Logor.png
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
A kalandsor azonosítója: ID 204

Kis fekete medve

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Waupee indián faluja.png Waupee indián faluja
Indián Rezervátum helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 3151
Gond a farmon Hello! Ma reggel valami megijesztette az unokatestvérem bárányait. Amikor meglátogatom, mindig megmutatja nekem a nyáját. Meg tudnád nézni, hogy mi ijesztette meg az állatokat.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 82

30 perc Bárányok terelése Szóval, azt mondod, hogy van egy medve a farmhoz közel? Jobban teszed, ha sietsz és szólsz Waupeenak. Ő tudni fogja, hogy milyen fajta medve ez. Ha ez egy bocs és az anyja a közelben van, bajba kerülhetünk.

200 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 3152
Az amerikai fekete medve Úgy tűnik, hogy ez a medve egy bocs és az Amerikai medve fajtába tartozik. A törzsem környékén, nincs sok belőlük. Messzebb van néhány példány, talán hozzájuk tartoznak. Ez a fajta erdőkben él és folyók mellett, mert szeretik a halat. Remélhetőleg sok hal van, elég mindenkinek. De főleg rovarokat esznek, mézet és gyümölcsöket, az évszaktól függően. Tudnál szedni néhány áfonyát? Az áfonyát is szeretik, az a kedvencük.


2 óra Bogyószedés
2 óra Áfonyaszedés
Rendben! Most látogassunk el a falvamba. Van valamim, ami megelőzheti a kis medvék szenvedését.

600 Tapasztalati pont

Waupee indián faluja
ID: 3153
Az Éneklő Víz törzs meglátogatása Waupee barátja: Kérlek ülj le közénk. Ez egy nagy nap. Az Éneklő Víz törzse meglátogat minket. Tudnál szerezni nekünk némi felszerelést egy túrához? Ha Waupee útra kel, az nem ér véget hamar. A vendégeink szerint el kell menned horgászni és hoznod kéne pár halat.

Hely: Waupee indián faluja

2 Kancsó
2 Sastoll
5 Áfonya
5 Pisztráng
10 Lazac
10 Magvak
7 Rákhús
5 Szivarok
Waupee felsétál hozzád egy nyaklánccal.  Waupee: Megkaptam mindent, amire szükségünk volt. Neked és a barátodnak lovakat kell találnotok nekünk. Én pihenek egy keveset.

500 Tapasztalati pont
Elegáns, fogakból készült lánc

Waupee indián faluja
ID: 3154
Egy váratlan hiba Waupee barátja: Szükségünk van lovakra, amik kibírnak egy hosszú utat. Minél gyorsabban elérjük az úticélunk, annál jobb. Úgy érzem, hogy a medve innét jött. Remélem tévedek. Amikor fiatalabb voltam, felneveltem egy fiatal fekete medvét. úgy hívtam: "Fehér Mancs".

Hely: Waupee indián faluja

Vedd fel ezt:
Musztáng
2 Musztáng
2 óra Lólopás
Waupee barátja: Remélem a törzsünkhöz tartozó lovakat fogtuk el. Ha nem, vissza fogjuk vinni őket, mielőtt a vendégeink elmennek. Az első állomásunk egy kukoricaföldön lesz.

300 Tapasztalati pont
500 $

Waupee indián faluja
ID: 3155
Szelídítés Waupee barátja: Láttam "Fehér Mancsot" és három fiatal medvét. Azok nagyon ritkák errefelé. Biztosra kell mennünk, hogy mindegyikük életben marad és az anyjukkal él. Ott egy medve a bokorban. El kell kapnunk.

Hely: Waupee indián faluja

Vedd fel ezt:
Elegáns, fogakból készült lánc
2 Méz
3 óra Kukoricaszedés
Waupee barátja: Semmi sem vonz jobban egy fiatal medvét, mint a hús, főleg ha éhes. Meg kell keresnünk "Fehér Mancsot". Valószínűleg itt kell lennie valahol. Hmm... Oh nézd, Maria is itt van! Beszélned kellene vele.

500 Tapasztalati pont
Fiatal fekete medve

Maria
ID: 3156
Rossz hírek Kíváncsi voltam és megvizsgáltam a farmot, kiderítettem, hogy megtaláltad a saját kis trófeád. Sajnos, nincs több medve a környéken. Kérdezősködtem a városban és valaki látott egy színes kocsit. A pletykák szerint egy cirkusz vadászokat küldött ki, hogy fogjanak be állatokat, és részben sikerrel is jártak. Meg kell nézned. Ez egy jó nyom.


2 óra Lovasszekér javítása
3 óra Banditavadászat
4 óra Lószerszállítás
10 óra Felfedezőút
Megtaláltuk a kocsit. A Pony Express hamisított jelzésével az oldalán. Számos ketrec van benne. Az egyik prémvadász nevét is tudjuk. Timpy Fill. Siet, hogy leszállítsa az állatokat a cirkusznak. Nem ismerjük a kapcsolatait, de úgy tudjuk, hogy itt él.

600 Tapasztalati pont
700 $

Waupee
ID: 3157
Az átverés Észreveszed, hogy számos prémvadász ül egy asztalnál a medve mellett. Úgy tűnik jól szórakoznak. Megközelíted őket, bemutatkozol és megkérdezed, hogy csatlakozhatsz-e hozzájuk. Egy pár perces bájcsevej után, elnyered a bizalmukat. Azt hiszik, hogy te is vadászni vagy itt. Talán most többet is megtudhatsz. Kiderült, hogy vezetőhelyettes neve Tom Kava. Waupeenak van egy terve. Segítened kell neki.


