Logor.png
2.115
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 17

Helyreállítási munkálatok

Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 120
Kitrágyázás Üdv, engem Maria-nak hívnak. Nagyon örülök hogy a gazfickók leléptek és nyugodtan sétálhatunk a környéken, anélkül, hogy félnünk kellene. De még van munka bőven. Nem is gondoltad volna, ugye! Néhány dolog félbeszakadt és igazán szükségünk lenne egy segítő kézre. Mint például a disznóólnál... Ha nem gond, akkor igazán segíthetnél kitakarítani. Legalább egy percig kell csinálnod ezt a munkát (4 alkalmat jelent).

Szint 4
Mentsd meg a kocsmát 1. rész

1 perc Disznók őrzése Ez nagyon kedves volt tőled! Ezzel a sok segítséggel a városunk hamarosan kigyógyul a banditás rémálmokból és új látogatókat fog idevonzani!

30 Tapasztalati pont

Maria
ID: 121
Gyapot Jó ideje már a mezőket se gondozta senki. Segítenél a gyapotszedésben? Jó szabó vagyok, vagyis ha hoznál nekem némi gyapotot, akkor készítenék neked egy szép új inget. Gyapotot nem könnyű szerezni. Öltözz át a megfelelő ruhába, hogy növeld a találati esélyt.


1 Gyapot Ez szép munka volt. Ügyes vagy!

30 Tapasztalati pont

Maria
ID: 122
Munka a földeken Végre a banditáktól való félelem nélkül láthatunk neki az aratásnak. Tudnál segíteni a munkásoknak odakint a mezőkön? Legalább 1 percig kell csinálnod ezt a munkát (4 alkalmat jelent).


1 perc Gabonabetakarítás Igazán gyors és hatékony vagy. A város is igen jó úton halad, hogy elfelejtse a banditák terrorját.

30 Tapasztalati pont

Maria
ID: 123
Reklám Nagyszerű munkádnak köszönhetően a városunk máris sokkal jobb hely lett. Elkezdhetjük hirdetni a kocsmánkat, hogy néhány új vendégeket vonzzunk. Nagyszerű marketing stratégia jutott az eszembe. Csináltam néhány... reklám plakátot. Ki tudnál rakni néhányat? De kérlek jó helyeket válassz, mint például a telefonpózna vagy a Vegyesbolt fala. Ha segítesz Maria-nak, akkor jutalmad egy poncsó lesz. Jól jársz vele, mert minden olyan munkánál hatásos lesz, ahol szükséged van a Lovaglás képességére: újságok nyomtatásánál vagy a plakátok felragasztásánál.


4 Plakátok felragasztása Két jó hírem is van számodra, Cowboy. Jobb mint egy jó és egy rossz hír, ugye? Oké, az első: elkészültem az ingeddel. Vedd fel és máris úgy vágtázhatsz át a prérin, mint a szél. A második: új vendég érkezett a kocsmába, a Sheriff. Menj, beszélj vele.

30 Tapasztalati pont
25 $
Kezdők ingeA kalandsor jutalma:
EredményA(z) Helyreállítási munkálatok más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
· Hajtóvadászat
· A hat bandita

A kaland lezárása utána érkezik a kocsmába John Fitzburn seriff.