Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Vorostabla.png
A kalandosztóknál csak akkor látszanak a kalandok, ha ott állsz a helyszínen!
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Halloween · Halloween (Ismételhető)
Ez a kaland (vagy az egyes részei) csak akkor jelenik/jelennek meg, ha az alap kalandot vagy az ismételhető kalandot (vagy részeit) 181 nappal korábban teljesítetted.
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

A kalandsor azonosítója: ID 69

Halloween (Ismételhető)

A kalandsor elérhető:
2020. október 30. 00:00 - 2020. november 08. 00:00

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Szellemváros.png Szellemváros Ikon Az öreg nő.png Az öreg nő
Szellemváros helye.png Titokzatos Erdei Tisztás helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Henry
ID: 20600
Félelem Á, {PLAYER_NAME}! Megijesztettél! Hogy miért vagyok ilyen ideges? Elmondom én neked... nyomomban jár a halál! Már oly sok embert elvitt... Már nem tudom, mit tegyek. Engem is elragad! Már az utcára sem merek kimenni... Talán éppen ott vár rám. Ha megkérlek, kinéznél, hogy ott van-e?!

Halloween

Nincs ott? Ó, köszönöm, köszönöm... Utánajárnál egy pletykának? Úgy hallottam, hogy a halál a szellemvárosba érkezett, és azóta már senki sem él ott... Állítólag mindenkit elragadott. Ellovagolnál a szellemvárosba és elmondanád, van-e igazság alapja mindennek?

30 Tapasztalati pont

Szellemváros
ID: 20601
Egy város halála Ismét a magányos, elhagyott város terül el előtted. Ideje a végére járni, mi okozta a város pusztulását. Miféle szörnyűség történhetett itt, hogy minden lakos olyan gyorsan elmenekült, amilyen gyorsan csak tudott?

Hely:
Szellemváros

Hely:
Szellemváros
Itt-ott küzdelem nyomai látszanak, és találsz egy kiszáradt kutat is. Egy régi levéltárban megtalálod a seriff nagyon felkavaró jelentését. Ez elegendő bizonyítékul szolgálhat Henrynek.

150 Tapasztalati pont
A seriff jelentése

Henry
ID: 20602
A szörnyű igazság Henry? ... Igen? Á, te vagy az, {PLAYER_NAME}! Láttad a halált odakint? Nem?! Nagyszerű! Gyorsan, mondd el, mit derítettél ki a szellemvárosról.


A seriff jelentése Szóval a halál tényleg ellátogatott abba a városba? Tudtam! Jaj, ne, engem is el fog vinni a többiekkel együtt... Micsoda? Nem kellene ilyen babonásnak lennem? Hát, ha olyan bátor vagy, miért nem teszed ki innen a szűrét... nézz szembe a halállal ha mersz!

60 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 20603
Pletykák Úgy hallottam, bajkeverőre lenne szükséged. Talán segíthetek.


Fülembe jutott néhány pletyka, miszerint valaki a szomszéd városban sok kalamajkát kever, rablótámadásokkal, verekedésekkel és még rondább bűntettekkel. Talán erre a személyre van szükséged. Miért nem érdeklődsz az öreg nőnél, az erdőben? Nemrég járt abban a városban és valószínűleg többet tud mesélni minderről.

30 Tapasztalati pont

Az öreg nő
ID: 20604
A nő az erdőben Á, {PLAYER_NAME}, már vártalak. Hogy honnan tudom a neved? Rendelkezem a látás képességével. Azt is tudom, miért vagy itt... Ám mielőtt segítenék, meg kell tenned nekem valamit! Hajlandó vagy rá?

Hely:
Az öreg nő

Hely:
Az öreg nő
Szóval hajlandó vagy segíteni. Ne aggódj, csak be kellene szerezned nekem pár dolgot. Szükségem lenne egy új kristálygömbre a hegyekből, ahol a sziklákat aprítják, varangyvérre a vidék folyóiból, és egy prérifarkas szívére. Ha elhozod nekem ezeket a dolgokat, én is segítek.

30 Tapasztalati pont

Az öreg nő
ID: 20605
Egy apró szívesség Szóval beleegyezel, és segítesz... helyes, helyes! De siess! Már alig várom...

Hely:
Az öreg nő

Hely:
Az öreg nő
KristálygömbPrérifarkas szívVarangyvér
Hohó, köszönöm! Várj egy kicsit, elvégzem a rituálét. A szív az érzelmekért, a vér az életért! Mutasd magad! Á... Igen, értem, haha, ahogy sejtettem! Menj el a seriffhez és beszélj vele. Lesz egy meglepetése a számodra... Hahaha-haha!

300 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Kőfejtés Kristálygömb
Szükséges munka: Halászat Varangyvér
Szükséges munka: Prérifarkas vadászat Prérifarkas szív
Sheriff
ID: 20606
Kettős játék Te vagy az, {PLAYER_NAME}? Van itt egy körözésem, amelyen a te neved áll! Le kéne ülnünk elbeszélgetni egy kicsit!


Azt mondják, tegnap te raboltad ki a bankot, itt, a városban! Viszont én tudom, hogy nem te voltál, mert mialatt ez történt, mindketten a kocsmában ittunk... Az utcáinkat rója valaki, aki ugyanúgy néz ki, mint te. Keresd meg és próbáld meg tisztára mosni a neved! Jobban teszed, ha átkutatod az egész környéket!

30 Tapasztalati pont

Sheriff
ID: 20607
Te vagy önmagad legnagyobb ellensége {PLAYER_NAME}! Azt mondják, épp most rabolod ki a postát! Épp oda indultam, hogy letartóztassalak... Gyere velem, megnézzük, mi folyik... OTT! Az utcán, az nem te vagy? Gyorsan, utána!


Győzd le:
Twin.png Gonosz ikertestvér
Fantomkép
Határozottan érdekes ez a rajz. Pontosan úgy néz ki, mint te. Van egy ikertestvéred? A világ tele van különös véletlenekkel. Mindenesetre, most újra tisztára moshatjuk a neved.

600 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Felfedezőút Fantomkép
Henry
ID: 20608
A halál Itt van a halál! Odakint vár rám! El akar kapni... Nem akarok meghalni! De amíg nem megyek ki, egyik lakost öli meg a másik után. Legalábbis ezt mondta. Nem mennél ki a kedvemért?


Győzd le:
Halál.png Halál
Elijesztetted? Csodálatos! Akkor végre hazatérhetek. Á, nézd, elejtett valamit. Talán hasznodra válik.

300 Tapasztalati pont
1 Képességpont