Logor.png
2.88
Innogames
West side quest.png
West side object.png
West side success.png
West side job.png
West side duel.png
West side artisan.png
West side city.png
West side fort.png
West side adventures.png
West side shop.png
Facebook Youtube
Google+ Twitter
A The-West wiki HU wikiből
Ebben a kalandsorban minden kalandtárgyat érdemes pozitív

munkaponttal, 15 másodperces munkákkal keresni.

A kalandsor azonosítója: ID 82

Drama Queens

Kalandosztók a kalandban:

Ikon Tanú az öreg erődnél.png Tanú az öreg erődnél Ikon Bandita rejtekhely.png Bandita rejtekhely
Szellemváros helye.png Sivatagi Tűzrakóhely helye.png
Ikon Bandita rejtekhely2.png Bandita rejtekhely
Sivatagi Tűzrakóhely helye.png
Kalandosztó Cím Elfogadáshoz feltétel Lezáráshoz feltétel Jutalom
Kiki
ID: 1510
Kiki - Egy sikertelen kutatás Hé te ott! Nem láttad valahol a férjemet? Magas, barna hajú? Nyom nélkül tűnt el tegnap. - Nem? Átkozott legyek... Azt mondta hogy csak egy kis dohányt megy szedni, de nem jött vissza. Mi van ha történt vele valami és soha többé nem látom? A pénz nem probléma, a házassági szerződésünk szép összeget juttat nekem. De nem akarok ilyen rémes dologra gondolni. Nem próbálnád meg megkeresni? Nagyon köszönöm! A mocsáron túli dohánymezők felé tartott. Már elég sok ember eltűnt arra... remélem hogy találsz valami nyomot.  (Kiki nagyon szomorúnak látszik.. nagyon, nagyon szomorúnak... Talán még túl szomorúnak is...)

Szint 10
Mentsd meg a kocsmát 2. rész

5 Dohánylevél Nem találtad meg? Az a piszok kutya, biztos le akart rázni. Legalább a házassági szerződésből kapott pénz kárpótol majd.

Tapasztalati pont

Kiki
ID: 1511
Kiki - Egy sikertelen kutatás Kérlek tegyél meg még egy szívességet. Ki tudnál rakni néhány plakátot, hogy hátha így sikerül megtalálni őt? Ha 10 napig nem találják meg, akkor megkapom a pénzt a házassági szerződésből... akarom mondani... hüpp.. ez nagyon szomorú lenne.


10 Plakátok felragasztása Jelentkezett valaki, aki látta a plakátokat? Ehh, nem hiszem hogy az használható információ lenne. A férjem egyszerűen lelépett, ennyi.

12 Tapasztalati pont

Kiki
ID: 1512
Kiki - sikertelen keresés A tanú pénzt akar mielőtt még bármit is mondana neked? Tőlem egy fityinget sem fog kapni, használd a saját pénzed ha információt akarsz tőle. (Valami nagyon furcsa ezzel a nővel kapcsolatban...)


500 $ A szemtanú az aranybányánál látta a férjemet, nem a dohánymezőknél? Miért, mi a csudát kereshetett ott? El akarta dugni a pénzét, mielőtt még elkölthettem volna? Képtelenség.

10 Tapasztalati pont

Kiki
ID: 1513
Kiki - Egy sikertelen kutatás A bányához akarsz menni? Szóval hiszel ennek az állítólagos tanúnak. Ostobaság, csak a pénzedre utazik. (Nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy Kiki többet tud, mint amennyit elárul...)


30 perc Aranymosás Szóval elmentél a bányához és ezt a levelet találtad? "Találkozzunk az erődnél. Szeretlek, XX". Nem, ez nem az én kézírásom. Lelépett és itt vége is a... khmm.. történetnek.

Tapasztalati pont

Kiki
ID: 1514
Kiki - Egy sikertelen kutatás El akarsz menni ahhoz az erődhöz amit a levélben említenek? Biztos vagyok benne, hogy senkit nem találsz ott. Miért? Mert mindenki a föld alatt van 4 méterrel... akarom mondani, mert az erőd igen távol van. (Valami nem stimmel itt. Kiki nagyon furcsán viselkedik. Ki kell találnod miért.)


1 óra Erőd védelme Mondtam hogy semmit nem fogsz találni annál az erődnél. Megyek a bankba a pénzemért. Szegény drága férjem.

