Logor.png
2.125
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 211

Valami furcsa történik

A kalandsor eléréséhez érd el a 3. szintjét a Halottak napja 2019 eseménynek.

Kalandosztó a kalandsorban
Ikon Szellemváros.png Szellemváros
Szellemváros helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 3218
Henry kocsmájának meglátogatása Szia, Mi újság? Maria téged keres. Beszélni akar velünk valami fontosról. Nem tudom, miért kellünk neki mindketten. Menjünk, látogassuk meg.
Szint: 27
Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Elfogad: Valami van a házában Ó, azt hiszem valaki meg akarja tréfálni Mariát, igaz? Szellemek nem léteznek! Hmm… Vagy mindannyiunkkal szórakozik?
20 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3219
Valami van a házában Helló, örülök, hogy jöttetek. Nagy szükségem van rátok! El kell mondanom valami fontosat… nagyon fontosat! Kérlek, ne nevessetek ki. Furcsa dolgok történtek a házamban az utóbbi időkben. Például kopogás szerű zajokat hallottam a konyhából, de amikor odamentem, senki nem volt ott. És valaki becsukta a nappali ajtaját, de akkor se volt ott senki. Félek, lehet, hogy egy gonosz szellem! Egyszer hallottam egy történetet, egy borzasztó történetet… hogy pár ember visszatér a halál után, hogy bosszút álljon az élőkön! Én... (szipogás) én nem tudom, mit csináljak. Maria láthatóan reszket és könnyek folynak le az arcán. Szeretnél valami vigasztalót mondani neki, de nem találod a szavakat. Valószínűtlennek tűnik számodra, hogy egy szellem költözött volna be a házába és riogatja, de úgy gondolod, jó ötlet lenne beszélni a prédikátorral a templomból. Hátha segít megtalálni a megoldást. Imádkozni mentem: 2 A prédikátor titokzatosan azt mondta, hogy vannak olyan dolgok a menny és a pokol között, amelyekről fogalmad sincs... Majd adott neked egy füstölőt és egy gyertyát. Az mondta, hogy este használd őket, miután besötétedett.
250 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3220
Főzés Mariával Átadod Mariának a füstölőt és a gyertyát a prédikátor utasításaival együtt. Reméled, hogy egy kicsit lenyugtatja. Megkérdezed, hogy szüksége van-e még valamire. Ó, ez nagyon kedves tőled. Most hogy kérdezed, hoznál nekem valamit enni? Éhes vagyok! Talán főzhetnénk együtt valamit! Szükségem lenne a társaságra. Szerezzünk némi krumplit, paradicsomot és halat, aztán meglátjuk, mit tudunk készíteni.

