Logor.png
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 182

Tavaszi tojásvadászat

A kaland elérhető:
2020. április 08. 10:00 - 2020. április 27. 23:59

Kalandosztó a kalandban:

Ikon Szellemváros.png Szellemváros
Szellemváros helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2927
Egy napos nap Milyen szép nap! Hogy vagy, kedves barátom? Jól nézel ki, nagyon jól. Az az érzésem, ez lesz a legjobb hét az évben. Miért? Nem tudom, talán csak a tavaszt érezni a levegőben. Tudnál hozni nekem egy újságpapírt? És virágokat. Fel akarom díszíteni a kocsmát. És az újságpapír? El akarom olvasni a híreket. A tavaszi virágok a réteken és a szántóföldeken találhatók meg.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész

1 Újság
3 Nárcisz
{PLAYER_NAME}, nézd mit találtam a papírban! A húsvéti nyúl meglátogat minket! Itt! Ez elképesztő!

500 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Madarak elkergetése a földekről VAGY Gyapotszedés VAGY Dohányszedés Nárcisz
El kell fogadnod előtte az Egy napos nap kalandot.
Henry
ID: 2928
A húsvéti nyúl a városba jön Várj egy kicsit.Ez tényleg jó? Nem tudom mit csináljak egy ilyen vendéggel. Mit eszik? Kell neki ágy vagy fészek? Segítened kell. Hova mész? Ez egy kicsi, bolyhos, aranyos nyuszi, ne felejtsd el. Henryre nézel és nem tudod mit tegyél. Tényleg azt hiszi, hogy a húsvéti nyúl ide jön? És mit eszik? Salátát, répát...mit iszik, vizet? Ok, azt gondolod Henry kicsit bolond, de azért segítesz neki. Szerezned kell répát. De hol találsz? Hol nő a sárgarépa és a saláta? Vagy valaki kereskedik velük?


1 Egy doboz saláta
1 Egy doboz répa
1 Egy kancsó víz
Ez pont az, amit kerestem! De nem tudom, hogyan készítsem elő a kocsmát a húsvéti nyúl érkezésére. Az újság szerint meglátogat minden várost, és megjutalmazza a legjobb vendéglátót.

500 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Dohányszedés VAGY Madarak elkergetése a földekről VAGY Kereskedelem Egy doboz répa
El kell fogadnod előtte az A húsvéti nyúl a városba jön kalandot.
Szükséges munka: Dohányszedés VAGY Madarak elkergetése a földekről VAGY Kereskedelem Egy doboz saláta
El kell fogadnod előtte az A húsvéti nyúl a városba jön kalandot.
Henry
ID: 2929
Telegram egy régi baráttól Szóval még mindig itt vagy velem és segíteni szeretnél egy öreg barátnak. Jó ezt hallani. Azt hiszem kezdek túl öreg lenni ehhez. Milyen desszertet csináljak? Sütit? De milyet? Sárgarépásat? Hmm, jól hangzik, de sosem csináltam még olyat. És kell valami versenyt is csinálnunk, nem csak a vacsorát. Valami nagyot a város lakóinak...különösen a gyerekeknek. Hogyan tudok ilyet csinálni egyedül?! Mi történik vele? Reggel olyan boldog volt, de nézz rá most. Tudod, hogy tenned kell valamit. Ülni vele és hallgatni a kesergését nem a legjobb dolog. Egy öreg barát jut eszedbe a másik városból. Úgy döntesz, küldesz neki egy telegramot.


Üzenetek ablak megnyitva
Vedd fel ezt: Telegram egy baráttól
10 Liszt
2 Tök
2 óra Telegráfoszlopok állítása
Hmm... talán ez rossz döntés, de az élet a kockázatokról szól, igaz? Elolvasod a táviratot: Kedves {PLAYER_NAME}! Köszönöm az üzentedet. Velem minden rendben van, remélem veled is. Azok után, ami történt kettőnk között, meglepett az üzented. Nem tudom elfelejteni, de tudom, hogy azt tetted, amit tenned kellett és ez mindig titok marad. Ha többet akarsz tudni a városunkról és hogy mit csinálunk húsvétkor, akkor gyere a titkos helyünkre. Ne aggódj, senki nem él ebben a városban. Biztonságban vagy, senki nem fog látni. Holnap várlak, napnyugta után. Az örökké legjobb barátod.

800 Tapasztalati pont
20 Energia

Szükséges munka: Telegráfoszlopok állítása VAGY Pony expressz Telegram egy baráttól
El kell fogadnod előtte a Telegram egy régi baráttól kalandot.
Szellemváros
ID: 2930
Találkozás a.... Körülnézel, a nap éppen lenyugszik. A misztikus barátnak már itt kellene lennie, de nem látsz senkit. Pár perc múlva valamit hallasz, de mit? Talán a ló...de nem, biztosan nem a ló. Úgy érzed, egy árnyék ment el. Valaki itt van! Követed...és találsz egy papírlapot. Semmi mást, csak egy papírlapot. Hmm..még mindig ki kellene derítened, hogy a többi város mivel készül a húsvétra. Talán jobban körül kellene nézzél...

