Könyörtelen

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Kalandsor
azonosítója
130

Könyörtelen

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Mister B..png Mister B. Ikon Nagy Bill.png Nagy Bill
Big Bourbon helye.png Big Bourbon helye.png
Ikon Applepie Annie.png Applepie Annie Ikon Big Bourbon.png Big Bourbon
Big Bourbon helye.png Big Bourbon helye.png
Ikon Ír Bob.png Ír Bob
Big Bourbon helye.png
Kalandosztó
Cím
Elfogadáshoz feltétel
Lezáráshoz feltétel
Jutalom
Henry
ID: 2220
Hírek Big Bourbonból Ó, üdv barátom! Egy ideje már nem láttalak erre. Elkezdesz mesélni Henrynek a legújabb kalandodról, míg egyszer csak nagyon elcsendesül, miközben a szakállát dörzsölgeti. Henry: Tudod, nemrég hallottam egy igazán csúnya dolgot Big Bourbonból. A szállodát kirabolták és a tulajdonos, Miss Applepie Annie, súlyosan megsérült. Ha valami új kalandra ácsingózol, akkor miért nem mész el oda és nézel körül?

Szint 79
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Hely: Big Bourbon Már látod is a nagy fatáblát: "Isten hozott Big Bourbonban". Szép látvány, ahogy a préri gyér növényzete buzgón virágzik és mindehhez a hátteret a távolban található hegyek adják. Az a néhány ember, akivel találkozol, gyanakodva méreget, ahogy belovagolsz a fő utcán. Belépsz a kocsmába, mire a legtöbb jelen lévő ember abbahagyja a beszélgetést és sürgősen távozik. A kocsmáros integet, hogy menj közelebb.

200 Tapasztalati pont

Mister B.
ID: 2221
Mi a gond Te is úgy viselkednél, mint ők, ha hallottad volna, amit mi. Tegnap néhány fickó tért be a szállodába, elverték a tulajdonost és elvitték az összes pénzét. Az apja sietett a megmentésére. BUMM! Mellbe lőtték, ennyi volt. A doki szerint alighanem meg fog halni. Miss Applepie pofonvágta az egyiket, úgyhogy cserébe megvágták az arcát, majd ugyanúgy távoztak, ahogy érkeztek.

Hely: Mister B.

Miss Applepie a szállodában van, ahol a doktor és az alkalmazottai viselik gondját. Sajnálom, ennyit tudok csak, ha szeretnél több információt, akkor beszélj Bill sheriffel.

90 Tapasztalati pont

Nagy Bill
ID: 2222
Találkozás Nagy Bill-el A szálloda? Igen, hallottam róla. Elkaptam a bűnöst, elvertem és kirúgtam a városból. Nem fog visszajönni. Fucsa. Miért nem tartóztatta le? És a kocsmáros nem három fickóról beszélt? De Bill valóban nagy, úgyhogy úgy döntesz, hogy először jobban körbeszaglászol, mielőtt további kérdésekkel fárasztanád. A következő megálló: a hotel. Talán szerezhetnél néhány szál virágot Miss Annie-nek...

Hely: Nagy Bill

3 Lótuszszirom A szálloda épp szemben van az utcán. A legjobb hely a nyomozás elkezdéséhez és most hogy van egy kis virágod a sérült hölgynek, már semmi sem állíthat meg.

350 Tapasztalati pont

Applepie Annie
ID: 2223
Vizet a betegnek Doki:Álljunk csak meg! Hm, szóval hallottad mi történt... Miss Annie egyelőre még nem fogadhat látogatókat, gyere vissza később. Vagy várj csak! Most hogy itt vagy, segíthetnél elkészíteni a gyógyszert neki. Először is kellene egy kis víz a kútból, hogy ki tudjam tisztítani a sebeit.

Hely: Applepie Annie

30 perc Kútásás Doki:Köszönöm. Nem, először fel kell forralnunk, különben fertőzést kaphat tőle. Itt ez a rongy, segíts nekem kérlek.

370 Tapasztalati pont

Applepie Annie
ID: 2224
A természet a legjobb gyógyír Doki:Remek, na akkor lássuk csak azt a gyógyszert.Elfogyott a fájdalomcsillapító fűzfakérgem. Beszélj a favágókkal az erdőben, ők meg tudják mondani, hogy hol találsz még belőle.

Hely: Applepie Annie

2 óra Erdőirtás Doki:Ah! Remek, elkezdem a főzést. Figyelj rá kérlek és hívj, ha bármi történik.

