Logor.png
2.125
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Elfújta a Valentin nap · Elfújta a Valentin nap (Ismételhető)
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

A kalandsor azonosítója: ID 126

Elfújta a Valentin nap

A kaland elérhető:
2020. február 14. 00:00 - 2020. március 2. 23:59

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Scarlett háza.png Scarlett háza Ikon Scarlett nyári tartózkodási helye.png Scarlett nyári tartózkodási helye
Öreg Udvarház helye.png Nagy Tanya helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Maria
ID: 2163
Scarlett De jó hogy látlak! Lenne egy különleges feladatom a számodra. Nos... talán egy kicsit furcsa lesz. A testvéremnek, Scarlettnek, szüksége lenne kísérőre a Valentin napi BBQ partyn. Tudod, a házigazda Ashley lesz, aki az unokatestvérét, Melanie-t fogja elvenni. Így, hogy az összes barátja megházasodott, lehet hogy Scarlett kissé le lesz lombozva, főleg hogy ez az Ashley nevű fickó tetszett neki. Ráadásul nem illik egy hölgynek egyedül részt venni egy összejövetelen.  Kérlek vedd pártfogásod alá, a rendezvény egy udvarházban lesz a térkép északkeleti részén.  (Gratulálunk! A világodon sikerült elég szívet összegyűjteni és így hozzáférést szerezni a különleges Valentin napi kalandhoz. Kellemes szórakozást!)

Szint 10
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Intézd el: A BBQ (Elfújta a Valentin nap) Nagyon köszönöm, hogy elmentél a grillezésre a testvéremmel.

25 Tapasztalati pont

Scarlett háza
ID: 2164
A BBQ Scarlett: Ó, szóval itt vagy! Maria már mesélt nekem rólad, te leszel a kísérőm a mai partyn. Nagyon izgatott vagyok a szomszéd farmon élő férfi miatt, akit Ashleynek hívnak. Ashley.. Olyan jóképű és csodálatos és nagyszerű. Csak azért akarok elmenni erre az összejövetelre, hogy bevalljam örök szerelmemet neki. És neked segítened kell ebben. Le tudnád kötni a többi vendéget, hogy kettesben beszélhessek Ashleyvel. Hogy? Nos nem is tudom, talán... sérülj meg munka közben, találj ki egy balesetet és okozz egy kis felfordulást, rendben?

Hely:
Scarlett háza

Munka közbeni sérülés: 50 A kitalált baleseteddel igyekszel a vendégeket lefoglalni. Amint vége a felfordulásnak, egy összeomlott Scarlettet találsz. Odalépsz hozzá, hogy megtudd mi történt. Scarlett: Brühühühü, visszautasított. Ashley visszautasított engem. Bevallottam neki a szerelmem és ő csak annyit mondott, hogy ő és Melanie hamarosan összeházasodnak.

80 Tapasztalati pont

Scarlett háza
ID: 2165
Egy másik vallomás Miközben vigasztalod Scarlettet észreveszed, hogy egy fickó a távolból figyel benneteket. Mintha akarna valamit. Talán hallotta azt a borzalmas beszélgetést Scarlett és Ashley között? Ez nagy szégyen lenne. Ahogy elindulsz felé, eltűnik egy sárga búzamezőn. Úgy döntesz, hogy átkutatod a vetést utána.  (A férfi eltűnik a földeken. Kutasd át a földeket egy olyan munka végzésével, amit ezen a helyen lehet csinálni.)

Hely:
Scarlett háza

Szerelmi vallomás Nem találod meg a férfit, de találsz egy levelet, amiben Scarlettnek írtak egy szerelmi vallomást. Scarlett: Egy vallomás? Rhettől? Ó ne, ez nem történhet meg. Rhett a szomszédságban lakik, az emberek folyton róla pletykálnak, mivel a családja kitagadta. Soha nem házasodnék össze egy ilyen emberrel.

100 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Útonálló elkergetése Szerelmi vallomás
El kell fogadnod előtte az Egy másik vallomás (Elfújta a Valentin nap) kalandot.
Scarlett háza
ID: 2166
Egy férj a szükségben 1 Hirtelen ér véget a BBQ, kihirdetik a háborút. Minden fiatal férfivendég elrohan, hogy feliratkozzon a hadseregbe. Látod, ahogy Ashley megcsókolja a szeretett Melaniet. Scarlett dühösnek néz ki. Scarlett: Háború? És Ashley el sem búcsúzott, az a csók engem illetett volna. Tudod mit: nagyon mérges vagyok Ashley és Melanie miatt. Minden fiatalember gyorsan meg akar majd házasodni, mielőtt elmenne a háborúba. Gyorsan, találj nekem egy jobb embert, mint Ashley. Én fogok kacagni a végén! Akkor fog majd rádöbbenni, hogy mit is veszített, amikor már túl késő lesz. Hűha, ez a hölgy elég fárasztó. Megígéred neki, hogy találsz egy megfelelő férjet a számára. De hol? Az összejövetel elég kimerítő volt és a sérülésed még mindig fáj. Úgy döntesz, hogy alszol egyet és majd másnap kezded csak el a keresést.

