Jesse James meggyilkolása

Innen: The-West wiki HU
Jump to navigation
Ha a kalandban nem jelenik meg az egyik kalandosztó, ellenőrizd, hogy lezártad-e már a 'Mentsd meg a kocsmát, 2. rész' nevű kalandsort!
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

Kalandsor
azonosítója
121

Jesse James meggyilkolása

Kalandosztók a kalandban:

Ns2.png Alan Pink Ikon ford.png Bob Ford
County15 quest.png Localisation camp désertique 1.png
Jesse james.png Frank J. Dalton
Ranch2 helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Seriff
ID: 2130
Feladat egy
Pink-nek
Seriff: Emlékszel még a Pinkertonokra, ugye? A híres magánrendőrségre? Kaptam egy személyes felkérést Alan Pinkertontól. Küldött egy táviratot, amiben segítséget kér egy új ügyben. Azt hiszem épp Jesse James bandájával van dolga. Ki lenne alkalmasabb erre a feladatra, mint te? Menj el az új településhez a térkép közepén. Jelenleg ott rendezkedett be az ügynökség.

Szint 125

Intézd el: Találd meg Jesse Jamest (Jesse James meggyilkolása) Seriff: Dumdidumdidum. Megtaláltad Siringot? Remélem tudsz neki segíteni.

1000 Tapasztalati pont

Alan Pinkerton
ID: 2131
Feladat egy
Pink-nek
Siringo: Fitzburn csak egy embert küldött? Ezek szerint te jó vagy a bűnözők letartóztatásában. Van egy elég komoly ügyem a számodra. Meg kellene találnod a "törvényenkívüli Robin Hood-ot": Jesse Jamest. Tudom, hogy az emberek imádják a történeteket róla, hogy az Unió ellen harcol. De veszélyes. El kell kapnunk, mielőtt valami történik. Kaptunk egy fülest, hogy a James-Younger banda a Davies Megyei Megtakarítási Társaságot tervezi kirabolni. Szerezz néhány embert és tartsátok szemmel a bankot.

Hely:
Alan Pinkerton

4 óra Katonák toborzása Siringo: Nem mondhatod komolyan, hogy Jesse és a bandája a hátsó ajtón át menekültek el. És hogy nyomtalanul eltűntek...

1100 Tapasztalati pont

Alan Pinkerton
ID: 2132
Helyi hős Siringo: Ehh, ez nem lehet igaz, a hírek tele vannak Jesse és az ő kis hőstetteinek történeteivel. A látványos szabadulásáról írnak mindenhol. Tudjuk, hogy Jesse szorosan együtt dolgozik egy fickóval, akit John Edwardsnak hívnak, a Western Star-tól. Menj el a lapkiadóhoz, dolgozz ott mint egy nyomdász. Talán tudsz majd beszélni Edwards-szal. És hogy biztosan megeredjen a nyelve, vigyél magaddal egy üveg vodkát. Az a kedvenc itala. Talán tőle megkapjuk az információt, hogy mit tervez legközelebb a bűnöző barátja.

Hely:
Alan Pinkerton

A rajtaütés tervei Siringo: Leitattad azt az újságírót és csacsogott, mint egy kis madár. Tudjuk mi lesz Jesse célpontja legközelebb.

1200 Tapasztalati pont

Vedd fel: Vodka Szükséges munka: Újságnyomtatás A rajtaütés tervei
El kell fogadnod előtte a Helyi hős (Jesse James meggyilkolása) kalandot.
Alan Pinkerton
ID: 2133
Postakocsik Siringo: A Western Star újságírója azt mondta neked, hogy Jesse és bandája legközelebb postakocsikat fog kirabolni. Talán el tudjuk így kapni. A legnagyobb postakocsi társaság a Wells Fargo. Dolgozz a társaságnál egy kicsit.

Hely:
Alan Pinkerton

5 óra Munkavállalás a Wells Fargonál Siringo: Szóval a banda lerohant. Kirabolták a postakocsidat, elvitték a pénzt és közben csodásan bántak az alkalmazottakkal. Legalább néhány bandatagot letartóztattunk. Ezek okos fickók... de el kell kapnunk őket.

1300 Tapasztalati pont

Alan Pinkerton
ID: 2134
A vásár Siringo: Van egy újabb tippünk, hogy Jesse James ki akarja rabolni P.T. Barnum utazó vásárát. Légy ott, amint kinyitja a kapuit és nézz körbe jó alaposan.

Hely:
Alan Pinkerton

Az utazó vásárnak nyitva kell lennie. Siringo: Nem sikerült elkapnod? Már megint kicsúsztak a kezünkből. De legalább megint csökkentettük a bandája létszámát pár fővel. Már nem sokan maradtak.

600 Tapasztalati pont

Alan Pinkerton
ID: 2135
Vonatrablás Siringo: Érkezett egy segélykérés a Mortimer Vasúttársaságtól. Mr. Mortimer többszöri támadást jelentett a vonatai ellen. Ezt le kell állítanunk.