Hely:
Szellemváros

4 óra Felfedezőút Ezt mondod a lovadnak: Ez fura. Ki volt az az árnyék? Ennyi óra után még mindig nem találtam semmit. Hogy nézhetek bele Henry szemébe? Mindegy, menjünk haza.

Egy darab papír

Maria
ID: 2931
Egy darab papír Helló! Hogy vagy? Értem...Henrynek akarsz segíteni és egy régi barátnak küldesz levelet? Megnézhetem a papírt, amit találtál? Mutasd meg nekem. Maria elveszi a papírdarabot és kihajtogatja. Úgy tűnik, valaki üzenetet hagyott neked. Így hangzik: "Tényleg azt hitted, hogy elmondok neked bármit is az előkészületeinkről? Haha, talán...de semmi sincs ingyen, tudod. Csak nézz körül egy kicsit. Húsvéti tojásokat rejtettem el. Keresd meg őket és hozd el nekem. 24 órád van 5 tojás megtalálására. A titkos helyünkön kell hagyjad őket."


5 Húsvéti festett tojás
Menj el ide: Szellemváros
A(z) Egy darab papír (Tavaszi tojásvadászat) kalandot 24 óra alatt be kell fejezned.
Te és Maria a szellemvárosban vagytok. Megkéred, hogy várjon odakinn, nem láthatja a titkos helyet. Mindig meglepődök, hogy van egy titkos helyed a barátoddal és velem nincs!

500 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Fafűrészelés VAGY Feltárási jog kimérése VAGY Felfedezőút VAGY Lovak betörése VAGY Lólopás Húsvéti festett tojás
El kell fogadnod előtte az Egy darab papír kalandot.
Szellemváros
ID: 2932
Mi következik? Otthagyod a tojásokat a titkos helyen és elsétálsz. Elbújsz egy régi, üres kocsma ajtaja mögött és vársz a barátodra. Pár óra elteltével még senki nem jött a tojásokért. Szegény Maria még mindig odakinn vár rád. Úgy gondolod vársz még egy kicsit, Mariatól pedig elnézést kérsz utána. Hangokat hallasz...amik felébresztenek. Nem, ez egy síp! Ráébredsz, hogy elaludtál és felkelsz a koszos földről. Kinézel, és azt látod hogy egy maszkos ember éppen most megy el a titkos helyről. Nem látod az arcát, nem tudod ki az. Visszafutsz Mariahoz, felpattansz a lovadra és az ismeretlen után eredsz. Marianak azt mondod, kövessen.

Hely:
Szellemváros

Menj el ide: Szellemváros
Megtett távolság: 3000
Maria: És ismét a szellemvárosban. Hogy történt ez? Eltévesztettük az utat?

500 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 2933
Egy kis pihenő Mariara nézel, aki fáradt, ráébredsz, hogy pihenésre és meleg ételre van szüksége. Nincs olyan hely a városban, ahol eltölthetnétek az éjszakát. Minden épületben szellem lakik. De van egy sátratok, felállítod és behívod, amíg te előtte figyelsz. Természetesen te is elalszol. Reggel étel után nézel. Kávé, cukor és víz kell, és talán foghatsz egy kevés halat is. Mit gondolsz, hogy őrölheted meg ezeket a kávémagokat?

Hely:
Szellemváros

Vedd fel ezt: Kávé Mariának
2 Lazac
2 Cukor
4 Paradicsom
1 Sátor
Ezt a kalandot csak 03:00 órától 11:00 óráig zárhatod le.
1 óra Kútásás
1 óra Kávédarálás
Adsz Marianak egy forró kávét és frissen fogott halat füstölsz a tűz felett. Látod a barátod hálás mosolyát. Úgy érzed, ez a mai nap egy jó nap lesz.

800 Tapasztalati pont
Zöld boríték

Vedd fel: Őrölt kávé Szükséges munka: Kávédarálás VAGY Gabonaőrlés Kávé Mariának
El kell fogadnod előtte az Egy kis pihenő kalandot.
Szellemváros
ID: 2934
Reggel a szellemvárosban Ez egy csodálatos reggel. A nap magasan van és távolról madarak dala hallatszik. Senki nincs a városban, csak te és Maria. Ahogy tábort bontasz, meglátsz egy kártyát a sátorra tűzve. Elveszed és elolvasod hangosan: "Elvégezted a feladatodat. Itt az idő, hogy megmutasd nekem az erődet. Négy bandita van a város körül. Keresd meg őket és vidd el a seriffhez."

