Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
175

Magányos Cowboy

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Jacksonville.png Jacksonville Ikon Bandita rejtekhely2.png Bandita rejtekhely
Jacksonville helye.png Sivatagi Tűzrakóhely helye.png
Ikon A barlang.png A barlang
Üreges Barlang helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 2848
Ünnepi tervek Szia {player_name}! Hallottam, hogy szabadságra mész. Az utolsó kalandod után a Daltonokkal meg is érdemelsz egy szép hosszú vakációt. Jól hangzik, remélem jól érzed magad. Ó, elfelejtettem...tudsz nekem hozni egy kis gyapjút és ruhát, mielőtt elmész? Valamit készítek neked...tudod, az útra. És ne feledd a kukoricát a lónak.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 35

10 Báránygyapjú
2 Anyaghenger
4 Kukorica
Itt van egy kis ajándék neked. Később biztosan szükséged lesz rá. Jó utat Jacksonville-be!

Hálózsák

Jacksonville
ID: 2849
Alvóhely Miután beszélgettél Mariaval, azonnal elindulsz vidékre. Élvezed az időt tölteni a lovaddal, egyedül. Csak te, a lovad és a széles. nyílt síkság. Órákig bolyongsz a prérin, békében és nyugalomban. Aztán meglátod a várost a távolban és ismét a lovadhoz beszélsz: Elmegyünk oda, öreg barátom? Van hotel és egy szép istálló is neked. Friss szalmát ehetsz és annyi vizet ihatsz, amennyi kell. Talán van egy üveg italuk is nekem.

Hely:
Jacksonville

Hotel ablak megnyitva Mikor be akarsz lépni a városba, négy gyorsan lovagló embert veszel észre. Úgy néz ki, mintha menekülnének valami elől. Több sikoltozó városlakó üldözi őket. Fura. Úgy döntesz, hogy megnézed közelebbről.

350 Tapasztalati pont

Jacksonville
ID: 2850
A bank ki lett rabolva Seriff: Állj! Ki vagy? Te vagy az, akitől a Daltonok félnek? Itt voltak a városunkban, és épp most vitték el az összes pénzünket a bankból. Nincs semmink! Csak egy másodperc...tudsz segíteni elkapni őket? Mindent megadok, amire szükséged van. A híres ruháid? Semmi probléma, átöltözhetsz az irodámban..

Hely:
Jacksonville

1 Hálózsák
Vedd fel ezt:
Elegáns filckalap
Vörös nyakpánt
Szakadt kék nadrág
Sárga kockás ing
Barna vászoncipő
Sárga csatos öv
Nem kell kérszer meggondoljad. Természetesen segítesz a seriffnek. Úgy tűnik nem tudsz rendes szabadságra menni, mint más emberek. Amúgy is, milyen a vakáció akció nélkül? Belebújsz a híres ruhádba és felnyergeled a lovadat hogy a banditák után induljatok. Egyedül vagy és nem kell senkinek a segítsége. A seriff inkább a városra figyeljen.

200 Tapasztalati pont
250 $

Jacksonville
ID: 2851
Hova mentek? Elhagyod a várost, de egy idő után elveszted a nyomaikat. Túl sok patanyom...jobbra, balra, egyenesen....mindenfele. A lovad balra akar menni, te pedig jobbra. Végül tovább állsz. Barátom, remélem jól vagy és elkapjuk a Daltonokat. Nincs sok élelmünk már és a vakáció túl értékes ahhoz, hogy a sötétben poroszkáljunk. Várj, azok ott a Daltonok? Menjünk közelebb. Odaosonsz, de észrevesznek. Egyikük előveszi a fegyverét, te is ezt teszed.

Hely:
Jacksonville

Banditák ellen nyert párbaj: 2
Párbajban eszméletlenre vert banditák: 2
Miután vége lett, az mondod a lovadnak: "Barátom, rosszul tudtad. Ezek nem a Daltonok voltak! Nos, ők kezdék az ellenségeskedést...pár óra múlva felébrednek. Hagyjuk itt őket, nem kell letartóztassuk őket. Megmutattuk nekik... forduljunk vissza és irány a bandita búvóhely.

600 Tapasztalati pont

Bandita rejtekhely
ID: 2852
A gazemberek megtalálása Pár óra kemény lovaglás után eléred a banditák rejtekhelyét. A tűz körül ismerős arcok ülnek. Mind a négy Dalton itt van, hangosan beszélgetnek. A hűséges lovaddal elbújsz a bokrok között. Mivel csendben kell lenned, intesz a lovadnak, hogy ne mozogjon és várjon a jeledre. Hallgatod, ahogy a bankról beszélnek.