Életszérum

Applepie Annie
ID: 2225
A halott nyugodalma Doki:Itt van. Ettől majd jól alszik és gyorsabban gyógyulnak a sebei. Mit követhetett el ez a szegény pára, hogy ezt érdemelte a sorstól? A vágásokat tompa késsel csinálták, az arca helyrejön, de a hegek meg fognak maradni... És még nem is mondtam neki semmit az öreg Applepie-ról eddig... Szegény fickó. Néhány órája meghalt. Ha igazán segíteni akarsz, akkor áss neki egy sírt, hogy az apa nyugodtan pihenhessen.

Hely: Applepie Annie

4 óra Sírásás Doki:{PLAYER_NAME}! Erre! Annie felébredt. Mivel segítettél nekem, így beengedlek hozzá, de kérlek.. ne izgasd fel.

421 Tapasztalati pont

Applepie Annie
ID: 2226
Súlyos pénz Rendben, már tudok róla.. Mi? Elfutottak?! De - De miért?! Szóval Bill végül nem tett semmit, gondolhattam volna. Ennyit ér az a barom. Na de majd én elintézem őket, fejpénzt teszek rájuk, a vérüket akarom! Doki, add oda a megtakarított pénzem neki.. tessék, vidd ezt el a seriffhez és gondoskodj arról, hogy a plakátok ki legyenek téve mindenhol!

Hely: Applepie Annie

2 óra Plakátok felragasztása Ahogy az 5000 dollárt nézed a kezedben, elgondolkodsz azon, hogy talán nem ez a megfelelő útja a probléma megoldásának. Úgy döntesz, hogy folytatod a szaglászást... és megóvod Annie-t a csőcseléktől, akik elözönlik a várost a fejpénz reményében.

300 Tapasztalati pont

Big Bourbon
ID: 2227
Halló, favágó! A gyilkoláshoz sok idő kell, akár segíthetsz is a városban. A favágóknak segítő kezekre van szükségük a fa úsztatásához a folyón.

Hely: Big Bourbon

7 óra Faúsztatás Pár nappal később egy postakocsi érkezik, melyből egy veszélyes kinézetű fickó száll ki, az aurája magabiztosságot és haragot sugároz. A lakosok villámgyorsan eltűnnek az utcáról, a Véres Báró megérkezett.

360 Tapasztalati pont
250 $

Ír Bob
ID: 2228
A sötétség érkezése A Báró mögött egy másik fickó lép ki a kocsiból, egy vaskos és fésületlen ember, dús bajusszal a szája fölött. Az emberek gyorsan kitérnek az útjából a Véres Bárónak, akit Ír Bob-ként is ismernek, és társaságának, akik a borbély felé indulnak. Még épp észreveszed, ahogy a borbély eltűnik a sarkon, úgyhogy itt a remek alkalom, hogy kiderítsd mit akar Ír Bob. Tudod, hogy hogy kell borotválni, már csak egy éles pengére van szükséged.

Hely: Ír Bob

Éles borotvapenge Egy jó kis éles pengével felszerelkezve gyorsan előlépsz, lekapod a kalapod és üdvözlöd Ír Bobot, mint egy borbély.

200 Tapasztalati pont

Ír Bob
ID: 2229
A borbély története Üdv, borbély úr! Ameddig itt vesztegetem az értékes időmet és pénzemet, el tudná mondani, hogy hol találok egy bizonyos Applepie Annie kisasszonyt? Csak nem lehet, hogy már el is kapta a három támadót? Összenéztek. Gyorsan elő akarod venni a zsebórádat, de nem találod és még az arcszesz is kifogyott. Gyorsan elnézést kérsz és elkezdesz keresgélni, hogy tovább gondolkozhass.

Hely: Ír Bob

Zsebóra Whiskey Egy kis dallamot fütyörészve próbálod leplezni idegességed, visszatérsz Ír Bobhoz és befejezed a borotválást. Meg se nyikkan, amikor az alkohol a frissen borotvált bőrét éri. Ír Bob:Nos, borbély úr, ha nem hajlandó elárulni, akkor biztos lesz más út, hogy megtaláljam Miss Annie-t. A borotva egyenesen Ír Bob torkán áll meg.

120 Tapasztalati pont

Ír Bob
ID: 2230
Élvezetes előadás Mister Clemens, győződjön meg arról, hogy ez a fickó bekerüljön a könyvembe. További szavak nélkül eltolja a borotvát a nyakától, fizet és elhagyja az üzletet. Kint a seriff várakozik néhány segédével, ez érdekes lesz. Bárcsak lenne nálad egy szivar..