13 Tapasztalati pont

Mimi
ID: 1515
Mimi - terhelő bizonyítékok Mit nézel? Hogy miért viselek bilincset? Mert le lettem tartóztatva! A seriff már több órája hallgat ki és ha semmi sem történik akkor még le is fog csukni. Mit tettem? Semmit, ártatlan vagyok! Hinned kell nekem, nem tudom hogy a bankár miért mondta, hogy felismert engem, én nem raboltam ki a bankot! Kérlek segíts, hogy bebizonyíthassam az ártatlanságom, semmi közöm nem volt a bankrabláshoz! Jaj ne, újra itt a seriff hogy folytassa a kihallgatást. Szóval segítesz? Igen? Köszönöm, remélem találsz valami bizonyítékot.  (A bankárnak van egy kis narancsültetvénye. Menj oda és ajánld fel a segítséged, hátha így tudsz beszélni vele.)


30 perc Narancsszedés Az ügyintéző még mindig azt hiszi hogy én voltam? Ez nem lehet igaz. Kérlek, hinned kell nekem, nem én raboltam ki a bankot!

18 Tapasztalati pont

Mimi
ID: 1516
Mimi - terhelő bizonyítékok Az újságokban már írnak is a bankrablásról. Hoznál nekem egyet? Talán találunk valami nyomot arról, hogy ki rabolta ki a bankot.


Újság Mi ez? Egy kép van rólam az első oldalon! Ez nem lehet igaz, én nem voltam ott!

22 Tapasztalati pont

Mimi
ID: 1517
Mimi - terhelő bizonyítékok Az újságpapírban a cikk szerint a bank alagsora egy kútból ásott alagúton keresztül lett megközelítve. Talán ott rábukkansz valami nyomra, ami mentesít engem. Ez az utolsó esélyem! (Ez valóban terhelő bizonyítéknak minősül. Talán tényleg ő rabolta ki a bankot?)


30 perc Kútásás Találtál valamit a tetthelyen? Egy csomó szőke hajat, ami ugyanúgy néz ki, mint az enyém? Gondolom ez elég bizonyíték lesz és mehetek a börtönbe. Mindegy, köszönöm a segítséged...

20 Tapasztalati pont

Lili
ID: 1518
Lili - makacs amnézia Ó, egy új látogató a szalonban! Bocsáss meg, hogy megkérdezem, de ismerlek valahonnan? - Nem? Ejj... Az történt hogy egy héttel ezelőtt a vályú mellett ébredtem fel és semmire nem tudtam visszaemlékezni. Henry igazán kedves és megengedte hogy itt dolgozzam, amíg vissza nem tudok emlékezni arra, hogy ki is vagyok. De nagyon nehéz, mintha egy nagy, üres sivatag lenne a fejemben. Nem bánnád ha elkísérnélek dolgozni, hátha így rájövök, hogy mivel is foglalkoztam? Köszönöm, ez talán előhoz valami emléket majd. Lássunk hozzá rögtön. (Talán Lili állattenyésztő volt? Vidd el ahhoz a munkához, hátha segít neki emlékezni.)


30 perc Patkolás Nem, ez nem segített. Még mindig nem emlékszem semmire!

29 Tapasztalati pont

Lili
ID: 1519
Lili - makacs amnézia Lehet hogy farmon dolgoztam, mielőtt elvesztettem a memóriám, nem gondolod? Érdekes, talán egy kis munka segíteni fog. (Lehet hogy Lili földműves volt? Van egy érzésed, hogy ismered őt valahonnan.)


30 perc Burgonyaszedés Hmmm, nem, még mindig azt az ürességet érzem a fejemben.

31 Tapasztalati pont

Lili
ID: 1520
Lili - makacs amnézia Esetleg vadőr? Akkor biztos el tudnék kapni egy hódot. Megéri megpróbálni. (Ki ez a nő?)


30 perc Hódvadászat Ez esélytelen. Nem tudok visszaemlékezni. De köszönöm hogy megpróbáltad! Azt hiszem.

30 Tapasztalati pont

Henry
ID: 1521
Kiki - a tanú, a halott ember és a szeretője Hé, valaki téged keres. Azt mondta, hogy talált néhány új nyomot Kiki hiányzó férjével kapcsolatban. Az öreg erődnél fog rád várni. (Az öreg erődöt a szellemvárosnál találod, a térkép északnyugati részén.)


ID 1522 Szóval megtaláltad. Remélem hamarosan minden tisztázva lesz.