Hely:
Scarlett háza

1 alvás Ajjaj, kicsit túl későn ébredsz fel másnap.. Nem kellett volna olyan sokáig a kocsmában mulatnod. Az összes jobb fogás már el is utazott a háborúba. Ez így nem lesz jó. Scarlett dühöngeni fog.

55 Tapasztalati pont

Scarlett háza
ID: 2167
Egy férj a szükségben 2 Na most tényleg bajban vagy, gyorsan találnod kell egy férjet Scarlettnek. Megígérted Marianak, hogy gondját viseled a testvérének. Elhatározod, hogy körbenézel a megyében. Még biztos találsz valakit, aki nem a háborúban van, nem csirkefogó, nem katonaszökevény és nem nagypapa. (Végre találsz egy megfelelő jelöltet. Nos... már ha így akarod nevezni. Rátalálsz Melanie félénk bátyjára, aki már régóta szerelmes Scarlettbe.)

Hely:
Scarlett háza

8 óra Felfedezőút Scarlett: Komolyan gondolod? Ő az egyetlen, akit találtál? Nem szeretem őt, de túl dühös és kiábrándult vagyok ahhoz, hogy visszautasítsam. Ashley rá fog majd jönni, hogy én vagyok az igazi és nem Melanie, de akkor már késő lesz.

99 Tapasztalati pont

Scarlett háza
ID: 2168
Egy váratlan halál Néhány héttel később... Visszatérsz az udvarházba, hogy megnézd Scarlettet. Boldognak tűnik. Kíváncsi vagy, hogy mi történt. Scarlett: Hallottad? A férjem meghalt. Az a beteges fazon, akivel csak azért házasodtam össze, mert mérges voltam Ashleyre. Kanyaró. Mindegy, anyám azt tervezi, hogy a déli nagy farmra küld, hogy felviduljak. Az legalább közel van a helyhez, ahol Ashley állomásozik. Talán ott megtalálom. Segíts felkészülni az utazásra.

Hely:
Scarlett háza

Hely:
Scarlett nyári tartózkodási helye
2 Nyereg
8 óra Patkolás
Segítesz Scarlettnek felnyergelni a lovakat és elkíséred az új otthonába.

98 Tapasztalati pont

Scarlett nyári tartózkodási helye
ID: 2169
A jótékonysági bál Az új otthonában kis idő elteltével Scarlett elkezd unatkozni. Semmi nyoma Ashleynek. Scarlett úgy dönt, hogy ellátogat a Union Pacific Bolt jótékonysági vásárára. A hölgyek önként jelentkeznek, hogy a nagy adományokat felajánló urakkal táncoljanak. Csatlakozol hozzá. Scarlett: Meghívták az urakat, hogy a Union Pacific Bolt vándorkereskedőjétől vásároljanak meg dolgokat. Mi van veled? Ha akarsz velem táncolni, akkor ajánlj fel némi pénzt. Miért is ne, amúgy is szereted a jótékonysági dolgokat.

Hely:
Scarlett nyári tartózkodási helye

Az utazó kereskedőnél elköltött pénz: 1000 $ Az utazó kereskedő a Union Pacific Boltban érhető el. Kattints a bolt ikonjára és a második fülön találod meg őt.

110 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Scarlett nyári tartózkodási helye
ID: 2170
Ashley felkutatása - békésen Néhány nappal később... Scarlett: Újra találkozni akarok Ashleyvel. Ő életem nagy szerelme. Tudom, hogy összeházasodott Melanieval, de nem tudnád kideríteni, hogy hol állomásozik? Talán még mindig meg tudom győzni, hogy ő az igazi. Ejha, Scarlett tényleg nagyon bele van esve Ashleybe. Elhatározod, hogy segítesz neki, talán így rájön, hogy ez így nem jó. Rhett klassz fickónak tűnik. Munka közben talán kérdezősködhetsz egy kicsit.

Hely:
Scarlett nyári tartózkodási helye

50 befejezett munka Végre sikerül megtalálnod, hogy hol állomásozik Ashley. Scarlett ismét találkozik vele, de ő megint visszautasítja, de a vágyaitól összezavarodva még megcsókolja Scarlettet távozása előtt. Scarlett megígéri, hogy nem mondja el Melanienak, aki terhes Ashleytől.