Hely: Ír Bob

Szivarok Előveszed a szivart és a bolt külső falához támaszkodsz, hogy megfigyelhesd az eseményeket. Egy járókelő elhagy egy kis adag kukoricát, ami egy üres konzervdobozba esik, ami már felforrósodott a naptól. Pattogó hangok, milyen érdekes! És milyen finom. Na nézzük csak, milyen mondanivalója van a seriffnek.

120 Tapasztalati pont
Pattogatott kukorica

Nagy Bill
ID: 2231
Bob vs. Bill Na nézzük csak, ki van itt... A híres Sáros Báró beugrott egy kis látogatásra! Na, ha befejezted a vásárlást, akkor jobb ha visszaülsz a kocsidba és elhúzol innen! Ír Bob az esélyeket latolgatja... Mindenféle figyelmeztetés nélkül Bill odavágja a földhöz, majd az emberei őrizetbe veszik és elhurcolják. Nem bízol meg a seriffben, úgyhogy felpattansz és követed a börtönbe vezető menetet.

Hely: Nagy Bill

10 Fegyencjárat Ír Bob biztonságosan megérkezik a zárkájába, de a társa felszívódott valahol. Valami nincs itt rendben, úgyhogy körbekérdezel a városban, valaki biztosan látta őt.

230 Tapasztalati pont
500 $

Big Bourbon
ID: 2232
Hol van a rongyos figura? Miközben az utcákon kutakodsz, összefutsz az igazi borbéllyal a bank mellett. Egy cigarettáért cserébe elmondja, hogy pár perccel ezelőtt látta Bob rongyos haverját, amint a Briggs birtok felé tart. Talán szükségük van segítő kezekre az építkezésnél.

Hely: Big Bourbon

1 óra Udvarház építése Egy lövés állít meg, ahogy átkelsz a hatalmas földeken. Kis távolságra tőled por száll fel a földről - lehet, hogy valaki rád lőtt? Egy kidőlt fa mögött megpillantasz egy puskacsövet, mely rád irányul.

500 Tapasztalati pont

Big Bourbon
ID: 2233
Kúszás a porban Gyorsan közelebb kúszol és lesből rajta ütsz a támadódon.

Hely: Big Bourbon

30 perc Rajtaütés Könnyedén leütöd a lövészt. Átkutatod, ameddig eszméletlen és találsz egy szemüveget és egy levelet, melyet egy bizonyos Mrs. Scoefieldnek címeztek. Kinyitod a levelet, ami így kezdődik: "Drága anyám,..." Visszazárod a levelet, hiszen eleget láttál.

300 $

Big Bourbon
ID: 2234
Ki ez a kölyök? A helyi farmer segítségével bevonszolod a fiút a házba és készítesz némi kávét. Lassan magához tér.

Hely: Big Bourbon

2 óra Kávédarálás Megkérdezed a fiútól, hogy ugyan mi szél fújta erre őt. Megfélemlítettnek tűnik, de próbálja nem mutatni. Kölyök: "Figyeljen rám uram, nekem vannak barátaim. Ő-ők hamarosan itt lesznek és akkor megbánja majd, hogy megtámadott engem. Én vagyok a S-scoefield Kölyök és é-én már sok mindenkit megöltem... téged is meg foglak ölni!" Kábé 20 éves lehet és most nem csak a kora miatt lenne szüksége pelenkára. Nem úgy tűnik, hogy valaha is embert ölt volna. A fiú elfogadja a kávét, de továbbra sem árulja el, hogy miért is lőtt rád.

400 Tapasztalati pont

Big Bourbon
ID: 2235
Nyugodt horgászás Úgy döntesz, hogy elviszed ezt a kis lövöldözőt Billhez. Útközben a kölyök visszanyeri beszélőkéjét és órákon át zengi különböző tetteinek dicsőségét. Borzalmas hazudozó, de kezded megkedvelni a borzalmas szag ellenére, ami körbelengi. Amikor épp egy hídon keltek át, hirtelen belököd a vízbe, majd ahogy megpróbál kimászni, előveszed a fegyvered. Egy lépést sem vagy hajlandó tenni tovább, ezzel a bűzbombával! Mialatt a fiú átkozódva mosakodik, te készítesz egy horgászbotot és elkezdesz pecázni.

Hely: Big Bourbon

25 Halászat Frissen és üdén a srác kimászik a folyóból. A kezébe nyomsz néhány tiszta ruhát és azt tanácsolod neki, hogy égesse el a régieket, mielőtt még a környékre vonzanak néhány dögevőt. Mielőtt beértek a városba, megtorpansz. Itt elválnak útjaitok, mivel úgy döntöttél, hogy nem mondod el a seriffnek, hogy mi történt. Figyelmezteted a kölyköt, hogy meg ne próbáljon még egyszer rád lőni, mert ha mégis, akkor nem kell többé aggódnia, hogy mit eszik másnap. Megbillented a kalapodat egy halvány kis mosollyal az arcodon és ellovagolsz.

