Paul a Nagy Lovag

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Kalandsor
azonosítója
207

Paul a Nagy Lovag

A kaland elérhető:
2024. július 17. 08:00 - 2024. július 30. 23:59
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
John
ID: 3190
A felderítő Helló barátom, holnap egy igazán kemény küzdelemben kell részt vennem, hogy megvédjük az erődöt. A betolakodók nemcsak az erődöt, hanem a szabadságunkat is el szeretnék venni. Nem ezért harcoltunk a függetlenségért... És most mi van? Nem fogjuk csak úgy átadni a következő vetélytársnak. Az a baj, hogy nagyon jók és erősek. Jó felderítőket keresünk… érdekelne?

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 35

- Ó, köszönöm a választ. Biztos vagy benne, hogy kémkedni szeretnél nekünk? Felderítőként kémkedned kell. Kérlek, olvasd el ezt a könyvet, és holnap reggel találkozunk itt.
John
ID: 3191
Ellenséges tábor Jó reggelt, tessék, egy kávé. Ülj le, és nézd meg a tervünket. Az északnyugati ponton van egy ellenséges tábor. Az első feladatod, hogy menj oda, kerülj az állomáshelyükhöz olyan közel, amennyire csak lehet, és tájékoztass minket a katonáik és fegyvereik számáról. Visszaérsz még a nap vége előtt?


5 óra Lovak befogása
6 óraFelfedezőút
Menj el ide: Szellemváros
Elég sokáig tartott, amíg visszatértél! Ó, értem. A lovad nincs a legjobb kondiban. Hadd adjak egy másikat. Különleges kém kiképzést kapott. Egyszerre képes nagyon gyorsan és halkan haladni...
300 Tapasztalati pont

John
ID: 3192
Jó stratégia Van vacsora a számodra, hogy erőt gyűjthess a következő feladatra. Közben mesél el mit láttál. Nagyon éhes vagy, így gyorsan elfogyasztod a Henry által készített ételt. Tudod, hogy John nem tudna ilyen fogást főzni. Elmondod John-nak, hogy nincs mitől félni. Nincs túl sok csapat az észak-nyugati oldalon. Két darab hatvan fős egységet számoltál, gyengén felszerelve. Azonban John arra kért, hogy hozz lőszert az erődhöz.


6 óra Lőszerszállítás A lőszerszállítás végeztével leheveredsz az ágyra, és elkezded olvasni a John-tól kapott könyvet.
500 Tapasztalati pont
John
ID: 3193
Baj Odamész John-hoz, hogy megmutass neki egy nagyon fontos részletét a könyvnek, amiről úgy gondolod, fontos lehet a harchoz. "A Klánháborúk történetében a jó stratégia mindig is a legfontosabb volt. Paul a Nagy Lovag jól ismerte a háború művészetét és a vele kapcsolatos stratégiát.Paul azt szokta mondani, hogy egy erőd támadásánál a legjobb módszer az ellenség meglepése. Az ellenség nem tudja, hol és milyen erők támadják. A legjobb összezavarni az ellenfelet..." Köszönöm a hasznos javaslatot. Ellenőrizd, hogy vannak-e ellenséges csapatok délen


Vedd fel ezt:

Menj el ide: Waupee indián faluja
Ó nem, egy tábort találtál az Indián falu közelében pár ezer katonával. A barátaid, a Waupee család veszélyben lehet. Mit csináljunk most?

200 Tapasztalati pont

John
ID: 3194
A tökéletes terv Úgy döntöttél, hogy a lehető leghamarabb visszatérsz John-hoz, és új tervet készítesz. Igazad van, meg kell lepnünk az ellenséget. A hadsereg 30% -át elküldjük az északnyugati erődnek, a hadsereg többi része pedig a déli frontra megy. Elrejtőzünk a falu körül, és nemcsak meglepjük az ellenséges hadsereget, hanem ugyanakkor megvédjük a falut is. Gyerünk!


15 óra Erőd védelme A harc több órán át tartott... Az ellenség több alkalommal is támadott az éjjel, de végül nyertél.

700 Tapasztalati pont

John
ID: 3195
A csata után Úgy tűnik, hogy az ellenségünk elmenekült a földünkről. Jó nekünk. Én és az egész város szeretnénk köszönetet mondani neked a nagyszerű stratégiáért. A hamis támadások gyakran részét képezik a stratégiának, és a védelem jól átgondolt. A Paul a Nagy Lovagól szóó könyv, amit adtam neked, a város egyik alapítójának ősének történetét meséli el. Talán te vagy az ő ük-ük-ük-ükunokája. Szeretném neked adni ezt a szobrot róla. Kiérdemelted.


- Leülsz John-nal a kocsmában pihenni egy pohár jó whiskey-vel.
200 Tapasztalati pont