Logor.png
2.110
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 210

Mentsd meg az Oktoberfest-et

A kalandsor elérhető:
2019. szeptember 18. 12:00 - 2019. október 14. 23:59


Kalandosztók a kalandsorban
Ikon Nyugati pont.png Nyugati pont Ikon Keleti pont.png Keleti pont
Nyugati Kereszteződés helye.png Keleti Kereszteződés helye.png
Ikon Erdei tisztás.png Dickson Erdő Ikon Szellemváros.png Szellemváros
Kerek kő tisztás helye.png Szellemváros helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 3208
Betakarítás után Üdv! Örülök, hogy jó hangulatban talállak. Úgy hallottam, hogy a legutóbbi betakarítás közben Mariával együtt megmentettétek a Pony Expressz lovasának életét. Igaz ez? Van egy kis időd? Ülj le, készítek neked egy kávét, és mesélj el közben mindent erről. Elmondod neki a legutóbb történt eseményeket. Kis idő után megkérdezed Henry-t az Oktoberfestre való felkészülésről. Jól állok perpillanat. Ha szeretnél egy kis pénzt keresni, talán lesz számodra munkám a következő napokban. Néz meg a hirdetőtáblát, hátha valaki keres segítőket.
Szint: 69
Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Intézd el: A vadászok (Mentsd meg az Oktoberfest-et) Látom, kerestél némi pénzt. Szerencsés vagy.
100 Tapasztalati pont
Feladatok
ID: 3209
A vadászok Egy olyan embert keresek, aki tud nekünk szerezni fegyvereket. Szenvedélyes vadászok egy csoportja vagyunk. 1 Pontos íjpuska 1 Pontos puska
1 Rozsdás sörétes puska 1 Pontos csúzli
1 Katonai revolver
Biztosra akarunk menni, hogy idén a sütögetés az Oktoberfest alatt rendkívül látványos lesz, de úgy tűnik, valaki ellopta a fegyvereinket. Köszönjük a segítségedet. Szeretnél csatlakozni hozzánk?
300 Tapasztalati pont
5000 $
Henry
ID: 3210
Az Oktoberfest előkészítése Szóval azt mondod, valakinek muszáj ellopnia a fegyvereiket? Ez nagyon komoly! Meséltél már erről John-nak? Azt hiszem, tudnia kell róla. Amint visszaér a városba, beszélned kell vele. Tudomásom szerint ma rabokat szállít.  És ha már itt vagy, lenne egy munkám a számodra. Kellene nekem 10 új söröskorsó. Tudnál hozni nekem? Ó, és ezen kívül még szükségem van lisztre, tojásra és tejre, hogy sok perecet tudjak sütni. 10db:

15 Liszt
2 Nyers tojás
2 Egy üveg tej
Mi történt? Hol voltál ilyen sokáig? Már kezdem érted aggódni.
800 Tapasztalati pont
800 $
Nyugati pont
ID: 3211
Vadászok bajban, 1. rész Keletre utazol, hogy találj egy kereskedőt, aki eladhat neked pár friss tojást. Amikor megérkezel Newportba, hallod, hogy egy banda elrabolt több embert és nyugatra mentek. Úgy döntesz, hogy ellenőrzöd a nyugati vidéket, majd amikor eléred a kereszteződést, ott találod a vadászokat fogságban és megkötözve. Vársz estig, majd odamész, hogy kiszabadítsd őket. Pont amikor az utolsó vadász köteleit is elvágnád, valaki elkezd lőni rátok!
Menj el ide: Nyugati pont
Üsd ki Gonosz ikertestvér-t Ó, köszönöm! Megmentetted az életünket! Elvitték a pénzünket, az ételünket, a fegyvereinket… mindent! Kérlek, vigyél haza minket és kérhetsz érte bármit! 600 Tapasztalati pont
Nyugati pont
ID: 3212
Vadászok bajban, 2. rész Megsebesültél a lövöldözés közben. Az egyik fegyveres eltalált a kezeden. Most sokkal nehezebb lesz megszerezni azokat a dolgokat, amelyeket Henry kért. De természetesen nem hagyhattad ezeket a szegény lelkeket az útonállók kezében. Ló és némi élelem után nézel és biztonságban hazakíséred őket valahova az erdő közelébe…
Menj el ide: Nyugati pont
2db:

3db:

5 Fehér ló
Menj el ide: Dickson Erdő
Tehát, ahogy ígértem, vigyél, amit csak akarsz. Mit szeretnél? Körbenézel a szobában és a konyhapolcra mutatsz. Ó, azok az öreg sörös korsók? Mennyink van belőle? Igen, azt hiszem négy darab. Megkaphatod, ne aggódj.
4db:

