Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
135

Minden, amit fény ér

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Waupee
ID: 2325
Északi testvérek Ó, a barátom meglátogat, ez csodás, viszont kellene a segítséged. Az északon élő fivéreinket és nővéreinket pumák zaklatják, de ők békés népek. Még akkor sem ölnek, ha a saját életük a tét. Én más vagyok, biztonságban szeretném tudni őket. Velem tartasz? Nem felejtem el neked, barátom, induljunk hát. Mutatom az utat.

Szint 130
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

3 óra Pumavadászat A puma okos, de ma te leszel a legrémisztőbb állat erre. A fivéreim és nővéreim biztonságban vannak, hála neked. Falatozzunk valamit, mielőtt visszatérünk.

1500 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2326
A sötétség barátja El kell ismernem, teljesen elképedtem a képességeiden. A sötétség a barátod, neked prémvadászként kellene dolgoznod. Mindig szükségünk van prémekre az otthonainkhoz és bőrre a ruháinkhoz. A barátságunkkal fizetünk cserébe, na meg talán még néhány más dologgal.


20 Munkavállalás prémvadászként Szép munka, barátom. A törzsem büszkén vár ma a tűz köré téged.

2400 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2327
Kalandkereső idegenek Idegenek jöttek a városba, talán Maria családja. Át akarják élni a vadnyugati érzést, a lövöldözéssel, vadászattal és a prérivel.. tudod. Talán te körbe tudnád vinni őket. De ne feledd, ők nem tudják megkülönböztetni a kígyót a kötélvégtől.


4 óra Zöldfülűek kalauzolása He-he! Jól kifárasztottad őket! Jó munkát végeztél.

2000 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2328
Játékidő Szép napot neked! Emlékszel a tegnapi emberekre? Épp most említettem nekik, hogy milyen jó vadász vagy, úgyhogy ma csatlakoznának hozzád. Remélem nem gond?


5 óra Nagyvadak vadászata Úgy látom, nagyon sikeres vagy! Még Henrynek is könyörögtek, hogy rakja ki az agancsokat a kocsmában.

1900 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2329
Az elme útja Gondolom eleged van már az idegenekből, akik áttrappolnak az erdőkön, elriasztva az összes állatot a környéken? Megértelek. Miért nem utazol el? Az ismerőseim ezt szokták tenni, ha unatkoznak. Fedezd fel világunk csodáit, keresd a veszélyt, de térj vissza egyben, hogy sokat mesélhess a kalandjaidról.


8 óra A The West felfedezése Isten hozott barátom! És, megvilágosodtál utad során? Megváltoztál.

2800 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2330
Eltérő nyelvek Értem, szóval szeretnél prémvadász maradni, de abból is a legprofibb lennél. Jó ötlet. Akkor tanulj meg egy másik nyelvet. Megtaníthatnám neked a miénket, de ide minden nap új telepesek jönnek. Ha sok pénzt akarsz keresni, akkor tanuld meg az ő nyelvüket.


2 óra Munkavállalás fordítóként Gyorsan tanulsz! Ha még több gyakorlásra van szükséged, akkor látogasd meg a falunkat, megtanítalak még néhányra.

1500 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2331
Felszerelések Jó kis hírneved van már, ebben biztos vagyok. Itt egy kis fizetség a segítségedért. Most figyelj, vevőid érkeztek, zsákokra van szükségük az élelem tárolására és vízre, még mielőtt belekezdhetnél.


5 Egy gyakori terméket rejtő hátizsák Nagyon jó... Itt van egy kis felszerelés. Épp elég lesz neked.. két napra.

2100 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2332
Dolgozz a profinak Jó, hogy megtanultál néhány új nyelvet. Az a fickó ott Spanyolországból érkezett. A többiek helyiek, akik egy jó kis kalandot keresnek. Vedd őket a szárnyaid alá. Majd néhány nap múlva találkozunk.


6 óra Expedíció vezetése Tovább tartott, mint gondoltad, de az ügyfeleid boldognak néznek ki. Ügyes vagy.

2400 Tapasztalati pont
300 $

Waupee
ID: 2333
Manapság népszerű Hallottam, hogy két fickó az aligátorokról beszélgetett. Te tudod, hogy hol lehet őket megtalálni? Úgy tudom, hogy a bőrük nagyon népszerű manapság. Szerintem rendesen meg fognak fizetni.


5 Aligátorvadászat Jó kis csapat vagyunk! Nem, tartsd csak meg a pénzt és vacsorázz velem. Már meg is rendeltem az ételt.

2400 Tapasztalati pont
300 $

Waupee
ID: 2334
Egy új otthon Barátom. Változnak az idők... a telepesek azt akarják, hogy a testvéreim költözzenek rezervátumokba, de egy sincs, ahova mehetnének. Nem igazán jövünk ki jól a többi törzzsel, így aggódom az embereimért. Segítenél építeni egy új rezervátumot?


8 óra Rezervátum tervezés Köszönöm barátom, így a fivéreimnek és nővéreimnek végre van új otthonuk és nem kell aggódnom értük. Ha a telepesek nem akarnak tőlünk semmit, akkor csatlakozhatnánk is a családomhoz az új rezervátumban.

3700 Tapasztalati pont
Karaktercím:
A fény királya/királynőjeA kalandsor jutalma:
Eredmény