Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Helytelen sörfőzés · Helytelen sörfőzés (Ismételhető)
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.


A kalandsor azonosítója: ID 127

Helytelen sörfőzés

A kalandsor elérhető:
2021. március 17. 10:00 - 2021. március 23. 23:59

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Heisenzwerg.png Heisenzwerg
Sivatagi Tábor helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2180
Zöld Ég Üdv. Szükségem van a segítségedre. Hmm, hogy is magyarázzam el.. ez egy elég érzékeny téma. Figyelj: van egy különleges barátom, aki nagyon beteg. A neve Heisenzwerg. Sajnos egy sarlatán se tudja meggyógyítani, még a fantasztikus Nigel sem... Szóval ő egy tudós és most egy különleges italt főz, hogy a halála után legyen elég pénze a családjának. Zöld Égnek nevezik, a színe után. Főleg az ír telepesek kedvelik nagyon és hajlandóak nagyon magas összeget fizetni egy-egy üvegért. Épp egy új szállítmányra várok, de Heisenzwerg még nem hozta meg. Meg tudnád nézni, hogy mi is történhetett? Talán túl beteg ahhoz, hogy szállítson. Egy messzi postakocsiban találhatod meg őt a prérin, ott főzi a Green Sky italát. A térkép déli részén találod.  (Ez a kalandsor a Szent Patrik napjának megünneplésére készült. Csak március 23-ig oldhatod meg!)

Szint 35
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Zöld Ég Na végre, itt egy kis Zöld Ég. Nagyon köszönöm. Most már Heisenzwerg biztosítani tudja a családja jólétét, miután ő... egyébként azt mondta, hogy sokkal jobban érzi már magát.

1500 Tapasztalati pont
Szent Patrik csokornyakkendője

Heisenzwerg
ID: 2181
Jó szakács vagy? Megérkezel a célodhoz. Köhögés hallatszik a postakocsi mélyéből a préri közepén. Heisenzwerg: Henry küldött? Igen, már nem tudok tovább főzni, túl beteg vagyok. Segítened kellene - köhh, köhh. Tudod, hogy miért vagy itt? Szeszfőző nélkül alkoholt főzni tilos a prérin. Szóval ha vállalod a kockázatot, akkor fel vagy véve. De először is bizonyítsd be, hogy tényleg képes vagy nekem segíteni.

Hely: Heisenzwerg

5 előállított tárgy Heisenzwerg: Ügyes vagy, remek - köhh - képességeid vannak. Lássunk is hozzá.

80 Tapasztalati pont

Heisenzwerg
ID: 2182
Hordeum vulgare Heisenzwerg: Lássunk neki a főzésnek. Először is, az alap: Hordeum Vulgare. Szükségünk van rá a malátához. Tudnod kell - köhh - hogy hol találhatsz Hordeum Vulgaret, ha egy kicsit megerőlteted az agyad.

Hely: Heisenzwerg

Hordeum Vulgare Heisenzwerg: Szóval megszerezted a Hordeum Vulgaret. Ügyes. Mi? Mondhattam volna, hogy ez csak árpa... remélem senki sem látott meg, különben hamarosan itt lesz a nyakunkon a DEA - a Desztillálók Egyesületének Akciócsoportja.

300 Tapasztalati pontMaláta

Szükséges munka: Gabonabetakarítás Hordeum Vulgare
El kell fogadnod előtte a Hordeum vulgare (Helytelen sörfőzés) kalandot.
Heisenzwerg
ID: 2183
Összetörés Heisenzwerg: Nagyon jó, most már van egy kis malátánk. De így még nem jó, nem tudjuk felfőzni. Még össze kell törnöd. (Győződj meg arról, hogy a megfelelő tárgyat felvetted a munka megkezdése előtt.)

Hely: Heisenzwerg

Szétzúzott maláta Heisenzwerg: Te - köhh, köhh - összetörted a malátát. Remek. Most már elkezdheted a főzést, de remélem hogy megmostad a kezed előtte.

80 Tapasztalati pont
Szent Patrik patkója

Vedd fel:Maláta Szükséges munka: Kávédarálás vagy Gabonaőrlés Szétzúzott maláta
El kell fogadnod előtte az Összetörés (Helytelen sörfőzés) kalandot.
Heisenzwerg
ID: 2184
Pép Heisenzwerg: A cefrézés során az enzimek átalakítják a gabonában található keményítőt cukrokká. Most fel kell melegítenünk a keveréket kb. 70 Celsius fokra, hogy - köhh - cefrésedjen. Sajnos már beleköhögtem a főzőedényembe, úgyhogy kellene egy másik helyette. Valakinek talán van a prérin egy fazeka a forró ételek készítéséhez és talán még kölcsön is adná...  (Győződj meg arról, hogy a megfelelő tárgyat felvetted a munka megkezdése előtt.)

Hely: Heisenzwerg

Pép Heisenzwerg: Egy kedves vándor a prérin kölcsönadta neked az edényét a szekerének megjavításáért cserébe. Ez nagyon kedves.