15 Burgonya 5 Paradicsom
2 Lazac
Miután együtt főztetek és vacsoráztatok Mariával hazamentél, és úgy aludtál, mint egy kisgyerek. Semmi nem történt, nem kopogtattak és nem nyíltak ki a bezárt ajtók.
500 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3221
Maria legrosszabb estéje Szia… tudod mi volt? Nem aludtam egész éjjel. Miután elmentél, használtam a füstölőt és a gyertyát is. Amint elindultál, a zajok és a kopogások a falon elkezdődtek. Az ablakok kinyíltak és becsukódtak, az ajtó becsapódott… Nem, nem a szél volt! Mondom én neked, valaki vagy valami van a házamban! Kérlek, segíts nekem! Ekkor eldöntöd, hogy beszélsz Waupee-val. Talán tud valami mágikus trükköt ami segíthet.
Odaadod Mariának a nyakláncot, amit Waupee készített.
Waupee
ID: 3222
Egy Waupee által készített amulett Megtalálod Waupee-t a szalonban, és élénk vitát folytattok Maria helyzetéről. Te nagyon szeretnél segíteni neki, de kétségeid vannak… Úgy gondolod, lennie kell valamiféle logikai magyarázatnak arra, ami történik. Ugyanakkor sok indián hisz a kapcsolatban az őseivel vagy azok szellemeivel a haláluk után… És őszintén szólva, volt egy idő, amikor Waupee segített neked, amikor visszatérő rémálmaid voltak. Ó, szegény Maria! Igen, azt hiszem a házát egy rászoruló ember szelleme kísérti. Mindezekkel a kopogásokkal kommunikálni próbál vele. Készítek egy különleges nyakláncot neki, de szükségem van a segítségedre. Tudnál hozni pár dolgot? 5 Prérifarkas fog 2 Hollótoll
1 Kígyóbőr 4 Nyers rubin
Hát itt vagy, barátom. Vedd el ezt a nyakláncot. Remélem, hogy segít.
500 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3223
Egy éjjel a szellemmel Velem tudnál maradni ma este? Még mindig félek a ház körül sétálni! Tegnap valaki… vagy valami… összekuszálta mindenemet. Találtam konyhai lábosokat a seprűtárolóban és egy képet, ami normális esetben a kandalló mellett van, az ágyam alatt. Waupee nyaklánca nem segít valami sokat. Valami igazán rossz folyik, mondom én neked! Maria elkezd sírni. Tényleg nem tudod, hogy mit tegyél. Maradni éjjelre és figyelni lehet, hogy nem olyan rossz ötlet. Talán meg tudod oldani titkot a rejtély mögött. Lennie kell valamiféle racionális magyarázatnak! Habár Maria, és persze a saját biztonságod érdekében fel kell készülnöd. Éles Bowiekés
Éles favágófejsze
Elöltöltős
Készen állsz, hogy harcolj ezzel a valakivel vagy valamivel, aki Mariának fájdalmat okoz ezekkel a rosszindulatú csínyekkel! Már csak ki kell találnod, ki az.
600 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3224
Egy hideg kéz Tessék, aludhatsz a kanapén. Itt van egy takaró. Kérlek, vigyázz rám! Nem hiszem, hogy kibírnék még egy éjjelt alvás nélkül. Maria bemegy a hálószobájába. Ülsz a kanapén, amikor hirtelen kopogást hallasz a falon. Maria kiszalad hozzád, reszket, és egyértelműen össze van zuhanva. Felkelsz és ellenőrzöl minden szobát, minden ajtót, még a ruhásszekrényt is… de senki más nincs jelen. Az egész házat ellenőrizted! Aztán megkopogtatod a falat, és a másik oldalról egy azonos kopogás visszhangzik! Mi történik itt? Senki nem tud elrejtőzni a falban! Veszel egy mély levegőt, megszorítod a bowie késed és lemész a pincébe. Sötét van és por, meg sok pókháló. Kíváncsi vagy, mikor takarított Maria itt utoljára. Megkönnyebbülten veszed tudomásul, hogy senki nem rejtőzik itt. Megfordulsz, hogy visszamenj a lépcsőn, amikor valaki megragadja a nyakadat a jeges kezeivel. Felkészülsz a harcra kísérteties betolakodóval! Vedd fel ezt:
Éles Bowiekés
1 Elvesztett banditák elleni párbaj
Úgy harcoltál, ahogy csak tudtál, de végül kiütöttetek. Biztos vagy benne, hogy senki sem volt itt. Úgy tűnik, egy fantommal párbajoztál!
100 Tapasztalati pont
Henry
ID: 3225
A nővérek Helló! Mi történt az éjjel? Valaki megtámadott téged? Egy friss vágást látok a homlokodon. Mi? Beütötted a fejed egy gerendába? Hát, örülök, hogy nem történt semmi komoly… Eh… Egy szellem? Hagyd abba! Kérlek… csak állj le! Tudod, hogy nincsenek szellemek. Elmeséled Henrynek, hogy mi történt előző éjjel. Most már megérted, miért van Maria annyira megrémülve és miért nem alszik. Biztos akarsz lenni abban, hogy Maria megkapja azt a segítséget, amire szüksége van, ezért megkérdezed a barátodat, esetleg hallott-e más ilyen furcsa dolgot. Ekkor mesél neked a nővérekről, akik szellemekkel beszélnek. Várj, olvastam a mai újságban, hogy a nővérek a héten meglátogatnak minket, talán még ma. Azt is szeretem, hogy szeretik a whiskey-t és a jó ételeket. Segíts nekem összeállítani egy fantasztikus vacsorát és bemutatlak nekik. Talán segíteni tudnak neked megoldani a rejtélyt. 2 Whiskey 3 Széna
