Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Kalandsor
azonosítója
190

Henry szabadságon

A kaland elérhető:
2021. augusztus 15. 10:00 - 2021. augusztus 31. 23:59
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 3031
Reggeli kávé Ah, milyen gyönyörű augusztus reggel. A nap felkelt, a madarak szépen énekelnek ... csak hiányzik a Henry által készített reggeli kávé illata. Úgy döntesz, hogy azonnal a kocsmába mész, meginni a legjobb kávét a városban és köszönni a gyönyörű Marianak, aki biztosan ott van. Öltözködsz, leszámolsz egy maréknyi érmét, amelyet a pénztárcádban tartasz, és elhagyod a házat. Egy idő után a kocsmában vagy. A pultnál ülsz, ahol minden reggel, amikor kávét rendelsz. Vársz néhány percet, de Henry nem jön. Hol van? Kezdesz türelmetlen lenni. Henry hosszú idő után jön, de a vendégek oldaláról. Valami furcsa. Miért nézel rám így? Nem láttál rajtam kalapot és kötényt? Nos, most látod. A tengerpartra megyek, egy kis napsütésre vágyom... Kávé? Csináld magad. Szabadságon vagyok, a mai naptól a további értesítésekig! Ó tényleg, a városnak szüksége van rám? Ez egy vicc? Jó, bár te úgy gondolod, úgy tűnik, mások úgy gondolják, hogy a munkám teljesen irreleváns. Ezért döntöttem úgy, hogy az lesz első szabadságom valaha is, és lássák csak, milyen érzés, hogy délután sem tudnak inni. Hm ... mindent összevetve, Henry megérdemelte ezt a szabadságot. Amióta emlékszel, Henry itt dolgozott reggeltől estig. Úgy döntesz, hogy megpróbálod Henryt helyettesíteni, de csak a legegyszerűbb dolgokban. Kezdjük kávéval.

Mentsd meg a kocsmát 2. rész
Szint 51

10 Őrölt kávé
1 Egy üveg tej
10 Pohár víz
5 Cukor
1 Kávé
3 óra Kávédarálás
Olyan kávé készítése, mint Henryé, sokkal nehezebb, mint gondoltam. Ráadásul a termékek összegyűjtése és előkészítése sok időt vesz igénybe. Henrynek hajnal előtt kell felkelnie, az biztos.
200 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3032
Felkészülés az ebédre Ülsz és gondolkodsz az egész helyzetről. A kávé biztosan nem olyan, mint Henry kávéja. Szomorú vagy, de rémült is, mert az ebédidő közeledik. Éhes vendégek fognak jönni, és nincs másod, csak van egy pár ráncos tekercs. A szemed sarkából látod, hogy a Maria belépett a kocsmába. Ő is nyaral? Helló, kedvesem, látom, hogy te szolgáltál fel és csináltál egy csésze kávét. Van még? Ó, köszönöm, jó ember vagy. Tudod, hogy Henry őrült? Igen, nyaralni, és ki tudja, mennyi ideig ?! Tegnap délután nagyon korán bezárta a kocsmát. Volt itt egy vendég, aki ételeket és italokat értékel. A kocsmát nagyon alacsonyra értékelte, azt mondta Henrynek, hogy nem javasolja a szalonját és az étel undorító. A rendes ügyfelek egyetértettek ezzel az emberrel, és Henrytől pénzt követeltek. Az étel talán nem volt finom, tudod, nem olyan, mint a drága éttermekben, de jó volt, mint otthon. Crooks ingyen akart inni. Henry tehát egy kötényt adott nekem, és elment. Csak azért, mert nő vagyok, nem azt jelenti, hogy főzhetek. Most mit fogok csinálni? Több óra van a termékek összegyűjtésére és az ételek elkészítéséhez. Ma készítünk valami egyszerűt. Mit gondolsz a halakról vagy a csirkehúsról és a paradicsomos salátákról? Tökéletesen, itt a termékek listája, amelyeket gyűjteni kell. Itt maradok, felszolgálok whiskyt a vendégeknek. Sok szerencsét! Megnézed a termékek listáját, és nem tudod, miért olyan hosszú!


