordított szövegre. "Hogy feléleszd Zumát, szükség van egy emberi testre a lelkének. A hívójának gazdag jutalmat ad, de pusztulást hoz a föld többi részére." Ennek nincs sok értelme. Feléleszteni egy ősi szellemet? Egy emberi test? Tényleg lenne valaki olyan bolond, hogy lerombolja a földet? Forog veled a világ. Végül lerogysz Henry régi székébe. Elég kimerültnek érzed magad és egy Zuma kincséről szóló nyugtalan álomba zuhansz.

690 Tapasztalati pont
Zuma térképe

Henry otthona
ID: 2107
Egy meglepő ébresztő Egy hangos kattanásra ébredsz. Egy fegyvert tartanak az arcod elé. Roy tiszteletes: Mondtam, hogy nem szökhetsz el az igazságszolgáltatás elől. Kelj fel és--- Hangos beszédet hallani a mező felől. Banditák! Biztos a térképet keresik. Banditák: Mi az hogy nincs itt a térképdarab? Itt KELL lennie. Menj be a házba és keresd meg. Roy tiszteletes: Tolvajok! Az egész préri tele van velük. Te itt maradsz, én majd a gondjukat viselem. ÁLLJ! A törvény nevében megtiltom - Minden olyan gyorsan történik. A tiszteletes kirohan a házból, abban a hiszemben, hogy majd ő egyedül legyőzi az összes gonosztevőt a prérin. Az eredmény: a banditák leütik és elviszik magukkal a térképpel együtt. Remek, most már rendelkezésükre áll az emberi test...

Hely:
Henry otthona

Zuma térképe Elbújsz és nézed ahogy elmennek. A banditák két felé válnak, így választanod kell, hogy a tiszteletest szabadítsd ki, vagy a térképet szerezd meg.

590 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Henry otthona
ID: 2108
A tiszteletes kiszabadítása A csudába, a banditák két csoportra szakadtak. Úgy döntesz, hogy a bal felé indult csapatot követed. A remek párbajos képességeiddel biztos legyőzöd őket.

Hely:
Henry otthona

10 megnyert NPC párbaj A tiszteletes nem ezzel a csoporttal volt. A fenébe is. De kikérdezted a banditákat és most már tudod, hogy a szellemváros felé tartanak.

900 Tapasztalati pont
Karaktercím:
A Mesterlövész

Henry otthona
ID: 2109
A bizonylat megszerzése A fenébe, a banditák két felé váltak. Úgy döntesz, hogy a jobb oldali bagázst követed. Meglepheted őket a kocsmában, ahol megálltak és ott legyőzheted őket a remek párbajos képességeiddel.

Hely:
Henry otthona

5 óra Szkanderezés A tiszteletes nem ezzel a csoporttal volt. A fenébe is. De kikérdezted a banditákat és most már tudod, hogy a szellemváros felé tartanak.

900 Tapasztalati pont
Karaktercím:
A Birkózó

Szellemváros
ID: 2110
Zuma Követed őket a szellemvárosig. A banditák az alélt tiszteletes körül állnak. Mintha valami szertartást hajtanának végre. És.. Ajjaj... Mintha Zuma szelleme elfoglalná a testét. Ez valóban igaz? Zuma szelleme kiszabadul béklyóiból és leüti a banditákat. Tenned kell valamit, vagy a világ el lesz átkozva. Meg kell mentened a tiszteletest. Talán egy új testbe vezetheted Zuma szellemét - egy kevésbé erősbe. Sehol nincs leírva, hogy a testnek élőnek kell lennie, vagy egy egésznek kell lennie. Valamit ki kell találnod.

Hely:
Szellemváros

1 Koponya A tiszteletes elé tartod a koponyát és kimondod a szavakat. Zuma szelleme beköltözik az új testbe. Elég dühösnek néz ki. Zuma szelleme: Micsoda? Ebbe a testbe akarsz engem rakni? Megállítottad az átkot! Zuma ebben a koponyában nem lesz képes megátkozni, vagy lerombolni bármit is, hiszen nincs se keze, se lába. Szegény Zuma.. Úgy döntesz, hogy itt fogod hagyni, a sivatag közepén.

1200 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 2111
Befejezés Itt az ideje, hogy leszámolj a banditák főnökével, aki az egész mögött állt.

Hely:
Szellemváros

Győzd le:
Stranger.png Idegen
Sikerült letartóztatnod a banditák vezérét. Most egy ideig biztos nem fog semmilyen ősi szellemet feltámasztani.

1000 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 2112
Mentsd meg a tiszteletest Ideje kivinni innen szegény tiszteletest. Eléggé kimerült a testét megszálló azték lélek távozása után. Még mindig elég sok bandita van a környéken, úgyhogy ki kell cipelned innen. Roy tiszteletes: Sajnálom. Vak voltam az igazsággal szemben és tévedtem. A rossz embert gyanúsítottam. Ezek a banditák ölték meg az újoncokat, hogy megszerezzék a térképet.

Hely:
Szellemváros

3 óra Munkavállalás testőrként Megbocsátasz a tiszteletesnek, akit időközben sikerül visszavinned Hopeba. Útközben észreveszed, hogy a koponya eltűnt és a helyén egy furcsa doboz van. Ez - ez lehet a kincs!

5000 Tapasztalati pont
25  Kötvény
Zuma kincseA kalandsor jutalma:
Eredmény