4 Paradicsom 4 Bab
5 T-Bone-Steak
Köszönöm az összetevőket a vacsorához. Találkozunk később este!
500 Tapasztalati pont
Henry
ID: 3226
Találkozás a híres spiritisztákkal Henry: Jó, hogy itt vagy. A nővérek, beszéltem velük. Spiritisztának hívják magukat. Azt mondják, találtak egy módot arra, hogy beszéljenek a szellemekkel, mint… tudod, kérdéseket teszel fel és figyelsz a válaszukra. Le vagyok nyűgözve. Had mutassalak be nekik. Jó estét hölgyeim! Finom volt az étel? Jó! Szeretném, ha megismernétek ezt az egyenes embert, akit, mint lenni szokott, egy szellem kiütött a minap. Kate, a Spiritiszta: Ó, szegény pára… Hogy segíthetünk neked? Leülsz, és elmeséled mi történt veled mostanában. Amikor befejezed, észreveszed, hogy remeg a kezed. Megpróbálod elrejteni. Meg, a Spiritiszta: Nem kell eldugni a kezed. Mindenki, aki valaha is találkozott egy szellemmel, megrémül. Ez egy szokatlan és nagyon félelmetes tapasztalat… Tudunk segíteni rajtad és a barátodon. Talán megkérhetnéd Mariát, hogy csatlakozzon hozzánk.
Elfogad: Maria szellemproblémájának megoldása
Felállsz az asztaltól és elmész Mariához, hogy elmondj neki mindent.
100 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3227
Maria szellemproblémájának megoldása Maria: Üdvözlök mindenkit. Köszönöm a nagylelkű ajánlatokat. Szóval, hogy tudtok segíteni nekem? Kate és Meg azt mondja, hogy beszélniük kell a szellemmel. Szóval mindannyian átmentek Maria házába. Kate előhúz egy kristálygömböt a táskájából és Meg egy speciális táblát használ hogy beszéljen a szellemmel. Meggyújtanak néhány gyertyát és elkezdik a rituálét. Meg: Olvasom a szellem szavait amint megjelenik és Kate felteszi a kérdést… Kate: Ki vagy te? Meg: Egy kereskedő, akit egy kapzsi és bosszantó ember ölt meg… A nővérek majd 2 órát beszélgettek a szellemmel. Megtudták, hogy korábban abban a házban lakott a kedvesével, aki a kegyetlen férje elől menekült el. Amikor a férfi megtalálta őket, lemészárolta a kereskedőt és elvitte az összes aranyát. A nőnek azonban sikerült megszöknie, és most száműzetésben él a szellemváros közelében. A szellem arra kéri Mariát, hogy vigyen el egy ládát a pincéből a szellemvárosba, ahol megtalálhatja az idős szerelmét.
Elfogad: Találkozás a híres spiritisztákkal
Menj el ide:Szellemváros Maria megtalálta a fadobozt a pincében. Pontosan azon a helyen volt, amit a szellem mondott. Odaadja neked és megkér, hogy tartsd rajta a szemed a szellemvárosi utad során. Ja, és 1000$-t kell fizetned a rituáléra…
Szellemváros
ID: 3228
Egy öreg hölgy a szellemvárosban Te és Maria azt a nőt keresitek, akit a meggyilkolt kereskedő említett. Körülbelül 4 órával később egy kis kunyhót találtok pár kilométerre a várostól. Amikor bekopogtok az ajtón, egy idős, ősz hajú nő köszönt téged. Elmondod neki az egész történetet, és hogy van nálad egy doboz számára. Óvatosan kinyitja. Benne két, fából faragott figura táncol a folyón. Amikor meglátja, elkezd egyszerre sírni és nevetni. A mélyen meghatott nő megkínál egy kávéval és beszélni kezd a szoborról. A szerelme saját maga faragta, és neki akarta adni a születésnapjára. Annyira szerették egymást… Azt is megkérdezed tőle, hogy ő van-e a talált képen. Úgy néz ki, mint egy gyönyörű, fiatal nő fotója... Valójában, ő volt az!

4 óra Felfedezőút
Te és Maria visszatértek az otthonotokba és remélitek, a szellem most már békére lel és távozik.
500 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3229
Kicsit később Hé, örülök, hogy látlak. Még egyszer köszönet minden segítségért. A szellem nem zavar már engem többé. Nagyszerű dolgot tettél értem, nem tudom eléggé megköszönni. Kérlek, fogadd el ezt, egy apróság, de hasznos lehet a számodra. - Maria újra boldognak néz ki, és te is boldog vagy. Tudod, hogy boldog vagy, amikor Maria boldog és mosolyog.


A kalandsor jutalma:
Találkozás a szellemmel.png