Hely:
Alan Pinkerton

6 óra Munkavállalás Pinkerton ügynökként Siringo: És a James banda ismét rászedte a Pinkerton ügynököket. De legalább néhány kisebb bűnözőt ismét sikerült rács mögé juttatni. Remélem ez alaposan megcsappantotta a kedvüket.

900 Tapasztalati pont

Alan Pinkerton
ID: 2136
Első Nemzeti Bank Siringo: Na ez már több a soknál. Most már világos, hogy nem elég csupán jókor, a jó helyen lenni. Fel kell állítanunk egy csapdát. A nemzeti bankban van a legtöbb dollár a széfekben. Előbb vagy utóbb a banda meg fogja támadni. Hogy elkapjuk a James-Younger bandát valami olyat kell elhelyeznünk, ami miatt Jesse összezavarodik: ez lehetne egy időzített bomba a széfen. Az időzített bombához szükséged lesz egy időzítőre és egy órára. Használd ezeket a dinamit elkészítésénél.

Hely:
Alan Pinkerton

Időzített bomba Siringo: Szép munka, ez egy tökéletes időzített bomba, amit már el is helyeztünk a bankban. Várjuk meg a bandát, hogy megjelenjenek. Ha megpillantják a bombát, akkor megijednek és így összezavarodva könnyen elkaphatjuk őket.

1500 Tapasztalati pont

Vedd fel: Zsebóra Szükséges munka: Dinamit készítése Időzített bomba
El kell fogadnod előtte az Első Nemzeti Bank (Jesse James meggyilkolása) kalandot.
Csak az egyiket zárhatod le:
Alan Pinkerton
ID: 2137
Maradj a bankban Siringo: A James-Younger banda tényleg megpróbálja kirabolni a nemzeti bankot. Te parancsolsz a csapatnak.

Hely:
Alan Pinkerton

7 óra Csapatok irányítása Siringo: Nos, nem sikerült elkapnunk a banda fejét, de legalább a Younger testvéreket rács mögé juttattuk. Ők voltak Jesse jobb- és bal keze.

2000 Tapasztalati pont

Alan Pinkerton
ID: 2138
Rögtön Siringo: A James-Younger banda tényleg megpróbálja kirabolni a nemzeti bankot. Pisztolyt kézbe és menj oda rögtön.

Hely:
Alan Pinkerton

Eszméletlenné verés NPC párbajok során: 5 Siringo: Nos, nem sikerült elkapnunk a banda fejét, de legalább a Younger testvéreket rács mögé juttattuk. Ők voltak Jesse jobb- és bal keze.

2000 Tapasztalati pont

Alan Pinkerton
ID: 2139
Younger vallatása Siringo: Végre le tudtuk csukni Cole Youngert és ki is tudtuk már hallgatni. Younger azt állítja, hogy Jesse paranoiás lett és kiszámíthatatlan. Mivel már olyan régóta üldözi őt a törvény, mindenre és mindenkire gyanakszik a környezetében. Azt állítja, hogy Jesse megölte az egyik bandatagot úgy, hogy belökte egy aligátoroktól hemzsegő mocsárba. Körbe tudnál ott nézni, hogy igaz-e a történet? (A mocsár átkutatása bizonyítékok után elég sok időt igénybe vehet.)

Hely:
Alan Pinkerton

Ujj Siringo: Te jó ég... mi ez??? Ezek szerint igaz, Jesse a saját bandája ellen fordult. Végre az erőfeszítéseinknek hála a banda megtört és az ijedtségtől már mindenkitől fél. A megmaradt tagok már csak piti bűnözők. A banda korábbi hírneve már a múlté.

900 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Aligátorvadászat Ujj
El kell fogadnod előtte a Younger vallatása (Jesse James meggyilkolása) kalandot.
Alan Pinkerton
ID: 2140
Az áruló Siringo: Úgy tűnik, hogy Jesse bandájában van egy szeplő. Younger biztos benne, hogy valaki megpróbálja megölni Jesset. Már az egész banda retteg tőle. De nekünk élve kell elkapnunk. Itt az ideje, hogy leállítsuk ezt az árulót. Younger szerint az újonc Bob Ford a gyanús. Látta, hogy elég sokszor betért a kereskedőházba.

Hely:
Alan Pinkerton

8 óra Kereskedőiroda vezetése Siringo: Egy csekk, Bob Ford nevére! Ford az újonc a bandában, régebben istenítette Jesset. Persze Jesse nem az a gáláns és lovagias gazember, amit Ford várt tőle a hírek és a regények alapján. Nem tudjuk, hogy ki fizethet Fordnak ezért. A csekken csak ennyi van:"Ha kinyírod Jamest a következő két napban, megduplázom az összeget.".

1300 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le (48 óra alatt):
Alan Pinkerton
ID: 2141
A gyilkosság megakadályozása Siringo: Két napod van, hogy megakadályozd Jesse meggyilkolását. Nem tudjuk, hogy hol bujkál, meg kell találnod! Nézz be minden kő alá és forgass meg minden homokszemet, hogy megtaláld.