Hely:
Szellemváros

Banditák ellen nyert párbaj: 4 Elfogtad a banditákat. Könnyű volt, túl jó vagy ebben. Ideje visszamenni és átadni őket a seriffnek.

100 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 2935
A seriffhez Helló{PLAYER_NAME}! Mit csinálsz itt? Ó, elkaptál pár bűnözőt? Ok, itt a jutalmad. Várj, megnézem, 200$...plusz 100, plusz...és mivel te vagy, 800. Tessék. Meg tudod mondani, hol voltál? Tudod, kicsit kíváncsi vagyok. Maria is elment pár napra, és gondoltam te meg ő...mindegy, majdnem elfelejtettem, van számodra valamim. Egy telegram érkezett és megőriztem neked, amíg visszaérsz. Gyorsan elveszed a telegramot a serifftől. A következő szavakat olvasod rajta: "Most, már tudod, hogy nem kapsz több mindent tőle, igaz? Már ez is túl sok volt. Azok után, amit tettél, meg kellett volna mutassam a mérges oldalamat is, de nem tettem. Haha, most meglátjuk, elég jó vagy-e a rejtvények megoldásában. Milyen mulatságra készültem Mr. Húsvéti Nyúlnak" Nem tudod, mi történik, de azt tudod, hogy Johnnak jó szivarra van szüksége, miközben kihallgatja a gazembereket és Mariatól is bocsánatot kell kérni.


2 Szivarok
Vedd fel ezt: Gyűrű
Ó, köszönöm a szivarokat. Tényleg jól ismersz engem. És a gyűrű, nagyon szép! Maria imádni fogja. Rakd el a zsebedbe, el ne felejtsd! Legyen nálad, amikor Mariaval találkozol.

500 Tapasztalati pont
800 $

Maria
ID: 2936
Maria meglátogatása Milyen szép gyűrű! Nem kellett volna, tényleg. Mindig jó neked segíteni és elkísérni a kalandjaidra. Plusz a barátom vagy. Kitaláltad már, hogyan segíts Henrynek? Van egy ötletem. Ha összefogjuk a kalandjainkat...pontosan! Eldugjuk a tojásokat valahol máshol, és a gyerekek a húsvéti nyúllal együtt megkeresik. A tojásokban féldrágaköveket rejtünk el, talán aranyat is, vagy csak bolondok aranyát...és igen, talán hozhatsz nekem még egy gyűrűt.


2 Gyűrű
20 Bolondok aranya
20 Féldrágakövek
20 Szén
Szuper! Meg is vannak a tojások. De még valami más is kell.

800 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2937
Munka Mr. Húsvéti Nyúlnak Fel kell készülnünk. Van egy listám is. Tojásokat kell festeni, kosarakat díszíteni...majdnem mindent megcsináltam, de még valami hiányzik. Valami különleges, valami, amire a városunk büszke lehet. Mi? Az jól hangzik. Palack dobálás! Ki dönti le a palackokat...szükségünk van kövekre, lövedékre és palackokra. Megkérdezem Henryt, biztos van neki üres palackja.


20 Kavics
3 Kinyúlt csúzli
1 Rozsdás sörétes pisztoly
10 Töltények
Szép! Most már minden megvan. Henry adott egy kevés plusz dollárt a vásárlásra. Nem tudom, fedezi-e a költségeket, de tessék. És mi van a szellemvárossal? Szeretnéd újra megnézni?

800 Tapasztalati pont
300 $

Szellemváros
ID: 2938
Az öreg barátod A város üres és csendes mint mindig. Nincs itt senki. Körülnézel, hogy vár-e rád valaki, de tényleg nincs itt senki. Elmész a titkos helyre és találsz egy másik levelet. Kedvesem, {PLAYER_NAME}! Itt az ideje elbúcsúznom tőled. Tudom, hogy ami egyszer megtörtént, az örökre titok marad és ez nem a te hibád. Minden másnap idejöttem, de ideje továbblépni, megbocsájtani és felejteni. Egy másik kontinensre megyek, új életet kezdeni az új feleségemmel. Minden húsvétkor küldeni fogok neked egy levelezőlapot. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyit szórakoztunk együtt. Emlékezz, a húsvéti nyúl szereti a csokit. Hagyok itt egy utolsó ajándékot. Nyisd ki a ládát. A legjobb barátod: Alice. PS. Viszlát valahol, valamikor...

Hely:
Szellemváros

Alice egy nagy szívű ember, aki mindig segít mindenkinek és közben szeret szórakozni. Erre gondolva mosolyogva nyitod ki a ládát. A titka! Ez valami, amiről évekkel ezelőtti dolgok jutnak eszedbe. Gyerekként együtt nőttetek fel a szellemvárosban és megígértétek egymásnak, hogy mindig együtt lesztek. De amikor a város kihalt, elváltak útjaitok.

500 Tapasztalati pont
Mr. Húsvét nyulas ládájaA kalandsor jutalma:
Eredmény