10 Lazac
10 Pulyka
20 Pisztráng
15 Paradicsom
30 Burgonya
4 Liszt
Kiváló! Jó, hogy visszajöttél. Nagyon sok ügyfelünk van. Henry ebédre fog jönni. Jónak kell lennünk. Azt fogom csinálni, amit a legjobban tudok, vagyis a vendégekkel foglalkozom. Itt vannak olyan gyógynövények, amelyeket otthonról hoztam.
300 Tapasztalati pont
Maria
ID: 3033
Az első ételem Készen állsz egy konyhai kalandra? Most el kell kezdeni a főzést! Mit? Nem tudod hogyan? Egy olyan hős, mint te, mindent tud, haha. Meg fogod csinálni. Nézd, receptem van a pulykához és a halakhoz. Egy nap kaptam az anyámtól, de soha nem használtam. El akartam dobni őket, de volt egy érzésem, hogy egy nap hasznos lehet. Menj a konyhába most ... Látod, hogy Maria újabb pohár whiskyt töltött az üvegből, kacérkodva, mosolyogva a vevőkre. Nagyon jó, sok borravalót kap. Egy pillanatra úgy gondolod, hogy te is kimész, de neked a forró konyhában kell állnod, ahol senki nem fogja értékelni a munkádat. Maria régi konyhai receptjeit kezded el nézni. Csodálkozol, vajon egyáltalán megeszik-e? 3 órás munka után nagyon fáradt vagy. Ideje felszolgálni az ételt. Odamész Mariahoz, hogy összegyűjtsed a megrendeléseket. Jó, hogy te vagy. Az ételek készen állnak? Tökéletesen. Ebben az esetben én vigyázok rá ... kifogytam az italokból, tudod, whisky, tequila ... tudsz hozni a lehető leghamarabb?


10 Tequila
10 Whiskey
Gyorsan visszatértél. Ne mondd, hogy üres kézzel jössz vissza. Ebben az esetben meg kell töltenünk a poharakat. Henry nagyon szerette az ételét. Azt mondta, hogy nem evett ilyen pulykát még. Ne mondd el senkinek, de meg voltam győződve arról, hogy csirke volt. Keményen dolgoztál, így fizetséget érdemelsz. Tessék, itt a borravalóm fele. Most ülj le és egyél egy nagy csirkét ... pulykát.
300 Tapasztalati pont
206 $
Feladatok
ID: 3034
Második hét Ma úgy döntöttél, hogy korán reggel felkelsz, hogy készen állj egy hosszú napra a kocsmában. Úgy döntöttél, hogy levest készítesz, és talán kipróbálhatsz valami teljesen újat. Hallottál egy mexikói ételről kukoricával és babbal. Henry ügyfelei szeretik az ételeket hús nélkül? Szerinted érdemes megpróbálni. Kezded a napot a városi piacon, ahol mindig friss termékeket vásárolhatsz, nem vesztegetheted az időt a növények keresésére. A piac után visszatérsz a kocsmába. Reméled, hogy Maria tegnap után feltakarított mindent. Bár az asztalok között is futkározott. Talán meglepheted valamivel.

Ezt a kalandot csak 03:00 óra és 11:00 óra között fogadhatod el.

Ezt a kalandot csak 03:00 óra és 11:00 óra között zárhatod le.
10 Bab
10 Kukorica
10 Paradicsom
3 Narancsok
6 Tequila
2 óra Plakátok felragasztása
Piacon idegenektől vett tárgyak: 10
Bevásároltál, összeszedted a szükséges termékeket, a kocsma tiszta ... és ami a legfontosabb, olyan plakátokat raktál fel, amelyek mindenkit tájékoztattak az új ételekről.