400 Tapasztalati pont

Vedd fel: Szétzúzott maláta Szükséges munka: Lovasszekér javítása Pép
El kell fogadnod előtte a Pép (Helytelen sörfőzés) kalandot.
Heisenzwerg
ID: 2185
Cefre főzése rézedényben Heisenzwerg: Szép munka. A következő lépésben hozzá kell adnunk a komlót. Az utazó kereskedő nem egy szokványos boltos, ő - köhh - elég szép feketepiacot alakított ki a boltjában. Van egy titkos kód. Ha elmész a boltba és eladsz neki valami nem szokványos dolgot - mondjuk egy fogat - akkor ad neked egy kis komlót.

Hely: Heisenzwerg

Add el a kereskedőnek:
Kivert fog
Heisenzwerg: Szóval sikerült - köhh -, kaptál a kereskedőtől egy kis komlót. Tudtam, hogy bármi kapható nála egy kis extra pénzért. Most már összefőzhetek mindent a komlóval.

80 Tapasztalati pontCefre

Heisenzwerg
ID: 2186
A cefre tisztítása Heisenzwerg: Most már van egy kis durva cefrénk, most meg kell tisztítanunk a keveréket. Általában - köhh, köhh - a centrifugális erőt használom ehhez, de a forgatóm koszos, nem használható. Gondolkozz: van valami a prérin, ami elég gyorsan forog? (Vedd fel a megfelelő tárgyat a munka megkezdése előtt.)

Hely: Heisenzwerg

Tisztított cefre Heisenzwerg: Ügyes. A cefre centrifugálásával a kosz kilökődött a folyadékból.

500 Tapasztalati pont

Vedd fel: Cefre Szükséges munka: Szélkeréképítés Tisztított cefre
El kell fogadnod előtte A cefre tisztítása (Helytelen sörfőzés) kalandot.
Heisenzwerg
ID: 2187
Erjesztés Heisenzwerg: Most már csak - köhh - erjesztenünk kell a terméket. A szeszfőzésnél az erjesztés során a szénhidrátok alkoholokká és szén-dioxiddá vagy szerves savakká alakulnak, amihez élesztőt vagy baktériumokat használnak anaerob körülmények között. De az erjesztéshez szükségünk van élesztőre, amit nem lehet a prérin találni. Ötletem sincs, hogy honnan szerezzünk. Neked eszedbe jutott valami? Bárcsak emlékeznék rá, hogy anyám hogy készített kovászt...  (Mutasd meg Heisenzwergnek a hozzávalókat a felszerelésed között.)

Hely: Heisenzwerg

Intézd el: Hozz Heisenzwergnek valami hasznosat. (Ismételhető ünnepi kalandok) Heisenzwerg: Most már csak várnunk kell, ameddig az erjedés megtörténik.

80 Tapasztalati pont

Heisenzwerg
ID: 2188
Hozz Heisenzwergnek valami hasznosat Heisenzwerg: Igazad van! Köhh! A kovászt lisztből és vízből készítik, amit hagynak állni egy kis ideig. Zseni vagy.

Hely: Heisenzwerg
Legyen nálad:
1 Liszt 1 Pohár víz

1 Liszt 1 Pohár víz Heisenzwerg: Nagyon - köhh - jó - köhh, köhh - munka. Sikerült kinyernem némi baktériumot a kovászból, amivel meg tudjuk erjeszteni a termékünket.

600 Tapasztalati pont
Szent Patrik lova

Heisenzwerg
ID: 2189
Erjesztés Heisenzwerg: Ameddig a kovász megsavanyodik kell némi idő és mire az erjedés megkezdődik - köhh, köhh - szintén. Gyere vissza holnap.

Hely: Heisenzwerg

1 alvás Heisenzwerg: Rendben. Végre elkészült a termékünk. De - köhh -, az egyedi zöld szín még hiányzik.

80 Tapasztalati pont

Heisenzwerg
ID: 2190
A titkos hozzávaló Heisenzwerg: Most - köhh - az utolsó lépés. Ez a legnehezebb. Szükségünk van a titkos hozzávalóra: a lóherére. Ha szerencsés vagy, akkor találhatsz belőle egy keveset a prérin.

Hely: Heisenzwerg

Lóhere Heisenzwerg: Ejha, te aztán szerencsés fickó vagy. Végre kész vagyunk. Mondtam neked, hogy a főzés elég nehézkes munka - köhh, köhh. Most már elviheted a terméket Henrynek.

80 Tapasztalati pontZöld Ég

Szükséges munka: bármelyik Lóhere
El kell fogadnod előtte A titkos hozzávaló (Helytelen sörfőzés) kalandot.


Ezeket a tárgyakat bármely munka közben megtalálhatod március 23-án éjfélig:
Szent Patrik kalapja Szent Patrik kabátja Szent Patrik cipője Szent Patrik öve
Szent Patrik nadrágja Szent Patrik revolvere Szent Patrik kése Szent Patrik puskájaA kalandsor jutalma:
Eredmény