Logor.png
2.125
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Twitter
Innen: The-West wiki HU
Váltás a normál és az ismételhető kalandsor között:
Egy bolond Romeo · Egy bolond Romeo (Ismételhető)
A kalandsor azonosítója: ID 139

Egy bolond Romeo

A kaland elérhető:
2020. február 14. 10:00 - 2020. március 2. 23:59

Kalandosztó a kalandban:

Ikon Chatan.png Chatan
Indián Törzs helye.png


Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Waupee
ID: 2362
Az eltökélt indián Üdvözöllek, barátom. Lenne egy szívesség, amit kérnék tőled. Barátom, Chatan, elhatározta, hogy hamarosan megházasodik. Lakota, vagyis egy takarót visel a karján, így mindenki tudja, hogy menyasszonyt keres. Ez egy elég bolond szokás és Chatan nem a legértelmesebb, amikor nőkről van szó. Nem hallgat rám, de talán ha te beszélnél vele... segíts neki helyettem. (Gratulálunk! A világodon sikerült elég szívet összegyűjteni és így hozzáférést szerezni a különleges Valentin napi kalandhoz. Kellemes szórakozást!)

Szint 10
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

Elfogad: Az eltökélt indián (Egy bolond Romeo) Nagyon-nagyon köszönöm! Délen találod őt, a faluban.

20 Tapasztalati pont

Chatan
ID: 2363
A szerelem mesterei Ó, te vagy Waupee barátja! Te fogsz segíteni nekem a nőkkel. Na nézzük... ő lenne a választottam, Aiyana. Ő falum virágszála, remek feleség lesz belőle. Mi, Lakoták, a jávorszarvasokban bízunk, amikor a megfelelő feleséget keressük. Szereznél nekem egy jávorszarvas szarvat? Elkezdesz jávorszarvas után kutatni, de elég nehéz megtalálni őket és... sokkal nagyobbak, mint ahogy emlékeztél rájuk. Útközben találkozol egy cowboyjal és a tanácsát is kéred.

Hely: Chatan

2 óra Marhahajtás A cowboy remekül szórakozik a történeteden. Elkíséred a farmjára, ahol átad neked egy régi jávorszarvas szarvat. Chatan: Barátom! Megszerezted a jávorszarvas varázst! Add nekem, készítek belőle egy nyakláncot.

55 Tapasztalati pont

Chatan
ID: 2364
Viselet Jól kell kinéznem. Én keresek egy kis port, te meg hozzál néhány bogyót. Találkozzunk akkor, mikor az ég lángol.

Hely: Chatan

20 Bogyószedés Kíváncsian figyeled ahogy Chatan összekever egy kis bogyólevet egy furcsa vörös porral, amiből így festék lesz. Az ujjaival vastag csíkokban festi fel arcára az indián jeleket. Chatan: Hogy nézek ki?

50 Tapasztalati pont

Chatan
ID: 2365
A Dal mesterei A lakoták hagyományaihoz tartozik egy különleges dal, melyet szerelmüknek énekelnek, de a mi sámánunk nem énekel. Utánajárnál, hogy esetleg nincs-e a többi törzsben egy sámán, aki énekelne nekem? Én addig itt maradok és lenyűgözöm Aiyana-t. Egy dal.. tényleg egy dalt akar. Nagyot sóhajtasz és körbekérdezel egy sámán után, aki ismeri ezt a különleges dalt, de úgy tűnik, hogy közel s távol nincs lakota a környéken. Végül Maria mellett találod magad a kocsmában.

Hely: Chatan

Intézd el: A Dal mesternője (Egy bolond Romeo) Találtál egyet! Te jó ég, az én dalom! Chatan izgatottan elszalad majd nemsokára egy halk fuvolaszóban hallod viszont Waupee szerzeményét.. órákon át. Végül Chatan visszatér. Chatan: Aiyana nem az igazi számomra, nem tetszik neki a dalom. Sebaj, várok egy következő nőre.

50 Tapasztalati pont

Maria
ID: 2366
A Dal mesternője Üdv! Mi? Egy dal? Persze, nem gond... Ó, mégis azt hiszem, hogy nem én vagyok az akit keresel. Miért nem találtok ki valamit Waupeeval?


Intézd el: Utolsó erőforrás (Egy bolond Romeo) Íme! Hát nem gyönyörű!