500 Tapasztalati pont

Maria
ID: 3035
Új ételek Minek olyan jó az illata? Honnan tudtad, hogy kávét akarok inni? Csodálatos vagy, az elmémben olvasol. Elmondom, hogy tegnap már elég volt. Fájnak a lábaim. Hogy volt képes Henry minden nap oly sok éven át csinálni? Eh ... büszkélkedj arról, amit főzöl. Leves ?! Kipróbálhatom. És mi van ezekkel a poszterekkel a városban? Hmm ... új étel? Te találtad fel? Nagyon büszke vagyok rád. Látom, kitakarítottad a kocsmát! És mit mondasz virágos díszítésről? Van itt néhány rózsa ... Ez a tökéletes idő Mariat meglepni. Mondd el neki, hogy elfelejtetted elhozni a mai újságokat. Megmagyarázod neki, hogy a vacsorát váró ügyfelek újságot szeretnének olvasni. Természetesen az újságok csak ürügy, most gyűjtheted a virágokat.


5 Újság

1 Kávé
10 Lótuszszirom
És most, megvannak az újságok, amiről beszéltél? Véleményem szerint ez jó ötlet ezekkel az újságokkal. Ó, te is összeszedted a virágokat! Csodálatos vagy. Ebben a pillanatban Maria barátságos öleléssel magához ölelt, majd mosollyal a száján feldíszíti a kocsmát egy vidám ünnepi dal éneklésével.
200 Tapasztalati pont
Waupee
ID: 3036
Az emberek rólunk beszélnek Helló {PLAYER_NAME}, hallottam, hogy a főztöd nagyszerű. Még a becenevet is megkaptad: helyettes szakács. Ki akartam próbálni az ételedet, hogy meglássam, valóban ilyen nagy szakács vagy-e. És van egy privát ügyem is veled. Sok embert ismersz, és tudod, hogy hol és mit tudsz megszerezni. Tudnál nekem hozni egy pár kardot? Nagyon hálás lennék... Nincs sok időd, de a barátod kérését nem tagadhatod meg. Még nem sok vendégünk van, így Maria egy pillanatra képes lesz kezelni őket.


Köszönöm barátom. Nagyszerű kardot hoztál, és az ételed finom volt. Van egy kis ajándékom neked. Bontsd ki. Ezt a legjobb acélból készítettem ... egyedül ... én. Sütőedény a helyettes szakács számára.
100 Tapasztalati pont
0
Maria
ID: 3037
A pletykák gyorsak Már késő van, hazamegyünk ... pihenj a következő nap előtt. Ma nagyon sok vendégünk volt. Mindent megettek, heh. Azt hiszem, holnap sokkal többet kell főznöd, mint ma. Nézd, a pletyka azt mondja, hogy te vagy a legjobb séf, és hogy van ez az elnyomhatatlan késztetés ... kifejezni magad ... főzéssel. Tudtad, hogy ma Crystal Town-ból jöttek vendégek? Igen, valóban messze van. Holnap meglátogatnak minket, azt mondják, hogy személyesen szeretnék megismerni a szakácsot, és hogy egy tökéletes desszertre számítanak. Készítettél valaha desszertet? Hmm ... talán beszélhetek John-nal, egyszer mesélt nekem a nagymamája desszertéről. Mit? Narancsot szedsz most? Igen, igaz, a vásárlók nagyon szeretik a friss narancslevet. Tudod, hogy az éjszaka közepe van, de úgy döntesz, hogy kimész a kertbe és narancsot szedsz. Talán egy kicsit többet, mint az utolsó napokban ... Még nem tudod, mit fogsz velük tenni, de az az érzésed, hogy hasznos lehet.

Ezt a kalandot csak 16:00 óra és 23:59 között fogadhatod el.