40 Tapasztalati pont

Tanú az öreg erődnél
ID: 1522
Kiki - a tanú, a halott ember és a szeretője Hé, te ott. Szóval még mindig Kiki férjét keresed? A rossz erődnél jártál. Láttam valamit, de ez az információ sokba fog kerülni neked. (Tudott valami fontosat mondani a tanú?)

Hely:
Tanú az öreg erődnél

Hely:
Tanú az öreg erődnél
500 $
Köszönöm. Elmondom neked, hogy mit láttam.

38 Tapasztalati pont

Tanú az öreg erődnél
ID: 1523
Kiki - a tanú, a halott ember és a szeretője Azon az éjjelen, amikor Kiki férje eltűnt, egy árnyékot láttam, amint valami nagy dolgot temetett el a földbe. Szükséged lesz egy ásóra hogy leellenőrizhesd, elég nagy gödörnek tűnt. (Ásót öntözőrendszer építése közben találhatsz.)

Hely:
Tanú az öreg erődnél

Ásó Kezdj el ásni. Még valamire emlékszem: az árnyék amit láttam, meglehetősen kicsi volt.

42 Tapasztalati pont

Tanú az öreg erődnél
ID: 1524
Kiki - a tanú, a halott ember és a szeretője Ó, meg kell tudnod hogy hol láttam azt az árnyékot. Ha van egy térképed, akkor meg tudom mutatni azt a helyet. (Felfedezőúton találhatsz térképet.)

Hely:
Tanú az öreg erődnél

Térkép Egy térkép, remek! Egy X-szel megjelölöm a helyet, ahol azt a személyt láttam. Sok sikert!

37 Tapasztalati pont

Tanú az öreg erődnél
ID: 1525
Kiki - a tanú, a halott ember és a szeretője Jó ásást. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz találni.

Hely:
Tanú az öreg erődnél

30 perc Sírásás
Legyen nálad:
Maradványok
Oh, találtál egy holttestet... Ezt meg kellene mutatnod Kiki-nek.

43 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Sírásás Maradványok
Kiki
ID: 1526
Kiki - a tanú, a halott ember és a szeretője Ó te jó ég! A férjem halott! Khmm... Ez szörnyű. Most megyek csomagolni, el kell utaznom a nénikémhez Mexikóba, hogy gyászolhassam a férjem. (Miért olyan ideges Kiki?)


Maradványok Temetés? Ok, csak gyorsan.. tényleg indulnom kell.

40 Tapasztalati pont

Kiki
ID: 1527
Kiki - a tanú, a halott ember és a szeretője Nem csinálhatnánk egy kicsit gyorsabban? Tényleg el kell mennem Mexikóba a nénikémhez. (Kiki tényleg távozni akar. Meg kellene próbálnod lelassítani a koporsók mellett.)


1 óra Koporsókészítés Ki az ott hátul? Te??? A férjem szeretője! Tudtam már egy ideje, hogy el akar válni. Ő kapta volna az összes pénzt és nekem nem maradt volna semmim. Felbéreltem egy fegyverest, hogy intézze el mindkettőjüket.

41 Tapasztalati pont

Kiki
ID: 1528
Kiki - a tanú, a halott ember és a szeretője Kész. Igen, soha nem szerettem a férjem és csak a pénzéért mentem hozzá! Megöltem, még mielőtt leléphetett volna a szeretőjével. Téged is csak arra használtalak, hogy hozzáférjek a pénzéhez. Ne állj az utamba, ez a pénz az enyém.


Győzd le:
Kikinpc.png Kiki
Grr! Legyőztél. A pénzem!

100 Tapasztalati pont
500 $
Szappanopera ruha

Seriff
ID: 1529
Mimi - Ikrek Akarod tudni, hogy hol van Mimi? A börtönben, ahova való. Ha itt akarsz lógni a környéken, akkor legalább csinálj valami hasznosat. Néhány bandita innen nem messze ki akarja rabolni a telepeseket. (Még mindig nem tudsz nem hinni Mimi ártatlanságában. Tévesen került börtönbe?)


30 perc Telepes karaván védelme Az egyik bandita ugyanúgy nézett ki, mint Mimi? Ne próbálj átverni. Mindjárt kihallgatom még egyszer Mimi-t.