Hely:
Bandita rejtekhely

Ezt a kalandot csak 18:00 órától 00:00 óráig zárhatod le. Az egyik testvér: Soha senki nem jár ennek az északi barlangnak a közelében. A zsákmányunk biztonságban lesz, amíg megnyugodnak a dolgok.

200 Tapasztalati pont
500 $

Bandita rejtekhely
ID: 2853
A kincs Azt tervezed, hogy megnézed a barlangot. A Daltonok egy tábort akarnak verni és néhány napig várni a bokrokban. Azt mondod a lovadnak: "Kedves barátom, ez talán az első alkalom, hogy ennyire könnyűvé teszik nekünk. Csak menj a barlangba, vedd el a pénzt és hozd ki. Semmi sem lehet könnyebb." Barátod, a ló elmegy a barlanghoz. De ott csúnya meglepetés várja. A bejáratot három gazember őrzi. Nem akarnak ingyen átengedni, le kell győzzed őket. Előveszed a fegyvered és...

Hely:
Bandita rejtekhely

Banditák ellen nyert párbaj: 1 ... miután leteperted a legnagyobb srácot, a másik kettő elfutott. Belépsz a barlangba, miközben a társad őrt áll odakint.

Amulett

A barlang
ID: 2854
Kivenni a pénzt Egy kis idő után megtalálod a pénzt. Jól el volt rejtve...azon gondolkodsz, hogyan vedd ki és végül kitalálod. Egy kötél kell, rákötöd a pénzeszsákokat és felhúzod a kincset a barlangból. De óvatosnak kell lenned, egy rossz mozdulat és a város minden kincse a mélységbe esik. Olyan lesz, mint lőszert szállítani, tökéletes egyensúly és figyelem kell.

Hely:
A barlang

5 Dróttekercs
10 Lőszerszállítás
Megcsináltad! Visszalovagolsz a városba.

2 Sarkantyú

Jacksonville
ID: 2855
Harc a banknál Miután megérkezel, vissza akarod vinni a pénzt a bankba. De valami történik, amire nem számítasz. Néhány gazember be akar törni! Nem tudják, hogy nincs semmi, amit ellophatnak. Meg kell mutassad a seriffnek, hogy tudja jobban megvédeni a várost. Wanted plakátokat is készítesz a Dalton fivérekről. Talán valaki más elkapja őket. Hirtelen ráeszmélsz, hogy szabadságon vagy.

Hely:
Jacksonville

Lejátszott kalandok: 1
4 óra Útonálló elkergetése
Idegen bankba befizetett összeg: 1000 $
Kiakasztod a posztereket és megmutatod a seriffnek, hogy kell harcolni minden olyan rosszfiú ellen, aki ki akarja rabolni a város bankját. Még mindig próbálod megérteni, hogy miért akart valaki egy üres bankba betörni... végül átadod a pénzt. Azt is eldöntöd, hogy te magad fogod a Dalton testvéreket elkapni. Van még pár nap szabadságod, ők pedig nagyon veszélyesek. Bárki megsérülhet, te pedig ezt nem akarod.

200 Tapasztalati pont
A Nyugati
300 Veterán pontok

Bandita rejtekhely
ID: 2856
A Daltonok elfogása Ahogy várható volt, a Daltonok még mindig a táborban rejtőznek, mint a kacsák. Tényleg azt gondolták, hogy el tudnak menekülni előled? Menjünk és kapjuk el őket. Kész? Menjünk! Kiugrasz a bokorból és megleped az ellenfeleidet. A lovad elintézi az egyiket.

Hely:
Bandita rejtekhely

2 Lasszó
Banditák ellen nyert párbaj: 5
Csak három ütés kellett és feladták. Annyira meglepődtek, hogy ellen sem álltak. Megkötözöd őket a lasszóval és elindulsz vissza a városba.

300 Tapasztalati pont
Polírozó kő

Jacksonville
ID: 2857
Rakd börtönbe! A városban mindenki a te visszatérésedre vár. Sok ember figyel téged és a Dalton fivéreket. A seriff nagyon hálás és bezárja a banditákat a cellába, Elmosolyodsz arra gondolva, hogy a kulcsot egy mély kútba dobod. A seriff egy ajándékot ad: egy jó idős whiskey és néhány finom kukoricakenyér a barátodnak, a lónak.

Hely:
Jacksonville

Ó, barátom. Élvezd a tortát! A Daltonok mindig bajt okoznak. De most hagyjuk ezt a helyet és keressünk valami mást, ahol igazán élvezzük a szabadságunkat. Messze a Daltonoktól...

300 Tapasztalati pont
Erős Whiskey
2 KukoricaropogósA kalandsor jutalma:
Eredmény