30 Narancsok
Intézd el: Nagymama receptje (Henry szabadságon)
Ó, John ötlete remekül hangzik. Finom desszert lehet. Meg tudod csinálni? Aludj, barátom. Holnap nagyszerű nap lesz. Várj, mielőtt elmész, egyél valamit. Csak neked készítettem az utolsó tányért. Azt hiszem, ezt az ételt nevezhetjük Wild West ... chilinek ?! És itt van a borravaló fele. Mint látod, sokkal több, mint tegnap. Jó éjszakát barátom.
300 Tapasztalati pont
371 $
Sheriff
ID: 3038
Nagymama receptje Szia, olyan fáradtnak tűnsz. Minden rendben? Maria azt mondta, hogy holnap nagyon fontos nap van! Nem vagy boldog? Mi bántja a barátom? Desszert ... mi van a raktárban? Hm ... narancs ... finom. Hozd a lisztet, cukrot és vizet. Hozzatok tejet egy szomszédtól. Pudingot készíthetsz narancsokkal. Ez egy nagyon régi amerikai recept, amelyet a nagymamám használt. Mindig desszertet készített, amikor leértem. Nagyon finom szerintem. Hozok tejet és receptet, amint végeztem a lőszer szállításával. Segítesz nekem, igaz?

Elfogad: A pletykák gyorsak (Henry szabadságon)

4 óra Lőszerszállítás Köszönöm a segítségedet. Remélem, hogy a recept hasznos lesz. Holnap leülök a kocsmában egy ebédre és desszertre. Mindenesetre úgy tűnik számomra, hogy Henry nagyon boldog. Tegnap láttam virágos koszorúkkal és koktéllal. Véleményem szerint ez a vakáció ... remek ötlet volt egy olyan öregember számára, mint ő. Sokkal fiatalabbnak néz ki, mint valójában ...

200 Tapasztalati pont
4 Egy üveg tej
Nagymama receptje

Feladatok
ID: 3039
Harmadik hét Akárcsak egy nappal korábban, felírtál egy bevásárlólistát, keresed a termékeket a piacon, majdfeltakarítod a kocsmát. Talán ma hozhatsz olyan virágokat, amelyeket Maria szeretett. Nem találtál friss pulykát a piacon, ezért úgy döntöttél, hogy vadászni fogsz. Könnyű lelőni egy banditát, nehezebb vadászni egy pulykára.

Intézd el: A pletykák gyorsak (Henry szabadságon)

4 Egy üveg tej
5 Újság
10 Liszt
10 Bab
2 Tök
20 Burgonya
15 Lazac
15 Pulyka
10 Féldrágakövek
10 Seriffcsillag
5 Cukor
3 óra Pulykavadászat
Annyira boldog vagy, mert Maria előtt végeztél. Még a táblákat is féldrágakövekkel díszítetted, szép lótuszvirágokkal és a Mayák által összegyűjtött rózsákkal. Remélem, hogy a barátodnak tetszik.

600 Tapasztalati pont

Maria
ID: 3040
Maria a konyhában Hé, látom, hogy a kávé már az asztalon van. Partnerré kell válnunk! Miért futsz egy revolverrel, mint egy seriff, ha itt lehetsz velem? Tehát, itt a főzés ideje? Ezúttal Maria úgy döntött, hogy segít a konyhában. Igaz, hogy többet beszélt, mint ő, de ennek köszönhetően megismered a pletykákat a városból. Megtudtad, hogy a seriff találkozott a mezőgazdasági termelő lányával. Maria azonban úgy gondolja, hogy ebből nem lesz semmi. A seriffnek nem fogja feleségül venni. Henry nagyon nyugodt. Igaz, hogy a szalonban virágos koszorúk vannak, de a strandon virágos nadrágot hozott !? Azt is megtudtátok, hogy a télen érkező orvos megházasodik. Legalább az idő gyorsan haladt. Néhány ponton Maria úgy döntött, hogy megtanulja, hogyan kell halat sütni. Tüzet gyújtott, és rárakta a serpenyőt. Egy idő után szaga volt a füstnek. Ez ég. {PLAYER_NAME} tűz, tűz a konyhában!


3 óra Tűzoltás Mint mindig, megmentetted a helyzetet. Rendkívüli ember vagy. Nem alkalmas főzésre. A kocsmát hamarabb égetem le, mint bármit a konyhában. Azonban nem minden nőnek kell főznie, haha.

