Logor.png
2.115
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 1

Mentsd meg a kocsmát, 1. rész

Kalandosztó Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry Győzd le:
Parbajhos ferfi bandita.png Ben Higgs
15 Tapasztalati pont
Henry 2 megnyert NPC párbaj 10 Tapasztalati pont
1 Képességpont
Henry 2 Életerő pont 10 Tapasztalati pont
Henry 1 Útonálló elkergetése 10 Tapasztalati pont
Henry 2 Bárányok terelése 10 Tapasztalati pont
Henry 2 Erő 10 Tapasztalati pont
Henry Felnyársalt hal 10 Tapasztalati pont
Henry 10 Tapasztalati pont
Kezdők sálja
Henry Vedd fel:
Kezdők sálja
10 Tapasztalati pont
Henry 1 Őrölt kávé 10 Tapasztalati pont
Henry 10 Tapasztalati pont
100 $
20 Kötvény
Sokoldalú útitáska Zöldfülűek számára
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 0
Új banditák Segítség! Épp hogy újra beindult az üzlet a kocsmában, új banditák tűntek fel a városban, a Ronda Gary és a bagázsa! Gyorsan, ott van egy közülük!  A párbaj automatikusan megtörténik. A kimenetele a ruházatodtól, a fegyveredtől és attól függ, hogy hogyan osztottad el a pontjaidat.

Szint 2

Győzd le:
Hamis John.png Gary bérence
Szuper, eggyel kevesebb van. De így hogy Ronda Gary a környéken van, soha nem fog új vendég benyitni a kocsmámba *zokog*.

15 Tapasztalati pont

Henry
ID: 1
Az első támadás A fenébe, ez a nyüves Gary és a bandája kiürítették a dohánytartalékaimat. Nincs dohány, nincs vendég. Tudnál nekem hozni néhány dohánylevelet?  Nem találtad meg a munkát? Kattints a kis iránytűre a kalandnál. Így megnyílik a térkép és egyből láthatod a munkák elhelyezkedését a kis zöld ikonoknál.


1 Dohánylevél Köszönöm, {PLAYER_NAME}! Most hogy végre van dohányom, a vendégek biztos özönleni fognak ismét. Persze, ha azok a banditák..

15 Tapasztalati pont

Henry
ID: 2
Mentsd meg a termést Mivel ezek a banditák itt randalíroznak a környéken, a földekkel már senki sem törődik. A madarak a termést dézsmálják! Mentsd meg a kukoricánkat és a gabonánkat, kergesd el a varjakat a földjeinkről kérlek.  Nehezen találsz meg egy munkát? Megkeresheted a minitérképen (jobb felső sarok). Írd be "Madarak elkergetése a földekről", hogy megtaláld az összes helyet, ahol ezt a munkát végezheted. Kis zöld kalapács ikonok jelölik a helyeket.


1 Madarak elkergetése a földekről Nagyon köszönöm. De ezek a banditák csak nem fogják abbahagyni a városunk terrorizálását.

15 Tapasztalati pont

Henry
ID: 3
A második támadás Ez a borzalmas Gary megtámadta a kocsmát és ellopta az összes halat, amit korábban hoztál. Tudnál még hozni néhányat?  Sok kaland van, ami a munkák körül forog. Például, dolgozz ennyi alkalommal, vagy végezd ezt a munkát annyi ideig, vagy találj valami terméket.


1 Horgászat Remek! Remélem nem okozok túl sok kellemetlenséget! Tudod igazán nagyra értékelem a segítséged. Hamarosan a kocsma ismét tele lesz vendégekkel, szóval itt az ideje megszabadulnunk Ronda Gary-től. Igyekszem kigondolni valamit.

15 Tapasztalati pont

Henry
ID: 4
Erősítés Mielőtt Gary után nézel még meg kell erősödnöd. Soha ne felejtsd el szétosztani a szabad képességpontjaidat.  Minden egyes alkalommal, amikor szintet lépsz, kapsz három képességpontot és egy tulajdonságpontot, amelyekkel fejlesztheted karaktered. A sárga tapasztalat sáv mutatja meg alul, hogy milyen messze vagy a következő szintlépéstől.


3 Életerő pont Fantasztikus, hamarosan elég erős leszel ahhoz, hogy elhallgattasd Gary-t mindörökre.

15 Tapasztalati pont

Henry
ID: 5
Eszközök Ronda Gary meglehetősen veszélyes. Adhatok neked egy sapkát, ami javítja a kitérési képességed. Így Gary nem tud olyan könnyen eltalálni. Viszont kérnem kell érte 40 dollárt, mert Gary elvitte az összes spórolt pénzem.  Hogy pénzt keress dolgoznod kell, lehetőleg olyan munkákon, amelyek szép gazdag summával jutalmaznak meg, mint például a cukornádvágás vagy a dohányszedés. Vedd fel a megfelelő ruhát, hogy még több pénzt szerezhess.


40 $ Szép munka! Remélem nem fáradtál el nagyon. Tessék, itt a sapka, amivel javíthatod a kitérésed. Így jobban fel tudsz készülni a végső leszámolásra Gary-vel.

15 Tapasztalati pont
Kezdők fejpántja

Henry
ID: 6
A harmadik támadás Ami sok az sok! Ez a Gary most elvitte az összes cukromat! Cukor nélkül nem tudok többé kávét eladni! Végem! Hacsak nem tudnál segíteni... tudod..  Megjegyzés: ez a munka egy kicsit messzebb található. Kattints a kis iránytű jelre a kalandnál, vagy a kaland nyomkövetőre. Így megnyílik a minitérkép, ahol a megfelelő munkát a zöld kép jelzi.


2 Cukornádvágás Nagyon köszönöm {PLAYER_NAME}! Már van egy tervem, hogy hogy szabaduljunk meg Gary-től.

15 Tapasztalati pont

Henry
ID: 7
Rajtaütés 1 Ok, a terv a következő: csapdát állítunk neki. Szerzel egy kis pénzt cipőpucolás közben, ami biztosan előcsalogatja Gary-t, hogy kizsebeljen és akkor lecsapunk. Mit gondolsz, jó lesz ez a terv?  A cowboy-odnak először is oda kell mennie a megfelelő helyre. Az utazási idő csökkenthető egy jobb lóval, vagy a Lovaglás képességgel.


1 Cipőpucolás Nagyon jó! Most már csak várnunk kell, amíg Ronda Gary felbukkan, hogy rátegye a mocskos kezét a pénzedre. Kíváncsi vagyok, hogy valóban olyan jó harcos-e.

15 Tapasztalati pont

Henry
ID: 8
Rajtaütés 2 Itt is van! Most jött el a megfelelő pillanat. Támadd meg és zavard el a városból, mint egy vinnyogó prérifarkast!  Ha megnyered ezt a párbajt, akkor megkapod Gary csizmáját díjként. A csizmák bónuszt adnak a célzási képességedre, ami emeli a találati lehetőséged a párbajokban.


Győzd le:
Gary.png Ronda Garry
Hé, te igazi hős vagy! Gratulálok, megcsináltad! Hmm, de most az összes bandita lelépett innen. Remélem nem lesz túl unalmas az élet... Nos, nem. Egy új vendég érkezett a kocsmába és biztos vagyok benne, hogy tudsz neki is segíteni. A neve Maria, miért nem mész oda és beszélsz vele?

15 Tapasztalati pont
10 $
Kezdők cipője


A(z) Mentsd meg a kocsmát, 1. rész más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
· Helyreállítási munkálatok
· Pony-expressz
· A nagy előadás
A kaland lezárása utána érkezik a kocsmába Maria.