Lecsó hallal.png Lecsó hallal a Shop-ban vásárolható!
Dickson Erdő
ID: 3213
Még két söröskorsó Elhagyod az erdőt remélve, hogy ezúttal könnyen találsz valakit, aki elad neked némi friss tojást vagy tejet. Az út mentén egy csapat gyereket látsz amint boldogan játszanak a homokban… és… egy söröskorsóval! Hmm… Talán elcserélhetnéd velük valamivel?
Menj el ide: Dickson Erdő
3db:

10 Narancsok
Örülsz, hogy találtál még két söröskorsót. Még négy, és már viheted is vissza Henryhez. Ezúttal talán valahol keleten próbálkozol?
300 Tapasztalati pont
2db:
Keleti pont
ID: 3214
Egy csapda Kelet felé haladva egy karavánnal találkozol, ami élelmiszert szállít a városokba. De amit látsz, attól meghűl az ereidben a vér… Valaki megtámadta a kocsikat, mindenhol vérnyomok vannak. Az egyik túlélő odamegy hozzád.  McGuffin:Üdv. Örülök, hogy látlak, és boldog vagyok, hogy megtaláltál minket. Elnézést hogy így fújtatok, de meg kell értened… A támadás még nagyon friss az emlékeimben. Segítenél nekünk feltölteni a kocsikat új készletekkel és elkísérnél minket biztonságban a városba?
Menj el ide: Keleti pont
15 Burgonya 15 Áfonya
10 Rákhús 20 Bab
20 Kukorica 10 Pulyak
2 óra Lovasszekér javítása
5 óra Telepes karaván védelme
McGuffin: Hát, köszönöm. Megcsináltuk. Mit szeretnél jutalomként? Sajnos nincs se tejünk se tojásunk, de van két söröskorsónk, ami nem tört el a támadás alatt. Szeretnéd elvinni magaddal? Ha még kellene több, úgy hallottam van egy szellemváros, ahol a kocsmában talán találsz még párat.
800 Tapasztalati pont
500 $
2db:
Szellemváros
ID: 3215
Söröshordó lövészet Belépve a városba lövések és hangos nevetés hangját hallod. Leszállsz, és lassan besurransz a főtérre. Veled szemben, a fő utcán, sok férfi és nő van. Egymást váltogatva sörrel teli hordókra lövöldöznek. Mi történik itt? Úgy döntesz, hogy elkergeted őket és szerzel magadnak pár hordó sört.
Menj el ide: Szellemváros
10 óra Banditavadászat Fogsz két hordó sört és találsz még egy bögrét is! Most már hazamehetsz. Talán John is visszaért már és elmondhatsz neki mindent.
2db:

2db:
John
ID: 3216
Visszatérve a városba Hé, hol voltál? Már évek óta kereslek. Jól vagy? Nem telik el egyetlen nap sem rablás vagy lövöldözés nélkül… És el tudod képzelni, hogy hány söröshordó tűnt el, amiket az Oktoberfestre rendeltünk? Ó, találtál néhányat? Mi, csak kettőt? Pontosan mi történt ott?  Elmondod John-nak, hogy mi történt az utazásod alatt. Te és a seriff arra a következtetésre juttok, hogy valaki el akarja rontani az idei Oktoberfestet. John odaadja neked az utolsó hiányzó söröskorsót, így most már elviheted Henrynek és segíthetsz a seriffnek biztonságban tartani a várost. 2db:

Banditák ellen nyert párbaj: 5/5
Elfogott körözött személyek: 2/2
Köszönöm, barátom. Remélem, most már senki nem akarja tönkretenni az Oktoberfesti szórakozásunkat!
500 Tapasztalati pont
2db:
John
ID: 3217
Boldog befejezés Úgy néz ki, minden rendben van most. Gyere, nézzük a felvonulást! Ebben az évben jött egy új pék a városba, aki igazán jó pereceket készít. Már kipróbáltad? Ha, csak ne mondj semmit Henrynek! Nézd, ott vannak a vadászaink zöld ruhában… egy nagy zöld csokrot viselnek? Szeretem a boldog befejezéseket! - Belépsz, és élvezed a jó hangulatot. Majd, egy pillanattal az után hogy John mond valamit a boldog befejezésről, csörgést hallasz magad mögül, majd valaki azt mondja: „Hé, talán összetörhetnénk az összes korsót?”
500 Tapasztalati pont


A kalandsor jutalma:
Link=Eredmények