100 Tapasztalati pont

Scarlett nyári tartózkodási helye
ID: 2171
Ashley felkutatása - erőszakosan Néhány nappal később... Scarlett: Újra találkozni akarok Ashleyvel. Ő életem nagy szerelme. Tudom, hogy összeházasodott Melanieval, de nem tudnád kideríteni, hogy hol állomásozik? Talán még mindig meg tudom győzni, hogy ő az igazi. Ejha, Scarlett tényleg nagyon bele van esve Ashleybe. Elhatározod, hogy segítesz neki, talán így rájön, hogy ez így nem jó. Rhett klassz fickónak tűnik. Úgy döntesz, hogy körbekérdezel, miközben elcsépelsz néhány gazfickót. Ők mindig tudják, hogy mik a hírek.

Hely:
Scarlett nyári tartózkodási helye

25 megnyert NPC párbaj Végre sikerül megtalálnod, hogy hol állomásozik Ashley. Scarlett ismét találkozik vele, de ő megint visszautasítja, de a vágyaitól összezavarodva még megcsókolja Scarlettet távozása előtt. Scarlett megígéri, hogy nem mondja el Melanienak, aki terhes Ashleytől.

100 Tapasztalati pont

A következő kalandot 24 óra alatt kell teljesíteni:
Scarlett nyári tartózkodási helye
ID: 2172
Hazaút Néhány nappal később... Scarlett vágyai és álmai Ashley iránt durván le lettek törve, a háború eléri Scarlett új otthonát. A várost kifosztották és felégették, neked is gyorsan el kell menekülnöd. Scarlett: Gyorsan, ki kell jutnunk innen. A kocsi leégett, meg kell javítanod, hogy el tudjunk menekülni. Gyorsan nekilátsz a kocsi javításának, de vajon sikerül időben befejezned? Vidd haza Scarlettet, a régi udvarházba.

Hely:
Scarlett nyári tartózkodási helye

Hely:
Scarlett háza
8 óra Lovasszekér javítása
Hirtelen Rhett adja elő az egyik váratlanul felbukkanós magánszámát. Lovakkal és egy tökéletesen ép kocsival érkezik, hogy megmentse az ő imádott Scarlettjét. Ez kedves. Miután sikeresen kimenti Scarlettet a veszélyből ellovagol, hogy jelentkezzen a seregbe és hogy megnyerje ezt a háborút szíve hölgyének.

88 Tapasztalati pont

Ha nem sikerült 24 óra alatt megcsinálni a 8 óra lovasszekér javítását, a kalandot félbehagyva, majd újra elfogadva újra megpróbálható.
Katona és Párbajhős:
Scarlett háza
ID: 2173
A leégett otthon Végre hazaérsz a farmra, amit szétdúlt a háború. A földeket kifosztották és felégették. Scarlett kétségbe van esve. Elhatározod, hogy segítesz neki. Mivel katona / párbajos vagy, így tudod, hogy hogy kell elbánni a gazemberekkel, akik még mindig a környéken dúlják fel a területet.

Hely:
Scarlett háza

NPC párbajban szerzett tapasztalati pont: 150 Tettrekészséged teljesen lenyűgözi Scarlettet. Scarlett: Köszönöm a segítséget. Itt és most megfogadom, hogy bármit megteszek a családom életéért. Majd én helyrehozom a farmot.

100 Tapasztalati pont

Kalandor és Munkás:
Scarlett háza
ID: 2174
A leégett otthon Végre hazaérsz a farmra, amit szétdúlt a háború. A földeket kifosztották és felégették. Scarlett kétségbe van esve. Elhatározod, hogy segítesz neki. Mivel munkás / kalandor vagy, így tudod, hogy hogyan kell felgyűrni az ingujjadat és nekilátni a kemény munkának.

Hely:
Scarlett háza

2 óra Kerítésjavítás


2 óra Öntözőrendszer építése

Tettrekészséged teljesen lenyűgözi Scarlettet. Scarlett: Köszönöm a segítséget. Itt és most megfogadom, hogy bármit megteszek a családom életéért. Majd én helyrehozom a farmot.

100 Tapasztalati pont

Scarlett háza
ID: 2175
Adók Egy kicsit később.. A háború véget ért és Ashley visszatért otthonába Melaniehoz. De már nem a régi, nem igazán segít a ház körüli teendőkben sem. Scarlett: Nem tudom mit tegyek. A tanácsosok nagyon magas adókat vetettek ki, nem tudom kifizetni őket. Meg tudnád találni Rhettet? Miért nem jelentkezik, miért nem bukkan fel hirtelen, ahogy mindig? Talán ő segíthetne, mindig is ő volt az én hősöm. Ashley nem valami nagy segítség.  (Nem tudod, hogy hol lehet Rhett. Talán munka közben találhatsz valami információt, egy olyan helyen, ami úgy néz ki, mint egy iskolai tábla.)

