Gyors elérés

Dock inventory.png
Dock quests.png
Dock sets.png
Dock duels.png
Dock towns.png
Dock jobs.png
Dock crafting.png
Dock fort battles.png
Dock adventures.png
Dock achievements.png


Még több játék


Kövess minket!

Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Kalandsor
azonosítója
132

Halottak napja

A kalandsor elérhető:
2021. október 30. 10:00 - 2021. november 14. 23:59
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 2265
Cukorkoponyák Hogy vagy? Hamarosan itt a halottak napi fesztivál, így jó sok vevőre számítok. Megkértem Maria barátnőjét, Isabelt, hogy segítsen nekem - kaptam is tőle néhány receptet. Mit szólsz ehhez? Cukorkoponyák! Hát nem hangzik nagyszerűen? Már el is készítettem az öntőformát, úgyhogy ha el tudnád hozni nekem a két fő hozzávalót, akkor már készíthetem is őket!

Szint 35
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

10 Cukor
5 Pohár víz
Aha, szóval összekevered őket és úgy...

450 Tapasztalati pont

Henry
ID: 2266
Egy kis szín a sápadtság ellen Isabel szerint az emberek szeretik, ha kifestik őket. Talán egy kis bogyó megfelelne erre a célra.


9 Bogyók VAGY 4 Áfonya Loccs-poccs, bogyó-must!

380 Tapasztalati pont
100 $

Henry
ID: 2267
Kenyeret a halottaknak Ezeknek a koponyáknak még meg kell szilárdulniuk, úgyhogy neki is láthatunk valami másnak. Ez a kenyér... pan de los.. muertos.. jól hangzik. Van vizünk, van még cukor... itt. Erre van szükségünk. El tudod készíteni?


Legyen nálad:
4 Liszt VAGY 2 Nyers tojás
Na mit gondolsz? Az a kereszt a tetején tényleg különlegessé varázsolja, ugye?

650 Tapasztalati pont

Legyen nálad:
2 Narancsok VAGY 1 Egy üveg tej
Henry
ID: 2268
Tamales És végül még szükségünk van egy kis Tamalesre. Isabel szerint az a legjobb mexikói kaja. Már össze is szedtem, hogy mi kell hozzá, először is egy kis kukorica és kukorica levél.


30 perc Kukoricaszedés
3 Kukorica
Köszönöm, csak tedd őket oda.

360 Tapasztalati pont

Henry
ID: 2269
Kell még egy kis vörös Isabel szerint nincs Tamales paradicsom nélkül.. ne haragudj, de tudnál hozni egy keveset?


7 Paradicsomszedés Megmentetted az életem! Már majdnem kész vagyunk, de addig is, miért nem nézed meg, hogy mi van Mariaval, talán neki is szüksége van segítségre.

240 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2270
Azték stílus Üdv, {PLAYER_NAME}! Itt vagyok! Nah elég volt a nagy örömből, nagyon elfoglalt vagyok. Fogadjunk, hogy Henry már beszélt neked a Día de los muertosról. Isabel, a barátnőm, igazi profi ebben, illetve az ősök előtti tisztelgésben, úgyhogy elhatároztuk, hogy egy azték táncot fogunk előadni. Már gyakorolnunk is kell a lépéseket, de szükségünk lenne új fellépőruhákra. Menj és szerezz egy kis anyagot, később jól megfizetlek érte.


5 Anyaghenger Ejha, ez nagyon jól néz ki! Isabel igazi mestere a varrásnak is, úgyhogy ne is aggódj emiatt. De még szükségünk lenne néhány kiegészítőre, rákukkantanál, hogy mire?

150 Tapasztalati pont
70 $

Maria
ID: 2271
Tollas fejdísz Úgy hallottam, hogy az aztékok gyakran használtak tollakat az ünnepi ruházathoz. Nem érdekel, hogy milyet, de szerezz kérlek nekem néhány tollat.


Legyen nálad:
6 Hollótoll VAGY 3 Sastoll
Most nézd meg ezt a fejdíszt! Hát nem csodálatos? Még maradt is néhány tollunk a többi ruhához.


300 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2272
Az útmutató Hm.. azt hiszem hogy még szükségünk lenne valami különlegességre. Ez a fejdísz igazán szép, de még valami hiányzik... Tudom már! Állati bőr! Sajnos nem élnek errefelé jaguárok, de találnál valamit, ami megfelelne erre a célra?


Legyen nálad:
1 Bölényprém VAGY 1 Pumabunda
Sokkal jobb! Mindjárt kész is vagyunk!

400 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2273
Valami csillogó Ó, tudod mi lenne még jobb? Arany! Az aztékok imádták az aranyat, nem? Készíthetnénk néhány díszt és olyan ékeket, amik majd harangoznak, miközben táncolunk!


Legyen nálad:
3 Bolondok aranya VAGY 1 Aztékok aranya
Wow, a ruháink bámulatosak! Úgy csillognak! És pont időben! Fel kell készülnünk a fellépésre!