Hely:
Alan Pinkerton

12 óra Expedíció vezetése Siringo: Elkéstél, Bob Ford megölte Jesse Jamest. Így történt: Jesse le akart törölni egy képet a nappalijában, amihez felmászott egy székre. Mielőtt ezt megtette volna, lerakta a fegyverét az asztalra. Azt hitte, hogy az emberei gyávának hiszik majd, ha a házimunka közben is viseli a fegyverét. Az az aljas Bob Ford pedig megragadta a lehetőséget és hátba lőtte.

1500 Tapasztalati pont

Alan Pinkerton
ID: 2142
A gyilkosság megakadályozása Siringo: Két napod van, hogy megakadályozd Jesse meggyilkolását. Nem tudjuk, hogy hol bujkál, meg kell találnod! Ha kell, használd az erődet. Valamelyik bűnöző csak tudja, hogy hol van.

Hely:
Alan Pinkerton

5 megnyert párbaj Siringo: Elkéstél, Bob Ford megölte Jesse Jamest. Így történt: Jesse le akart törölni egy képet a nappalijában, amihez felmászott egy székre. Mielőtt ezt megtette volna, lerakta a fegyverét az asztalra. Azt hitte, hogy az emberei gyávának hiszik majd, ha a házimunka közben is viseli a fegyverét. Az a gyáva Bob Ford pedig megragadta a lehetőséget és hátba lőtte.

1500 Tapasztalati pont

Ha nem sikerült 48 óra alatt megcsinálni a kalandot, akkor a kalandot félbehagyva, majd újra elfogadva újra megpróbálható.
Alan Pinkerton
ID: 2143
Találd meg a gyávát Siringo: Bob Ford, az a gyáva! Az emberek fel vannak háborodva, Jesse egy hős volt. És az nagyon nincs rendben, hogy megölnek valakit tárgyalás nélkül. Kapd el azt a gyáva férget, aki hátba lőtte a vadnyugati hőst. Fogadjunk, hogy valahol a bozótban bujkál.

Hely:
Alan Pinkerton

Intézd el: Ford (Jesse James meggyilkolása) Siringo: Megtaláltad Bob Ford-ot. Jesse James barátja lőtte le, amit meg is érdemelt. Utolsó szavak? Nem, ne higgy ennek a gyávának. Csak egy kis hírnevet akart volna magának, az ügyet lezárom.

900 Tapasztalati pont

Bob Ford
ID: 2144
Ford A semmi közepén találod meg Bob Ford-ot, egy kocsmában, ahol nem sok barátra tett szert, mivel mindenhol Jesse James megölésével dicsekszik. Épp akkor találsz rá, amikor hátba lövik, egy üveg olcsó lőrével a kezében. Még épp időben érkezel, hogy halld utolsó szavait. A gyáva Bob Ford: Figyelj... n-nem én öltem meg Jesset. Ez csak színjáték. Még él.

Hely:
Bob Ford

Jesse még él? Nem is tudod, hogy mit gondolj erről.

700 Tapasztalati pont

Alan Pinkerton
ID: 2145
A gyáva utolsó szavai Siringo lezárta az ügyet, de téged akkor sem hagy nyugodni valami. Valami bűzlik ebben a Jesse James dologban. Talán ha lenne valami nyomod... valahol.. valahogy. Elindulsz a nyugat felé a préri még fel nem fedezett részére.

Hely:
Alan Pinkerton

10 óra A The West felfedezése Találsz néhány furcsa nyomot. Furcsa, de még az elnök is Jesse támogatói közé tartozott. A háború alatt rendesen harcolt a földért és modern Robin Hood-ként élt. A pletykák szerint Jesse egy új személyiségként él valahol a prérin, egy farmon. Talán meg tudod találni.

1200 Tapasztalati pont

Frank J. Dalton
ID: 2146
Frank Dalton Néhány évvel azután, hogy a James ügy le lett zárva... Ez az eset mindig is foglalkoztatott. Évek kutatása után megérkezel egy öreg farmra, a semmi közepén. Megtalálod a tulajdonos sírját, valami Frank Dalton-ét.. A gyermekei örökölték a farmot, a fia egy az egyben úgy néz ki, mint Jesse James. Biztos vagy benne, hogy ez nem lehet véletlen.

Hely:
Frank J. Dalton

Úgy döntesz, hogy feladod. Ha ez a sír Jesse sírja és az egész gyilkosság csak színjáték volt, már akkor sem tudsz semmit bebizonyítani. De mindegy is, Jessenek új élete volt. Igen, egy bűnöző volt, de a háború alatt az ország érdekei miatt harcolt és egy igazi vadnyugati hős volt. Amúgy sem hinne neked senki.

8000 Tapasztalati pont
25  Kötvény
3 napi karakterbónuszA kalandsor jutalma:
Eredmény