Hely:
Scarlett háza

Nyom Rhett tartózkodási helyéhez Nem találod meg Rhettet, de kezedbe akad egy levél, ami szerint hadifogoly lett és a tárgyalásáig az összes vagyonát zárolták. Nem fog tudni segíteni.

60 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Plakátok felragasztása Nyom Rhett tartózkodási helyéhez
El kell fogadnod előtte az Adók (Elfújta a Valentin nap) kalandot.
Scarlett háza
ID: 2176
Kettes számú férj Így, hogy Rhettet bekasztnizták csak te tudsz segíteni Scarlettnek. Az egyetlen menekülési út számára, ha hozzámegy egy gazdag férfihez, aki támogatja őt. Így soha nem fogja megtalálni az igaz szerelmet. Olyan sokat tett már a családjáért, igazgatja a farmot is.. Elhatározod, hogy fizetsz helyette.  (A pénzt a tanácsosoknak egy olyan bankban kell befizetned, ami nem a saját városodban van.)

Hely:
Scarlett háza

Idegen bankba befizetett összeg: 500 $ Scarlett: A pénzedet nem fogadta el a bank, mert csak családtagok rendezhetik a tartozást. Az egyetlen megoldás, amit találtam, hogy hozzámegyek a gazdag Mister Kennedyhez. Ő az egyik bolt tulajdonosa és még egy malma is van a városban. Soha nem találom meg az igaz szerelmet, ha ezt kell tennem. De megfogadtam, hogy mindent megteszek a családomért.

77 Tapasztalati pont

Scarlett háza
ID: 2177
A nagy támadás Nem sokkal később... Scarlett hozzáment Mr. Kennedyhez, hogy megtarthassa az udvarházat és ki tudja fizetni az adókat. Éjt nappallá téve dolgozik a malomban, hogy elég pénzt gyűjthessen az adókra. Egész jól mennek a dolgok. Kis idő elteltével Rhett végre kiszabadul a börtönből. Scarlett lehetőséget ad volt hadifoglyoknak, hogy a birtokon dolgozzanak, ami miatt a szomszédok rendesen felháborodnak. Megfenyegetik Scarlettet, hogy felgyújtják a birtokot. Hamarosan, egy éjszaka le fogják rohanni a farmot... Fel kell készülnöd és el kell látnod Rhettet, Scarlettet, Ashleyt és Mr. Kennedyt fegyverekkel.  (Ezt a felszerelést a fegyverkovácsnál találhatod meg, vagy a piacon. Ne feledd, mindegyik városban más és más a kínálat.)

Hely:
Scarlett háza

2 Törött whiskeysüveg


2 Gránit

Sikerült bosszút állnod. Harcok voltak a malomnál és Scarlett férje, Mr. Kennedy, és Ashley felesége, Melanie, meghaltak. Most már szabad az út Scarlett és Ashley előtt. Mit fog Scarlett tenni,

150 Tapasztalati pont

Csak az egyiket zárhatod le:
Scarlett háza
ID: 2178
Szabad az út Scarlett és Ashley előtt Scarlett: A férjem halott. Melanie, Ashley felesége is halott. Szegény Ashley. Meg kell vigasztalnom. De Rhett, a hős, megmentette az életem. Melyikőjüket válasszam? Azt ajánlod Scarlettnek, hogy vigasztalja Ashleyt a templomban.

Hely:
Scarlett háza

1 ima Scarlett Ashley mellett döntött. Ő élete szerelme, vagy legalábbis így gondolja. És talán, egy nap majd ő is viszonozza a szerelmét. Egymás mellett ülnek a templomban és együtt imádkoznak egy szebb jövőért.

250 Tapasztalati pont
25 0 Kötvény
Karaktercím:
Gyertya a szélben
Éjszakai sál

Scarlett háza
ID: 2179
Felejtsd el Ashleyt, válaszd Rhettet Scarlett: A férjem halott. Melanie, Ashley felesége is halott. Szegény Ashley. Meg kell vigasztalnom. De Rhett, a hős, megmentette az életem. Melyikőjüket válasszam? Azt ajánlod Scarlettnek, hogy kezdjen új életet Rhett oldalán.

Hely:
Scarlett háza

Megtett távolság: 1000 Scarlett Rhett mellett döntött, Ashley csak egy vágyálom volt. Együtt elhagyják az udvarházat és kéz a kézben ellovagolnak a naplementébe.

250 Tapasztalati pont
25 0 Kötvény
Karaktercím:
A nyílvessző
Éjszakai sálA kalandsor jutalma:
Eredmény