Logor.png
2.128
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Erődharcok · Prémium · Munkák · Képességek · Karakter
Kalandok · Párbajok · Support · Városok · Egyéb


Kapcsolódó szócikkek:

Erődök
Erődharc

Miért kell rangot kérni az erődharc előtt?

Ahhoz hogy az erődharcban részt vehess, rangot kell kapnod, mivel kezdéskor a rendszer azokat engedi be a harcra, akik rangokkal rendelkeznek. Ha maradt még hely, akkor azok is harcolhatnak, akik nem kaptak rangot. Ha túl sok rangot osztanak ki, előfordulhat, hogy kaptál rangot, mégsem jutsz be az erődharcra, ez a rangosztók felelőssége.

Jelentkeztem harcra, mégsem tudod benne részt venni. Miért?

Győződj meg arról, hogy az erődnél állsz-e, ugyanis csak akkor vehetsz részt a harcon, ha annál az erődnél tartózkodsz, ahol a csata zajlik.

Az is elképzelhető, hogy a rangosztók túl sok rangot osztottak ki és ezért kimaradtál. A pontos okról mindig egy jelentésben kapsz információt.

Nem tölt be az erődharc térképe

Több oka is lehet annak, ha nem tölt be az erődharc.

  1. Ha a hiba központi, akkor a többi játékosnak sem tölt be, ezért kérdezd meg őket. Ha senkinek nem működik, akkor egy ember írhat a supportra jelezni a hibát. Fölösleges, ha mindenki ír, mert nem lesz tőle hamarabb javítva.
  2. Ha a hiba csak nálad jelentkezik, első lépésben nyomj egy Ctrl+F5 billentyűkombinációt (frissítés), majd próbálj meg újra belépni.
  3. Ha még így sem működik, lépj be egy másik böngészővel és onnan is próbáld ki.
  4. Ha még ez is sikertelen, akkor valószínűleg komolyabb a hiba, lehet, hogy a gépeden ki kell kapcsolnod a tűzfalat (alap tűzfal és vírusirtó tűzfala is).
  5. Ha ezek sem oldják meg a problémád, vedd fel a kapcsolatot az internetszolgáltatóddal és kérd meg őket, hogy az 1582 és 1028 portokat szabadítsák fel, mert szükséged van rájuk.

Miért nem abba a szektorba lőtt a karakterem, ahová jelöltem?

Lehet, hogy egy kalandor áll ott és aktiválódott a bónusza. (Az erődharc azonos körében elért 2. találattól kezdve 25% esélyed van arra, hogy egyáltalán ne találjanak el többet az adott körben.) Ilyenkor a hozzád legközelebb eső ellenfélre fogsz lőni.

Hogyan lehet, hogy sokkal kisebbet sebeztem az ellenfél játékosán, mint a puskám minimum sebzése?

Sosem sebezhetsz többet a másik játékoson, mint a maximális életerejének 1/3-a. Tehát egy 300 életerőponttal rendelkező játékos maximum 100 pontot veszíthet.

Miért nem tudok lépni egy másik szektorba, miközben van szabad mező?

A mozgási sorrendet a rangok határozzák meg, egy nagyobb ranggal vagy nagyobb irányítással rendelkező játékos hamarabb lép mint te. Ha üres helyet látsz, akkor valószínűleg a játékost kilőtték. Üres mező általában a védőknél szokott jelentkezni, mert az oda belépő magas ranggal vagy irányítással rendelkező játékost a támadók kilőhették. Mivel te a támadók előtt már sorra kerültél, legközelebb csak a következő körben töltheted fel az üres mezőt.