620 Tapasztalati pont
400 $

Big Bourbon
ID: 2236
Az utcák megtisztítása Mostanra a város tele van fejvadászokkal, párbajhősökkel és egyéb érdekes figurákkal. Itt az ideje a tisztogatásnak.

Hely: Big Bourbon

5 nyert NPC-párbaj Persze miután kész a munka, Nagy Bill azt állítja, hogy mindez az ő érdeme. Kezd felhúzni ez a fickó! A kelleténél sokkal hangosabban kacagva eltűnik a kocsma ajtaja mögött. Vársz egy kicsit kint, majd követed.

620 Tapasztalati pont
400 $

Mister B.
ID: 2237
Erőszak és Whisky Épp időben lapulsz le, hogy elkerülj egy feléd repülő széket. Újabb csetepaté? A sarokban a seriff épp egy ismeretlen fickót csépel. Nagy Bill: "Vigyétek innen ezt a szemetet és dobjátok ki az utcára!" A csoportosulás feloszlik, a rongyos életrajzíró gyorsan köszön neked, mielőtt követné őket. Mister B. integet neked, hogy menj közelebb. Mister B.:Segítenünk kell annak a szerencsétlennek. Egy fickó elixíreket árul a városban, szerinted azok jót tennének?

Hely: Mister B.

Elixír Nem vagy biztos benne, hogy ez az elixír működni fog, de elviszed a hotelhez, ahol Annie viseli gondját az elpáholt embernek. Már egy kötés sincs Annie-n, így tisztán látszanak a friss hegek az arcán. Az ajándékod hálálkodva fogadja.

200 Tapasztalati pont

Applepie Annie
ID: 2238
A Nagy Mókamester Az idegen fickó neve Mókamester, egy régi párbajhős még a hősidőkből, ő a kölyök társa. Együtt akarták felkutatni a körözött banditák táborát a közeli kanyonban, de ilyen állapotban ez nem fog neki menni. Attól tart, hogy a fiú egyedül fog elindulni, így megkér téged, hogy óvd meg, nehogy megtörténjen a legrosszabb. Előkapod a térképed és ellovagolsz, itt az ideje a leszámolásnak.

Hely: Applepie Annie

4 óra Banditavadászat Lövéseket hallasz a távolból,így gyorsan vágtára váltasz és pár perccel később már meg is érkezel a szörnyű helyszínre. Egy fickó hever holtan egy melléképületben, egy másik az utolsó lélegzetét veszi, miközben a homok lassan vörösre vált körülötte a vérétől. Előveszed a fegyvered.

500 Tapasztalati pont

Applepie Annie
ID: 2239
Halál kanyon A Scoefield kölyök egy sziklán ül nyöszörögve. Fegyverrel a kézben megpróbálod felkutatni a harmadik banditát. Kivágódik egy ajtó, így gyorsan eltűnsz egy bokor mögött, majd óvatosan közelebb kúszol a kunyhóhoz, hogy átkutasd a helyet.

Hely: Applepie Annie

1 óra Felfedezőút A kunyhó üres, csak a szél süvít bent a réseken keresztül. Kimész a porfelhőn keresztül, majd óvatosan kiveszed a fegyvert a fiú reszkető kezéből. Kölyök: "L-lelőttem őket! Megveregeted a vállát.

370 Tapasztalati pont
300 $

Applepie Annie
ID: 2240
A rejtély megoldása Mint kiderült, egy ifjú hölgyet akart lenyűgözni otthon, így megkérte Mókamestert, hogy segítsen neki megszerezni a fejpénzt. Felülteted a fiút a lovára és megmondod neki, hogy menjen haza. Scoefield: De mit tegyek? Azt mondod neki, hogy kérje el a jutalmat és menjen haza a hölgyhöz, majd ráversz egyet a ló hátsójára. Vársz, ameddig a kölyök eltűnik a láthatáron, majd átkutatod a két halott gazfickót.

Hely: Applepie Annie

2 óra Sírrablás Észreveszed, hogy az egyik ugyanolyan kalapot visel, mint te, nem csoda, hogy a kölyök azt hitte, hogy te vagy az a farmon. Legalább egy rejtély megoldódott. Itt az ideje helyrerakni a dolgokat, így felpattansz a lovadra és visszatérsz a városba, hogy beszélhess Annie-vel és Mókamesterrel.

