Rab testvérek

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Kalandsor
azonosítója
173

Rab testvérek

Kalandosztók a kalandban:

Ikon keresztezodes.png Kereszteződés Newport city.png Newport
Kereszteződés helye.png Newport helye.png
Ikon 6 saloon.png Crystal Town Ikon 6 bella.png Bella
Crystal helye.png Crystal helye.png
Ikon indianfalu.png Indián falu Jesse james.png Frank J. Dalton
Indiantabor2 helye.png Ranch2 helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Sheriff
ID: 2827
Egy fontos üzenet Mi újság? Szeretnél a helyettesem lenni? Mert valaki kellene. Ez egy nagyon kényes küldetés az elnöknek. Most kaptam egy fontos üzenetet. A Dalton testvérek visszatértek. Nem lehetek itt és Newportban egyszerre. El tudsz menni oda?

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 27

Menj el ide: Kereszteződés Itt a jelvényed, vigyázz rá! És sok szerencsét.

100 Tapasztalati pont

Kereszteződés
ID: 2828
Éhes vagy? Ahogy lovagolsz, egyedül érzed magad és a lovaddal kezdesz beszélgetni. Álljunk meg egy kicsit, öreg barátom. Mit gondolsz? Igen, én is éhes vagyok. Van tojásom, bab kellene és valami neked, öreglány. Ez tűnik a legjobb helynek. Nagy sziklák, napsütés...nem kell tüzet se raknunk, A pihenő után irány Newport.

Hely:
Kereszteződés

5 Bab
5 Széna
6 Pohár víz
Menj el ide: Newport
Ez nagyon finom volt. Ideje menni.

250 Tapasztalati pont

Newport
ID: 2829
A nagy város Te és a lovad odaértetek Newport-ba. Sok ember van az utcákon. A város nagyon nagy, tele van élettel. Délután találkozód lesz az elnök csapatával. Ideje felkészülni. Jobb benyomást keltenél, ha szépen felöltöznél. Az út másik oldalán találsz egy szabót.

Hely:
Newport

1 Barna sapka
1 Vörös nyakpánt
1 Szakadt kék nadrág
1 Sárga kockás ing
1 Barna vászoncipő
1 Sárga csatos öv
A tükörben nézed magadat. Hú, tényleg szépen nézek ki. Azt fogják hinni, én vagyok a seriff legjobb helyettese.

500 Tapasztalati pont
300 $

Newport
ID: 2830
Találkozás az elnök csapatával Vezető: Szóval te vagy a seriffhelyettes? Itt az ajánlatom: a seriff azt mondta, hogy nagyon jól lősz. Ilyenre van szükségünk. Ismered Crystal Town-t? Igen, ahol a póker bajnokság van. A Dalton testvérek visszatértek, nagyon sok bajt okoznak. A következő hónapban elkészül a vasútállomás és az elnök fogja megnyitni. Kellene ott egy seriff, aki szemmel tartja a dolgokat. Aki megbízható. Mit gondolsz? Elvállalod? Szuper! Ne felejts el fegyvert venni.

Hely:
Newport

Menj el ide: Crystal Town
Vedd fel ezt:
Barna sapka
Vörös nyakpánt
Szakadt kék nadrág
Sárga kockás ing
Barna vászoncipő
Sárga csatos öv
Sörétes piszoly
Sok szerencsét. 2 heted van megoldani a dolgokat Crystal Town-ban. Remélem sikerül.

500 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 2831
Első nap Crystal Town-ban Belépsz a városba, ami elhagyatottnak tűnik. A boltokat por fedi, az utcák üresek és a bank zárva van...te és a lovad körülnéztek kicsit, és úgy döntetek, hogy meglátogatjátok a kocsmát. Ahogy kinyitod az ajtót, egy ember repül ki rajta. A kocsmában több ember verekszik. Egy csapat szép lány énekel, megpróbálja megnyugtatni a vendégeket. Egy üveg italt rendelsz. Később valaki megüt téged. Előveszed a fegyveredet, hogy elhallgattasd.

Hely:
Crystal Town

Menj el ide: Bella
Párbajban eszméletlenre vert banditák: 2
Banditák ellen nyert párbaj: 10
Végre leülepszik a por. A szegény férfiak megkérdezik, ki vagy. Azt mondod, hogy az új seriff a városban. Nevetni kezdenek. FérfiTe vagy a 16. seriff itt. A másik 15 már halott.

500 Tapasztalati pont

Bella
ID: 2832
Szépséges Bella Helló idegen! Nagyon örülök, hogy itt vagy. Segítségre van szükségünk. Mindenki fél a Dalton testvérektől. A boltok, a bank, a piac....minden zárva van miattuk. Láttam, hogy a fegyvered gyorsabb, mint az árnyék. Talán kipucolhatnád a várost a törvényen kívüliektől. Az irodában van pár körözés.

Hely:
Bella

Elfogott körözött személyek: 2 Megkérdezhetem a nevedet? {PLAYER_NAME}, te vagy az én hősöm! Bella megcsókol.

500 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 2833
Patadobogás A seriff irodája előtt ülsz, újságot olvasol. Hallod, ahogy a patadobogások egyre jobban közelednek. Mintha pár ló közeledne feléd. Motyogsz magadban, vagy megint a lovaddal beszélsz? Mi? Nem hiszem el, amit látok. Azok a Dalton testvérek. A bankhoz mennek...de várjunk csak, a bank zárva van. Hmm, a kaszinó felé mennek most. Azt hiszem, oda kellene mennem nekem is!

Hely:
Crystal Town

1 Pókerjáték
500 $
Elvesztetted minden pénzedet és nem találsz semmi okot arra, hogy letartóztasd őket. Nagyon óvatosak voltak. Legközelebb jobban kell csinálnod. Talán valamit találhatsz a városon kívül.

