Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock events.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU

< Apróságok


Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Kalandsor
azonosítója
23

Apróságok (Lovag fényes páncélban)

A kaland előfeltétele a Mentsd meg a kocsmát 2
Kalandosztók a kalandban:

Ikon Harper, a favágó.png Harper, a favágó Ikon Waupee indián faluja.png Waupee indián faluja
Titokzatos Erdei Tisztás helye.png Indián Rezervátum helye.png
Ikon Pete, a Pony Expressz futár.png Pete, a Pony Expressz futár Ikon Idegen.png Rejtélyes idegen
Központi Kereszteződés helye.png Sivatagi Tábor helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Harper, a favágó
ID: 43360
Lovag fényes páncélban Üdv, én vagyok Harper. A fiaim és én a vasút részére vágunk ki fákat. Igen jó kis munka, de a rossz idő megnehezíti a dolgunkat. Ez az átkozott eső a legerősebb munkást is felőrli. Aztán ez az undorító zabkása minden nap. Látom hogy érted.. Mi favágók vagyunk, nem szakácsok, de te úgy nézel ki, mintha lenne némi tapasztalatod. Tudnál keríteni egy jó kis receptet, amitől ismét talpra állunk?

Szint 12
Hely:
Harper, a favágó
Tábori szakács
Legyen nálad:
A legtüzesebb chili a vadnyugaton

A legtüzesebb chili a vadnyugaton Fúú, azt hiszem még soha nem izzadtam meg úgy evés közben, mint most. A fiaim úgy néznek ki, mintha a puszta kezükkel ki tudnák tépni a fákat a helyükről. Jó munkát végeztél! Tessék, tedd el a fejszémet. Nem csak segített a munkámban, de sok többször megmentette már az életemet is. Most pedig vissza a munkához, akármilyen idő is legyen!


10 Tapasztalati pont
Harper fejszéje

Waupee indián faluja
ID: 43361
Lovag fényes páncélban A szellemek vezettek ide! Shaukawkee-t, a főnökünk fiát megharapta egy kígyó és sem az orvosságos ember, sem a sámán nem tud rajta segíteni. Waupee szerint te igazi mestere vagy a gyógyításnak, van valami gyógymódod Shaukawkee részére is?

Szint 12
Hely:
Waupee indián faluja
Sarlatán
Legyen nálad:
Legendás ellenanyag

Legendás ellenanyag

Manitu Szelleme, az ellenszered működött! Shaukawkee még gyenge, de szeretné tudatni veled, hogy milyen hálás neked. Lekötelezted törzsünket, kérlek fogadd el hálánk jeléül a gyógyító tomahawkját.
10 Tapasztalati pont
A gyógyító tomahawkja

Pete, a Pony Expressz futár
ID: 43362
Lovag fényes páncélban Hé! Hé Uram! Tudna segíteni egy ideges Pony Expressz futárnak? Néhány csavargó ellopta a nyergem múlt éjjel. Szerencsére a lovam és a postazsákom még megvannak, de attól tartok, hogy megfelelő nyereg nélkül nem fogok időben odaérni a célomhoz. Ha ki tudna segíteni valamivel, szívesen megfizetem érte...

Szint 12
Hely:
Pete, a Pony Expressz futár
Istállómester
Legyen nálad:
Pony expressz lószerszámok

Pony expressz lószerszámok

Ejha, köszönöm! Még soha nem láttam ilyen tökéletesen elkészített nyerget, pedig már öt éve vagyok a Pony Expressznél. Szinte súlytalan! Ezzel biztosan időben célba érek. Kérlek fogadd el ezt a revolvert hálám jeléül, már láttuk, hogy rajtam úgysem segít az utamon. Végül is én futár vagyok, nem párbajhős.
10 Tapasztalati pont
Pete remingtonja

Rejtélyes idegen
ID: 43363
Lovag fényes páncélban Jó napot, kedves utazó. Igazán kínos helyzetben találtál rám: egy kígyó megijesztette az én kis drága lovacskám, a zenedobozom kiesett a kabátomból és egy kőnek csapódott. Nagyon fontos ez az út számomra, de nem folytathatom, amíg a zenedobozom nem kerül megjavításra.

Szint 12
Hely:
Rejtélyes idegen
Kovács
Legyen nálad:
Arany zenedoboz

Arany zenedoboz

A kutyafáját! Ez teljesen olyan, mint a régi zenedobozom, a külseje és a hangja is. Teljesen le vagyok döbbenve a képességeidtől. Kérlek fogadd el ezt csekélységet hálám jeléül. Ne is kérdezd, hogy egy ilyen durva pusztító szerszám hogyan került a birtokomba.
10 Tapasztalati pont
Az idegen coltjaA kalandsor jutalma:
Eredmény