70 Tapasztalati pont

Mimi
ID: 1530
Mimi - Ikrek Egy útonálló, aki ugyanúgy néz ki mint én? Ki lehet az? A seriff soha nem fogja ezt elhinni. Figyelj: a banditák ma reggel kilovagoltak és őrizetlenül hagyták a táborukat. Menj oda és nézz körül nyomok után. (A banditák tábora északnyugaton van, egy tűzrakó helynél. Legyél ott 8 és 12 között.)


Intézd el: Mimi - Ikrek (Drama Queens) Egy születési anyakönyvi kivonat. Ezek szerint van egy ismeretlen ikertestvérem? Le kell ülnöm. Mutasd meg ezt a seriffnek kérlek.

72 Tapasztalati pont

Bandita rejtekhely
ID: 1531
Mimi - Ikrek Keresd a nyomát annak az útonállónak, aki úgy néz ki, mint Mimi. Senki nem fog zavarni 8 és 12 között.


Hely:
Bandita rejtekhely
Szerveridő:
08:00-12:00
Egy születési anyakönyvi kivonat! Ezek szerint Mimi-nek van egy gonosz ikertestvére! Biztos ő rabolta ki a bankot. Meg kell ezt mutatnod Mimi-nek, most azonnal!

74 Tapasztalati pont
Születési anyakönyvi kivonat

Seriff
ID: 1532
Mimi - Ikrek Szóval körbeszaglásztál? Mit találtál a tábornál? Mi ez?


1 Születési anyakönyvi kivonat Mimi-nek van egy gonosz ikertestvére? Viccelsz?

73 Tapasztalati pont

Seriff
ID: 1533
Mimi - Ikrek Ezek az őrült történetek erről a gonosz ikertestvérről. Csalás! Csinálj valami hasznosat és figyelj a rabokra. Újra beszélek Mimi-vel.


30 perc Börtönőr Vagy abbahagyod ezeket a meséket, vagy hozd el ezt a kitalált ikertestvért ide. Mimi most szépen visszamegy a cellájába. Köszönj el szépen tőle.

75 Tapasztalati pont

Mimi
ID: 1534
Mimi - Ikrek Ki kell juttatnod a börtönből, hogy elkapjuk az ikertestvéremet. Találjuk ki, hogy hogyan fogsz megszöktetni. Hozz egy kis dinamitot.


5 Dinamit Szereztél dinamitot! Remek! A seriff mindjárt visszavisz a börtönbe. Várj egy kicsit, amíg lankad a figyelme, utána robbantsd fel a falat és vigyél ki onnan.

73 Tapasztalati pont

Lili
ID: 1535
Lili - egy hirtelen ötlet De jó hogy visszajöttél! Nézd mit találtam a régi ruháim között: egy postai szám. El tudnál menni a postahivatalba és meg tudnád nézni, hogy van-e ott valami a számomra? Talán így visszatérnek az emlékeim.


30 perc Pony expressz
Belépőjegyek az előadásra
Jegyek az énekversenyre? Oda akartam menni? De kivel? Nem emlékszem semmire...

73 Tapasztalati pont

Szükséges munka: Pony expressz Belépőjegyek az előadásra
Lili
ID: 1536
Lili - egy hirtelen ötlet A sarlatán az utolsó reményem. Úgy hallottam, hogy sok különböző elixírje van. Lehet hogy találsz ott valamit, ami segít nekem visszaszerezni az emlékeimet. (Elixírt a sarlatán munka közben találhatsz.)


1 Elixír Ó, már emlékszem! A jegyek. Én vagyok az előadás csillaga. Holnap lesz a debütálásom.

71 Tapasztalati pont

Lili
ID: 1537
Lili - egy hirtelen ötlet Hogy fogok tudni felkészülni a holnapi előadásra? Máris el kell kezdenem gyakorolni! Tudnál hozni nekem egy énekkönyvet? (Énekkönyvet térítés közben találhatsz.)


1 Énekkönyv Egy énekkönyv? Ez a legjobb amit találtál? Na jó, a célnak megfelel.

69 Tapasztalati pont

Lili
ID: 1538
Lili - egy hirtelen ötlet A ruháim. Te jó ég, így nem állhatok a színpadra. Mit tegyek? (Szerezz néhány sastollat és vadássz farkasra, hogy találj néhány szép apróságot.)


1 Lánc fogakkal
5 Sastoll
Egy karkötő, tollak a hajamba, remek ötlet! Köszönöm, így már mesés lesz a fellépésem. Ott találkozunk ma este. Viszlát!