400 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 2834
A következő lépés a banditák elfogásához Úgy döntesz, hogy felmászol a templom tetejére, ahonnan belátod a várost és a környéket. Pár óra után meglátod a testvéreket. Követed őket a távcsővel és meglátod, hogy egy indián falu felé mennek. Követed őket a lovadon.

Hely:
Crystal Town

5 óra Erőd védelme
3 óra Felfedezőút
Elbújsz néhány fa mögött. Frank J. Dalton a törzs vezetőjével beszél. Ki kell derítened, miről beszélnek.

700 Tapasztalati pont

Indián falu
ID: 2835
Mi történik? Megpróbálsz közelebb menni, eddig nem vettek észre. Ekkor meghallasz valakit a hátad mögül. ValakiPsszt, te! Ne tedd ezt. Rólad beszélnek. Háborút akarnak az indiánok és a fehérek között. Frank J. Dalton most mondta el nekik, hogy te és a fajtád el akarjátok venni a vadászterületeiket.

Hely:
Indián falu

6 óra Útonálló elkergetése Valaki:Rendben, elijesztetted őket. De meddig? Talán el kéne menj beszélni a törzs vezetőjével.

600 Tapasztalati pont

Indián falu
ID: 2836
A törzs vezetője A törzs vezetője:Sápadt-arcú! Mit csinálsz itt? Ok, meg akarod kérdezni mire van szükségünk? Zavarban vagyok. Azt akarom, hogy mindenki megértse, hogy ez a mi földünk. Ezek a vadászterületek az én törzsemhez tartoznak. Mit tehetsz értünk?

Hely:
Indián falu

4 óra Feltárási jog kimérése
3 Dokumentumok
A törzs vezetője:Szóval, ez az én dokumentumom? És ez azt jelenti, hogy ez a föld a miénk és senki sem veheti el? Csodálatos. Szívjuk el a békepipát.

500 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 2837
Elpusztított Visszatérsz Crystal Town-ba. Megdöbbent, hogy a város teljesen elpusztult. Fiatal ember:D.... D... Dal... Dalton csapat...itt voltak előző éjjel. Elrabolták B... B... Bellát. Azt mondták, mindenkit megölnek, ha segítünk neked. Nem segíthetek a plakátokkal.

Hely:
Crystal Town

5000 $
Kihelyezett körözések: 4
20 Plakátok felragasztása
Aggódsz. Mi történt Bellával? Él még? Mit akarnak? Emellett az idő kezd elfogyni. 3 napon belül itt lesz az elnök.

600 Tapasztalati pont

Crystal Town
ID: 2838
Várakozás a pokolra Körbesétálsz az iroda körül, a Daltonokon és szegény Bellán jár az agyad. A lovad sem tud semmit, ami segíthetne. Amikor már majdnem feladtad, egy fiatal ember kopog az ajtón. Fiatal ember:El... Elnézést kérek, de van egy üzenetem neked. Kiveszed a papírt a remegő kezéből és elolvasod: "Megtaláltuk a barátodat, Bellát. Gyere ide, ha látni akarod. Itt várunk rád. A Dickinson erdőtől délre vagyunk."

Hely:
Crystal Town

Menj el ide: Frank J. Dalton Látod a tábort. Itt rejtőzhetnek. Várnod kell reggelig, hogy készen állj a támadásra.

200 Tapasztalati pont

Frank J. Dalton
ID: 2839
Megmentés Hahaha... nézd ki van itt! Jöttél segíteni szegény Bellának? Szerelmes vagy? Hahaha! Párbajozzunk! Ha nyerek, elmész és soha sem jössz vissza Crystal Town-ba. És persze Bella örökre az enyém lesz. Ha legyőzöl, akkor tied Bella, de Crystal Town az enyém. Nem fair? Ó, sajnálom...

Hely:
Frank J. Dalton

Üsd ki:
Álarcos bandita.png Álarcos bandita
Várj, mi? Legyőztél engem? Én vagyok a legjobb lövő a vadnyugaton! Csak szerencséd volt, meg kell ismételjük! Ó ne, ne megint! Utálom a börtönt! Neeee...! Hosszú de vidám utazás után te és Bella visszatértek Crystal Town-ba. Ezúttal volt valaki más, akivel beszélgetni tudtál.

800 Tapasztalati pont
5000 $

Bella
ID: 2840
Ez nem a vég Bella:Ó kedvesem, te vagy a hősöm. Nagyon beszédes voltál! Gyere, itt van az elnök. Azt hiszem, látni akar téged. Elnök:Azért vagyok itt ma, hogy megnyissak egy új vasútállomást. Szeretném megköszönni neked, seriff {PLAYER_NAME}! Az ilyen emberek, mint {PLAYER_NAME} kemény munkája nélkül, nem lenne ilyen csodás városunk ezzel a fantasztikus vasútállomással, és nem utazna ide sok ezer ember. Újra csodássá tette a helyet! Ezért a kiemelkedő szolgálatért megjutalmazom az Egyesült Államok ezüstmedáljával. Ez egy igazi történelmi pillanat!

Hely:
Bella

Bella:Jó lenne, ha tovább maradhatnál, nem? Tudom, hogy végeztél azzal, amiért idejöttél. De tudod egy barátom felfedezett egy kis aranyat nem messze és a Dalton fivérek egyik tagja hagyott ott egy csákányt. Vedd el és talán elmehetünk együtt és megkereshetjük az aranyat

500 Tapasztalati pont
Amerikai egyesült államok ezüst csillag medál
Bebörtönzött baltájaA kalandsor jutalma:
Eredmény