380 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2274
Kezdődik Egy kicsit ideges vagyok... Mi van, ha a jelmezünk nem csillog eléggé, vagy a tollak leesnek, vagy -...{PLAYER_NAME}, megnéznéd a ruhákat és Isabelt kérlek? Csak hogy meggyőződjünk arról, hogy minden rendben van..  Isabel az utolsó tollakat helyezi el, amikor belépsz az öltözőbe. A kis harangocskák elég kopottnak néznek ki... egy percig elgondolkozol azon, hogy ellopod a ruhákat, hogy tiéd lehessen a siker.. de inkább csak elkezded fényesíteni a díszítéseket.


30 perc Cipőpucolás Az előadás hatalmas sikert arat! A fellépés után Isabel és Maria csókkal és sörrel köszönik meg a segítségedet. Jól tetted, hogy nem rontottad el a fellépést, akkor alighanem a söröskorsóval érintették volna meg a homlokod hálás csók helyett...

Sör
650 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2275
Személyes ügy {PLAYER_NAME}! Jó, hogy itt vagy! Isabel nagyapjának ezüst keresztje eltűnt! Általában a sírra helyezik a Día de los muertoson, így otthon érezheti magát, de most egyszerűen nem találják. A nagyanyja pár napja elköltözött és egy doboz kacatot hagyott a templomban. Mindig ezt csinálják, a kacatokért kapott pénzt pedig jótékonyságra szánják, vagy valami hasonlóra... Mindenesetre az egyetlen hely, ahova a kereszt kerülhetett, az az a doboz. Kérlek beszélj a tiszteletessel, méghozzá minél előbb!


1 ima Épp amikor megtalálod a megfelelő szavakat egy kedves imához, belép a tiszteletes.

150 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2276
Jótékonysági árverés A tiszteletes emlékszik az ezüst keresztre még abból az időből, amikor Isabel nagyapja élt, de hogy a dobozban is látta volna, arra nem. Azt tanácsolja, hogy látogass el az árverés helyszínére és kérdezősködj a doboz után.


A doboz már árverés alatt van. Úgy döntesz, hogy egy doboz kacat nem kerülhet túl sokba és elkezdesz licitálni.

50 $

Maria
ID: 2277
A dán fickó Egy szőke idegen a legnagyobb ellenfeled a licitben! Még mielőtt tudnál vele beszélni, el is hagyja az árverést. Találkozol a tiszteletessel az utcán és ő elárulja, hogy a fickó Dániából érkezett és mindent felvásárol a környékbeli árveréseken az új dán közösség részére, amit fel akar itt építeni. Amikor megfordulsz a férfi épp egy kocsiba száll be. Elrohansz a postahivatalba és azonnal lovas futárt küldesz az üzeneteddel. Mivel akár estig is eltarthat, mire valami válasz érkezik, így úgy döntesz benézel a kocsmába egy kis bunyó után.


1 óra Telegráfoszlopok állítása Pár órával később a futár visszatér, a dán fickó pedig szeretne beszélni veled.

200 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2278
Súlyos kártérítés A dán fickó kártérítést kér a dobozért cserébe. A békéért cserébe beleegyezel, hogy egy napig az ültetvényén dolgozol.


4 óra Agávészedés Jó néhány óra nehéz munka után végre elégedetten útnak ereszt. Visszatérsz az idős hölgyhöz a dobozzal együtt.

350 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2279
A halottak üdvözlése Megtaláltad a dobozt? Ez remek! Mit mondott Isabel nagyanyja?... Mit értesz az alatt, hogy nem volt ott. Ó, ne! Tényleg jó lett volna, ha megtalálod, de egy fénykép róla ugyanúgy megteszi majd. Legalább nem a semmiért dolgoztál ennyit. Hmm, de egy jó keret nélkül a szél el fogja fújni a képet. Nem készítenél egyet neki? Biztos nagyra értékelné.


3 Fa Ez olyan kedves tőled! Nézd, hogy mosolyog az öreg hölgy! Minden elismerésem.

100 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2280
Az utolsó kísérlet Bár Isabel nagyanyja már így is nagyon boldog, mégis megpróbálsz még valamit, hogy megszerezd a keresztet. Az öregember csak pár hónapja halt meg egy bányában. Talán, de csak talán, a kereszt még mindig ott lehet. Felkeresed a férfit, aki megtalálta a halottat.


5 óra Ezüstbányászat Igazán nagyon szerencsés vagy! A halott férfi egy munkatársa megtalálta a keresztet közel az alagúthoz, ahol meghalt. Nem ismerte a családot, így fogalma sem volt arról, hogy kit is illetne a kis csecsebecse, úgyhogy megtartotta, hátha jelentkezik majd valaki érte. Győzedelmesen lovagolsz vissza az özvegyhez és adod át neki a kis keresztet. Nagyon hálás és egy percre mintha valami meleg fuvallatot is éreznél. Amikor majd az öregember eljön a sírjához a Día de los muertoson, biztos vagy benne, hogy nagyon boldog lesz.

750 Tapasztalati pont
200 $A kalandsor jutalma:
Eredmény