Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
169

Nagy focimeccs

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2781
Vacsora a kocsmában Helló, {PLAYER_NAME}, mit szeretnél ma enni? Mint mindig? Elkészítem a séf specialitását neked. De sok a vendégem ma, tudsz hozni nekem steaket és paradicsomot?

Mentsd meg a kocsmát 2. rész

1 T-Bone-Steak
1 Pulyka
1 Paradicsom
Köszönöm! Itt a vacsorád, jó étvágyat! Egy igazi szimfónia a szájban! Úgy értem, nagyon jó az íze.

400 Tapasztalati pont
Úri vacsora

Henry
ID: 2782
Meccs hirdetés Tetszett? Szuper. Talán híres séf leszek egy napon. Tudod mit? Amíg te a hozzávalókat kerested, beszéltem a vendégeinkkel. Sportolók. Egy fura labdával játszanak, ami nem kerek...olyan, mint egy tojás, csak nagyobb. Egy fontos mérkőzésük van a héten. Megígértem nekik, hogy reklámozni fogom. Tudsz segíteni a röplapok kiszórásában és egy cikk írásával az újságba?


3 óra Plakátok felragasztása
10 Újságnyomtatás
Nem is tudtam, hogy ilyen tehetséges cikkíró vagy! Ülj le és pihenj egy kicsit. Nemsokára visszatérek, csak egy kis időre van szükségem.

300 Tapasztalati pont
100 $

Henry
ID: 2783
A desszert Ó ne...a vendégek desszertet kérnek. Nagyon fáradt vagyok és nincs mit elkészítsek nekik. Tényleg? Nos, ha ragaszkosz hozzá...elfogadom a segítségedet. Nézzük csak...kell liszt, cukor és talán narancsok is. Nem tudom, mit tennék nélküled.


1 Liszt
1 Cukor
1 Narancsok
Ígérem, egy nap viszonozom a sok segítséget, amit kaptam tőle. Most igyál egy kortyot a legjobb whiskymből.

300 Tapasztalati pont
Whiskey

Henry
ID: 2784
A pálya előkészítése A játékosoknak nagyon tetszett. Ez jó, minél több az elégedett ügyfél, annál több a pénz! Jut eszembe, a játékuk nagyon érdekes, a foci és a rögbi keveréke. A keleti parti egyetemeken találták ki még 1869-ben. Hogyan játsszák? Jó kérdés. Azt mondták, mindkét csapat megpróbálja a labdát a gólterületre bevinni. A fiúk gyakorolni akarnak holnap. Mondtam nekik, hogy van egy nagy mező a közelben...de meg kell javítsuk a kerítést.


2 óra Kerítésjavítás Tökéletes. Van valami, amit nem tudsz megcsinálni?

250 Tapasztalati pont
100 $

Henry
ID: 2785
Futball nézés Jó reggelt! Igyál egy kávét és gyere velem. Meg akarom nézni, hogy játsszák ezt a játékot. Érdekes lehet. Ismerem a focit és a rögbit, de nem tudom elképzelni ezeknek a keverékét.


Ezt a kalandot csak 06:00 órától 12:00 óráig zárhatod le. Hú, ez fantasztikus volt! De a labda tönkrement! Mit lehet most tenni? Két nap múlva nagy meccsük van. Megkérdezed Waupee-t, hogy segít-e?

Kávé

Waupee
ID: 2786
A labda megjavítása Helló öreg barátom! Mit tehetek érted? Ez egy labda? Furán néz ki...de szerintem meg tudjuk foltozni. Bőrre lesz szükségem és gyapjúra. Tudsz hozni nekem?


1 Bőr
1 Gyapjú
Fantasztikus ez a bőr, puha és erős. El is kezdek rajta dolgozni, {PLAYER_NAME}.

300 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2787
Majdnem kész Jó ismét látni téged! Majdnem készen vagyok, de kell még pár dolog. Meglepő? Ez a labda trükkösebb, mint gondoltam. Beszélj a szíjgyártó mesterrel és kérj tőle bőr pántokat. Csak látogass meg egy várost és valószínűleg ott találni fogsz egy mestert. Aztán menj és látogasd meg Mariat. Biztosan van neki tű és cérna. És mint mindig, köszönöm a segítségedet!


1 Cérna és tű
1 Bőrszíj
Hé, el a kezekkel! Tudom, hogy tetszik ez a labda. Jó munkát végeztem vele! De ez nem a tiéd. Vidd el Henrynek. Találkozunk a meccsen!

300 Tapasztalati pont
Ovális labda

Maria
ID: 2788
Nők földje Helló! Azt hittem elfelejtettél. Fogadjunk, hogy szükséged van valamire. Cérna és tű? Te varrod magadnak a ruháidat? Ó, sporteszközökhöz...igen, tudok segíteni, de akkor meg kell ígérjed, hogy eljössz velem megnézni a meccset. A cérnához pamutra lesz szükségem. Siess! Ha nincs labda, nincs meccs! Igen, nagyon szeretném látni ezeket a fiúkat a pályán. Annyira jóképűek...

Elfogad: Majdnem kész (Nagy focimeccs)

1 Gyapot Itt van. Kérlek vidd el Waupee-nek.

200 Tapasztalati pont
Cérna és tű

Henry
ID: 2789
Walter Camp A labda tökéletes. Olvastad az újságot? Van benne egy cikk Walter Camp-ről. Láttad azt az embert? Ő Walter, az amerikai futball atyja. Mit tett? Megváltoztatta a szabályokat... előtte egy csapatban 15 ember bolt, most csak 11. Ő a Yale csapatának a kapitánya. Maria mondta, hogy elviszed a meccsre. Meglepődtem és elszomorodtam. Azt hittem, együtt megyünk. Csak te és én, a két jó barát....és persze pár üveg sör. Hmm...ok,ok...együtt megyünk akkor.


1 Ovális labda Legyen szép az estéd, találkozunk holnap.

100 Tapasztalati pont
100 $

Henry
ID: 2790
Meccsnap Micsoda játék! Fantasztikus volt! Még mindig remegek az izgalomtól. Kipróbáljuk mi is? Te és én Waupee és John ellen? Ó, mielőtt elfelejtem, van valamim neked. Camp kapitány kért meg, hogy odaadjam neked ezt. Ki tudod nyitni a dobozt? Látni akarom, mi van benne. És megígértem, hogy adok egy kis pénzt is neked. Itt van 400 $.


Egy futball és két üveg fehérbor... nézd, egy kártya is van ott. Elveszed a kártyát, amin ez áll: "Egy üveg bor Henrynek és egy neked, {PLAYER_NAME}. Köszönöm szépen a segítséget. Itt hagyjuk a labdát is, hogy tudjatok játszani vele. Visszamegyünk oda, ahol van sok labdánk, de egyik sem lesz olyan jó, mint amit te csináltál nekünk. Viszlát! Walter Camp.

500 Tapasztalati pont
400 $
Walter Camp ládaA kalandsor jutalma:
Eredmény