370 Tapasztalati pont
300 $

Applepie Annie
ID: 2241
Gyors vágta Annie szalad feléd, amint beérsz Big Bourbonba! Annie: A seriff! A seriff elkapta Scoefieldet! Épp át akartam adni neki a pénzt, amikor Nagy Bill beállított és elvitte magával! Kérlek, kérlek, sosem bocsájtanám meg magamnak, ha annak a kölyöknek bántódása esne miattam!

Hely: Applepie Annie

Elvágtatsz a seriff irodája felé!

150 Tapasztalati pont

Nagy Bill
ID: 2242
A halottak szolgálatára Ó, még épp időben, már aggódtam, hogy még egy koporsót találok itt. Ahogy a háta mögé nézel meglátod a kölyök élettelen testét a földön. Nagy Bill: Attól félek, hogy az egyik emberem egy kicsit durva volt a kihallgatás során. Ugye nem bánod? Mennem kell, van még némi dolgom. Éktelen haragot érzel, de most nem tehetsz semmit, most az a legfontosabb, hogy egy szép koporsót találj a kölyöknek. Ez a legkevesebb, amit megtehetsz.

Hely: Nagy Bill

10 Koporsókészítés Elkészült a koporsó. Még mindig alig látva a haragtól segítesz a helyetteseknek belefektetni a kölyök testét. Ír Bob: Borbély! Gyere csak ide egy percre.

230 Tapasztalati pont

Ír Bob
ID: 2243
Alku az ördöggel Sajnálom a kölyköt és azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy nem a helyettesek intézték el, hanem a seriff. Mindegy, jobb ha most kihozod Mókamestert onnan. A seriff őt keresi. Segítenék, de még nem tudok kikelni az ágyból. Kihívóan rád kacsint.

Hely: Ír Bob

5 óra Betörés Útközben észreveszed a seriffet a kocsma bejáratánál. Ahogy közelebb mész, észreveszed, hogy a Scoefield kölyök koporsója ott van kiállítva mellette és a seriff éppen egy feliratot fest az oldalára.. "EZ TÖRTÉNIK MINDENKIVEL, AKI..." Ír Bob köp egyet, ő is épp oly dühösnek tűnik, mint amilyen te vagy. Elkapsz egy fiút, aki épp melletted szalad el és megkéred, hogy figyelmeztesse Mókamestert.

460 Tapasztalati pont
200 $

Ír Bob
ID: 2244
Utolsó vérig Jelzel Ír Bobnak és mindketten elosontok a seriff mellett, be a kocsmába. Nem sokkal később Nagy Bill és a helyettesei és megérkeznek. Előrántod a fegyvered és ekkor puska dörren! Az egyik helyettes a földre esik, mögötte Mókamester lép elő egy hatalmas mordállyal a kezében. Nagy Bill rátámad, de Mókamester könnyedén kitér az útjából. A helyettesek közbe akarnak avatkozni, de te és Ír Bob közbeléptek, hogy tisztességes legyen a harc.

Hely: Ír Bob

Győzd le:
Harris megbízott.png Harris megbízott
Nagy Bill próbálja elvonni Mókamester figyelmét, hogy le tudja lőni, amikor is két lövés dörren. Másodperceken belül mindennek vége. Mókamester zord arckifejezéssel a vállára kapja fegyverét, majd megkér, hogy tisztességesen temesd el a kölyköt. Egy perc múlva már csak a hűlt nyomát látod. Mister B. előbújik a pult alól, Ír Bob pedig vigyorog rád. Ír Bob: Ez most itt 5000 dollár lesz.

1024 Tapasztalati pont

Ír Bob
ID: 2245
Szegény magányos lovas Annie és a doki segítenek a Scoefield kölyköt végső nyugalomra helyezni. Meg sem próbálod megkérni Ír Bob-ot, hogy segítsen eltakarítani a felfordulást, amit hárman csináltatok. Ír Bob: Öröm veled üzletelni. Megemeli a kalapját és elhagyja a kocsmát az életrajzíróval a háta mögött, miközben a nap lassan lenyugszik a horizonton.

Hely: Ír Bob

4 óra Sírásás Hé, borbély! Miért nem tartasz velünk? Biztos hasznodat látnánk. Mellesleg ki nem akarna a híres párbajhőssel és fejvadásszal, Véres Báróval tartani! Visszautasítod. Épp eleged van a sírásásból. Ír Bob: Helyezd magad kényelembe.

3100 Tapasztalati pont
989 $


A(z) Könyörtelen más kalandnak az előfeltétele, teljesítése ez(eke)t a kalando(ka)t oldja fel:
· Sivatagi kincsvadászok
A kalandsor jutalma:
Eredmény