2 óra Vándorlás szerencsejátékosként
1 óra Jószág takarmányozása
3 óra Pony expressz
1 óra Lószállítás
Te és Waupee leültök és játszatok pár kártyapartit az új “barátaitokkal” az este. Miután mind elaludtak, Waupee előhozakodott a tervével. Nagyon csendes volt, hogy senki se ébredjen fel. Úgy tett, mint aki a lovakat eteti, aztán kinyitotta a kocsi ajtaját és észrevett egy farkas kölyköt a sarokban. Elengedte, az pedig eltűnt a sötét erdőben.

500 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 3158
Egy hideg éjszaka Kelj fel! Ki kell osonnunk. Fogd a cuccaink és készítsd fel a lovakat. Gyorsan kell mozognunk, hogy megtaláljuk a medvéket. Talán a farkast is látjuk újra. Úgy tűnik van itt néhány grizzly nyom! Követnünk kellene őket.


Menj el ide: Waupee indián faluja
1 óra Lólopás
5 óra Grizzlyvadászat
Sajnos, elvesztettük a grizzly nyomait. Menjünk vissza a faluba. Pihennünk kell egy keveset. Én majd odafigyelek a kicsire. Hát nem aranyos? Szerencsére már nem fél tőlünk.

400 Tapasztalati pont

Waupee indián faluja
ID: 3159
"Fehér Mancs" látogatása Waupee barátja: {PLAYER_NAME} és Waupee! KELJETEK FEL! Egész nap aludni fogtok?! Ez nem jó! Reggel indulnotok kellett volna! De ti még mindig itt vagytok, kérlek segítsetek nekem megjavítani ezt a kerítést, aztán mehettek.

Hely: Waupee indián faluja

3 Karó
3 Bölényprém
1 Zsebkés
1 Agancs
3 óra Kerítésjavítás
Waupee barátja: Tehát, láttál valamit a kerítés közelében? Egy medvét, amely egyenesen egy jól elrejtett barlangba futott? Lehet, hogy megtaláltad a bocsunk édesanyját.

500 Tapasztalati pont
Kígyóbőr

Waupee
ID: 3160
Egy szuvenír Ha! Ma tettünk egy jó dolgot. Visszavittünk egy medvebocsot az anyjához! Olyan boldognak tűntek, táncoltak egymás körül, és egymást szimatolták! Azt hiszem még a farkukat is csóválták! Most már visszamehetünk a faluba? Micsoda legendás, epikus történet. A medvék olyan nagy és lenyűgöző állatok.


Menj el ide: Waupee indián faluja "Fehér Mancs" nem igazán ijedt meg tőlünk. Tartottuk a távolságot azért, lapulva szemléltük a boldog családot. És akkor, az anya egy kicsit közelebb lökte a kölykét... Mit gondolsz? Talán emlékezett rám és tudta, hogy jó emberek vagyunk, igaz?

Fotó egy fiatal medvéről

Waupee indián faluja
ID: 3161
Az események természetes folyása Waupee's barátja: Vissza kell vinnünk a lovakat az Éneklő Víz törzséhez. Úgy tűnik, hogy két elloptuk két lovukat... De ők ezt nem vették rossz néven. Tudjuk, hogy legközelebb is eljönnek hozzánk. Töltöttünk velük egy kevés kellemes pillanatot. Oh, és találtunk két medve bocsot is... elneveztük őket "Kék Szemnek" és "Szürke Árnynak". Minden bocsot elneveztünk. Most pedig pipázzunk.

Hely: Waupee indián faluja

Vedd fel ezt:
Musztáng
1 Békepipa
8 óra Lószállítás
7 óra Lovak befogása
Waupee és a barátja rengeteget mesélnek neked a medvékről, például, hogy evés és ivás nélkül alszanak télen hónapokon át. Egy kis idő után, valaki az Éneklő Víz törzséből beszélni szeretne veled. Az egyetlen dolog, ami még hátramaradt, hogy visszavigyük a lovakat.

500 Tapasztalati pont

Maria
ID: 3162
A kötelességek teljesítése Maria és az unokatestvére köszöntenek. Úgy gondolják, hogy a cselekedeted után muszáj valamilyen jutalmat kapnod.  Sajnálom, de nincs sok pénzünk. De talán találunk valamit az unokatestvérem padlásán. A nagybátyánk prémvadász volt. Talán hátrahagyott valami hasznosat. Legnagyobb sajnálatunkra nem találtuk meg az egyik bocs anyját. Az unokatestvérem a farmjára viszi. Néhány hónap múlva, visszaengedi őt a vadonba. Reméljük minden rendben lesz.


Két óra után, Maria unokatestvére visszatér. Találat néhány régi dísztárgyat, igazi régiségek. De talán hasznosak lehetnek. Egy kés trófeakészítéshez és egy régi puska. Rádmosolyog és a kezedbe adja őket. "Fogd őket, én semmire nem használom ezeket. De úgy gondolom, hogy remek kincs, nem igaz?" Nem szereted a boldog befejezéseket?

Egy régi kés trófea készítéséhez
Egy régi fegyverA kalandsor jutalma:
Eredmény