77 Tapasztalati pont

Mimi
ID: 1539
Mimi - A szabadulás Szabad vagyok! Köszönöm hogy felrobbantottad a börtönt és kiszabadítottál. Gyorsan, szerezzünk egy lovat! El kell vágtatnunk a banditák táborához. Tudnál gyorsan keríteni egy pacit?


30 perc Lólopás Kapjuk el az ikertestvéremet, hogy végre szabad lehessek.

65 Tapasztalati pont

Mimi
ID: 1540
Mimi - A szabadulás A banditák a táborukban pihennek. Általában dél után tartózkodnak ott (dél és este 8 között), miután végeztek a párbajaikkal és a rajtaütéseikkel. (Lovagolj a banditák táborához dél és 8 óra között. Északnyugaton találod a térképen. )


Intézd el: Mimi - A szabadulás (Drama Queens) Megérkeztünk. Odanézz. Az a nő pontosan úgy néz ki, mint én.

69 Tapasztalati pont

Bandita rejtekhely
ID: 1541
Mimi - A szabadulás Megérkeztél a banditák táborához. Találd meg az ikertestvért.

Hely:
Bandita rejtekhely

Hely:
Bandita rejtekhely
Szerveridő:
12:00-20:00
Megtaláltad Mimi ikertestvérét. Most szembesítsd a tényekkel.

73 Tapasztalati pont

Bandita rejtekhely
ID: 1542
Mimi - A szabadulás Úgy látszik, hogy Mimi mindig szerencsés volt, míg a testvérének sanyarú sors jutott. Ezért próbálták belekeverni a bankrablásba. A küzdelem elkezdődik!

Hely:
Bandita rejtekhely

Hely:
Bandita rejtekhely
Győzd le:
Mimiiker.png Mimi ikertestvére
Mimi ikertestvére igazán sajnálja amit tett. Mimi meg is bocsájtja neki, hogy belekeverte a bankrablásba. Elkíséred a seriffhez a kocsmába.

77 Tapasztalati pont

Mimi
ID: 1543
Mimi - A szabadulás A testvérem a börtönben ül és én szabad vagyok. De hol lehet az ellopott pénz? Keressük meg.


30 perc Kincskeresés Megtalálod az elrabolt zsákmányt. Fogjuk a pénzt és osszuk szét.

78 Tapasztalati pont

Mimi
ID: 1544
Mimi - A szabadulás Meg akarsz állítani, mert a pénz a városé? Pfff! Ahhoz le kell hogy győzz!


Győzd le:
Miminpc.png Mimi
A csudába, nyertél! Hiába neveltek minket máshogy a testvéremmel, úgy tűnik mégis van bennünk valami közös. A különbségeinket pedig majd megbeszéljük a börtönben.

500 Tapasztalati pont
500 $
Szappanopera sál

Lili
ID: 1545
Lili - A nagy előadás De jó hogy itt vagy! Már tudom hogy mi okozta az amnéziát. A helyettesem épp fellép a színpadon. Az az álnok kis kígyó fejbe vágott, hogy ő lehessen az előadás csillaga.


Győzd le:
Aretha2.png Lili helyettese
Ó, ne! A duett partneremet lelőtték. Segíts végigcsinálni az előadást.

98 Tapasztalati pont

Lili
ID: 1546
Lili - A nagy előadás Gyorsan, öltözz át. Tetőtől-talpig sárgába kell öltöznöd az első dalhoz.


Vedd fel:

Sárga fejpántSárga ing
Sárga kockás nadrágSárga kockás öv
Csodás! Most menj a színpadra a romantikus duetthez.

95 Tapasztalati pont

Lili
ID: 1547
Lili - A nagy előadás A második dalhoz zöld ruhákat kell felvenned. Már majdnem kész vagyunk.


Vedd fel:

Zöld fejpántZöld ing
Zöld kockás nadrágZöld kockás öv
Mesésen nézel ki. Máris indulhat a tánc.

100 Tapasztalati pont

Lili
ID: 1548
Lili - A nagy előadás Az utolsó részhez csupa kéket kell felvenned. Gyerünk, a közönség már a fináléra vár!


Vedd fel:

Kék fejpántKék ing
Kék kockás nadrágKék kockás öv
Micsoda műsor! A közönség még soha nem éljenzett ilyen sokáig. Köszönöm a segítséged, kérlek fogadd el ezt az ajándékot hálám jeléül.

1000 Tapasztalati pont
1000 $
Szappanopera fejdíszA kalandsor jutalma:
Eredmény