Logor.png
2.118
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Világok << Tartalomjegyzék >> Kezdőlap

Az 1.33-as frissítéstől kezdve lehetőség van a barátainkat meghívni a játékba úgy, hogy mi is profitáljunk belőle. Amikor új játékosok regisztrálnak egy ilyen ajánló linken keresztül, jutalmul Buffalo Bill nyeregtáskáját kapják. Ahogy ezek az új karakterek fejlődnek és aranyrögöt vásárolnak, úgy te egyre nagyobb jutalmat kapsz értük cserébe. A játékosok fejlődése csak az adott világban számít, és csak az újonnan a játékba regisztrált karakterek fejlődése ad jutalmat - azaz az nem számít majd, ha a barátod már így is játszik egy világon!

Meghívás módja

A következő négy módon tudsz játékosokat meghívni. Ezeket úgy érheted el, hogy a cset alján megkeresed a barátokat vagy a cset feletti gombsorból jobb oldalon a legbaloldalibb ikonra kattolsz, azon belül a felkérés elküldése menüben találod az alábbi lehetőségeket:

Közvetlen linkkel

Egy egyszerű link a The West honlapjára egy speciális paraméterrel, ami megmutatja, hogy te hívtad meg az adott játékost. Ezt könnyen megoszthatod közösségi oldalakon, csevegőprogramokban és e-mailen is.

E-mailben

Egy előre megírt e-mail kerül elküldésre a megadott címre, ami a játék rövid leírása mellett az imént leírt linket tartalmazza.

Reklám bannerrel

Egy "The West" reklám banner, amit weboldalakon és fórumokon lehet használni. Rákattintva a játék főoldala nyílik meg.

Aláírás bannerrel

Korábban a beállítások menüben volt elérhető: egy személyes aláírás banner, ami a karaktered szintjét, rangját, az elért eredménypontjait, a lezárt kalandjait, illetve a párbaj statisztikáit mutatja meg. Rákattintva a játék főoldala nyílik meg.

Pontrendszer

Minden újonnan regisztrált karakter után, aki a te meghívód alapján jött a játékba (és ugyanarra a világra), barátság pontokat kapsz, amint fejlődnek, vagy aranyrögöt költenek.
Azok a játékosok, akiket a baráti listádra veszel fel, nem számítanak!
Ahogy ezek a meghívott játékosok szintet lépnek, vagy aranyrögöt költenek, te barátság pontokat kapsz. Ezek a pontok folyamatosan nőnek, és nem csökkennek akkor sem, ha a meghívott játékos törli magát. A jelenlegi pontszámodat megtekintheted az Eredmények > Közösség > Barátok menüben.

A pontszámok kiszámítása titkos, annyi tudható, hogy nem egyenesen arányos a fent leírtakkal. Általánosságban elmondható, hogy jobban megéri pár játékost meghívni, akik aztán tovább játszanak, és több aranyrögöt vásárolnak, mint rengeteg játékost meghívni, akik aztán hamar elhagyják a játékot.

Fontos tudni, hogy ha a barátod vagy Te elköltözöl egy másik világba, akkor onnantól kezdve nem kapsz utána pontokat. Természetesen a már megszerzett pontok nem vesznek el.

Jutalmazás

Ahogy gyarapodnak a barátság pontjaid, úgy tudsz egyre komolyabb jutalmakat kapni. Minden itt felsorolt jutalmat csak egyszer kaphatsz meg egy világon.

Jutalmak listája

A bal oldali számok az ajándékok sorrendjét, míg a jobb oldali számok a hozzájuk szükséges barátságpontokat mutatják. Az ajándékok a 2.03-as frissítésben a 7-es szinttől megváltoztak.

Jutalom Szükséges

pont

1 Reward1.png Megtöltött békepipa
Energia bónusz 100%
100
2 Reward2.png 3.000 tapasztalati pont
3000 tapasztalati pontot kapsz
500
3 Reward3.png 5.000 $
5000 $-t kapsz
1000
4 Reward4.png Acélkazetta
Egy láda. Vajon mi van benne?
5000
5 Reward5.png Elefánt
Egy különleges nyergesállat
10000
6 Reward6.png Sam Hawken kése
Egy különleges párbajfegyver
50000
7 Reward7.png Prémium kazetta
Egy láda. Vajon mi van benne?
100000
8 Reward8.png 2000 kötvény
Egy különös levél és 4 arany levél
500000
9 Reward9.png 10 általad választott tárgy
Admintárgyakat nem lehet ill. egy tárgy csak egyszer.
1000000
10 Reward10.png Egy egyéni avatar és egy egyéni tárgy szett
Új karakterkép és egy személyre szabott szett
5000000
Baratsagpont ajandekok.jpg

Megjegyzések

Fontos megjegyezni, hogy az InnoGames GmbH fenntartja magának a jogot, hogy az egyes jutalmakat visszavonja, illetve megtagadja, különösen, de nem kizárólagosan a következő esetekben:

  • Amennyiben a jutalomhoz szükséges pontszámot játékhiba (bug) kihasználásával érte el a játékos
  • Amennyiben a jutalomhoz szükséges pontszámot a játékos csalással, a szabályzat megszegésével érte el
  • Amennyiben a jutalomhoz szükséges pontszámot a játékos előre nem látott fejlemények, vagy események miatt túlságosan könnyen szerezte meg
  • Amennyiben a nyereményt a játékos olyan világon érte el, ami már törlés alatt van, vagy olyan országban, ahol a The West leállítás alatt áll.

Az egyes jutalmak visszavonása tekintetében a végső döntés az InnoGames kezében van, beleértve az értelmezési jogkört is, amely nem lehet jogi interpretáció tárgya.