Minden, amit fény ér

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Kalandsor
azonosítója
135

Minden, amit fény ér

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Waupee
ID: 2325
Északi testvérek Ó, a barátom meglátogat, ez csodás, viszont kellene a segítséged. Az északon élő fivéreinket és nővéreinket pumák zaklatják, de ők békés népek. Még akkor sem ölnek, ha a saját életük a tét. Én más vagyok, biztonságban szeretném tudni őket. Velem tartasz? Nem felejtem el neked, barátom, induljunk hát. Mutatom az utat.

Szint 130
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

3 óra Pumavadászat A puma okos, de ma te leszel a legrémisztőbb állat erre. A fivéreim és nővéreim biztonságban vannak, hála neked. Falatozzunk valamit, mielőtt visszatérünk.

1500 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2326
A sötétség barátja El kell ismernem, teljesen elképedtem a képességeiden. A sötétség a barátod, neked prémvadászként kellene dolgoznod. Mindig szükségünk van prémekre az otthonainkhoz és bőrre a ruháinkhoz. A barátságunkkal fizetünk cserébe, na meg talán még néhány más dologgal.


20 Munkavállalás prémvadászként Szép munka, barátom. A törzsem büszkén vár ma a tűz köré téged.

2400 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2327
Kalandkereső idegenek Idegenek jöttek a városba, talán Maria családja. Át akarják élni a vadnyugati érzést, a lövöldözéssel, vadászattal és a prérivel.. tudod. Talán te körbe tudnád vinni őket. De ne feledd, ők nem tudják megkülönböztetni a kígyót a kötélvégtől.


4 óra Zöldfülűek kalauzolása He-he! Jól kifárasztottad őket! Jó munkát végeztél.

2000 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2328
Játékidő Szép napot neked! Emlékszel a tegnapi emberekre? Épp most említettem nekik, hogy milyen jó vadász vagy, úgyhogy ma csatlakoznának hozzád. Remélem nem gond?


5 óra Nagyvadak vadászata Úgy látom, nagyon sikeres vagy! Még Henrynek is könyörögtek, hogy rakja ki az agancsokat a kocsmában.

1900 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2329
Az elme útja Gondolom eleged van már az idegenekből, akik áttrappolnak az erdőkön, elriasztva az összes állatot a környéken? Megértelek. Miért nem utazol el? Az ismerőseim ezt szokták tenni, ha unatkoznak. Fedezd fel világunk csodáit, keresd a veszélyt, de térj vissza egyben, hogy sokat mesélhess a kalandjaidról.


8 óra A The West felfedezése Isten hozott barátom! És, megvilágosodtál utad során? Megváltoztál.

2800 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2330
Eltérő nyelvek Értem, szóval szeretnél prémvadász maradni, de abból is a legprofibb lennél. Jó ötlet. Akkor tanulj meg egy másik nyelvet. Megtaníthatnám neked a miénket, de ide minden nap új telepesek jönnek. Ha sok pénzt akarsz keresni, akkor tanuld meg az ő nyelvüket.


2 óra Munkavállalás fordítóként Gyorsan tanulsz! Ha még több gyakorlásra van szükséged, akkor látogasd meg a falunkat, megtanítalak még néhányra.

1500 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2331
Felszerelések Jó kis hírneved van már, ebben biztos vagyok. Itt egy kis fizetség a segítségedért. Most figyelj, vevőid érkeztek, zsákokra van szükségük az élelem tárolására és vízre, még mielőtt belekezdhetnél.


5 Egy gyakori terméket rejtő hátizsák Nagyon jó... Itt van egy kis felszerelés. Épp elég lesz neked.. két napra.

2100 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2332
Dolgozz a profinak Jó, hogy megtanultál néhány új nyelvet. Az a fickó ott Spanyolországból érkezett. A többiek helyiek, akik egy jó kis kalandot keresnek. Vedd őket a szárnyaid alá. Majd néhány nap múlva találkozunk.


6 óra Expedíció vezetése Tovább tartott, mint gondoltad, de az ügyfeleid boldognak néznek ki. Ügyes vagy.

2400 Tapasztalati pont
300 $

Waupee
ID: 2333
Manapság népszerű Hallottam, hogy két fickó az aligátorokról beszélgetett. Te tudod, hogy hol lehet őket megtalálni? Úgy tudom, hogy a bőrük nagyon népszerű manapság. Szerintem rendesen meg fognak fizetni.


5 Aligátorvadászat Jó kis csapat vagyunk! Nem, tartsd csak meg a pénzt és vacsorázz velem. Már meg is rendeltem az ételt.

2400 Tapasztalati pont
300 $

Waupee
ID: 2334
Egy új otthon Barátom. Változnak az idők... a telepesek azt akarják, hogy a testvéreim költözzenek rezervátumokba, de egy sincs, ahova mehetnének. Nem igazán jövünk ki jól a többi törzzsel, így aggódom az embereimért. Segítenél építeni egy új rezervátumot?


8 óra Rezervátum tervezés Köszönöm barátom, így a fivéreimnek és nővéreimnek végre van új otthonuk és nem kell aggódnom értük. Ha a telepesek nem akarnak tőlünk semmit, akkor csatlakozhatnánk is a családomhoz az új rezervátumban.

3700 Tapasztalati pont
Karaktercím:
A fény királya/királynőjeA kalandsor jutalma:
Eredmény