Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.


A kalandsor azonosítója: ID 141

Mr. Húsvéti Nyúl megtalálása

A kalandsor elérhető:
2021. április 12. 00:00 - 2021. április 25. 23:59
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2380
Hogyan tudhatnád meg, hogy hol volt a Húsvéti Nyúl? Mond csak, {PLAYER_NAME} mit gondolsz egy szép kis húsvéti tűzről idén? Én nagyon élvezném, már össze is gyűjtöttem egy kis fát, de a tavalyi év után az emberek egy hatalmas máglyát várnak, úgyhogy sokkal többre van szükség. Legyél már oly kedves és hozzál nekem még egy kis fát.  (Valami színes dolog csillog a fűben. Csak nem....?)

Szint 10
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

3 Fa

Egy összetört tojás

Nagyszerű! Mi? Találtál egy hímestojást? Mutasd csak! Milyen szép... Ez biztos a Húsvéti Nyúl volt! Ha-ha! Idén elkapom!

50 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Favágás VAGY Faúsztatás VAGY Erdőirtás Egy összetört tojás
El kell fogadnod előtte a "Hogyan tudhatnád meg, hogy hol volt a Húsvéti Nyúl?" (Mr. Húsvéti Nyúl megtalálása) kalandot.
Henry
ID: 2381
Miért ment át a Húsvéti Nyúl az úton? Nézd! Van valami a tojásban... A Nyuszi próbál valamit elmondani nekünk! Siess és szerezz még néhányat!  Nyúl Úrnak tojásokra lesz szüksége, ugye? Próbáld meg Doolies farmján, az ő tyúkjai tojják a legjobb tojást a környéken. Ó, ha már ott vagy, akkor hozzál egy kis lisztet és vizet a kalácshoz kérlek.   (Találd meg a Húsvéti Nyúl következő üzenetét!)


2 Liszt

3 Pohár víz
Egy másik összetört tojás

Billy Jamesnél találtál még egyet! Nézzük mi van benne.. ja igen, és köszönöm a hozzávalókat. Egy kis kalácsot félreteszek neked is, jó?

70 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Sínfektetés VAGY Gabonaőrlés Egy másik összetört tojás
El kell fogadnod előtte a "Miért ment át a Húsvéti Nyúl az úton?" (Mr. Húsvéti Nyúl megtalálása) kalandot.
Henry
ID: 2382
Hogy kaphatnád el a Húsvéti Nyulat? Szerintem most már forró nyomon vagyunk! Na vajon mi kellhet még a Nyuszinak? Csokoládé! Kell neki egy kis cukor meg még régen azt hallottam, hogy gabonát is használnak hozzá. Tudod mit? Megpróbálom én elkészíteni a csokoládét. Hozd el nekem a hozzávalókat és ne felejtsd a tojást!  (Találd meg a hiányzó tojásokat, amiket a Húsvéti Nyúl Úr hátrahagyott neked.)


4 Cukor

3 Gabona
Még egy összetört tojás

Aha! Mintha ismét kisgyerek lennék. Nézd csak, a kirakós mindjárt kész! De még nem sikerült elkapnod... ez egy kicsit kiábrándító.

100 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Cukornádvágás VAGY Gabonabetakarítás Még egy összetört tojás
El kell fogadnod előtte a "Hogy kaphatnád el a Húsvéti Nyulat?" (Mr. Húsvéti Nyúl megtalálása) kalandot.
Henry
ID: 2383
Milyen az a Húsvéti Nyúl, amelyik nem tud ugrani? Várj, mielőtt megkeresnéd az utolsó tojást - talán bután hangzik, de valami majom ellopta a régi újságaimat. Szükségem van rájuk, hogy valamibe el tudjam csomagolni a húsvéti díszeimet. Szereznél néhány újat? Szörnyű lenne, ha ezek a helyes kis porcelán nyulak darabokra törnének.


8 Újság Ehh! Szép kis adag. Most még több porcelánra lesz szükségem, hogy tudjak csomagolni ezekbe a papírokba.

140 Tapasztalati pont

Henry
ID: 2384
Hol tartják Valentin napot Húsvét után? Látod? Varjak. Ott! Látod már? Valami megijesztette őket! Szerintem Nyúl Úr az! Ott szalad, kapd el! És hozz nekem néhány fekete tollat, mindig jól jönnek az előadásokhoz... És ne feledd az utolsó húsvéti tojást, különben nem kapsz ajándékot.  (Már csak egy tojás hiányzik.)


10 Hollótoll

Az utolsó összetört tojás

Micsoda kis mókamester. De milyen szépen ír egy nyúlhoz képest.

200 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Madarak elkergetése a földekről Az utolsó összetört tojás
El kell fogadnod előtte a "Igaz, hogy a Húsvéti Nyúl szépen tud írni?"
(Mr. Húsvéti Nyúl megtalálása) kalandot.
Henry
ID: 2385
Igaz, hogy a Húsvéti Nyúl szépen tud írni? Most pedig mutasd meg a kirakós darabjait. Nézzük csak... Ez ide kerül, ez pedig... oda és...


A kirakós első darabja A kirakós második darabja A kirakós harmadik darabja A kirakós negyedik darabja Micsoda kis mókamester. De milyen szépen ír egy nyúlhoz képest.

103 Tapasztalati pont
A kész kirakós

Henry
ID: 2386
Hány tojás fér egy üres kosárba? Na tessék. Ennyi bonyodalom után igazán megérdemled ezt. Legközelebb biztos hogy elkapom azt a kis...


A kész kirakós Szélesen mosolyogva falatozol a csokoládédból, ameddig végül nem marad semmi. Annyira elmerülsz az édes íz élvezetében, hogy fel sem tűnik az ablakban megjelenő két kis nyuszifül.

157 Tapasztalati pont

Csokoládényúl

VAGY
Csokoládényúl2A kalandsor jutalma:
Eredmény