50 Tapasztalati pont

Waupee
ID: 2367
Utolsó erőforrás Ha-ha! Hogy mit akar? Egy dalt? Nem csoda, hogy nem találsz egy sámánt sem, mi itt nem éneklünk. Chatan új tag, ő még nem ismeri a szokásainkat, ezért sem jön ki jól az asszonyainkkal. De egy dal... szükségem lesz egy kis ihletre. Menjünk ki a kukoricaföldekre, ott elég sokat énekeltem, még amikor kisfiú voltam. Talán ott majd eszembe jut valami.


3 óra Kukoricaszedés Megcsináltuk! Nem is hittem volna, hogy ez ilyen jó móka lesz! Sokkal gyakrabban kellene énekelnem! De elég lesz, gyerünk vissza Chatan-hoz, már biztos türelmetlenül vár minket.

80 Tapasztalati pont

Chatan
ID: 2368
Mokaszinok Barátom! Gyere gyorsan! Látod azt a nőt? Biztos vagyok benne, hogy ő lesz az asszonyom! Kanti jó családból származik, tud mokaszint készíteni és az apja vezető a törzsben. De azt hiszem, hogy több jávorszarvas mágiára lesz szükségem ahhoz, hogy lenyűgözzem. Ha hozol egy kis gyapjút, akkor tudna kötni néhány jávorszarvas figurát a takarómra.

Hely: Chatan

5 Gyapjú Ó, te gyorsabb vagy mint a szél! Vagyis tüzes a szíved drága barátom, akárcsak az enyém! Keressük meg a feleségem és hódítsuk meg a jávorszarvas varázsával!

72 Tapasztalati pont

Chatan
ID: 2369
Gyónás Nem ő volt az igazi... nem értem. Tele vagyok mágiával, de a nőket mintha egyáltalán nem vonzaná! De nem aggódom, addig játszom a dalomat, ameddig Gyorsan félbeszakítod és beszámolsz neki a hamis szerelmes dalról. Meglepetésedre Chatan csak nagyot nevet az egészen. Chatan: Még jobb! Egy dal a barátaimtól! Énekeljük együtt és... álljunk csak meg! Láttad őt? A bokrok mögött! Hallotta énekem és... Ó, ő lesz a feleségem! Láttad azokat a szépséges szemeket? És az az éjsötét haj! De.. nem tudom a nevét. Segíts megtalálni őt és esküszöm nem zaklatlak tovább. Elgondolkozol, hogy vajon tanult-e az eddigiekből valamit, de aztán visszatérsz a városba a lány felkutatása céljából. Ha valaki ismeri azt a lányt, akkor az valaki az újonnan jöttek között lehet. Azoknak a fickóknak a szemei és fülei mindenre figyelnek.

Hely: Chatan

2 óra Újságárulás Informacio2.png

68 Tapasztalati pont

Chatan
ID: 2370
A terv Informacio2.png

Hely: Chatan

1 óra Fűnyírás a legelőn Informacio2.png

50 Tapasztalati pont

Chatan
ID: 2371
Emberek fegyverekkel A lovakkal együtt visszatérsz a faluba. Ahogy terveztétek, Chatan feléd ront, hogy magával ragadja a lovakat, de meglepő módon néhány fickó követi őt. Perceken belül már a te fejedhez tartják a fegyvereiket. Nem egészen ez volt a terv.

Hely: Chatan

30 perc Útonálló elkergetése Hangosan üvöltve és lövöldözve Chatan elijeszti őket. Meggyőzően alakítva a meglepett földművest végignézed ahogy elhajtja lovaid. Később a faluban találkoztok. Úgy tűnik, hogy Waupee már elkezdte puhítani a sziú apát, de egyelőre még nem sikerült teljesen lenyűgözni őt.

75 Tapasztalati pont

Chatan
ID: 2372
Még egyszer Lángol a szívem! Mi? Hogy adhatnám fel most? Vegyél nekem egy lovat, amit az apjának ajándékozhatok. A Nagy Szellem azt mondta nekem, hogy ő az igazi és a jávorszarvas varázsával mindent meg fogok tenni, hogy őt asszonyommá tegyem!

Hely: Chatan

Vásárolj 1 Musztáng Nem fogadta el a lovat... Waupee azt mondja, hogy a sziú apák gyakran több száz lovat kérnek a lányukért cserébe. Ez nem lehet igaz. Chatan megtört szívvel a földre dobja a takaróját és elsétál. Ránézel a kézzel készült takaróra.. majd követed a barátod. Itt az ideje egy kis őrületnek.

70 Tapasztalati pont
1100 $

Chatan
ID: 2373
Késő éjjel Informacio2.png

Hely: Chatan

Informacio2.png

180 Tapasztalati pont
Lakota takaróA kalandsor jutalma:
Eredmény