300 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 3041
Nyaklánc Láttam, hogy tűz van. Minden rendben van? Jó, hogy senkinek sem esett baja. A konyháknak új asztalra lesz szüksége, de még mindig főzhetek. Hogy van az, hogy mindig ott vagy, hogy megmentsed a helyzetet? Azt mondod, hogy Maria nagyon ideges volt? Vigyázok rá. Tudod vezetni a kocsmát egymagad? Persze, te meg tudod csinálni, miért kérdezem? Hozz nekem egy nyakláncot Maria számára? Valamit, ami tetszik neki. Adok neked valamit cserébe.


1 Elegáns kőlánc Ó, visszajöttél. Mit találtál nekem? Ez egy gyönyörű nyaklánc, köszönöm. Nekem van még valamim számodra. Egyszer azt mondtad, hogy szereted a régi kézműveseket. Ez egy selyem, nagyon öreg erszény, amelyet nagymamám varrt, ugyanaz, aki a csodálatos desszerteket készítette. Próbáltam a desszertedet. Még jobb, mint a nagymamámé. Úgy döntöttem, hogy pénztárcát adok neked a gyűjteményedbe. Pszt ... a hűtőszekrényben, beraktam egy adag pudingot, próbáld ki. Helyettes szakácsként tudnod kell, mit adsz a vásárlóidnak, haha. Kellemes délután és szép munka ... találkozunk holnap.
0

Feladatok
ID: 3042
Negyedik hét Ez már a mindennapod részévé vált. Felkelni hajnalban, keresni a termékeket ... a vásárolt dobozokat a padlóra rakni, a kocsmát feldíszíteni ... de annyira fáradt vagy és olyan álmos ... elalszol, amikor virágcsokrot készítesz. Amikor felébredsz, jó illatot érzel. Vajon Maria úgy döntött, hogy főz valamit? Elképzeled: Ó, NEEE, kérlek, ne ismét ... Leszállsz a székről és csendesen hátra mász, hogy ellenőrizd, mi folyik itt.

Ezt a kalandot csak 03:00 óra és 11:00 óra között fogadhatod el.

5 Újság
10 Bab
20 Burgonya
15 Lazac
15 T-Bone-Steak
10 Paradicsom
5 Tequila
Amikor belépsz a konyhába, hallhatsz egy férfi hangot ... énekelni

500 Tapasztalati pont

Henry
ID: 3043
Éneklő Henry Jó reggelt! Nem volna jobb egy jó éjszakai alvás otthon? Az ágyban kényelmesebb, mint az asztalnál, heh. Köszönjük a friss szállítást. Készítettem neked egy kávét, ülj le és pihenj. Megérdemelted. El kell ismernem, hogy nagyon jól reklámoztad a kocsmámat, és az ételed is nagyon jó. Őszintén szólva, az elmúlt évek során elfelejtettem, mi az innováció, rájöttem, tudom ... és amikor elhatároztam, hogy nyaralni fogok ... Biztos voltam benne, hogy ez lesz a kocsma vége és soha többé nem jövök vissza. Te és Maria megmutattátok nekem, hogy sokat változtathatsz, előreléphetsz és növekedhetsz. Tegnap Newportba mentem, és egy receptet hoztam neked, a helyi könyv egy példányát. Itt találtam az ételeket, amelyeket előzőleg főztél, például a mexikói chilit, vagy az indiai pudingot marinált narancsokkal ... Vannak receptek Európából, amelyeket Angliából, Spanyolországból, Franciaországból importálnak ... Ma előkészítem a halakat a zöldségekkel, nézz ide, itt van a neve ... lecsós hal. Nem, nem tudsz segíteni, ma pihenj, de van egy javaslatom. Ha valaha is szerettél volna maradni, mint állandó szakács... Henry-re nézel, aki az edények mellett állt, zöldségeket kevergetett benne, és nagy mosollyal beszélt. Tudod, hogy érdemes volt segíteni neki ...


Élvezted az új ételt? Ez jó, bár az a benyomásom, hogy jobb vagy, mint én. Menj aludni ... és ne felejtsd el a könyvet! Egy nap hasznos lehet.
600 Tapasztalati pont

0A kalandsor jutalma:
Eredmény